İyi iyi, baya karşılaşırız kendisiyle artık![]()
İyi iyi, baya karşılaşırız kendisiyle artık![]()
Kontes - Parlement tarzı pavyonlarda kesin rastlanacakdır
Sonrasında Gloria Jeans - Starbucks gibi kısmen elit yerlere takılacakdır
Ardından Hilton'da Bilkent Sheraton'da jazz müzik eşliğindeki parti ve kokteylerde görülecekdir
Arjantin ve Çankaya uğrak mekanı olacakdır
En sonunda ise bi ihtimal Ankara'da kalır veya Bank Asya 1.Lig 1.Lig Bank Asya !
Umarım yanılan ben olurum.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Hayırlı olsun Serdar için. Burda kendini gösterecektir. Çünkü büyük bir düşüşe geçti kariyer olarak. Mecbur artık kendini ispatlamaya...
Bu arada Y.Mahalle Taşkına yolunuz düşerse buluşma yapabiliriz. Serdarıda çağırın oda gelsin![]()
Serdar da İbrahim Akın gibi senede 4-5 maç parlar, kalan maçlar yatar bence. Hatta İbrahim Akın kadar yeteneği de olmadığı için daha alt liglere düşer.
Last edited by ozaniel : 13.Ocak.2011 at 23:49
O değilde benim en çok kullandığım atkıdan vermişler eline. Dün Ankara'ya giderken atkıyı taktım resim aklıma geldi durduDönerken baktım püskülün 1 tarafı sökülmüş
Gelir gelmez atkıyı bile cünüp etti herif
![]()
![]()
Yönetim şakşakçıları öyle bir isim yazdılarki yazsam gülmekten kriz geçirirsiniz. Ben Mozaik yapayım resme en iyisi. Çünkü ben ilk okuduğumda sağlam güldüm adamlara.
![]()
Essien mi o ?
shaun wright-phillipsohaha yok canım artık.
![]()
Gerçek gibi![]()
Gelirse, kusura bakmayın ama çocuk olur![]()
Melih Gökçek twitterda sorulan soruya ben ilk görüşmeleri gördüm ama uzadı görüşmeler, umarım iyi sonuçlanır yazdı Philips ve Fatih Tekke için.
Ayrıca bu haberi yayan Cengiz Paça'yla konuştu birisi oda doğrulamış bu bilgileri. Yinede ben pek ihtimal vermiyorum nedense. Nede olsa soyadı Gökçek (:
Fatih Ankaragucune giderse Umit Ozat ile nasil anlasabilcek cok merak ediyorum![]()
Ankaragücü Fatih Tekke ile anlaşmış.
So what?
Saike
Biz Tekke den birşey anlayamadık, alın siz hayrını görün![]()
Ara transfer döneminde anlaşmaya vardığımız Serdar Özkan, Ergin Keleş ve Jaroslav Cerny Saray Spor Tesislerimiz�de düzenlenen törenle resmi imzayı attı.
Saray Spor Tesislerimiz’de yapılan imza törenine Başkan Vekilimiz Nadir Koç, Basın Sözcümüz Avni Kavlak, Genel Menajerimiz Ender Yurtgüven ve futbolcularımız Serdar, Ergin ve Cerny katıldı. Galatasaray’dan bedelsiz olarak transfer edilen Serdar Özkan ile 2.5, Manisaspor’dan bedelsiz alınan Ergin Keleş 1.5 ve Slavia Prag’tan kadromuza katılan Jaroslav Cerny 1.5 yıllık imza attı.
NADİR KOÇ, “HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK!”
Törende ilk konuşmayı yapan yönetim kurulu üyemiz Nadir Koç, yeni transferlerin takıma büyük katkı sağlayacaklarına inandığını belirterek, “Aramıza katılan arkadaşlar takımın gücüne güç katacaklardır. Hedefimiz çıtayı yükseltmek ve her zaman dediğimiz gibi Ankaragücü’nün Türkiye’nin gücü yapmak. Her şey güzel olacak” dedi.
SERDAR ÖZKAN, “ANKARAGÜCÜ’YLE ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ”
Yeni transferlerimizden Serdar Özkan 100 yıllık bir camiaya geldiğini söyleyerek, “Ortaya konan düşüncelerle, benim düşüncelerimde ortak bir noktaya vardık ve Ankaragücü’ne geldim. Takımı en iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum. Ankaragücü neden şampiyon olmasın. Önümüzde Bursaspor örneği var. Biz de Ankaragücü’yle şampiyon olmak istiyoruz” dedi.
ERGİN KELEŞ, “ANKARAGÜCÜ FORMASINI GİYMEK HAYALİMDİ”
Ankaragücü’nün son derece büyük bir kulüp olduğunu söyleyen Ergin Keleş ise, “Ankaragücü yıllardır bu ligde söz sahibi takımlardan. Her futbolcu gibi benimde böyle büyük bir kulüpte forma giymek hayalimdi. Saha içi ve dışında sergileyeceğimiz tutumlarla, Ankaragücü’nü başarıya taşıyacağız” diye konuştu.
JAROSLAV CERNY, “BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ”
Ankaragücümüz’e geldiğinden dolayı oldukça mutlu olduğunu dile getiren Çek oyuncumuz Cerny, “Takım içerisinde gerek kendi ülkemden gerekse Slovakya’dan arkadaşlarım var. Arkadaşlarımın bu takımda olması benim için büyük bir avantaj. Ankaragücüne gelirken de arkadaşlarımın burada oynaması tercih yapmamı daha da kolaylaştırdı. 2 günden bu yana Ankara’yı geziyorum ve çok beğendim. Hedefleri olan bir takıma geldim ve çıtamızı daha da yükselterek hep birlikte büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.
MENAJERİMİZ YURTGÜVEN MERAKLARI GİDERDİ
Hakkında çıkan istifa haberlerine ve Turgut Doğan Şahin hakkında bilgi veren Genel Menajerimiz Yurtgüven, “Turgut’un sözleşmesini tek taraflı feshettiği doğru. Ancak bize henüz resmi bir belge gelmedi. Turgut çok iyi niyetli ve saf bir arkadaşımız... Aklına girenler oldu. Hatadan dönecek ve tekrar aramıza katılacaktır. Ancak Turgut şu andan itibaren sıkıntılı bir sürece girdi. Tavrını sürdürürse sonuçlarına katlanır. Bu konuda Başkanımız Sayın Ahmet Gökçek’e bilgi verdim. İstifam söz konusu değil” diye konuştu.
Transfer çalışmalarının da sürdüğünü belirten Genel Menajerimiz Yurtgüven, Yusuf Şimşek transferinin gerçekleşmediğini belirterek, “Bir futbolcu ile görüşmelerimiz sürüyor” dedi.
![]()
Fatih Tekke Ankaragücü'nde
Basın Sözcümüz Avni Kavlak, Fatih Tekke ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlandığını bildirdi.
Basın Sözcümüz Kavlak, yaptığı açıklamada, milli futbolcu Fatih Tekke ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirterek, “Fatih Tekke ile yaptığımız görüşmeler sonucunda 1,5 yıllık bir anlaşmaya vardık. Artık milli futbolcumuz 100. yılımızda Ankaragücü formasıyla ter dökecek” dedi.
Basın Sözcümüz Kavlak, önümüzdeki günlerde Fatih Tekke’nin imza töreninin gerçekleştirileceğini belirtti.
Fatih Tekke hayırlı olsun. Çift forvette verim alınabilecek bir isim..
TRANSFER: Ankaragücü Karabükspor'dan sağ bek Mehmet Çoğum'u transfer etti.
Kulup batma asamasindaydi da nasil oluyor da F.Tekke falan aliniyor, SWP'in adi geciyor biri aciklasin yahu???
Şöyle oluyor. Fatih Tekke, Serdar Özkan vs vs vs veya yabancıların bütün hakları Ankaragücü A.Ş. diye bir şirkette. Ama bu şirketin Ankaragücü'yle bir alakası yok. Sadece isim hakları kullanılarak açılmış bir paravan şirket. Oyuncuların bonservisleri bu şirket üzerinden alınırken Ankaragücü Spor Kulubune fahiş fiyatlarla kiralanıyolar. Yani kısaca Ankaragücü Spor Kulubu diğer kulup ve menajerlere borçlanmayıp Ankaragücü A.Ş. isimli şirkete borçlanıyo şu anda. Ve bu şirketin sahibi şu anda yönetimde olan " sözde " yöneticiler.
Ankaraspor için yaptıkları herşeyi Ankaragücü için yapıyolar şu anda. Gelecekte çok büyük zarar getirecek hatta amatöre kadar yolu olduğunu " cep doldurmayan " kesim çok rahat görebilirken bunlar göremiyolar. Adamlar resmen sarı lacivert değil gökçek taraftarı olmuşlar. Böyle körü körüne destek verdikleri için çıkıyo zaten bütün olaylar.