Sayfa 303 / 483 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon
9,061 ile 9,090 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Şu dava kapansada, verilecek cezalar verilsede, üzerinden aylar geçse de unutulsa. Kalpler nefret doluyor farkedilmeden, kimse kızmasın ama görünen bu.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Gökmen Özdanak komedi yahu "400 sayfalık iddaanameden sahanın içine birşey çıkaramadınız mı ?" diyor

şu etik kurulu raporu neymiş onu da bir göreydik
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by ParduS View Post
    Şu dava kapansada, verilecek cezalar verilsede, üzerinden aylar geçse de unutulsa. Kalpler nefret doluyor farkedilmeden, kimse kızmasın ama görünen bu.
    Aynı fikirdeyim...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Sinirlerimiz gergin. Her gün başka bir köşe yazarı rant uğruna bilmeden atıp tutuyor. Üstüne gelip bu yorumları görüp sinirleniyoruz. Ben insan gibi Trabzonspor'un teşvik yaptığının iddaanamede geçtiğini söyledim. Adamın bana yazdığına bak.
    Orada direk sana söylüyor lafını ama sen milyonlarca kişiye söylüyorsun.Dediğin gibi sinirlerimiz gergin ben ona bağlıyorum yoksa tepkim şimdi ki gibi normal olmazdı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Dostum,

Basın her yazdığında bunlar bunlar bunlar bunlar... Sana sonuna kadar katılıyorum da bu adamların dedikleri bir bir çıkıyor. Bu konuda fikrini merak ediyorum.

CAS'tan dava geri çekilecek dediler. Puuuu bunlara dedik.
    Mehmet Baransu raporun yorumlanmasını ve kararları söyledi. Puuu sana dedik.

Hepsi olmadı mı?
    bu adamların dedikleri malesef çıkıyor ama söylem türleri yanlış adeta fenerbahçe düşmanlığıyla söylüyorlar bak twitterda bi adam var tnt de programıda var o adamında her dediği çıkıyor ama kimse ona tepki vermyor adam çünkü tarafsız bunlar taraf bunlar parayla tutulmuş adamlar bunların dini imanı para yazık milleti birbiriyle düşmanlaştırıyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    hem namus kelimesi olan cümlede CAS dememişki adam! iftiracı herifler.
    Katılıyorum. Orada Şampiyonlar Ligi'nden haksız şekilde çıkarılmamızdı konu. Güzel tespit yapmışsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

1 aya kalmaz sonuçlanacak.Anlaşılan o ki PFDK "herkes temiz" diyecek ve UEFA'nın tepkisi beklenecek.UEFA yerse herşey bitecek ve normale göneceğiz.Yemezse "o iş öyle olmaz böyle olur" diyip cezaları kesecek

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Belli başlı galatasaraylı arkadaşlar var sırf damara basmak için tahrik edici mesajlarda bulunuyorlar altta kalmak istemeyen bizlerde cevap vermek isteyince böyle ortam geriliyor ve en sonunda suçlu tabiki bizler oluyoruz çözemediğim mantık budur. Her tartışmada mı Fenerbahçeliler suçlu olur ? Galip geliriz bi konu açılır suçlu biz mağlup oluruz bi konu açılır suçlu biz şike konusu olur kendimizi savunuruz suçlu biz savunmayız suçlu biz ee tüm günahları tüm suçları Fenerbahçeliler işliyor o zaman burada ?
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Ahmet Çakar'ın ne suçu var yahu ? Adam sadece konuşuyor kurduğu cümlelerin sürece bir etkisi yok.
    hee hicbir etkisi yok adamlarin isi gücü ortaligi aleve vermek gündemi yönlendirmek dur daha yasa yeni degisti elin avrupalisi da türkiyede olan biteni dikkatle takip ediyordu tv de onu tartisiyordu ne demessin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe aleyhine kararlar alındığında bile Fenerbahçeliler kendi lehlerine gördüğü için böyle tepki veriyor basın Fenerbahçe aleyhine yazıyor Fenerbahçeliler saldırıyor basına. Bu durumda olmamızın tek sebebi de Aziz Yıldırım'dır. Şike yapmasa bile kendisinden her türlü iş beklenebileceği için şu an tutuklu olarak yargılanmaktadır. Hakem odası basmalar , tehditler , bağırmalar , böbürlenmeler vs. Tff'nin başına Haluk Ulusoy, Erman Toroğlu gibi adam lazım erkenden vereceksin cezayı niye uzatıyorsun ki bu kadar sonra kim ne konuşursa konuşsun kimsenin umrunda olmaz bu olayda kapanıp giderdi. Çok gereksiz şeylerle uğraşıyoruz çok bir adam için millet yeni cumhuriyetler kuruyor , karşısındakine evlat acısı diliyor , hakaret ediyor , alay ediyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yahu aramızda bu Yıldırım Demirören'in TFF bşkanlığı yapmasını mantıklı bulan kaç kişi var cidden merak ettim? Adam şaka gibi MAA saçmalıyordu bu daha da beter çıktı.Yanındaki adamlara soruyor "Bizde bu nasıl oluyor" diye. Adam oturdugu koltugun farkında değil hala. Kilitlenmiş hedefe,başkanlık hakkında birşey öğrenmeden görevini tamamlayıp bırakacak herhalde

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Baransu ; Etik Kurulu raporunu alma girişimlerine hız verdim. hadi dua edin de yarın alıp, gazetede basalım. Alacağımla ilgili ışık var söyleyeyim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    bu adamların dedikleri malesef çıkıyor ama söylem türleri yanlış adeta fenerbahçe düşmanlığıyla söylüyorlar bak twitterda bi adam var tnt de programıda var o adamında her dediği çıkıyor ama kimse ona tepki vermyor adam çünkü tarafsız bunlar taraf bunlar parayla tutulmuş adamlar bunların dini imanı para yazık milleti birbiriyle düşmanlaştırıyorlar
    Bende senin hatalarını söyleyeyim. Adamların üslubunu eleştirmek yerine sanki söyledikleri yalanmış gibi yorum getiriyorsun. Hatta genel olarak bu tutum var.

Ben bir yere kadar bu üslubuda haklı bulabiliyorum. Mesela Erman Toroğlu'nun Lig Tv'de keyfi yerindeydi. Adamı rahatından, parasından ettiler. Kim etti? Aziz Yıldırım.

Burada fikir yarıştırırken birbirine hakaret eden, terörist diyen, büyük acılarımızı aşağılama olarak kullananlar varken acaba birbirlerini işinden etselerdi neler olurdu. İşte Aziz Yıldırım bunu yaptı ve insanların ona karşı düşmanca davranması normaldir.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Fenerbahçe aleyhine kararlar alındığında bile Fenerbahçeliler kendi lehlerine gördüğü için böyle tepki veriyor basın Fenerbahçe aleyhine yazıyor Fenerbahçeliler saldırıyor basına. Bu durumda olmamızın tek sebebi de Aziz Yıldırım'dır. Şike yapmasa bile kendisinden her türlü iş beklenebileceği için şu an tutuklu olarak yargılanmaktadır. Hakem odası basmalar , tehditler , bağırmalar , böbürlenmeler vs. Tff'nin başına Haluk Ulusoy, Erman Toroğlu gibi adam lazım erkenden vereceksin cezayı niye uzatıyorsun ki bu kadar sonra kim ne konuşursa konuşsun kimsenin umrunda olmaz bu olayda kapanıp giderdi. Çok gereksiz şeylerle uğraşıyoruz çok bir adam için millet yeni cumhuriyetler kuruyor , karşısındakine evlat acısı diliyor , hakaret ediyor , alay ediyor.
    hakem odası basma olayının yalan olduğunu bilmiyorsun gelip bunu burda yazıyorsun işte bunu kızıyoruzya bilmeden etmeden burda yazıyosun

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Ben bir yere kadar bu üslubuda haklı bulabiliyorum. Mesela Erman Toroğlu'nun Lig Tv'de keyfi yerindeydi. Adamı rahatından, parasından ettiler. Kim etti? Aziz Yıldırım.
    daha iyi olmadimi? bence cok da güzel oldu yerine markus merk gibi dünyanin en iyi hakemlerinden birisi getirildi ermanin o cenesinden de kurtulduk abuk subuk hareketlerinden de.. yaptigi yorumlardan hic bahsetmiyorum onun kadar yaratici ve fantazisi saglam olan adam görmedim..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Hatalar yazılıyor ya senin en büyük hatan bazı şeyleri bilmeden medyanın uydurmasıyla yazman. Sonra olaylar çıkıyor biz karşı çıkınca büyüyor.

Ayrıca Erman felan TFF başına geçerse şu durumda ölü Türk futbolu toprağa konur üzerine toprak atılır hakkın rahmetine kavuşur yani

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Bende senin hatalarını söyleyeyim. Adamların üslubunu eleştirmek yerine sanki söyledikleri yalanmış gibi yorum getiriyorsun. Hatta genel olarak bu tutum var.

Burada fikir yarıştırırken birbirine hakaret eden, terörist diyen, büyük acılarımızı aşağılama olarak kullananlar varken acaba birbirlerini işinden etselerdi neler olurdu. İşte Aziz Yıldırım bunu yaptı ve insanların ona karşı düşmanca davranması normaldir.
    erman toroğlu ve aziz yıldırım arasındaki durumu bilmiyorum ben ama tapelerde oda vardı

söylediklerii bence yanlış bu adamların tek derdi fenerbahçe sanki tüm pisliği fenerbahçe yapmış bugün yine bi takıma karşı itiraf geldi onu 1 kere olsun konuştularmı konuşmazlar çünkü bunların amacı belli hizmet ettikleri yer belli serhat uluerenin ne olduğu çıktı tapelerde var kimden emir aldığı çıktı hala o yüzle ben tarafsızım diyerek çıkıyor

kime uğur melekeye mehmet demirkola ali eceye böyle tepkiler vermiyor neden vermiyor adamlar tarafsız

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Ayrıca Erman felan TFF başına geçerse şu durumda ölü Türk futbolu toprağa konur üzerine toprak atılır hakkın rahmetine kavuşur yani
    ya erman toroglu kim ki kardesim ? bu adamin yorumlarina neden bu kadar deger verilir hayret.. zamaninda kendi stadlarinda bu adama ana avrat sövmedimi bu kisiler? simdi neden bu adamin yorumlarini bu kadar ciddiye aliyorlar? ermanin o kadar iyi bir hakemlik kariyeri yok olsaydi zaten su anda mhk nin basinda olurdu neden bunca yildir tercih edilmedi?.. futbolculuk kariyeri desen ne izledim ne adini büyüklerimden duydum bu adama mi tff baskanligi yakisir? bu adamin türk futbolunu yönetebilecegine inananlar zaten tamamen fanatik kisilerdir fenerin aleyhine yorum yaptigi icin islerine geliyor yoksa sike olayi olmasa bu sene yine stadlarinda ana avrat söverlerdi ona..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arkadaşlar sakin olun ne yaptınız yahu. 1 saat içinde herkes birbirine girmiş.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bir futbolcuya inşallah sakatlanır demek ne kadar doğru ne kadar ciddi şey hayranlıkla izliyorum
    Onun açıklamasını gerektiği yerde zaten yaptım. Hala üzerinde duruyorsan o senin art niyetindir. Yıllardır bu sitedeyim. Tanıyan bilir tanımayan da böyle tepki verir.

Sen böyle düşünmeye devam et.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Yaşanan geLişmeLerden sonra varıLan nokta konusunda gram anLadığım bir nokta varsa ne oLayım. Bu nedir yahu. Resmen Türk futboLunu bitirdiLer. YıLdırım Demirören Beşiktaşı mahvetti, yetmedi Türk futboLunu da bitirdi. HeLaL.
    Al benden de o kadar. İyice içine ettiler Türk futbolunun.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Onun açıklamasını gerektiği yerde zaten yaptım. Hala üzerinde duruyorsan o senin art niyetindir. Yıllardır bu sitedeyim. Tanıyan bilir tanımayan da böyle tepki verir.

Sen böyle düşünmeye devam et.
    İstersen sitenin kurucusu ol inşallah sezonu kapatır diyen bir kişi hakkında istediği açıklamayı yapsın düşüncem değişmez. Sonra gelip hak yiyenlere laf edince adalet bekçisi olmayın ama ...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

İstersen sitenin kurucusu ol inşallah sezonu kapatır diyen bir kişi hakkında istediği açıklamayı yapsın düşüncem değişmez. Sonra gelip hak yiyenlere laf edince adalet bekçisi olmayın ama ...
    Olay sitenin kurucusu olmak değil. Kastettiğim, yıllardır sohbet ettiğim, konuştuğum kişiler bilir. Ben senin önüne ses kaydı koysam sen bana inanmazsın o yüzden boşuna cevap yazma.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    daha iyi olmadimi? bence cok da güzel oldu yerine markus merk gibi dünyanin en iyi hakemlerinden birisi getirildi ermanin o cenesinden de kurtulduk abuk subuk hareketlerinden de.. yaptigi yorumlardan hic bahsetmiyorum onun kadar yaratici ve fantazisi saglam olan adam görmedim..
    Bende seviyemize uymayan yorumlarını desteklemiyorum. Markus'a da iyi diyemem ama kötünün iyisi yorumu tam oturur.

Yani kısaca Erman Toroğlu'nun üslubunun nedenini anlatmak istedim. Neticede çekişmesi var. Üslubunun Aziz Yıldırım ve onunla bağlantılı Fenerbahçe'ye düşman olması çok hayret edilecek durum değildir. Yapmasa daha iyi olur tabi.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Olay sitenin kurucusu olmak değil. Kastettiğim, yıllardır sohbet ettiğim, konuştuğum kişiler bilir. Ben senin önüne ses kaydı koysam sen bana inanmazsın o yüzden boşuna cevap yazma.
    Aslında aynı durum senin içinde geçerli ben sana burda videolarla resimlerle koysam photoshoptur o diyecek kadar gözün boyanmış sen ve bazı bir kaç arkadaş daha şikenin olmadığına nasıl inanıcak merak ediyorum. ( Tabi dava daha sonuçlanmadı ama eğer olmadığı çıkarsa )

GS ile ilgili yazildi mi bilmiyorum S. Mosturoglu ve A. Sezginin görüsmesi nisan 2011deymis A. Sezgin Martta görevden ayrilmis. Dönemin yöneticisiymis gercekten, GS'yi bu muhabbetlere nasil cekeceklerini bilemediler. Nerden baksan tutarsizlik nerden baksan ahmakca.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

gs kim niye çekmek istesinki neyle çekiceklerki tapemi var gs için

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    gs kim niye çekmek istesinki neyle çekiceklerki tapemi var gs için
    Gerek Aziz Yildirimin Sturm Graz GS macinda sike var, sonra Denizli incelensin ve kimsenin neden anlamadigi sekilde ismi bile iddianamede gecmeyen takimlarla birlikte PFDK'ya sevkedilmesi.

Olayin ic yüzü su bence herkes biliyor UEFA'nin PFDK'da ismi gecen takimlara ceza verecegini bu yüzden kimsenin gidememesi icin 16 takimi sevk ettiler. Zaten YD aciklamisti avrupaya gitmezsek ne olur diye. Gitmeyelim temiz ligimizde oynayalim marka degeri de cok güzel olur zaten öyle.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

TFF yönetim kurulu üyelerinin telefonları kapalı,Etik kurulu başkanının telefonu kapalı. Etik kurulu raporu ile Y.D. beyin açıkldığı ile farklı oldugu dolaşıyor ortalıkta.Hayır bu milleti neden salak yerine komaya çalışıyorar onu anlamıyorum.Yaptıkları şey deve kuşunun başını yere sokması gibi birşey. Eğer rapor Demirören'in dediği gibiyse Etik kurulu başkanı çıkıp "Evet raporumuz böyledir" dese ya da TFF raporu siteden yayınlasa ?çok mu zor bu işler. toplumun önüne bombayı atıp,patlayacakmı patlamayacakmı diyip geriye çekiliyorlar.sonra ortamını bulunca geri çıkarıyorlar kafalarını. böyle insanların yönettiği bir futbol ailesi içinde kavgalar,tartışmalar,haksızlıklar ve adaletsizlikler asla bitmez!!!! Herkes sağır ve dilsiz oldu bugün TFF ve Etik kurulunda.Yazıklar olsun... Ayıp...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Gerek Aziz Yildirimin Sturm Graz GS macinda sike var, sonra Denizli incelensin ve kimsenin neden anlamadigi sekilde ismi bile iddianamede gecmeyen takimlarla birlikte PFDK'ya sevkedilmesi.

Olayin ic yüzü su bence herkes biliyor UEFA'nin PFDK'da ismi gecen takimlara ceza verecegini bu yüzden kimsenin gidememesi icin 16 takimi sevk ettiler. Zaten YD aciklamisti avrupaya gitmezsek ne olur diye. Gitmeyelim temiz ligimizde oynayalim marka degeri de cok güzel olur zaten öyle.
    aziz yıldırım o maçlar için şike var demedi.Denizli içinde incelensin dedi tıpkı sizin burda söylediğiniz gibi

Mesaj Yetkileri