Sayfa 30 / 34 İlkİlk ... 202829303132 ... SonSon
871 ile 900 arası toplam 1012 sonuç

Konu: Ankaragücü Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu gidişle maalesef öyle gözüküyor abi , yetenek olarak aslında hiç de yabana atılmayacak bir oyuncu bence kendisi. Ama işte insan elindekinin değerini bilmiyor maalesef. Fiziki açıdan Beşiktaş'a geldiği günden bugüne bir arpa boyu yol katedemeyen bir kişilik yani. Ama cafelerde fink atmak varken kim gidip kondisyon salonunda kendini heba eder. Benimki de laf.

Gareth Bale takım maçı ve antrenmanlar dışında kendine kalan 3 günün 2 sini salonda geçiriyor kendisini güçlendirmek için. O'nun enayiliği tabi. Basit bir bek oyuncusuyken aşama aşama katedip kim dünyanın en iyi sol açıklarından biri olmak yolunda ilerlerki , ne gerek var.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sheriff Misafir

İyi iyi, baya karşılaşırız kendisiyle artık

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    İyi iyi, baya karşılaşırız kendisiyle artık
    Ortak gittiğiniz mekanlar var sanırım

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Ortak gittiğiniz mekanlar var sanırım
    Daha gelsinde bakalım olur nasılsa

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kontes - Parlement tarzı pavyonlarda kesin rastlanacakdır

Sonrasında Gloria Jeans - Starbucks gibi kısmen elit yerlere takılacakdır

Ardından Hilton'da Bilkent Sheraton'da jazz müzik eşliğindeki parti ve kokteylerde görülecekdir

Arjantin ve Çankaya uğrak mekanı olacakdır

En sonunda ise bi ihtimal Ankara'da kalır veya Bank Asya 1.Lig 1.Lig Bank Asya !

Umarım yanılan ben olurum.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Kontes - Parlement tarzı pavyonlarda kesin rastlanacakdır

Sonrasında Gloria Jeans - Starbucks gibi kısmen elit yerlere takılacakdır

Ardından Hilton'da Bilkent Sheraton'da jazz müzik eşliğindeki parti ve kokteylerde görülecekdir

Arjantin ve Çankaya uğrak mekanı olacakdır

En sonunda ise bi ihtimal Ankara'da kalır veya Bank Asya 1.Lig 1.Lig Bank Asya !

Umarım yanılan ben olurum.
    Sen geri kalmışsın biraz Turgut, yeni trend Park Caddesi

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Sen geri kalmışsın biraz Turgut, yeni trend Park Caddesi
    En son geçen sene Ankaradaydım Burak , Bizim arkadaşın babası Sheraton otelinin Bar , Vestiyer işletmeciliğini yapıyor genelde otelde oluyorum

Sonrasında ise sabah'ın ilk saatleri olduğu için bana her yer Aspava'da yemek yemek oluyor
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hayırlı olsun Serdar için. Burda kendini gösterecektir. Çünkü büyük bir düşüşe geçti kariyer olarak. Mecbur artık kendini ispatlamaya...

Bu arada Y.Mahalle Taşkına yolunuz düşerse buluşma yapabiliriz. Serdarıda çağırın oda gelsin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Serdar da İbrahim Akın gibi senede 4-5 maç parlar, kalan maçlar yatar bence. Hatta İbrahim Akın kadar yeteneği de olmadığı için daha alt liglere düşer.
    Last edited by ozaniel : 13.Ocak.2011 at 23:49

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

O değilde benim en çok kullandığım atkıdan vermişler eline. Dün Ankara'ya giderken atkıyı taktım resim aklıma geldi durdu Dönerken baktım püskülün 1 tarafı sökülmüş Gelir gelmez atkıyı bile cünüp etti herif

Yönetim şakşakçıları öyle bir isim yazdılarki yazsam gülmekten kriz geçirirsiniz. Ben Mozaik yapayım resme en iyisi. Çünkü ben ilk okuduğumda sağlam güldüm adamlara.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Essien mi o ?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

24 Numara (: İngiliz, 1.66 boyunda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

shaun wright-phillips ohaha yok canım artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gerçek gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Shaun Wright Philips için gerçekten teklif varmış.
    Last edited by KaPaLı : 15.Ocak.2011 at 01:30

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gelirse, kusura bakmayın ama çocuk olur

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Melih Gökçek twitterda sorulan soruya ben ilk görüşmeleri gördüm ama uzadı görüşmeler, umarım iyi sonuçlanır yazdı Philips ve Fatih Tekke için.

Ayrıca bu haberi yayan Cengiz Paça'yla konuştu birisi oda doğrulamış bu bilgileri. Yinede ben pek ihtimal vermiyorum nedense. Nede olsa soyadı Gökçek (:

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fatih Ankaragucune giderse Umit Ozat ile nasil anlasabilcek cok merak ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Turgut Doğan Şahin alacaklarını alamadığı gerekçesiyle tek taraflı feshetti kontratını..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ankaragücü Fatih Tekke ile anlaşmış.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Biz Tekke den birşey anlayamadık, alın siz hayrını görün

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Biz Tekke den birşey anlayamadık, alın siz hayrını görün
    Keşke Fatih'ten faydalanabilseydik.Bobo'nun sakat olduğu dönemlerde baya işimize yarardı formda bir Fatih ama olmadı.Yeni kulübü hayırlı olsun.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ara transfer döneminde anlaşmaya vardığımız Serdar Özkan, Ergin Keleş ve Jaroslav Cerny Saray Spor Tesislerimiz�de düzenlenen törenle resmi imzayı attı.

Saray Spor Tesislerimiz’de yapılan imza törenine Başkan Vekilimiz Nadir Koç, Basın Sözcümüz Avni Kavlak, Genel Menajerimiz Ender Yurtgüven ve futbolcularımız Serdar, Ergin ve Cerny katıldı. Galatasaray’dan bedelsiz olarak transfer edilen Serdar Özkan ile 2.5, Manisaspor’dan bedelsiz alınan Ergin Keleş 1.5 ve Slavia Prag’tan kadromuza katılan Jaroslav Cerny 1.5 yıllık imza attı.

NADİR KOÇ, “HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK!”
    Törende ilk konuşmayı yapan yönetim kurulu üyemiz Nadir Koç, yeni transferlerin takıma büyük katkı sağlayacaklarına inandığını belirterek, “Aramıza katılan arkadaşlar takımın gücüne güç katacaklardır. Hedefimiz çıtayı yükseltmek ve her zaman dediğimiz gibi Ankaragücü’nün Türkiye’nin gücü yapmak. Her şey güzel olacak” dedi.

SERDAR ÖZKAN, “ANKARAGÜCÜ’YLE ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ”
    Yeni transferlerimizden Serdar Özkan 100 yıllık bir camiaya geldiğini söyleyerek, “Ortaya konan düşüncelerle, benim düşüncelerimde ortak bir noktaya vardık ve Ankaragücü’ne geldim. Takımı en iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum. Ankaragücü neden şampiyon olmasın. Önümüzde Bursaspor örneği var. Biz de Ankaragücü’yle şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

ERGİN KELEŞ, “ANKARAGÜCÜ FORMASINI GİYMEK HAYALİMDİ”
    Ankaragücü’nün son derece büyük bir kulüp olduğunu söyleyen Ergin Keleş ise, “Ankaragücü yıllardır bu ligde söz sahibi takımlardan. Her futbolcu gibi benimde böyle büyük bir kulüpte forma giymek hayalimdi. Saha içi ve dışında sergileyeceğimiz tutumlarla, Ankaragücü’nü başarıya taşıyacağız” diye konuştu.

JAROSLAV CERNY, “BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ”
    Ankaragücümüz’e geldiğinden dolayı oldukça mutlu olduğunu dile getiren Çek oyuncumuz Cerny, “Takım içerisinde gerek kendi ülkemden gerekse Slovakya’dan arkadaşlarım var. Arkadaşlarımın bu takımda olması benim için büyük bir avantaj. Ankaragücüne gelirken de arkadaşlarımın burada oynaması tercih yapmamı daha da kolaylaştırdı. 2 günden bu yana Ankara’yı geziyorum ve çok beğendim. Hedefleri olan bir takıma geldim ve çıtamızı daha da yükselterek hep birlikte büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

MENAJERİMİZ YURTGÜVEN MERAKLARI GİDERDİ

Hakkında çıkan istifa haberlerine ve Turgut Doğan Şahin hakkında bilgi veren Genel Menajerimiz Yurtgüven, “Turgut’un sözleşmesini tek taraflı feshettiği doğru. Ancak bize henüz resmi bir belge gelmedi. Turgut çok iyi niyetli ve saf bir arkadaşımız... Aklına girenler oldu. Hatadan dönecek ve tekrar aramıza katılacaktır. Ancak Turgut şu andan itibaren sıkıntılı bir sürece girdi. Tavrını sürdürürse sonuçlarına katlanır. Bu konuda Başkanımız Sayın Ahmet Gökçek’e bilgi verdim. İstifam söz konusu değil” diye konuştu.
    Transfer çalışmalarının da sürdüğünü belirten Genel Menajerimiz Yurtgüven, Yusuf Şimşek transferinin gerçekleşmediğini belirterek, “Bir futbolcu ile görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Fatih Tekke Ankaragücü'nde

Basın Sözcümüz Avni Kavlak, Fatih Tekke ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlandığını bildirdi.

Basın Sözcümüz Kavlak, yaptığı açıklamada, milli futbolcu Fatih Tekke ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirterek, “Fatih Tekke ile yaptığımız görüşmeler sonucunda 1,5 yıllık bir anlaşmaya vardık. Artık milli futbolcumuz 100. yılımızda Ankaragücü formasıyla ter dökecek” dedi.

Basın Sözcümüz Kavlak, önümüzdeki günlerde Fatih Tekke’nin imza töreninin gerçekleştirileceğini belirtti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih Tekke hayırlı olsun. Çift forvette verim alınabilecek bir isim..

TRANSFER: Ankaragücü Karabükspor'dan sağ bek Mehmet Çoğum'u transfer etti.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Vizyonsuz herifler.

Hafta başından beri şakşakçıları ısrarla Shaun Wright Philips gelecek dedi, " TESADÜFEN " tesislerden geçiyordum SWP ordaydı dedi, Onu dedi bunu dediler Turgut Şahin'i takımdan yolladılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Kulup batma asamasindaydi da nasil oluyor da F.Tekke falan aliniyor, SWP'in adi geciyor biri aciklasin yahu???

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Şöyle oluyor. Fatih Tekke, Serdar Özkan vs vs vs veya yabancıların bütün hakları Ankaragücü A.Ş. diye bir şirkette. Ama bu şirketin Ankaragücü'yle bir alakası yok. Sadece isim hakları kullanılarak açılmış bir paravan şirket. Oyuncuların bonservisleri bu şirket üzerinden alınırken Ankaragücü Spor Kulubune fahiş fiyatlarla kiralanıyolar. Yani kısaca Ankaragücü Spor Kulubu diğer kulup ve menajerlere borçlanmayıp Ankaragücü A.Ş. isimli şirkete borçlanıyo şu anda. Ve bu şirketin sahibi şu anda yönetimde olan " sözde " yöneticiler.

Sayfa 30 / 34 İlkİlk ... 202829303132 ... SonSon

Mesaj Yetkileri