Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sezon sonu ne yapayım?

Voters
108. You may not vote on this poll
  • AFC Wimbledon ile kupalara devam

11 10.19%
  • Büyük takımın başına geç

4 3.70%
  • 2024'de büyüklüğü kalmamış, günümüzün büyüklerini tekrar büyük yap

40 37.04%
  • En başa dön, amatörden bir takım al

16 14.81%
  • Türkiye Süper Ligi'nden bir takım al

10 9.26%
  • Türkiye 1.Lig'inden bir takım al

8 7.41%
  • Kulüp takımı çalıştırma, Brezilya ile devam et

3 2.78%
  • Kariyeri bitir

16 14.81%
Sayfa 30 / 34 İlkİlk ... 202829303132 ... SonSon
871 ile 900 arası toplam 995 sonuç

Konu: Sir Yuvada "10 Sezon 10 Şampiyonluk" [18.Sezon]

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

iyi regenler gelmiş... artık hedef mali anlamda da zirve olsun bence...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bencede mali olarak 1. olunca artık başka takıma git abi.

Ya ayıp ya serkan abinin kariyeri 2. sayfaya düzmüş yazık.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Brezilya mı orada da bir maç yapar istifa edersin abi

En alt liglerden başlarsan abi bu sefer transferde işin kolay olur çünkü senin ismini duyan hemen gelir.

Bu arada o listenin en tepesine çıkmak için imkansız
    Yok Brezilya ile uzun soluklu düşünüyorum. Lige konsantre olmuşken araya giren milli maçlar beni rahatsız ediyor. Kulüp takımını yakın zamanda bırakırsam rahat rahat Brezilya ile devam ederim.

Liste için de böyle gazlar vermeyiniz lütfen.

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    <sen her hedefi başarırsın abi Baktın olmuyo ilk 11i satarsın en üste çıkarsın en zengin takım olursun yine
    Satarım da, sattıktan sonra zirve yapamazsak fena, tekrardan kim kuracak takımı.

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    bu hedefi denersen 25 sezon olur herhalde
    25 sene bir takımda ha, düşünemiyorum kendimi öyle.

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Serkan Brezilya ile kupayı kaldırırsın. Wimbledondan da bu sene sonu istifa et.
    İnşallah kupaları alırım, sezon sonu da ne olacak kısmet...

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Hala Zirvede Değilsin Sonuçlar Çok Açık İstifa Etmeyi Aklının Ucundan Bile Geçirme İngilterede 7.Kulüpsün Totenham Bile Senin Önünde Hala Finansın Dünyanın Zirvesinde Değil Bu Takımı Herşeyiyle Zirveye Çıkarmak İçin Çıktın Yola Takımı Zirveye Çıkarmadan Bırakma Şl de En Az 3 Kupa Kıtalaraarasıdan En Az 3 Kupa Üst Üste O Zaman Daha İyi Olur Bir Hedef Uğruna Çıkmışken Yola Herşeyiyle Dört Dörtlük Yap Canım Kardeşim
    Bu Arada Kulüpler Sıralamasınıda Alabilirmiyiz
    3 kupa üst üste almak, ambargo koymak olur yahu, her maça garanti kazanacağım diye başlamak sıkar bir yerden sonra. Ama şimdilik devam ediyorum.

Quote Originally Posted by Meart05 View Post
    Wimbledon'da bu sezon oyna bitir olayı
    Brezilya'ya bir kupa al sonra ya boşta bulun ya da Brezilya'yla yoluna devam et abi
    Dipnot: Gözüme takıldıda şu bütçe olayına yani takım parasına bir zamanlar 3$ deilmiydi abi bu ya 60 katına çıkmış para
    Gelişiyoruz hızla, zaten önemli olan Premier Lige çıkmak, Premier'e ulaştıktan sonra 2-3 sene içerisinde zirveye oynayan takım oluşturmak, bu zamanda zor değil.

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Serkan abi yaşlandık biz senle kahveye gidip okey oynayalım bırak Wimbeldonu bende Wellingi .
    Olmaz, paragözüm ben, bizim Dede gibi devam edeceğim 70'ine kadar.

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Hocam TransferLer SÜper
    Quote Originally Posted by nannar View Post
    iyi regenler gelmiş... artık hedef mali anlamda da zirve olsun bence...
    Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Bencede mali olarak 1. olunca artık başka takıma git abi.
    O iş zor yahu, denemeye kalkmaya cesaret edemiyorum, avrupa sıralamasında birincilik olsun hedef en azından.

Quote Originally Posted by ahmed0393 View Post
    Ya ayıp ya serkan abinin kariyeri 2. sayfaya düzmüş yazık.
    Bugün gelişmeleri eklerim tekrar zirveye çıkarız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Sıfır Beş

Up up Zirve YuKarı
    hadi abi gelişmeleri bekliyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Luis Aragonés No 2 diyorum abi sana .Dominic İorfayı falan al takıma .Dikkat et kulübede uyumayayasın .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Serkan İstifa Serken istifa Serkan İstifa
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

sakary Ali Misafir

ne istifası ya serkan abi hep zorlu sezonlar geçirdi bırakalımda birazda şöyle rahat bir sezon geçirip bütün kupaları toplasın

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben kaptırdım gittim yahu, Lig Kupası'nı bu sezon da alamıyoruz, oradan yine elendim. Daha ilk devre sona ermedi, artık ilk devre bitince eklerim.

İstifayı da düşünmüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

oLmaz Hocam. İstifanı İstiyoruz Yönetim Kurulu oLarak Yoksa Takımı Satlıga Cıkarıyoruz Ona Göre hehe

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yönetimin yaptıkları beni istifa ettiremez artık, neler neler yaptılar ki, kovsa da gitmem yönetim beni.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Hocam Klübün Efsanelerinden oLmadın Mı Daha Yahu Klüp Bilgilerini Koysana

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

ss yok mu daha bekliyoruz
    R.I.P Tupac

Nesil
    2009
    Yer
    Sıfır Beş

Ss bekliyoruz ama böyle olmaz
    Başarılar.
    Kulüp bilgilerini bende merak ediyorum
    Ama..
    Sen kulüp efsanelerine girdiğini söylemiştin herhalde yakın zamanda

sakary Ali Misafir

Efsanalere girdi ama inşallah çıkmaz

Hadi Hocam Ya Nerde Kaldı Ssler SS isteriz Bide Biz Görsek Bir Takımın Son Durumunu

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

sakary Ali Misafir

serkan abi herhalde ligte kalma mücadelesi veriyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu sezon oynamaya dalıp gittiğim için tek tek ekleyemiyorum arkadaşlar. Kısaca özetlemek gerekirse;

Sezona 2 kupa ile başladık. İlki City karşısında oldu, bu maçı kazanamayıp kupayı almasak dönemezdik herhalde eve;

Lige 2 zorlu maçla başlasak da zorlanmadan bu ikisini geçip, son UEFA Şampiyonu Zaragoza’yı da yenerek bir kupa daha kazandık;

Casini sezona çok iyi başladı, kupa maçında attığı 3 golle geçen seneden daha çok gol atacağının sinyallerini vermişti. 2 kupanın vermiş olduğu rahevtle ligde Manchester City’e kaybettik. Şu ana kadar ligdeki tek mağlubiyetimiz oldu bu maç.

Şampiyonlar Ligi’nde, Milan, Rangers ve Salsburg ile eşleştik. Kolay bir kura oldu. Grubu 15 puanla lider tamamladık, sadece deplasmanda Rangers’a 3-2 mağlup olduk. Grubun en iyi maçı ise deplasmanda oynadığımız Milan maçı oldu, 5-3 kazandığımız maç, izleyicilere tam bir seyir zevki yaşattı.

Şampiyonlar Ligi’nde sonraki turda rakibimiz Roma oldu.

Ligi ise City ile beraber zirvede götürüyoruz. Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda olduğumuz için 2 maçımız eksik, 2 maçı kazanırsak liderliği tekrar alıyoruz.

En üzüldüğüm nokta ise lig kupasında Newcastle’a yenilmemiz oldu. Bu takımla alamadığım tek kupa kalmış oldu böylece. Newcastle’ı ligde de yenemedim, ikinci maçta gole boğacağıma emin olabilirsiniz.

Kulüp bilgileri böyle, sınırdayım, listeden her an çıkarılabilirim. Bu sezon kupaları almaya devam ettikçe yerimi sağlama alırım muhtemelen.

Casini çok iyi form tutmuş gollerini atarken 3 ay önce sakatlandı ve hala sahalara dönemedi. Geçen sezonun sonlarına doğru oynatmaya başladığım Kanta tüm gol yükünü çekmeye başladı;

Deneyimli kaptanımız da önemli maçlarda attığı kritik gollerle bize puanlar kazandırdı. Ona 500. maçını oynatmak istiyorum, 30 maç kaldı sanırım.

Ve aldığımız son kupa, yarı finalde çok zorlanmadık, finalde zorlansak da Kanta’nın golleri kupaya ulaşmamızı sağladı. Şimdi istifayı basayım mı diye düşünmüyor da değilim. Brezilya ile ilgili gelişmeler de bir sonraki mesajımda sizlerle.

"YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

Man City ile aranda güzel bir lig oluyor abi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Copa Amerika’da Arjantin’e yenilerek çeyrek finalde elenen Brezilya, Dünya Kupası Elemeleri’ne hazır. Yeni dönemde AFC Wimbledon ile akıl almaz başarılar yakalayan Sir Özışık ile anlaşan Brezilya milli takımında Sir’ün ilk icraatları kendini göstermeye başladı.

Elemelerdeki ilk maçlar olan Paraguay ve Venezuela maçları için açıklanan aday kadroda son turnuvada yer alan çok oyuncuyu çağırmamış olması herkesi şaşırttı. Buraya geldiysem, damgamı da vuracağım, yaşlı oyuncuları artık milli takıma almayacağım ve dünya sıralamasında dokuzuncu sıra kadar gerileyen Brezilya’yı yeniden zirveye çıkarmak hedefim diye eleştirilere yanıt verdi. Kadroya aldığı bazı oyuncular nedeniyle eleştirilse de bu kararının arkasında olduğunu sözlerine ekledi.

Deplasmanda oynanacak ilk maçın 11’inde ise tam 7 oyuncu ilk defa milli formayı giyecek oyuncular. Kalan 4 oyuncudan 3 tanesinin de henüz 5 defa milli formayı giymişlikleri yok. Otoritemin herkes tarafından kabul edilmesi için böyle bir 11 seçtiğini söyledi Sir Özışık maçtan önce yaptığı basın toplantısında.

Seçtiği oyuncular Sir’ü mahçup etmedi ve zor maçı 1-0 kazandılar. Kendi takımında devamlı forma vermediği Roberto’yu bu maçta oynatması, oyuncu kayırıyor düşüncelerinin çıkmasına sebep oldu.

Brezilya’da oynanan 2. maçta 11’de değişiklik göze çarptı. Deneyimli oyuncuların fazlalığı dikkat çekti. Bununla ilgili sorulan soruya ise, yavaş yavaş diğer oyuncuları da kullanacağım, milli formayı 1 defa giyip onun tadını aldılar, artık daha fazla giymek için daha çok çalışacaklardır diye cevap verdi.

Brezilya zorlandığı Kolombiya deplasmanından da tek golle 3 puanı alarak dönüyor.

Seyircisi önünde Arjantin’i ağırlayan Brezilya bu maçta da galibiyet alarak en güçlü rakibini yenmenin keyfini yaşıyor. Oyuncu tercihleri ve ilk maçında seçtiği oyuncularla eleştiriler altında göreve başlayan Sir, şimdi 4 maçta alınan 12 puanın verdiği keyifle görevine devam ediyor. Basında çıkan eleştiriler de en aza inmiş durumda şu anda.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Serkan abi kulübün favori kişileri arasındasın.Efsanelere girmeden bırakma bence

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sezon sonuna 3 kupa daha alırsam ve hala efsaneler arasına girememiş olursam, bırakırım.
    "YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

abi kariyeri bitir şııkkını hemen orada çıkarmanı öneriyorum bu kariyer bitmezzz

ama daha şimdiden sezon sonu tartışılmaz bakalım neler yapacan ama bence Brezilya ve AFC'den istifa et. Türk bir takım fırsat bulunca milli takımın başına geç Türk Futbolunu zirveye taşı

Nesil
    2006
    Yer
    Island

AFC Wimbledon ile kupalara devam dedim.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Hocam GElsin Kupalar
    ama 20. Sezona kadar Bi Sabredelim

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Oyun hata verene kadar kariyeri bırakma bence..Sıkılmadın EPL'den baska ligleri calıstır artık
    R.I.P Tupac

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

3 Kulvarda da başarılırı Olursun Kanımca
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

"2024'de büyüklüğü kalmamış, günümüzün büyüklerini tekrar büyük yap" bence bu seçimi yapman en doğrusu olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Sıfır Beş

Aslında nereden başlasam bilemiyorum Ama..
    Neyse başlayalım öncelikle kupaları es geçelim alışık durumlar bunlar
    Bu anket konusuna gelirsek bence aslında 2 şık vardı aklımda 1. olan Amatör Kulübü yeniden yükseltti bunu seçtim ama sonra düşündümde aslında sen Brezilya ile yoluna devam edip ömrünün geri kalanını Ülke kulübü seçmen daha iyi olur diye düşündüm her ikisini göze al derim
    Ya ne desem bilemiyorum
    Abim 2035 kadar gelmişti herhalde ama
    Kuzenimde 2038 yazısına şahitliğim var CM 03-04 de
    Birde diğer abimin öğretmeni varmış 2050'de rapor verilmiş emekli olmuş anlayacağınız bitirmiş oyunu ...
    Neyse lafı fazla uzatmayalım uzattık ama
    Neyse..
    Başarılar..
    Ss'leri 4 gözle bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

serkan ben başa dönüp amatör seç dedim ya da dediğim gibi şu anki takımı her alanda zirveye taşı....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Sayfa 30 / 34 İlkİlk ... 202829303132 ... SonSon

Mesaj Yetkileri