Ziconun çeyrek final oynattığı kadro :
1 KL Volkan Demirel
2 DF Diego Lugano
3 DF Roberto Carlos
5 DF Yasin Çakmak
6 DF Gökçek Vederson
8 FV Colin Kazım-Richards
9 FV Mateja Kežman
15 OS Mehmet Aurélio
17 DF Can Arat
18 OS Ali Bilgin
19 DF Önder Turacı
20 OS Alex (kaptan)
21 OS Selçuk Şahin
No. Pozisyon Oyuncu
22 KL Serdar Kulbilge
23 FV Semih Şentürk
24 DF Deniz Barış
25 OS Uğur Boral
27 OS Kemal Aslan
32 OS Gürhan Gürsoy
33 OS Claudio Maldonado
36 DF Edu Dracena
38 FV İlhan Parlak
77 DF Gökhan Gönül
88 KL Volkan Babacan
89 KL Mert Günok
99 FV Deivid
Zamanında neredeyse hepsi -genç milli takımlarda dahil- milli takım oyuncusu değilmiydi ?
ne güzel yazmışsın zico bu kadroya rağmen çeyrek finale çıkardı tek tek isimlere bakarsak bu seneki kadro daha iyi yani demek istediğim zico yu gönderen aziz yıldırım bu işi bilmiyor yapamıyor artık gitmesi lazım
taraftar tepkisine gelirsekte alınan mağlubiyetle doğrudan bir ilgisi yok bu tepkinin. tepki, istifa sesleri zaten gelicekti bu mağlubiyet sadece bunu hızlandırdı
O kadronun yarısı bırak Milli takımı, Uluslararası alanda üst düzey müsabakalarda maç yapmamış oyunculardan oluşuyordu. Gökhan Gönül, Kazım Kazım, Uğur Boral gibi isimler bile ilk kez o düzeyde oynamaya başlayan oyuncular oldu. Peki ya Şimdi ?
Volkan
Gökhan-Bekir-Egemen-Hasan Ali
Topuz-Topal-Emre-Caner
Al sana Milli Takım. (-ki yaz ayında neredeyse Milli Takım bu oyuncularla maça çıkıyordu)
Yabancılara gelirsek Roberto Carlos ve Kezman dışındaki tüm yabancılar Güney Amerika'dan getirilen oyunculardı. Öyle Chelsea'den Meireles, Stoch ; Juventus'tan Krasiç , Liverpool'dan Kuyt, Lille'den Sow, Everton'dan Yobo vs gibi Avrupa Arenasında boy göstermiş oyuncular yoktu. Şuan Fenerbahçe'de CV'si en kötü olan Cristian, ne hikmetse en gözde de O : )
Sözün özü, mevcut Fenerbahçe kadrosu, Zico'nun elindeki kadrodan her anlamda üstün ama çarkı işletecek Usta yok.
...
lugano, edu ve aurelio gibi defansın temelini oluşturan üçgenin yarattığı etkinin esamesi okunmuyor şimdilerde.
lugano edu 2 lisi iyiydi bunun yanında meireles emre ikilisimi yoksa aurelio selçuk mu yada kezman mı sowmu o kadronun bozulmasını sağlayanda yönetim
peki sizce yapılan transferler aykut kocamanın iradesi dahilindemi yapıldı yoksa aziz yıldırım ın isteği doğrultusundamı yapıldı? hayır aykut kocamanın arkasındayım diyen yönetimin aykutun istediği transferleri yapması gerekmezmi, aykut kocamanın alternatifinin mutlaka olmasına rağmen 1 ay boyunca belhanda peşinden koşturan yönetimin bu transferi becerememesinin ardından aykut kocamanın vazgeçtiği haberleri çıktı aslında çıkarıldı buda kocamanın üstüne yıkıldı
Last edited by Önder HOCA : 06.Şubat.2013 at 16:48
fenerbahce.orgAÇIKLAMA
Galatasaraya Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, dünkü -asılsız ve bir o kadar da manasız- açıklamasında, Sneijder'i renklerimize bağlamak için, eski oyuncularımızdan Pierre van Hooijdonk ile İtalya'ya gittiğimizi ancak İnter Başkanı Massimo Moratti'den randevu dahi alamadığımızı iddia etmektedir.
Spor kamuoyu bilmelidir ki, Hooijdonk'la bu yönde herhangi bir temasımız olmamakla birlikte, Sayın Moratti'den de herhangi bir randevu talebimiz olmamıştır.
Gerçekle ilgisi olmayan bu açıklamaların kamuoyunda da bu sebeple epey kısıtlı yer aldığını görmekle birlikte, iddiasını ispat edemeyenlerin kamuoyu önünde ne tür sıfatlara maruz kaldığını hatırlatarak, Aktar'ı ve mensubu bulunduğu camiayı, bu gerçek dışı iddiaları kanıtlamaya aksi halde bu yalan haber nedeniyle camiamızdan özür dilemeye davet ediyoruz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Yalanların doğrusunu yazmak önemli tabi birde takımla bu kadar uğraşsa yönetim.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Aynen. Ya konuşmayacaklar ya da ıspatlayacaklar. Ispatlayamazlarsa da özür dilemeyi bilecekler.
İlk kez FB klubünün resmi bir açıklamasını mantıklı buluyorum açıkcası.
Gs klubünden cıkıp bir yönetici konuşursa bu Gs klubünü ilgilendirir. O yüzden yöneticiler konuşurken dikkatli olmalılar.
KAYNAKİrfan Aktar'a resmi Twitter hesabından cevap veren Hooijdonk, "İrfan Aktar'ın Türk medyasına yaptığı aptalca açıklamalardan çok sıkıldım. Umarım bu bir hastalıktır. Çünkü değilse, o kötü bir insan demektir." dedi. Hollandalı, bir takipçisinin de İrfan AKtar konusunu sorması üzerine "Eğer bunları dediyse, Galatasaray'ın ya da herhangi bir kulübün yönetim kurulunda olmamalı." cevabını verdi.
Konu ile ilgili Hooijdonk'un açıklamalarıda böyleymiş.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Herkes kendi işine bakıyor işte ne güzel.
İrfan Aktar'ın yaptığı açıklama çok saçma olmuş.Eğer bu dediğinden eminsen çıkıp ispatlar.Ama söyledikleri yanlışsa özür dilemelidir.
Dedikleri gerçek veya değil açıklamalar zaten çok gereksiz.Senin takımın ligde lider konumda,Şampiyonlar Ligi'nde ilk 16'da,saha içinde başarılıysan,saha dışında böyle saçma sapan şeyler söyleyip kanıtlayamayacağın şeylerle kimseyi itham etmeyeceksin,polemik yaratmayacaksın,yaratırsan da çıkıp özür dileyeceksin.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
hayir fenerbahçeli yoneticiler galatasaray hakkinda o kadar açiklama yapti kimsenin sesi cikmadi bizim bir yonetici yapti diye ortaligi tozu dumana kattiniz hemen![]()
yalan degil dogru bir açiklama"bence". neden dersen sneijder"e basin toplantisinda sormuslardi fenerbahçeden teklif aldinizmi diye o arada hemen lutfi aribogan sneijdere soledi almadim vs tarzinda soyle diye kayitlari açip bakabilirsiniz yani kulagina dogru fisildadi. ordan yola çikarak demekki sneijder ile gorusmeye gidildi veya teklif vs edildi ki aribogan almadigini soyle dedi o sirada nedeni ise gayet basit medyaya haber olcakti 3-5 gun gundemden dusmucekti ortalik kiziscakti.
ne yani kasım dan aralıktan beri biz sneijder le ilgilenmiyormuyduk son bir nabız yoklama için gitmişlerdir olabilirde çünkü sneijder tam aradığımız adamdı ama bunun sneijder transferini engellemeye çalışmak için gösterilmesi yanlış dolayısıyla abest bir açıklama.
kendi yöneticlerimizi zaten eleştiriyoruz hatta abdullah kığılı için bir iki kere gömlekçinin işini yapması gerektiğini belirttim
Last edited by Önder HOCA : 06.Şubat.2013 at 19:54
Kulüp yine açıklama yapmış.
http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=33229
Taraftar yüzünden (!) aldığımız cezaları ve Bate maçında uçan geliri falan koymuşlar alt alta, Söylemek lazım bugün Fenerbahçe onun yüzünden girdiği bataklıktan çıkmaya çalışıp, bu mücadelede hala ayaktaysa, inceden inceye çamur atmaya çalıştığı taraftar sayesindedir, İki yuhlandı diye hemen taraftarı karalamak ayıptır. Sanki babasının malı bu kullüp, yapıştı koltuğa kalkmadı gitti.
Taraftarın verdiği zarardan oluşan bir liste çıkarmış, Aziz Yıldırım'ın vermiş olduğu zarardan bir liste hazırlansa kalemler tükenir, klavyeler eskir...
...
Konuşma ve sataşma deyince Adnan Öztürk ve Aziz Yıldırım'ı tek geçerim.
Nijerya Mali karşısında ilk yarıyı 3-0 önde kapattı ve %90 finale çıktı.Yobo'yla ayrılıgımız daha da uzadı.Bu arada Emenike'yi izledikçe icim gidiyor ya fizik olarak daha da güçlenmis yakın zamanda La Liga yada Premier lige gider.
Bir de Aziz Yıldırım'a diktatör diyenler için ; adam her seferinde seçimle o koltukta kalıyor. Biri çıkıp aday olsun ve kazansın aynı şekilde onu da desteklerim ben.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Taraftarı takımdan soğutuyorlar gibi bir hava hakim
aziz yıldırım kendi topuğuna sıkıyor. fenerbahçe'nin temiz olduğuna inanan taraftarın kendisinin arkasında durmasının sebebi kara kaşı kara gözü yahut mevkisi ya da saygınlığı değil, yalnızca fenerbahçe'dir. bunu hala anlayamadı. yaptığı icraati helal edip gitsin. biz verdiği zararları sineye çekeriz.
Ben yönetim biçiminden, saha içi sonuçlarından dolayı Aziz Yıldırım'ı eleştiriyorum hatta artık ayrılması gerektiğini düşünüyorum. Fakat bu son yaptıklarını da destekliyorum. O yapılanlar kulübe zarar vermekten başka bir işe yaramıyor. Bakınız BATE maçında ev sahibi avantajımızı kullanamayacağız ve büyük ihtimal o maç da kötü geçecek.
Bu ülkede taraftarlık çok farklı yorumlanıyor. Sahaya meşale atmak, tribüne çakı sokmak, rakip takım taraftarını dövmek taraftarlık değildir. Ben de başkan olsam tüm taraftar gruplarını karşıma alırdım ne yalan söyleyeyim. Herkes paşa paşa tek başına maç izleyemez mi? Nedir bu topluluk psikolojisi. İnsanımız da kendini birilerinin himayesine sokmaya bayılıyor zaten
Aziz Yıldırım verecek tabii ki . Tesisleşme bakımından , maddi imkanlar bakımından kulübe çağ atlatan, Fenerbahçe'yi tam anlamında spor kulübü yapan Aziz Yıldırım verecek bu hesabı da.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Tabi ben de Aziz Yıldırım'ın gitmesini istiyorum ama böyle değil. istifa sesleriyle değil , 'hoşçakal büyük başkan' diyerek uğurlamalıyız ve gelecek kişinin nokta atışı olması gerek.
Yoksa , Yargıtay sayesinde kurtulacağız diyenlerin benim gözümde Baransu , ROK gibilerinden hiçbir farkı yok.
Ferit Şahenk veya Ali Koç gibi adamlara bıraksa artık şu işi başkan