Sayfa 306 / 436 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon
9,151 ile 9,180 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    - ben ne dersem o olur, bunu bilin.
    Taraftar söyleyecek son sözü.

Yalnız adamın tepki süper -Allah Allah

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Ah başkan ah.

Yargıtay kararı ne olursa olsun bırakmalısın görevi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Baş kısmını duymadınız sanırım. Boşuna ...'nızı yormayın diyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Diktatör deyince kızıyosunuz ama tavırları davranışları tam bu tanıma uyuyor.

Seçimle gelen diktatör

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

böyle bir başkan yakışmıyor artık kulübe.

bu profili çizen insanlar, herhangi bir kulüpte göreve getirilmemeli bence.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ilahi başkan
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Hayır durup cevap vermesi bile saçma, utanmasa inecek aşağıya dövecek yok böyle bişey ya.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

-Ben ne dersem o olur..Sayın başkan "Allahın dediği olur"...

Diktatör gibi yönetmeye başladı kulubu.Takımı o kuruyor egoları yüzünden bir cok adamı yolluyor.Futboldan gram anlamıyor.Futbol'cuyu inşaat işcisi olarak görüyor (BU HİÇ DEĞİŞMEDİ)..

Fenerbahce'ye ne yaptığını bilen az cok futbol'dan anlayan.Futbolcuyu inşaat olarak görmeyen bir başkan lazım.

Diktatör diyorsunuz ama bir tane adamda çıkmıyor karşısına

Yerine gelecek kişiyide muhtemelen kendisi işaret edecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Diktatör diyorsunuz ama bir tane adamda çıkmıyor karşısına

Yerine gelecek kişiyide muhtemelen kendisi işaret edecek.
    Çıkmıyor değil de çıkamıyor dersek daha doğru olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şaşırdık mı ? Yani kulübü babasının malı gibi yönettiğini bilmek için illa kendi ağzıyla söylemesi mi gerekiyor ? Değerli Hünkarımızın fanlarının son günlerdeki en popüler lafı da "Demokrasi" ve "Seçim" Peki hangi seçmen ? Hang Geneli Kurul ? Hangi Kongre Üyesi ? Senelerdir Fenerbahçe'nin noktasından virgülüne kadar tamamen kendi adamlarını serpiştirmiş bir başkan. Abartmıyorum her hafta seçim yapsın gözü kapalı tekrar başkan seçilir. Onun için Seçim, Demokrasi falan hikaye, bu konularda hak ve adaletin yerini bulduğu en son ülkelerden biri Türkiye'dir.

Tek şansımız kendiliğinden bırakıp gitmesi (pek mümkün görünmüyor) ne diyelim, sonumuz hayrola.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Şaşırdık mı ? Yani kulübü babasının malı gibi yönettiğini bilmek için illa kendi ağzıyla söylemesi mi gerekiyor ? Değerli Hünkarımızın fanlarının son günlerdeki en popüler lafı da "Demokrasi" ve "Seçim" Peki hangi seçmen ? Hang Geneli Kurul ? Hangi Kongre Üyesi ? Senelerdir Fenerbahçe'nin noktasından virgülüne kadar tamamen kendi adamlarını serpiştirmiş bir başkan. Abartmıyorum her hafta seçim yapsın gözü kapalı tekrar başkan seçilir. Onun için Seçim, Demokrasi falan hikaye, bu konularda hak ve adaletin yerini bulduğu en son ülkelerden biri Türkiye'dir.

Tek şansımız kendiliğinden bırakıp gitmesi (pek mümkün görünmüyor) ne diyelim, sonumuz hayrola.
    Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    -Ben ne dersem o olur..Sayın başkan "Allahın dediği olur"...

Diktatör gibi yönetmeye başladı kulubu.Takımı o kuruyor egoları yüzünden bir cok adamı yolluyor.Futboldan gram anlamıyor.Futbol'cuyu inşaat işcisi olarak görüyor (BU HİÇ DEĞİŞMEDİ)..

Fenerbahce'ye ne yaptığını bilen az cok futbol'dan anlayan.Futbolcuyu inşaat olarak görmeyen bir başkan lazım.
    Kulübü kafasına göre yönetmeyen bir tane başkan var mı? Yıldırım Demirören, Sadri Şener, Ünal Aysal demokrasiyel mi yönetiyor kulübü. Önemli olan başarılı olmasıdır, hatta ben genel olarak ta demokrasiye inanan birisi değilim. Millet olarak bu sisteme uygun değiliz bence önemli olan gözle görülür elle tutulur icraatlar. Yanlış anlamayın Aziz Yıldırım'ı savunduğumdan değil ama sistem bu şekilde Aziz Yıldırım da bu sistemin en büyük çarklarından biri.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Kulübü kafasına göre yönetmeyen bir tane başkan var mı? Yıldırım Demirören, Sadri Şener, Ünal Aysal demokrasiyel mi yönetiyor kulübü. Önemli olan başarılı olmasıdır, hatta ben genel olarak ta demokrasiye inanan birisi değilim. Millet olarak bu sisteme uygun değiliz bence önemli olan gözle görülür elle tutulur icraatlar. Yanlış anlamayın Aziz Yıldırım'ı savunduğumdan değil ama sistem bu şekilde Aziz Yıldırım da bu sistemin en büyük çarklarından biri.
    Kurumsal yapıda cok iyi bir görev adamı.İnşaat vs. para konusunu vericeksin ona tamam.Kulup başkanlığı ve Futbol takımından uzak tutacaksın.

Nasıl çıkamıyor ?

Geçen seçimde Şadan Kalkavan başkan adayı olmamışmıydı ?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Nasıl çıkamıyor ?

Aziz Yıldırım aday olmayacak diye umut etmişti bence ama aday olunca çekildi doğal olarak. Şeçime gidip hezimet yaşamaktansa başka bir zaman şansını denemeye karar verdi diye düşünüyorum.

Nesil
    2003

Nasıl çıkamıyor ?

Kulubun son 15 yildir aldigi butun yeni uyelerde imzasi var Aziz Yildirim'in. Ilk secildiginde genel kurul'da oy veren uye sayisi 3000 civarinda.

Simdi genel kurul'da oy veren uye sayisi 6500'e yaklasmis (2009 yilinda, 2012'deki genel kurulda oy veren sayisi dustu). Bu 15 yil icinde vefat eden uyeleri de goz onunde bulundurursak, su anda genel kurul'da oy kullanan uyelerin cogunlugu Aziz Yildirim'in baskanlik doneminde uye olduysa sasirmam.

Aziz Yildirim 3 Temmuz'da tutuklandiktan sonra Fenerbahce'yi ele gecirmeye calisiyorlar demisti. Bu benim yuzumde bir tebessum olusturmustu. Cunku bence Fenerbahce zaten coktan ele gecirilmis durumda ama bu sezona kadar Fenerbahce icinde bu durumdan rahatsiz olan yoktu.

Nesil
    2006

Aziz Başkan acaba taraftar bu kadar maddi destek vermese ne olurdu bir onu düşün.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ali koç'a bıraksa artık yerini. antipatikliği yaşlandıkça arttı. huysuz ihtiyara dönüştü adam. bunalımda mıdır nedir...

Nesil
    2006

Aziz Yıldırım çok ayıp etmiş. Yarından tezi yok özür dileyerek istifa etmeli diyeceğim ama etmeyeceğini herkes biliyor. Ne diyelim, umarım bu yaptığını taraftar unutmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Aziz Yıldırım gün geçtikçe çirkinleşecek sanırım... Nedense hiç şaşırmadım bu söylemlerine!
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ne diyelim Allah sabirlar versin Fenerbahceli arkadaslara. Karsisina cikacak adami cok merak ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Hiç cevap vermese başkan onu destekleyen insan sayısı azalmaz ama böyle yaparak kendi destekçilerini de kaybediyor. Galatasaray çıkışa geçmişken müthiş bir şekilde ayrışıyoruz. Tüm Fenerbahçe taraftarlarını zamanında birleştiren başkan yüzünden hem de. Ne diyelim sonumuz hayrolsun. Kendi kendimize galatasaray egemenliğini kolaylaştırıyoruz ya ben bunu kabul edemiyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Maraton alt Fenerium girişindeki Basketbol Türkiye Kupası eskimişti.. Onun yerine yenisi geldi iyi oldu bu..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yobo kupayıda aldın gel artık

Bate maçında oynar yabo dayı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Yobo takıma girse de rahatlasak, her maç Egemen ve Bekir ikilisi bir bomba patlatacak diye ödüm kopuyor. Aslında Yobo da bu sene çok kötü oynuyor ama yine de diğer adamlardan iyidir.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Yobo milli takımda as mı oynadı yedek mi bilen var mı

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Yobo milli takımda as mı oynadı yedek mi bilen var mı
    http://iddaa.com/iddaa/macdetay/futb...ab=mac_merkezi