Sayfa 30 / 447 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon
871 ile 900 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Ukraynalı gazeticler hariç bütün gazeteciler stadı boşaltıyor.

Daha yeni başlıyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ne yapmaya çalışıyorlar gazetecilere yahu. Ayıp , rezalet.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Ukraynalı gazeticler hariç bütün gazeteciler stadı boşaltıyor.

Daha yeni başlıyor
    Bunu mu savunuyorsun . Bravo .
    Last edited by di canio : 22.Temmuz.2011 at 02:25

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Bunu mu savunuyorsun . Bravo .
    Savunuyorum.Benim başkanımı suçu kanıtlanmadığı halde sanki teröristmiş gibi eşgal tanıma fotoğraflarını gazetesinde yayınlıyor.O gazeteciler stattan sağ salim çıktıklarına dua etsinler

Edit:17 gündür bütün gazeteler tarafından Fenerbahçe'ye yapılan yargısız infaz işi bu noktalara sürüklemiştir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

tabi herkes gücü yettiğine
    eto'o bitmiş.

Savunuyorum.Benim başkanımı suçu kanıtlanmadığı halde sanki teröristmiş gibi eşgal tanıma fotoğraflarını gazetesinde yayınlıyor.O gazeteciler stattan sağ salim çıktıklarına dua etsinler

Edit:17 gündür bütün gazeteler tarafından Fenerbahçe'ye yapılan yargısız infaz işi bu noktalara sürüklemiştir.
    bu ülkede her gün binlerce kişi daha mahkemeye çıkmadan infaz ediliyor zaten ilk defa aziz yıldırım ile olan bir şey değil, alışmamız lazım

Kimin kime gücü yettiğini pazar günkü yürüyüşte polisin müdahalesinden gördük.Fenerbahçe taraftarının şu anki hissettiklerini anlamanızı bekleyemem,anlayamazsınız zaten.

Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    bu ülkede her gün binlerce kişi daha mahkemeye çıkmadan infaz ediliyor zaten ilk defa aziz yıldırım ile olan bir şey değil, alışmamız lazım
    Haklısınız,fakat bir tek bize olmuyor diye de tepkisiz kalmak doğru değil diye düşünüyorum.Biz başkanımız ve yöneticilerimizin suçsuz olduğuna inanıyoruz.Bu yüzden de bu olan yargısız infaza karşı tepkimizi koyuyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aynen beyler ne yaptıklarını sanıyor bu tribündekiler bu ülkede yanlış giden bir şey varsa ona tepki gösterilmez, Yanlışı doğru gibi gösterip ona alışırız.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Çok yanlış düşünüyorsunuz çok kimse medya doğru yaptı demiyor madem bu kadar eminsiniz aklanınca zaten bunların hesabını soracaksınız ama size göre bu şekilde sormak daha makul gelmiş anlaşılan.Umarım benim gibi düşünen fanatiklikten uzak bakan aklıyla mantığıyla düşünen Büyük Fenerbahçe taraftarı kalmıştır.
    eto'o bitmiş.

Ortada bir rezillik olduğu doğru,uzatmayalım da zaten.Burada sizin sabit fikirlerinizi değiştirecek değilim.Pazar günkü yürüyüşte kendi gözümle şahit olduğum şeylere karşılık bana hiç kimse bu ülkenin polisinin Fenerbahçe taraftarına muamalesini anlatamaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ortada bir rezillik olduğu doğru,uzatmayalım da zaten.Burada sizin sabit fikirlerinizi değiştirecek değilim.Pazar günkü yürüyüşte kendi gözümle şahit olduğum şeylere karşılık bana hiç kimse bu ülkenin polisinin Fenerbahçe taraftarına muamalesini anlatamaz.
    Tek Fenerbahçe taraftarına olduğunu düşünüyorsanız

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

sen benle ankarada ankaragücü-beşiktaş maçına gelsene bi o zaman da aynı düşünceleri savunursan helal olsun derim.
    eto'o bitmiş.

Tek Fenerbahçe taraftarına olduğunu düşünüyorsanız
    İşte ben de bu çelişkinizi anlamıyorum.Ben zaten polis bir tek Fenerbahçe taraftarına karşı böyle diye birşey söylemedim.Fakat siz terörist muamelesi görmüyorsunuz dediğiniz zaman ben de burada birebir kendi yaşadıklarımı söylemek zorunda kalıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

şu an maçı izleyemiyorum ama boşalttırıyorlarsa helal olsun..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

fenerbahçe taraftarının basına ve medyaya olan protestosu son derece doğrudur.

fenerbahçeli olmayan bunu anlayamaz, empati yapsa dahi.

sen fenerbahçe'ye her türlü iftirayı yazacaksın, sonra gelip islam çupi'de oturacaksın. böyle bir dünya yok.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    fenerbahçe taraftarının basına ve medyaya olan protestosu son derece doğrudur.

fenerbahçeli olmayan bunu anlayamaz, empati yapsa dahi.

sen fenerbahçe'ye her türlü iftirayı yazacaksın, sonra gelip islam çupi'de oturacaksın. böyle bir dünya yok.
    taş ve yaralıyıcı maddelerle yapılıyor bu protesto.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

taş ve yaralıyıcı maddelerle yapılıyor bu protesto.
    basının anladığı dil budur.

eline, diline, beline sahip olamayan cezasını çeker.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

o cezayı kesen kurum kuruluşsunuz siz yani tabi imam cemaat ilişkisi.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    yok abi kulüp planlıyor taraftar uyguluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

tepki vardır tepki vardır. onların da anladığı budur.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ben cidden bi Fenerbahçelinin böyle düşünebileceğini tahmin etmezdim.Çok şaşırdım.Ama siz gayet memnunsunuz halinizden bize laf düşmez.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Gerekli kurumlar Gerekeni yapabilselerdi keşke. Bir de böyle bakarsak hayatta hiç bir şeye tepki göstermeyelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu olay bir şeyi çözmez, daha da körükler.

yok abi kulüp planlıyor taraftar uyguluyor.
    klüp planlıyor,taraftar uyguluyorsa o zaman Ali Koç neden basın tribününe kadar gelip birebir bütün gazetecileri dışarı çıkarttırıyor?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

En çok üzüldüğüm nokta Habertürk denen gereksiz basın organın bu tepkiye maruz kalmamış olmasıdır.

Not : Maçtan önce habertürk stada alınmadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Gerekli kurumlar Gerekeni yapabilselerdi keşke. Bir de böyle bakarsak hayatta hiç bir şeye tepki göstermeyelim.
    tepki dediğin böyle olmaz.Taşlamak yakmak yerine o kadar güzel tepki yolları bulursunuz ki.
    eto'o bitmiş.

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Aynen beyler ne yaptıklarını sanıyor bu tribündekiler bu ülkede yanlış giden bir şey varsa ona tepki gösterilmez, Yanlışı doğru gibi gösterip ona alışırız.
    hayır tepki gösterilir de yıllar sonra helede adam gibi adam RTE pankartı açtıktan sonra böyle tepki göstermek bana biraz mantıksız geliyor. hadi o pankartı unuttum bunca senedir neredeydi FB taraftarı ?, meğer o kadar meraklılar tepki göstermeye kendi başkanları tutuklanınca mı akıllarına geldi bu ülkede yanlış şeyler yapıldığı ?

tepkinizi sandıkta da gösterebilirdiniz, daha bunlar olmadan. belki o zaman hiç bunlar olmazdı ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    hayır tepki gösterilir de yıllar sonra helede adam gibi adam RTE pankartı açtıktan sonra böyle tepki göstermek bana biraz mantıksız geliyor. hadi o pankartı unuttum bunca senedir neredeydi FB taraftarı ?, meğer o kadar meraklılar tepki göstermeye kendi başkanları tutuklanınca mı akıllarına geldi bu ülkede yanlış şeyler yapıldığı ?

tepkinizi sandıkta da gösterebilirdiniz, daha bunlar olmadan. belki o zaman hiç bunlar olmazdı ?
    O pankart açıldığında ne kadar utandıysam bugünde o kadar gurur duydum. Bu arada genelleme yapmamak lazım kimin kime oy verdiğini bilemeyiz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maçta yaptığımız tek gereksiz şey bu sahaya girmekti bunu yapmamamız gerekiyordu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu rezaleti açıklayabilecek var mı . Bir daha bilet falan satılmasın . Güvenlik görevlilerini dövdüler . Kolktuklarla sahaya daldılar . Maçı bitirdiler, basını taşladılar .

Mesaj Yetkileri