Hikmet Karaman konusmus galiba
Hikmet Karaman konusmus galiba
Neler oluyor? Hala TFF yi savunan var mı? Her şey ortaya çıkmadı mı? Feneri kurtarma çabaları.İnsanları enayi yerine koymak komik değil mi? Altay'ı etkileyen durum ne demek? Altay Türk takımı değil mi? Komik bi açıklama. İnşallah UEFA bişey demez.İnşaallah Fener CAS davasından UEFA nın birşey dememesine karşılık çekilmiştir.
Aynen banada çok abes geldi.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kamuoyuna Duyuru
01.05.2012
Türkiye Futbol Federasyonu'nun Beşiktaş'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk ettiğiyle ilgili haberleri yakından, dikkatle ve serin kanlılıkla takip ediyoruz.
Bu aşamada TFF'nin kulübümüzü hangi delillere dayanarak neyle suçladığını bilmiyoruz. Resmi suçlamalar elimize ulaştığında bunlarla ilgili ayrıntılı açıklama yapılacak, Beşiktaş'ın hakları ve hukuku sonuna kadar savunulacaktır.
Saygılarımızla,
@DenizlispoR şahsileştirme mevzuyu anamak isteyen anlamıştır
Yoo,sadece mesajının alınmadığını belirttim. Eğer mesajın varsa ve kimse anlamadıysa,onu aç ki fikirlerini rahatça beyan ettiğin anlaşılsın. Eğer bu şahsileştirme ise kaç aydır forumdaki tartışmaların sebebini çözdüm ben.
Her neyse,baştan beri saçmalık gibi gelen bu soruşturma da sona erdi sanırım. Fakat artçı sarsıntıları sürecektir,seneye kadar bu işin kokusu çıkar.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Şu Ligtv olayı yalan haber.Bir yerde gördüm gerçek mi bilmiyorum ama resmi iptal sayısı bugun 450 imiş.
Hikmet Karaman:Beni bu işlere bulaştırmayın..Antrenörlük hayatımda Trabzonspor'dan beni hiç kimse bir talepte bulunmak için aramadı.. (İHA)
18.000 kişi iptal ettirdiyse eğer o zaman maçları radyodan dinleyecekler veya Ntvspor ya da özet.
Gidip kahveye izlerlerse ayrı komedi.![]()
Neyse uydurma bir haber oldugundan tartısmaya gerek yok.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Anlamadığım olay şu, sene başında Fenerbahçeliler LigTV iptal ettirirken gülünç durum yoktu da şimdi mi oluştu?
18.000 bana da abartı geldi ama hatrı sayılır bir kesim iptal ettirdi. Biz de yarın sabah iptal ediyoruz.
kayseride savunma vermicekmiş böyle giderse tüpçü başkanımız ya istifa eder ya görevden alırlar ki bunlardan biri olmazsa vay halimize bizim
turk futbolunu kurtarcak tek isim ulusoy...![]()
İşte bende onu dedim en başta kaçış yok bu işten.LigTv kötü diye takımının maçını izlemicekmisin.Özette izlemiyceksin o zaman ondanda para kazanıyor LigTv.
Hayır kafeden izlediğinde sadece kafe kazanır. Atıyorum kafeye 100 kişi gelse 10 kişinin parasıyla o kafenin aylık lig tv parası çıkar zaten. Geriye kalan 90 kişinin parası kafeye gidiyor.
Kişi başına hisse olarak bölersen ben kafeden izlerken 5 lira veriyorsam bunun belki 10 kuruşu lig tvye gidiyordur. Evden onmilyonlar vereceğime kafeden 10 kuruş veririm daha iyi.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Tartışmadık bir lig tv iptal ettirme olayı kalmış heaFenerbahçe taraftarı sezon başında tehdit aşamasında bırakmadı işi , gerçekleştirdi de . Galatasaray taraftarından da beklediğim o şu aşamada , çok sayıda kapatma talebi gidecektir lig tv ye.Ortada şu an için geçen 18 bin in doğru olduğunu düşünmüyorum ama ilerde o civara ulaşabilir tabi.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.