Sayfa 302 / 578 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402 ... SonSon
9,031 ile 9,060 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

O zaman da bal derler.

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Gerçekçi olalım demeyeceğim.Ancak o Real Madrid'i,Arsenal'i ha deyince yenmedik.Tam 4-5 yıllık bir süreçti o,sürecin sonunda ise meyvelerini topladık.İki yıl önce ligde 8. olan bir takım yıllardır zirvede olan bir Barcelona'ya nasıl kafa tutsun ? Hiç bir zaman olmaz demiyorum ama bu yıl çok zor.Gerektiğinde herkesten çok fanatik Galatasaraylı olurum ancak bu durumda takımın oynadığı oyun ve karşıda ki takımı göz önüne alınca böyle atıp tutmak sadece çok fazla iyimserlik gerektirir.Yerin dibine de soktuğum yok Galatasaray'ı sadece akla ve mantığa uygun davranıyorum.
    Nokta yorum yapmışsın tebrik ederim buna bir örnek de shaktar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

An itibariyle, Burak Yılmaz 19 maç (13 lig + 6 Şl) 15 gol, 4 asist.

Selçuk ile ilgili şöyle bir şey var;

https://twitter.com/OrhanTolgaBlrs/s...71640818941952

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ben aksine böyle büyük takımlara karşı Türk takımlarının daha iyi motive olduğunu düşünüyorum. Yıllardır Türk takımları büyük diyebileceğimiz takımlarla başa baş oynarken, ''Keklik'' olarak gördüğümüz maçlarda hep yanıldık, üzüldük. Bunun için şu, bu takım yerine inşallah eleyebileceğimiz bir takım gelsin derim. Schalke'ye vs elenirsen yıpratırlar, ancak Barça'ya dediğim gibi kimsenin sesi çıkmaz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Redrum View Post

Ya kardeşim kaç yaşındaydın sen allah aşkına bizim UEFA kupasını aldığımızda 4 yaşındaydın nereden biliyorsun ne meyvesiymiş
    Ben 4 yaşımdaydım nerden bileceğim değil mi ? Zaten o kafayla bakarsak Tarih dünyanın en gereksiz ve saçma dersi.Hocam artık internet denen bir şey var herkes neyin ne olduğunu nasıl olduğunu bilir ve öyle ha deyince büyük başarılar elde edilmiyor bunu da herkes bilir.Belgeseller çekildi,yazılar yazıldı biliyorum herhalde.Ayrıca 4-5 yılın meyvesini ben demiyorum.100 Yıllık Sevda belgeselinde ya Fatih Terim ya da Faruk Süren diyor.Ayrıca yaşım küçük diye dalga geçmenin veya küçümsemenin sana bir fayda sağlayacağını da düşünmüyorum.Altını çizdiğim şey Barcelona gibi devlere kafa tutmak için biraz daha zamana ihtiyacımız var.Hangi rakip gelirse gelsin,eğer biz zaten kendimizi tek bir rakibe odaklarsak her türlü eleniriz ha Schalke olmuş ha Barça olmuş.Olayın başında bir abinin en başta ''Barcelona gelsin,küçümsemişler,avantaj olur bizim için'' tarzı bir lafını eleştirdim,olay Barcelona gelmesin demişim gibi algılandı.Yoksa bana hava hoş ancak Barcelona ile eşleşirsek nasıl bir avantajımız olabilir ki ? Biz de kuralarda kağıt üstünde en güçsüz ekip gelsin istemiyor muyuz ? Gelince de ''Rakibi çok küçümsedik,avantajlılar,elenebiliriz'' diyelim o zaman.İyi geceler,yeterince tartıştım konuyu.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fatih Terim Kaka'yı istediğini açıklamış.Gelirse muazzam olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Beyler boyle konusa konusa Barcelona'yi cagiriyorsunuz resmen Aman diyim. Ne gerek var baska takim gelsin. Onlari eleyebilecek kapasite yok suan bizim takimlarda

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Malaga > Schalke > Juventus > Psg şeklinde benim düşüncem Malaga veya Schalke gelirse , Çeyrek Finale çıkarız rahat bir şekilde bence.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Yapmayın etmeyin beyler malaga bizim takımlarımızın çok çok üstünde top oynuyor dün izledim yine çok iyi oynadılar xiscomudur nedir müthiş yetenekli

En iyi kura schalke olur onlada başa baş oynarız

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Isco devre arası yolcu büyük ihtimalle.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Takma adı: İmparator
    Çocukluk idolü: Metin Oktay
    Favori oyuncusu: Gheorghe Hagi
    Favori kulübü: Galatasaray
    Favori diğer kulübü: Fiorentina
    Unutamadığı maç: 2000’de UEFA şampiyonu oldukları Arsenal maçı
    En büyük hayal kırıklığı: Milan’da yerini Carlo Ancelotti’ye bırakması
    Kariyerindeki en önemli kişi: Türk Milli Takımı’nda yardımcılığını yaptığı Sepp Piontek
    Hayalinde çalışmak istediği ülke: İtalya
    Tatil için favori kenti: Floransa
    Favori şarkıcısı: Müzeyyen Senar
    Sevmediği şey: Geç kalmalar ve rötar
    Twitter: Kullanmıyor ama kızı Buse Terim’in var / Facebook: Yok
    Favori yemekleri: Makarna ve Adana yemekleri ile kebap çeşitleri

Kaynak: UEFA Şampiyonlar Ligi'nin resmi dergisi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Eski Galatasaray videolarına bakıyordum da Fatih Terim' in şu sözü çok hoşuma gitti;

"2000 yılındaki takım gibi basan bir takım bir daha ortaya çıkmadı. O zamanlar, yedek kulübesine gelip bize de baskı yapacaklar diye çok korkardık"

Football is simple,but Football Manager is not

UEFA 4 yıllık bi projenin meyvesiydi yorumuna %100 katılıyorum, o sıralar çoğu türk takımının gösteremeyeceği vizyonla takımın başına fatih terim geldi, fenerbahçeye yenildi yinede yönetim sonuna kadar arkasında durdu sonuç malum.Modern futbol dediğimiz şeyi(tam saha pres, box to box vs)türkiyede en iyi oynatan kadro 2000 kadrosuydu sanırım.İstikrar bana kalırsa geçici başarılardan daha önemli, uefayı aldık ama sonrası fiyasko jardele dünya para ödendi adam gibi kullanamadık takımdaki yeniçerilere yedirdik boş futbolculara boş transferler vs bi takım omurgası kurup onun üstüne eklemelerle bi yere gitmek en kralı.Çilek geleceğine semih kaya, arda gibi gençler gelsin altyapıdan.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Herkes derbiye odaklanmış durumda, 1461 Trabzon maçında tribünler yine boş olacak. uA yine tüm enerjisini koreografiye ayırmış durumda, oysa ihtiyacımız olan şey maçın başından sonuna kadar hem rakibi hem hakemi baskı altına almak olmalı. Biz ise koreografi yapıp, 5 dakikalık tezahürattan sonra, kendi oyuncumuza tepkiye başlıyoruz. Stada sadece maç izlemek için bir topluluk türedi Arena ile birlikte, ASY zamanı böyle değildi. Stada gidip golleri hatırlamadan döndüğümü bilirim, şimdi ki kitle para veriyorum gol atmalısınız, galibiyet almalısınız mantığında, sanki dünyada her maçını kazanan bir takım varmış gibi..

Arena ne ya. Kimse bana anlatmasın. Arena Adnan Polat'ların tüm Gs camiası ve taraftarına attığı en büyük kazıkdır sonsuza kadar da geçmez. Bir daha da o ASY etkisini ve kaynaşmasını hiç bir zaman yaşayamayız. Malum kişilik bunu elimizden tamamen aldı. O yuzden alış bunlara kardeşim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ali Sami Yen'i hep özlemle anacağız, Arena'da öyle bir ortam beklemiyorum ancak 1-2 sene içinde orası da oturacak. Şu anda stad tamamen zengin kesime hitap ediyor, toplu taşıma sıkıntılı, bilet fiyatları malum. Allah'tan akustiği iyi stadın taraftar kötü ve az olsa bile çok farkettirmiyor bazı maçlarda.

Stadın yan yolları, üst geçit, metro ve otobüs ulaşımı gibi sorunları çözülürse bir ASY olmaz ama, sağlam bir atmosfer yaratılabilir. Yeter ki şu çekirdekçi diye tabir ettiğimiz, TV'den izler gibi maç izleyen ruhsuz kesim gelmesin şu stada. TV'den izlerken yalan yok ben de ağzımı bozuyorum kendi oyuncumuza hatta Emre Çolak'a özel bir ilgim var. Ama statta olmaz ya, adam TV başındaki tepkileri duymuyor, stattaki en ufak uğultu ise moralini bozuyor. Özellikle Hamit konusunda bazıları CR7 falan bekliyordu herhalde, çok yanlış buluyorum bu sene yapılanları, tribün 1-2 maç hariç çok çok kötü.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Davalardan biri resmen düşmüş, kaldı diğer dava.
    Yatırımcı Hulusi Akdere tarafından Şirketimiz aleyhine İstanbul 43.Asliye Ticaret Mahkemesi 2012/219 esas no ile açılmış olan 13.9.2012 tarihli sermaye artışına ilişkin Yönetim Kurulu kararının iptaline ilişkin davanın 10.12.2012 tarihinde yapılan duruşmasında davacı Hulusi Akdere vekili, müvekkilinin hisselerini satmış olduğundan dolayı davayı takip etmedikleri yönünde beyanda bulunmuş ve bunun üzerine de mahkemece davanın açılmamış sayılmasına karar verilmiştir.
    http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=251121

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O davalardan bir şey çıkmaz, Zaten karşı görüşü bildiren kişilerin savunduğu "SPK Başkanı Vedat Akgiray, Ünal Aysal ile yakın diye Galatasaray hisselerindeki gariplikleri araştırmıyor" tezi de Meclisten çıkan ani bir kararla

TBMM Genel Kurulu'nda görüşülerek kabul edilen Sermaye Piyasası Kanunu'nda sürpriz yaşandı. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın tasarının geçici 7. maddesi üzerinde verdiği önerge ile SPK başkan ve üyelerinin görev sürelerine son verildi.
    http://www.takvim.com.tr/Guncel/2012...orevden-alindi

Son buldu. Ortada bir şey var veya yok ama Türkiye gerçeği tekrar kendini gösterdi. Biz hak ve hukuk konusunda nasıl bu hale geldik, aklım almıyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İlginçmiş, yeni başkan kim olacakmış acaba onu merak ettim şimdi.

Devam eden davada SPK Başkanınla alakalı durum olabilir ama şu Hulusi Akdere mevzusu hakikaten komedi, duruşmaya gelmiyorlar, adam hissesini satıyor falan. Neyin peşindeydi çözemedim başından beri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arena çok kötü bir stad. Maçın içine giremiyorsunuz. Oysa ASY'de ve İnönü'de maçı yaşıyorsunuz ve taraftarın maça direk bir etkisi oluyor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

koreo falan yapılacakmış çok umrumda değil, koskoca tribün gün geçtikçe eriyor.yarın kaka gelir unutulur hepsi, tam bir skor taraftarı olduk ötesi değil.fenerbahçeye yenilirsek heralde ıslıklarlar takımı seyirciler, helal olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Körü körüne takım tutan, bilinçsiz, futbolu sadece iddaa' dan para kırmak için takip eden, güzelliğini görmeye çalışmayan o kadar çok insan var ki.
    Football is simple,but Football Manager is not

Valla uzun uzun yazılacak konuşulacak konu futbol giderek endustri haline geliyor adam sinema izler gibi izliyor maçı nasıl beğenmediği film olursa sinemadan çıkarken söyleniyor beğenmediği futbolcuyu da ıslıklıyor, hiç düşünmüyor o futbolcunun giydiği armanın ağırlığını tarihini Genel olarak bütün tribünler futbol camiaları kökten değişiyor ama söz konusu kendi takımı olunca zoruna gidiyor insanın.Çoğu kişinin maça gidiş amacı twittera facebooka fotoğraf yetiştirmek başka bişey değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Türkiye'de futbol,futbol sevgisi ve futbola dair tüm güzel şeylerin doğum tarihi bilinmez ama ölüm tarihi kesin ve net: 3 Temmuz 2011
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Türkiye'de futbol,futbol sevgisi ve futbola dair tüm güzel şeylerin doğum tarihi bilinmez ama ölüm tarihi kesin ve net: 3 Temmuz 2011

3 temmuzdan önce çok mu iyiydi

vekiller çıkıp lig şaibeli diyordu ne çabuk unuttun

kulüp başkanı lig bitsin herşeyi açıklıcam burda çantalar geziyor diyordu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post

3 temmuzdan önce çok mu iyiydi

vekiller çıkıp lig şaibeli diyordu ne çabuk unuttun

kulüp başkanı lig bitsin herşeyi açıklıcam burda çantalar geziyor diyordu
    3 Temmuz'dan önce hastaydık belki ama 3 Temmuz'dan sonra öldük.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fatih Terim: Bu sonucun yansımaları Fenerbahçe maçına değil ancak devre arasına olur. Bazı oyuncuların daha arzulu oynaması gerekiyor. Her zaman Temmuz'u beklemenin anlamı yok. Ocak ayı da bunun için geçerli bir süreçtir. Koşarsınız, savaşırsınız olmaz; ona hiçbir şey denmez. Ama bu maçta bir 70-75 dakika var ki, ben böyle bir şeye alışık değilim.

http://tr.eurosport.com/futbol/turki...96/story.shtml
    Last edited by uAburak89 : 11.Aralık.2012 at 23:58

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Aynen katılıyorum.

Caglar Birinci'nin futboldan ekmek yemesi futbola ihanettir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Çağlar'ı izledikçe harbiden harcandığımı düşünüyorum.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri