iyi regenler gelmiş... artık hedef mali anlamda da zirve olsun bence...
AFC Wimbledon ile kupalara devam
Büyük takımın başına geç
2024'de büyüklüğü kalmamış, günümüzün büyüklerini tekrar büyük yap
En başa dön, amatörden bir takım al
Türkiye Süper Ligi'nden bir takım al
Türkiye 1.Lig'inden bir takım al
Kulüp takımı çalıştırma, Brezilya ile devam et
Kariyeri bitir
iyi regenler gelmiş... artık hedef mali anlamda da zirve olsun bence...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bencede mali olarak 1. olunca artık başka takıma git abi.
Ya ayıp ya serkan abinin kariyeri 2. sayfaya düzmüş yazık.
Yok Brezilya ile uzun soluklu düşünüyorum.Lige konsantre olmuşken araya giren milli maçlar beni rahatsız ediyor. Kulüp takımını yakın zamanda bırakırsam rahat rahat Brezilya ile devam ederim.
Liste için de böyle gazlar vermeyiniz lütfen.
Satarım da, sattıktan sonra zirve yapamazsak fena, tekrardan kim kuracak takımı.
25 sene bir takımda ha, düşünemiyorum kendimi öyle.
İnşallah kupaları alırım, sezon sonu da ne olacak kısmet...
3 kupa üst üste almak, ambargo koymak olur yahu, her maça garanti kazanacağım diye başlamak sıkar bir yerden sonra.Ama şimdilik devam ediyorum.
Gelişiyoruz hızla, zaten önemli olan Premier Lige çıkmak, Premier'e ulaştıktan sonra 2-3 sene içerisinde zirveye oynayan takım oluşturmak, bu zamanda zor değil.
Olmaz, paragözüm ben, bizim Dede gibi devam edeceğim 70'ine kadar.
O iş zor yahu, denemeye kalkmaya cesaret edemiyorum, avrupa sıralamasında birincilik olsun hedef en azından.
Bugün gelişmeleri eklerim tekrar zirveye çıkarız.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Up up Zirve YuKarı
hadi abi gelişmeleri bekliyoruz
Luis Aragonés No 2 diyorum abi sana.Dominic İorfayı falan al takıma
.Dikkat et kulübede uyumayayasın
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Serkan İstifa Serken istifa Serkan İstifa![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
ne istifası yaserkan abi hep zorlu sezonlar geçirdi bırakalımda birazda şöyle rahat bir sezon geçirip bütün kupaları toplasın
![]()
Ben kaptırdım gittim yahu, Lig Kupası'nı bu sezon da alamıyoruz, oradan yine elendim. Daha ilk devre sona ermedi, artık ilk devre bitince eklerim.
İstifayı da düşünmüyorum.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
oLmaz Hocam. İstifanı İstiyoruz Yönetim Kurulu oLarak Yoksa Takımı Satlıga CıkarıyoruzOna Göre
hehe
![]()
Yönetimin yaptıkları beni istifa ettiremez artık, neler neler yaptılar ki, kovsa da gitmem yönetim beni.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Hocam Klübün Efsanelerinden oLmadın Mı Daha YahuKlüp Bilgilerini Koysana
![]()
ss yok mu daha bekliyoruz![]()
R.I.P Tupac
Ss bekliyoruz ama böyle olmaz
Başarılar.
Kulüp bilgilerini bende merak ediyorum
Ama..
Sen kulüp efsanelerine girdiğini söylemiştin herhalde yakın zamanda
Efsanalere girdi ama inşallah çıkmaz![]()
Hadi Hocam Ya Nerde Kaldı Ssler SS isterizBide Biz Görsek Bir Takımın Son Durumunu
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
serkan abi herhalde ligte kalma mücadelesi veriyor![]()
Bu sezon oynamaya dalıp gittiğim için tek tek ekleyemiyorum arkadaşlar. Kısaca özetlemek gerekirse;
Sezona 2 kupa ile başladık. İlki City karşısında oldu, bu maçı kazanamayıp kupayı almasak dönemezdik herhalde eve;
Lige 2 zorlu maçla başlasak da zorlanmadan bu ikisini geçip, son UEFA Şampiyonu Zaragoza’yı da yenerek bir kupa daha kazandık;
Casini sezona çok iyi başladı, kupa maçında attığı 3 golle geçen seneden daha çok gol atacağının sinyallerini vermişti. 2 kupanın vermiş olduğu rahevtle ligde Manchester City’e kaybettik. Şu ana kadar ligdeki tek mağlubiyetimiz oldu bu maç.
Şampiyonlar Ligi’nde, Milan, Rangers ve Salsburg ile eşleştik. Kolay bir kura oldu. Grubu 15 puanla lider tamamladık, sadece deplasmanda Rangers’a 3-2 mağlup olduk. Grubun en iyi maçı ise deplasmanda oynadığımız Milan maçı oldu, 5-3 kazandığımız maç, izleyicilere tam bir seyir zevki yaşattı.
Şampiyonlar Ligi’nde sonraki turda rakibimiz Roma oldu.
Ligi ise City ile beraber zirvede götürüyoruz. Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda olduğumuz için 2 maçımız eksik, 2 maçı kazanırsak liderliği tekrar alıyoruz.
En üzüldüğüm nokta ise lig kupasında Newcastle’a yenilmemiz oldu. Bu takımla alamadığım tek kupa kalmış oldu böylece. Newcastle’ı ligde de yenemedim, ikinci maçta gole boğacağıma emin olabilirsiniz.
Kulüp bilgileri böyle, sınırdayım, listeden her an çıkarılabilirim.Bu sezon kupaları almaya devam ettikçe yerimi sağlama alırım muhtemelen.
Casini çok iyi form tutmuş gollerini atarken 3 ay önce sakatlandı ve hala sahalara dönemedi. Geçen sezonun sonlarına doğru oynatmaya başladığım Kanta tüm gol yükünü çekmeye başladı;
Deneyimli kaptanımız da önemli maçlarda attığı kritik gollerle bize puanlar kazandırdı. Ona 500. maçını oynatmak istiyorum, 30 maç kaldı sanırım.
Ve aldığımız son kupa, yarı finalde çok zorlanmadık, finalde zorlansak da Kanta’nın golleri kupaya ulaşmamızı sağladı. Şimdi istifayı basayım mı diye düşünmüyor da değilim.Brezilya ile ilgili gelişmeler de bir sonraki mesajımda sizlerle.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Man City ile aranda güzel bir lig oluyor abi![]()
Copa Amerika’da Arjantin’e yenilerek çeyrek finalde elenen Brezilya, Dünya Kupası Elemeleri’ne hazır. Yeni dönemde AFC Wimbledon ile akıl almaz başarılar yakalayan Sir Özışık ile anlaşan Brezilya milli takımında Sir’ün ilk icraatları kendini göstermeye başladı.
Elemelerdeki ilk maçlar olan Paraguay ve Venezuela maçları için açıklanan aday kadroda son turnuvada yer alan çok oyuncuyu çağırmamış olması herkesi şaşırttı. Buraya geldiysem, damgamı da vuracağım, yaşlı oyuncuları artık milli takıma almayacağım ve dünya sıralamasında dokuzuncu sıra kadar gerileyen Brezilya’yı yeniden zirveye çıkarmak hedefim diye eleştirilere yanıt verdi. Kadroya aldığı bazı oyuncular nedeniyle eleştirilse de bu kararının arkasında olduğunu sözlerine ekledi.
Deplasmanda oynanacak ilk maçın 11’inde ise tam 7 oyuncu ilk defa milli formayı giyecek oyuncular. Kalan 4 oyuncudan 3 tanesinin de henüz 5 defa milli formayı giymişlikleri yok. Otoritemin herkes tarafından kabul edilmesi için böyle bir 11 seçtiğini söyledi Sir Özışık maçtan önce yaptığı basın toplantısında.
Seçtiği oyuncular Sir’ü mahçup etmedi ve zor maçı 1-0 kazandılar. Kendi takımında devamlı forma vermediği Roberto’yu bu maçta oynatması, oyuncu kayırıyor düşüncelerinin çıkmasına sebep oldu.
Brezilya’da oynanan 2. maçta 11’de değişiklik göze çarptı. Deneyimli oyuncuların fazlalığı dikkat çekti. Bununla ilgili sorulan soruya ise, yavaş yavaş diğer oyuncuları da kullanacağım, milli formayı 1 defa giyip onun tadını aldılar, artık daha fazla giymek için daha çok çalışacaklardır diye cevap verdi.
Brezilya zorlandığı Kolombiya deplasmanından da tek golle 3 puanı alarak dönüyor.
Seyircisi önünde Arjantin’i ağırlayan Brezilya bu maçta da galibiyet alarak en güçlü rakibini yenmenin keyfini yaşıyor. Oyuncu tercihleri ve ilk maçında seçtiği oyuncularla eleştiriler altında göreve başlayan Sir, şimdi 4 maçta alınan 12 puanın verdiği keyifle görevine devam ediyor. Basında çıkan eleştiriler de en aza inmiş durumda şu anda.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan abi kulübün favori kişileri arasındasın.Efsanelere girmeden bırakma bence![]()
Sezon sonuna 3 kupa daha alırsam ve hala efsaneler arasına girememiş olursam, bırakırım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
abi kariyeri bitir şııkkını hemen orada çıkarmanı öneriyorumbu kariyer bitmezzz
ama daha şimdiden sezon sonu tartışılmaz bakalım neler yapacan ama bence Brezilya ve AFC'den istifa et. Türk bir takım fırsat bulunca milli takımın başına geç Türk Futbolunu zirveye taşı![]()
AFC Wimbledon ile kupalara devam dedim.
Hocam GElsin Kupalar
ama 20. Sezona kadar Bi Sabredelim
Oyun hata verene kadar kariyeri bırakma bence..Sıkılmadın EPL'den baska ligleri calıstır artık![]()
R.I.P Tupac
3 Kulvarda da başarılırı Olursun Kanımca![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
"2024'de büyüklüğü kalmamış, günümüzün büyüklerini tekrar büyük yap" bence bu seçimi yapman en doğrusu olur.
Aslında nereden başlasam bilemiyorum Ama..
Neyse başlayalım öncelikle kupaları es geçelim alışık durumlar bunlar
Bu anket konusuna gelirsek bence aslında 2 şık vardı aklımda 1. olan Amatör Kulübü yeniden yükseltti bunu seçtim ama sonra düşündümde aslında sen Brezilya ile yoluna devam edip ömrünün geri kalanını Ülke kulübü seçmen daha iyi olur diye düşündüm her ikisini göze al derim
Ya ne desem bilemiyorum
Abim 2035 kadar gelmişti herhalde ama
Kuzenimde 2038 yazısına şahitliğim var CM 03-04 de
Birde diğer abimin öğretmeni varmış 2050'de rapor verilmiş emekli olmuş anlayacağınız bitirmiş oyunu ...
Neyse lafı fazla uzatmayalım uzattık ama
Neyse..
Başarılar..
Ss'leri 4 gözle bekliyorum
serkan ben başa dönüp amatör seç dedim
ya da dediğim gibi şu anki takımı her alanda zirveye taşı....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc