Sayfa 31 / 34 İlkİlk ... 212930313233 ... SonSon
901 ile 930 arası toplam 999 sonuç

Konu: Football Manager 2009 | Tanıtımı ve Sonrası [Açıklandı]

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Mr. Cool View Post
    Türkiye'de orijinal oyunun fiyatı sizce kaç para olur?
    80-85 YTL arası olur diye düşünüyorum ama belki turksportal bize bir güzellik yapar..(Bize kolaylık sağlıyacaklarını söylemişlerdi umarım fiyat olarakta yapabilirler..Ama kesinlikle bir pre-order bekliyorum turksportaldan)
    Şu kaldırımda resmin olsaydı
    Eğilip öperken görenler, Varsın dileniyorum sansaydı

14 kasımmdamı cıkyor:S:S cok varya:S

512 mb ram ve 256 mb ekran kartı sizce bu oyunu calıstırmaya yeter mi?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Arkadaşlar burada başka yeniliklerden de bahsetmiş bir SIGames forumu üyesi çevirebilecek var mı?

[/B][/I][/COLOR]

Bu da SIGames çalışanlarından birinin yazısı..

[/I][/B]

Çevirdim, statik çevirdiysem kusura bakmayın..

New regen system: Fine! Regens and then player training/development is one of the key areas to get right!

Press conferences: The media questions in FM08 got very repititive after a while. I fear the same will be true for the press conferences. So far I have only one screen for this new module. In this screen there are only very generic answers to choose from (like "agree", "don´t agree"...). If this is the rule, it won´t feel like a real press conference...

New Transfer module: Great, we´ll see how this one works!

Trial days/PPM training etc: I really like all those "minor" additions. Good work!

Yeni regen sistemi: Güzel! Regenler ve sonrasında oyun antrenman/gelişimi yapılan doğru işin en önemli kilit noktası!

Basın Konferansı: FM 08'deki medya soruları bir süre sonra çok fazla tekrarlanıyordu.Korkum basın konferanslarının yine aynısının olmasıydı. Şimdiye kadar bu yeni modül için sadece bir tane ekrana (screenshot) sahibim.Bu ekranda burada çok kapsamlı cevapları "kabul ediyorum", "etmiyorum" benzeri tarafından (seçenekler) seçilebiliyor.Eğer bu kuralsa, gerçek bir basın toplantısı gibi hissedilemez.

Yeni transfer modülü: Harika. Nasıl bir numaralı -10 üzerinden 10 deriz ya biz- iş olduğunu (yapıldığını) göreceğiz (umarım gibi söylemiş, ama mutlu).

Deneme günleri/PPM antrenmanları vs. : Gerçekten şu bütün "küçük" (az, ufak, diğerlerinden pek farkedilmeyen) eklentilerden hoşlandım. İyi iş!

Çok uzun cümleler kurmuş, beni çıldırmak için herhalde.

The assistant manager feedback itself has no effect on the outcome of a match since it is a passive module only making observations. Naturally the manager must decide on how he wants to react to the feedback and if he chooses to make changes based on the feedback, then it might have an effect on the match one way or the other. The purpose of the feedback is not to tell you how to win for sure, but rather how to improve your chances of winning matches and to give you more insight on what is happening on the pitch.

There would be no point of giving definate solutions to winning a match and to be fair, I don't think it would even be possible to give solutions to guarantee a win, be it real life or FM. If it was possible, you would not have a "Play" button in the match screen, but rather a "Win match" button and that would probably be a bit pointless
    Asistan menajer geri dönüş raporları sadece gözlem yapan pasif bir durumda olmalarından dolayı bir maç sonu ardından kendi kendilerine etki göstermiyordu (Yani anlatmak istediği maç sonrası gözlem dışında asistan menajer raporları bir işe yaramıyor, etki göstermiyor).Doğal olarak menajer nasıl bir feedback etkisi isteyeceğine karar vermek zorunda ve eğer feedbackte değişik bazda seçim yaparsa, ardından bir veya başka yolda bir etki alabiliyor.Maksat feedbackin nasıl kazanacağını söylemesi değil ama tercihen maç kazanabilmek için şansınızı arttırmak ve sahada nasıl umutlu olabileceğini daha fazla kavratabilmek.

Bu maç kazanmak ve korkularının üzerine gitmek için kesin çözümler veren bir önem noktası olmayacak belki, bir kere (bir maç) kazanmayı garantilemek için çözümler veren bir yol olacabileceğini düşünmüyorum,gerçek yaşamda veya FM'de gerçekçi olunmalı.

Eğer olasılık dahilinde olsaydı, maç ekranında bir "Play" (oyna) butonuna sahip olmayabilirdin, fakat tercihen bir "Win match" (Maçı kazan) butonu ve bu muhtemelen bir miktar anlamsızlık oluştururdu.
    Last edited by Cengo : 04.Eylül.2008 at 23:20
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by cskinq View Post
    512 mb ram ve 256 mb ekran kartı sizce bu oyunu calıstırmaya yeter mi?
    RAM'in idare eder. Ekran kartının kaç MB olduğunun bir önemi yok. Modeli önemli.

@ABOO: Çok teşekkürler. Okuyorum şimdi. Siteyede böyle ayrıntılı bir FM 2009 yazısı konursa çok güzel olacak.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by shadow43 View Post
    tanıtım öncesi yayınlanan afişten devrim niteliğinde gelişmelerin olcağı belli olmuştu.videoları dikkatle izledim ve kanaatim şu ki bu sene mükemmel bir oyun bizleri bekliyor.

geçen haftalarda 3d özelliğini menejerlik oyunlarının ruhuna aykırı bir olay olarak görüyordum ve buna geçişin fm serisinin sonu olacağını düşünüyordum.fakat görüntüleri gördüğümde hiç de kötü bir hava vermediğini farkettim.bunun yanısıra oynamaya başladıktan sonra beğenilmese bile alışmış olduğumuz 2d ye geri dönme şansımızın olması da büyük bir avantaj.

diğer değiştiğinden bahsedilen ancak hakkında bilgi verilmeyen konu ise transfer konusu.bu konuda bugüne kadar büyük bir mantık hatası vardı.gerçek hayatta bir takım bir futbolcuyu almak isterse önce o futbolcuyla her konuda görüşür daha sonra anlaşma sağlanırsa bonservisi elinde olan kulüple pazarlıklara başlar ve anlaştığı rakamdan transfer gerçekleşir. ancak eski serilerde önce takımla bir fiyatta anlaşıp daha sora sıra futbolcuyla anlaşmaya geliyordu.gelişmelerden anladığım kadarıyla ve transfer olayının çok köklü bir değişikliğe uğradığınıda oyunun yapımcısının ağzından duyduğumuza göre bu konuda artık hallolmuş görünüyor.
    yanikısacası 14 kasımı nasıl bekleyeceğim bilemiyorum.işin kötüsü de 10 aralıkda askerim yani sadece 3 haftam olucak oyunu oynamak için.
    Bunu yaparsan, kulüp satmak da istemezse FIFA'ya başvurarak seni "sözleşmeli oyuncuyu ayartmak"tan dolayı tazminata bağlarlar.

Hayır tam tersi, oyuncuya resmi antetli bir faksla menajerleri aracılığı ile olası bir transferle şartlarının ne olabileceğini sorabilirsin ancak ve bunu kulübüne de bildirmen gerekli.

Sonra kulüple anlaşacaksın, sonra oyuncu ile görüşeceksin.
    Aksi taktirde ceza yersin..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zamanını ayırıp çevirdiğin için teşekkür ederim;;; forum üyesi de bizim korktuğumuz şeyleri yazmış Yönetici de Asistan Managerlerin oyuna daha çok katkı yapacağını anlatmış....Teşekkürler..Bu arada Türksportal Ekibi bu oyunla ilgili geni bir rehber yapar değil mi oyun ç.ıktın en fazla 3 hafta içinde çünkğü alışmak zaman alacak gibi geliyor özellikle transfer bölümüne...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bunu yaparsan, kulüp satmak da istemezse FIFA'ya başvurarak seni "sözleşmeli oyuncuyu ayartmak"tan dolayı tazminata bağlarlar.

Hayır tam tersi, oyuncuya resmi antetli bir faksla menajerleri aracılığı ile olası bir transferle şartlarının ne olabileceğini sorabilirsin ancak ve bunu kulübüne de bildirmen gerekli.

Sonra kulüple anlaşacaksın, sonra oyuncu ile görüşeceksin.
    Aksi taktirde ceza yersin..
    Yani (gerçek hayattan bahsediyorum), oyuncuyla görüşmek için kulüpten izin almak gerekiyor mu, gerekmiyor mu? Bende kulüple anlaşmadan oyuncuyla görüşülemez diye biliyordum ama son yıllarda o kadar çok "Oyuncuyla anlaşıldı, kulüple bonservis sorunları var" türünden haberler çıktı ki.. Acaba ben mi yanlış biliyorum dedim.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    2D den vazgeçip daha sonra 2004 iLe beraber 3D ye geçtikLeri için 2006 dan sonra bir daha piyasaya çıkamadıLar.

Sigames te eğer bu tarz bir yoL izLer ve bunun üzerine odakLanıp 2D yi dışLarsa 2012 den sonra kendini başka diyarLarda buLuverir.
    2004'te değil 2002 playstation oyunu da 3D'ydi ve son derece güzeldi.Bug yoktu.

Sigames kolay kolay kendini yutacak bir firma değil.Mutlaka planları geliştirmeleri vardır.3 yıldır bu konu üzerinde çalışıyorlarmış.

Ya bazı arkadaşlar LMA Manager ile FM'yi karşılaştırmış. LMA sizce FM'nin rakibi olabilir mi? LMA kim ya? Sadece kuzenimde görmüştüm oyunu ve dalga geçiyordum "Böyle bir oyun mu var? Bu ne biçim oyun" falan diyordum.

LMA Manager nere, Football Manager nere...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Katılıyorum LMA Manager FM'nin tırnağına makas bile olamaz
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

isteyen 3d oynar isteyen 2d bu konuyu büyütmeye gerek yok ama 3d yi denedikten snra hiç kimsenin 2d nin lafını bile etmeyeceğine eminim,14 kasım gerçketen çok geç sabırsızlanmaya başladım

Fm ile Lma manager'ı karşılaştırmak kesinlikle yanlış olur ancak 3D konusunda başarılıydı Lma bunu belirtmeye çalışıyorum.Lma yaparsa Fm alasını yapar.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Yani (gerçek hayattan bahsediyorum), oyuncuyla görüşmek için kulüpten izin almak gerekiyor mu, gerekmiyor mu? Bende kulüple anlaşmadan oyuncuyla görüşülemez diye biliyordum ama son yıllarda o kadar çok "Oyuncuyla anlaşıldı, kulüple bonservis sorunları var" türünden haberler çıktı ki.. Acaba ben mi yanlış biliyorum dedim.
    Doğru biliyorsun, basının halt yemesi onlar
    O kadar çok boş adam var ki ...

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Eğer 14 kasımda fm 09 cıkaması halinde(dahada erken olabilir)turksportal yetkililerine sormak istiyorum bu oyunun turkçe yamasını tahminen hangi ayda cıkarırlar.(medyayla daha içli dışlı olduğumuz için türkçe çok önemli ,sözlüklede nereye kadar)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Artık;Bir göz ekranda diğer göz sözlükte... Bir el mouse'da bir el sözlükte... Ağız da bir yandan Bitiricilik 16 diye fısıldamalar, bir yandan da anne tamam yemeğe geliyorum diye bağırmalar... Umarım Türkçe yama ve ya rehber erken çıkar...
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    34

512 MB RAM, 512 MB GeForce Ekran Kartı Yeterlimidir?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Minimum Sistem Gereksinimleri

1.3 GHz Intel Pentium III ya da üstü bir işlemci
    512 MB RAM, 1024 MB önerilir (Seçilen lig sayısına bağlı olarak performans değişir)
    64 MB (AGP/PCI-E) Ekran Kartı
    4.500 MB kullanılabilir Hard-Disk alanı
    8x DVD-ROM Sürücü
    DirectX 9.0c uyumlu Ses kart

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Örneğin benim ki;

GeForce 8600 GT(256 MB)
    AMD Sempron Processor 2800+
    1.60 GHZ
    2 GB RAM

bunlarla çok rahat bir şekilde oynayabileceğimi düşünüyorum zira FM 2008'de 8+2 ile bile kasmıyor bu bilgisayarda...
    Last edited by Nocna Mora : 05.Eylül.2008 at 00:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Futbolcu Bilgileri

Benim 512 mb ram ortalama 5 lig seciyorum yeterli mi ? cevaplarınızı bekliorum simdiden tesekkurler
    Last edited by cskinq : 05.Eylül.2008 at 01:15

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    512 MB RAM, 512 MB GeForce Ekran Kartı Yeterlimidir?
    bence yeter fakat 3d nin nasıl bir yapısı olacağını bilmiyoruz belki şu an 512 ne kadar kastırıyorsa 09 vers. de 1 gb ram o kadar kastıracak daha olmadı 256 fln eklersin
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

3D şu videoda hoş görünüyor.

http://uk.youtube.com/watch?v=QcMXg38gIoQ
    <')))))>-<

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Göze hoş geliyor..!

Nesil
    2006
    Yer
    msconfig

ya böyle arada hani yazıyo işte türkiye menajeri tribünde görüldü gibi mesela izlediğimiz bi oyuncu için maçlara gidiğ izleyebilsek onu güzel olurdu. bide şu PPM ler 3d motorunda nasıl fark yaratacak onu merak ediyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    A K H İ S A R

- Pentium D 1.8 GHZ dual core CPU
    - 2 GB ram
    - 512 mb ATI HD 2600XT video card

ile FM 2009 için beklemedeyim

Seninki zerre kasmaz Ali ağabey. Ama herkes sistemini yazmasa şuraya artık.

Nesil
    2006
    Yer
    msconfig

ha bu arada geri sardırma özelliği 2d maç motorunda da olacak gibi... ekranın altındaki zaman göstergesi 2d dede war...

Benim 512 mb ram ortalama 5 lig seciyorum yeterli mi ? cevaplarınızı bekliorum simdiden tesekkurler

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Seninki zerre kasmaz Ali ağabey. Ama herkes sistemini yazmasa şuraya artık.
    Bence de, ben yazarsam kimse yazamaz herhalde

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by cskinq View Post
    Minimum Sistem Gereksinimleri
    1.3 GHz Intel Pentium III ya da üstü bir işlemci
    512 MB RAM, 1024 MB önerilir (Seçilen lig sayısına bağlı olarak performans değişir)
    64 MB (AGP/PCI-E) Ekran Kartı
    4.5 GB kullanılabilir Hard-Disk alanı
    8x DVD-ROM Sürücü
    DirectX 9.0c uyumlu Ses kart

Gereksinimler burada yazıyor. Yeterli olup olmayacağına sen karar ver.

512 MB RAM, 1024 MB önerilir (Seçilen lig sayısına bağlı olarak performans değişir) diyor bende bunu merak ettim sistem gereksinimlerini bende biliyorum...512 ramım var 5 lıg secıroum cevaplıyabılcek varsa simdiden tesekkurler

Sayfa 31 / 34 İlkİlk ... 212930313233 ... SonSon

Mesaj Yetkileri