Sayfa 302 / 896 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402802 ... SonSon
9,031 ile 9,060 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Link paylaşımı yasak mı bilmiyorum yasaksa özür dilerim de http://www.fenermarket.com/haber/hab...p?haberID=1298 <<< ????? Gerçi haberin devamında şöyle yazıyor, krasic, fenerbahçenin cska ile oynadığı ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNDE (?) de gol atmıştı. Vay anassını be.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Güvendiğim birisinin yorumu : Içerden Krasic gerçeği; salıya kadar bitecek olumlu yada olumsuz, salı senden vazgeçilecek zarfı atıldı, pazartesi Krasiç %99 evet diyecek.
    Hayırlısı bakalım

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Krasiç Gökhan Gönül takası konuşulmaya başlandı.

Emre Abi yapılır mı bu ya,kalpten gidiyordum az kalsın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

hangi salı bu her hafta, hafta ortalarında pazartesi netlik kazanacak salıya biter yorumları yapılıyo sonra carsamba persembe oluyo hafta sonu yaklasıyo hafta sonundan sonra acıklanır diye bekleniyo anlamıyorum cidden bu kadar mı zor oyuncuları ikna etmek eger zorsa nisanda basla transfere kim engelliyo seni.her sene aynı senaryo
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006

Geçen gün bir medya çalışanı ile konuştum. Bu transfer döneminde çıkan haberlerin hepsi yöneticiler veya kulüpte çalışan kişiler tarafından çıkartılıyor. Kısaca köstebekler sayesinde. Grafiti haberini ise bir yönetici göndermiş. Bakalım ne olacak.

Emre abi bir an gerçek sandım, altta ki mesajları okuyana kadar. Bunu yapan bari C'nin noktasını koysaydı.

Geçen gün NTVSpor da Cihan Kamer Grafite için Almanya'da demişti ama yok daha birşey,bekliyoruz bakalım neler olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

NTVSpor az önce haberlerde Krasiç'le anlaşıldı ufak pürüzler kaldı dedi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Vucinic haberleride çıkmaya başlamıştır şimdiden Aziz Yıldırım Roma'ya acaba Futbol içinmi gitti basket için falanda gitmiş olamazmı?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Barto gel biraz sana öğretiyim bişeler benim GS haberinde yaptığım Kallström daha gerçekciydi

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Ntvspor; Krasic'e

En iyi teklif Fenerbahçe'den ‚ en geç cuma gününe kadar acıklanabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by El Barto View Post

Hayırlı olsun.
    Abi ne ettin ya sen. Gerçek sandım bir an hemen siteye girdim. O kadar olur.

Aklım şunlar geçti. Seneye FM 2011'de rahatım. Hemen alacağım falan. Tövbe Tövbe.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

1-2 kişi düşürdük fena değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    1-2 kişi düşürdük fena değil.
    Bunu gerçeği olacak yalnız inşallah

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Olsun canım inşallah. Olsun da onu da ben eklerim büyük bir zevkle.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Noldu ya hala bi haber yok mu??

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Vucinic haberleride çıkmaya başlamıştır şimdiden Aziz Yıldırım Roma'ya acaba Futbol içinmi gitti basket için falanda gitmiş olamazmı?

Bence hiçbir mahsuru yok. Umarım gitmişken bir taşta iki kuş vurur. HATTA BANA KALIRSA MÜMKÜN MERTEBE FUTBOLCU TRANSFERİNE KARIŞMASIN. Pazarlıklardan bahsetmiyorum; futbolcu seçimlerine...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Luganonun 3.5 m euroluk bir maddesi yoktur,olsa çoktan gitmişti zaten + FM 2010'a aktarılırdı böyle birşey olsa sonuçta ünlü,kaliteli bir futbolcu diğer kulüpler atlar hemen

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Luganonun 3.5 m euroluk bir maddesi yoktur,olsa çoktan gitmişti zaten + FM 2010'a aktarılırdı böyle birşey olsa sonuçta ünlü,kaliteli bir futbolcu diğer kulüpler atlar hemen
    Şekip Mosturoğlu dedi ama sende haklısın. İkilemde kaldım bende. En kötü ihtimal £10M Euro'ya sattığım Lugano £3.5M olacak enteresan.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Şekip Mosturoğlu Lugano'nun sözleşmesindeki maddeyi doğruladı. Muhtemelen Fenerbahçe Lugano'nun parasının bir kısmı için maç başı şeklinde diretince Lugano da madem öyle sözleşmeme böyle bir madde koyun diyerek gole golle karşılık vermiştir. Lugano'nun gitmeyeceğini düşünüyorum. Çünkü Lugano'nun transfer olması için onu transfer edecek takımın hem Figer'i memnun etmesi lazım hem de Lugano'yu. Yine de bizim açımızdan böyle bir maddenin bulunması iyi olmadı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Lugano bu dünya kupasında çok parladı. Yeni sözlemesinde 3.5 Mn Euro'da serbest kalma maddesi var. Yüksek ihtimalle teklif gelecektir.
    Bu arada klüp tarafından Güiza'ya Arabistan'dan teklif geldiğini bildirmiş. Ama klüp söylenmemiş. Önerilen bonservis bedeli ise 5 Mn Euro.

Ben böyle bir maddenin olmasına rağmen Lugano'nun gideceğini düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Krasic tamam gibi

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Sırp oyuncu Milos Krasic'in transferinde önemli yol kat etti. Sarı-lacivertliler Sırp oyuncuyla büyük ölçüde anlaştı.

Fenerbahçe, Caner Erkin'in ardından CSKA Moskova'dan ikinci transferini yapmaya hazırlanıyor.

Sarı-lacivertli kulüp, uzun süredir gündeminde olan Milos Krasic'i renklerine bağlamak üzere. Sırp oyuncuyla aradaki pürüzleri gideren Fenerbahçe yönetimi, taraftarın heyecanla beklediği transferi birkaç gün içinde açıklamaya hazırlanıyor.

26 yaşındaki oyuncu, Dünya Kupası'nda Sırbistan Milli Takımı'nın formasını da giymişti.

Ntvspor

Hem Ntvspor hem de Ligtv'den Loran'a aynı haber geldiyse büyük ihtimal doğrudur. Artık beklemeye geçtik, haydi hayırlısı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Pek şans vermiyorum açıkçası böyle birşey olduğuna

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ne zaman açıkladı şekip amca ben kaçırmışım,Fm fenerbahçe editörü nerdesiniz nerde luganonun serbest kalma ücreti şaka yapıyorum kızmasın kimse

Ama ben inanmıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Fenerli arkadaslar bana kizmayin , hevesinizde kursaginizda kalmasin ama bence Krasic Fenerbahce'nin oyuncusu degil , adamin tek yetenegi hizi ve orta yapma isabeti iyi , teknik olarak adam eksilten bi oyuncu degil , eger gelirse Fener'in yarasina ilac olucagini dusunmuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Fenerli arkadaslar bana kizmayin , hevesinizde kursaginizda kalmasin ama bence Krasic Fenerbahce'nin oyuncusu degil , adamin tek yetenegi hizi ve orta yapma isabeti iyi , teknik olarak adam eksilten bi oyuncu degil , eger gelirse Fener'in yarasina ilac olucagini dusunmuyorum
    Daha ne olsun ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Fenerbahçe'nin ilacı tam da bu işte.. Adam geçemez diyosun da hızıyla adam geçmesi için topu sağına doğru atması yeterli.. O kadar da tekniği vardır herhalde.. Yanılıyor muyum yoksa?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Son dakika: Galatasaray, Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Milos Krasic için CSKA Moskova ile görüşmelere başladı.

----

iyi bari, transfer erken açıklanır.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Fenerbahçe'nin ilacı tam da bu işte.. Adam geçemez diyosun da hızıyla adam geçmesi için topu sağına doğru atması yeterli.. O kadar da tekniği vardır herhalde.. Yanılıyor muyum yoksa?
    Turk futbolunda bildigin gibi ozellikle 3 buyuklere karsi cok siki adam savunmasi yapiliyor , Krasic'in hizini kullanabilmesi icin acik alan yakalamasi lazim , ama ayni zamanda teknigide varsa onunde onu tutan 2 kiside varsa bulustugu topla adam eksilterek cizgiye iner fakat krasic in teknigi yetersiz bunu demek istiyorum , Fenerbahce ye karsida cogu takimlar siki savunma yapicagi icini hizini kullanabilicegi bosluklar bulamiycakdir diye dusunuyorum

Mesaj Yetkileri