Fm'de ilk yapacağım iş Keita'yı tekrar almak zaten tabi bırakırlarsa. Belki Adnan Başkan Al-Sadd'a gider de satar![]()
Fm'de ilk yapacağım iş Keita'yı tekrar almak zaten tabi bırakırlarsa. Belki Adnan Başkan Al-Sadd'a gider de satar![]()
1 sezonda 2 kulüpten fazla sayıda bir kulüpte lisansı çıkmıyor![]()
O zaman gelsin tribünde maç izlesin o bile yeterBir futbolcu bir transfer döneminde iki kez transfer olamaz diye biliyorum ben. Anca seneye. Zaten geleceğinide sanmam buldu parayı.
Katardaki imza gülümsemesi nasılda yapmacık
Bizde ise
Buda Keitanın bizdeki imza töreni. Artık böyle eski transferleri izleriz anca
http://www.youtube.com/watch?v=rmw8pYopZw4
Keita Özlemim depreşti
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Keita nereye düştüm der gibi bakıyorBizde lisansı çıkmadı ki Keita'nın yani tekrar geri alabiliriz onun için söylemiştim Cihan. Alsak oynayabilir yani. Ah Keita ah...
bu Adnan Sezgin pazarlığıda bilmiyor, Misimovic'e 5M€ veriyormuş. Ya bas parayı al adamı takım küme düşecek duruma mı gelsin illaOriginally Posted by Revolution
Screw you guys, I'm goin' home
Arda bence İngiltereye gitsin G.Saray'da yerine iyi adam alsın. Arda'yı aratmasın.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Şu anki koşul ve şartlar için söylüyorum,Arda 10 milyon € bonservis bedeli karşılığında West Ham'a bile gitse çok iyi bir transfer olur hem Arda için,hem Galatasaray için.Galatasaray bu oluşan kaynağın üstüne biraz daha imkanları zorlayarak Arda'yı aratmayacak bir oyuncu alabilir.
Taraftarı bu hale getirdikten sonra iyi yabancı alsalar nolur almasalar nolur. Bu saatten sonra iyi yabancı bulunmaz orası ayrı. Ben zaten transfer konusunda ümidi kestim artık. Adnan Sezgin gibi futboldan gram anlamayan ve anlıyormuş edalarıyla etrafta dolaşan yöneticiler varken battığımız çukurdan Messi gelse o bile kurtaramaz bizi artık.
Arda'nin 10m euro ya gitmesi tabiki rakip takim taraftarlari icin iyi bir transfer olurda , GS icin 16 dan assagisi kurtarmaz
Arda gidemez,giderse yerine yerli bir isim almak gerekir.Zira kontejyan,Arda'nın yerine yabancı bir oyuncu almaya müsaade etmiyor.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Emre Çolak ondan daha yetenekli bence..
Adnan Sezgin'in transferden zerre kadar anlamadığı konusuna da katılıyorum.
Meğer her şey Haldun'muş. Haldun üstünel gittiği zaman yorumlarda gidişinin çok büyük bir kayıp olmadığını, zaten transferlerde esas payın Rijkaard olduğunu söylemiştim. Lafımı yutmuş oldum. Haldun Üstünel olmadan bir hiç Galatasaray transfer konusunda.
Şu an ki şartlar için konuşuyorum.Siz Arda'nın 16 Milyon €'ya herhangi bir takıma transfer olabileceğine inanıyorsanız,sorun yok.Bunun rakip takım taraftarlığı ile alakası yok.
manchester city 30 milyon euro artı stephen irelandı verip milner ı almış![]()
biz ise ardayı 10 milyon euro diye konuşuyoruz
gerçekten çok komik durumdayız
![]()
emre çolak ardadan daha çevik. yetenek olarak biribirlerine yakınlar birde duran topları var fakat şu anda ardanın tekniği pas yeteneği oyun zekası ne de fizik dengesi emrede yok.emre bu sene sıkça oynamalı ardayla birlikte, elanoda takıma geri kazandırılmalı.emre çolak seneye ardanın 2006-2007 dönemindeki gibi olmalı.o da yeter bize.
transfer olarak ledesma tarzı biri alınsa yeter dm-mc gibi biri.
arda 10 milyon mu????Bu gazeteci bu haberi yaparken ne içti acep...Yada oruç kafasına vurduArda en az 18-19 m eder yahu...Yalnız yukarda milner'a 30 m artı ireland verdi diyonuzda bunun burası city 10 m luk adam city talip olunca 20 m oluo...Biz bu gidişle uçaktan inamoto'yu indircez beyLer...
Allah'tan Mehmet Topal, Inamoto'ya benzemedi![]()
Adnan Sezgin İnamoto, Carrusca, Bouzid, Linderoth, Barusso, Meira ve Lincoln gibi adamlar aldı..
Haldun Üstünel Harry Kewell, Milan Baros, Kader Keita, Elano Blumer, Lucas Neill, Jo Alves ve Giovani Dos Santos gibi adamlar aldı fazla birşey söylemeye gerek yok biz de hala iyi transfer bekliyoruz..Yine gelcek inamoto gibi biri..
Adnan Sezgin'in Twitter'ı var mı acep![]()
Fake hesabı vardı ve komedi ötesiydi
edit: http://twitter.com/adnansezgin
Gözünüzü seveyim bir okuyun yarılacaksınız![]()
Adnan Polat bugün Galatasaray TV'ye şöyle bir açıklama yapmış:
Kaldı ki transfer sezonunun bitmesine daha 14 gün var. Biz daha transferlerimizi bitirdiğimizi söylemedik. Transferlerimizi yapacağız. Galatasaray taraftarlarının da arzu ettiği nitelikte sporcular olacak. En önemlisi, teknik heyetimizin, takımın ihtiyacı doğrultusunda transfer yapmak istiyoruz.
Hala 14 gün var diyor ya.Bu kadar geç kalındı ve ''hala'' kelimesini kullanmaktan utanmıyor Adnan Polat.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
" Hayat biter, Galatasaray'da transfer bitmez. " Adnan Polat.
- Başkanım birşey soracağım bu sene transfer başlamış mıydı![]()
polatadnan transferler için en güncel football manager database'ini kullanıyoruz.scuouta verilecek paraya barış özbek gibi 2-3 genç alırım
5:41 PM Aug 17th via web
onuda izliyorum merak etme![]()
ali turanı sırf sabriye şükredin diyebilmek için aldığımız yönündeki iddaalar gerçeği yansıtmıyor.transferler için en güncel football manager database'ini kullanıyoruz.scuouta verilecek paraya barış özbek gibi 2-3 genç alırımbasında geçen igor akinfeev ismi bana bile yok artık dedirmiştir.juventus ledesmayı alırsa,biz elanoyu milana satarsak,diego chelseaye göz kırpıp wolfsburga giderse,misimiovicin hala oğlunu ikna edersek...Topcunun wiki sayfasinda "current club" bolumunu nasil kalici olarak degistirebilirim? Adamla sozlesme imzaladim, wiki kabul etmiyor ya!transferin sonü günü sabahlarım yeaaa. @haldunustunel geçen yılın transfer listesi var mı sende? fotokopi çektireyim.biri beşiktaş'a 6+2+2' nin türk değil yabancı kuralı olduğunu hatırlatsın.
zuhaha
bu adnan sezgin ve polatadnan twitter larını kim açmış böyle ya xD
![]()