Sayfa 308 / 1204 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408808 ... SonSon
9,211 ile 9,240 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fm'de ilk yapacağım iş Keita'yı tekrar almak zaten tabi bırakırlarsa. Belki Adnan Başkan Al-Sadd'a gider de satar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Keşke sözleşmeye şöyle bir madde koydursaydık;istediğimiz transferleri yapamazsak,Keita'yı geri alırız
    Katara para verip alalım farketmez. Ondan iyisini mi bulucaz.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Keitayı yeniden transfer etsek ?
    Bir futbolcu bir transfer döneminde iki kez transfer olamaz diye biliyorum ben. Anca seneye. Zaten geleceğinide sanmam buldu parayı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1 sezonda 2 kulüpten fazla sayıda bir kulüpte lisansı çıkmıyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bir futbolcu bir transfer döneminde iki kez transfer olamaz diye biliyorum ben. Anca seneye. Zaten geleceğinide sanmam buldu parayı.
    O zaman gelsin tribünde maç izlesin o bile yeter

Katardaki imza gülümsemesi nasılda yapmacık

Bizde ise

Buda Keitanın bizdeki imza töreni. Artık böyle eski transferleri izleriz anca

http://www.youtube.com/watch?v=rmw8pYopZw4

Keita Özlemim depreşti
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Keita nereye düştüm der gibi bakıyor Bizde lisansı çıkmadı ki Keita'nın yani tekrar geri alabiliriz onun için söylemiştim Cihan. Alsak oynayabilir yani. Ah Keita ah...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution
    Sivasspor mağlubiyetinin ardından yabancı oyuncu transferinde girişimlerini hızlandıran Galatasaray Yönetimi, Misimovic konusunda önemli yol katetmişti. Boşnak oyuncunun da İstanbul'a yeşil ışık yakmasıyla elini güçlendiren sarı-kırmızılılar, Wolfsburg yönetiminin bu oyuncu için belirlediği yüksek bonservis bedeli karşısında geri adım atmak zorunda kaldı.

Misimovic için Fiorentına ve Schalke'nin de devreye girmesiyle fiyat yükselten Wolfsburg Yönetimi, yaklaşık 10 milyon euroya yakın bir bedel istiyor. Bir yandan Juventus’ta forma giyen Diego'yu kadrosuna katmayı planlayan yeşil-beyazlılar, bu transfer için Misımovic'den gelecek bonservis bedeline güveniyor. Galatasaray Yönetimi ise bu transfer için yaklaşık 5 milyon euroyu gözden çıkarmayı planlıyor. Tarafların bonservis bedeli üzerinde anlaşamaması durumunda sarı-kırmızılılar, kiralama yolunu da alternatifler arasında tutuyor.

Bu arada Galatasaray Yönetimi, bir süredir ilgilendiği Lazio forması giyen Ledesma için girişimlere tekrar başladı. Özellikle teknik direktör Frank Rijkaard'ın istediği tecrübeli oyuncu için Lazio Yönetimi ile temasa geçen sarı-kırmızılılar, 6 milyon euroluk bonservis bedelini indirmek için pazarlıklarını sürdürüyor. Yönetimin, önümüzdeki hafta başına kadar bu iki oyuncudan en az birinin transferini resmen açıklaması bekleniyor.
    bu Adnan Sezgin pazarlığıda bilmiyor, Misimovic'e 5M€ veriyormuş. Ya bas parayı al adamı takım küme düşecek duruma mı gelsin illa
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arda bence İngiltereye gitsin G.Saray'da yerine iyi adam alsın. Arda'yı aratmasın.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Şu anki koşul ve şartlar için söylüyorum,Arda 10 milyon € bonservis bedeli karşılığında West Ham'a bile gitse çok iyi bir transfer olur hem Arda için,hem Galatasaray için.Galatasaray bu oluşan kaynağın üstüne biraz daha imkanları zorlayarak Arda'yı aratmayacak bir oyuncu alabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taraftarı bu hale getirdikten sonra iyi yabancı alsalar nolur almasalar nolur. Bu saatten sonra iyi yabancı bulunmaz orası ayrı. Ben zaten transfer konusunda ümidi kestim artık. Adnan Sezgin gibi futboldan gram anlamayan ve anlıyormuş edalarıyla etrafta dolaşan yöneticiler varken battığımız çukurdan Messi gelse o bile kurtaramaz bizi artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Arda'nin 10m euro ya gitmesi tabiki rakip takim taraftarlari icin iyi bir transfer olurda , GS icin 16 dan assagisi kurtarmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arda gidemez,giderse yerine yerli bir isim almak gerekir.Zira kontejyan,Arda'nın yerine yabancı bir oyuncu almaya müsaade etmiyor.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Emre Çolak ondan daha yetenekli bence..

Adnan Sezgin'in transferden zerre kadar anlamadığı konusuna da katılıyorum.

Meğer her şey Haldun'muş. Haldun üstünel gittiği zaman yorumlarda gidişinin çok büyük bir kayıp olmadığını, zaten transferlerde esas payın Rijkaard olduğunu söylemiştim. Lafımı yutmuş oldum. Haldun Üstünel olmadan bir hiç Galatasaray transfer konusunda.

Şu an ki şartlar için konuşuyorum.Siz Arda'nın 16 Milyon €'ya herhangi bir takıma transfer olabileceğine inanıyorsanız,sorun yok.Bunun rakip takım taraftarlığı ile alakası yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Emre Çolak ondan daha yetenekli bence..

Adnan Sezgin'in transferden zerre kadar anlamadığı konusuna da katılıyorum.

Meğer her şey Haldun'muş. Haldun üstünel gittiği zaman yorumlarda gidişinin çok büyük bir kayıp olmadığını, zaten transferlerde esas payın Rijkaard olduğunu söylemiştim. Lafımı yutmuş oldum. Haldun Üstünel olmadan bir hiç Galatasaray transfer konusunda.
    katılıyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

manchester city 30 milyon euro artı stephen irelandı verip milner ı almış biz ise ardayı 10 milyon euro diye konuşuyoruz gerçekten çok komik durumdayız

emre çolak ardadan daha çevik. yetenek olarak biribirlerine yakınlar birde duran topları var fakat şu anda ardanın tekniği pas yeteneği oyun zekası ne de fizik dengesi emrede yok.emre bu sene sıkça oynamalı ardayla birlikte, elanoda takıma geri kazandırılmalı.emre çolak seneye ardanın 2006-2007 dönemindeki gibi olmalı.o da yeter bize.

transfer olarak ledesma tarzı biri alınsa yeter dm-mc gibi biri.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

arda 10 milyon mu????Bu gazeteci bu haberi yaparken ne içti acep...Yada oruç kafasına vurdu Arda en az 18-19 m eder yahu...Yalnız yukarda milner'a 30 m artı ireland verdi diyonuzda bunun burası city 10 m luk adam city talip olunca 20 m oluo...Biz bu gidişle uçaktan inamoto'yu indircez beyLer...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Allah'tan Mehmet Topal, Inamoto'ya benzemedi

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post

Allah'tan Mehmet Topal, Inamoto'ya benzemedi
    iyi bulmuşsun...Bekliyoruz bi inamoto daha

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Adnan Sezgin İnamoto, Carrusca, Bouzid, Linderoth, Barusso, Meira ve Lincoln gibi adamlar aldı..

Haldun Üstünel Harry Kewell, Milan Baros, Kader Keita, Elano Blumer, Lucas Neill, Jo Alves ve Giovani Dos Santos gibi adamlar aldı fazla birşey söylemeye gerek yok biz de hala iyi transfer bekliyoruz..Yine gelcek inamoto gibi biri..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adnan Sezgin'in Twitter'ı var mı acep

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Şu an ki şartlar için konuşuyorum.Siz Arda'nın 16 Milyon €'ya herhangi bir takıma transfer olabileceğine inanıyorsanız,sorun yok.Bunun rakip takım taraftarlığı ile alakası yok.
    13-14 Milyon € verildi bu sene 16 M € mu verilmeyecek ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Adnan Sezgin'in Twitter'ı var mı acep

olsa nolcak ki orya görüştüğü adamları yazsada tanımayız zaten

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fake hesabı vardı ve komedi ötesiydi

edit: http://twitter.com/adnansezgin

Gözünüzü seveyim bir okuyun yarılacaksınız

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Adnan Polat bugün Galatasaray TV'ye şöyle bir açıklama yapmış:

Kaldı ki transfer sezonunun bitmesine daha 14 gün var. Biz daha transferlerimizi bitirdiğimizi söylemedik. Transferlerimizi yapacağız. Galatasaray taraftarlarının da arzu ettiği nitelikte sporcular olacak. En önemlisi, teknik heyetimizin, takımın ihtiyacı doğrultusunda transfer yapmak istiyoruz.

Hala 14 gün var diyor ya.Bu kadar geç kalındı ve ''hala'' kelimesini kullanmaktan utanmıyor Adnan Polat.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

" Hayat biter, Galatasaray'da transfer bitmez. " Adnan Polat.

- Başkanım birşey soracağım bu sene transfer başlamış mıydı

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Fake hesabı vardı ve komedi ötesiydi

edit: http://twitter.com/adnansezgin

Gözünüzü seveyim bir okuyun yarılacaksınız
    ben takip ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

polatadnan transferler için en güncel football manager database'ini kullanıyoruz.scuouta verilecek paraya barış özbek gibi 2-3 genç alırım
    5:41 PM Aug 17th via web

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

onuda izliyorum merak etme

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ali turanı sırf sabriye şükredin diyebilmek için aldığımız yönündeki iddaalar gerçeği yansıtmıyor.
    transferler için en güncel football manager database'ini kullanıyoruz.scuouta verilecek paraya barış özbek gibi 2-3 genç alırım
    basında geçen igor akinfeev ismi bana bile yok artık dedirmiştir.
    juventus ledesmayı alırsa,biz elanoyu milana satarsak,diego chelseaye göz kırpıp wolfsburga giderse,misimiovicin hala oğlunu ikna edersek...
    Topcunun wiki sayfasinda "current club" bolumunu nasil kalici olarak degistirebilirim? Adamla sozlesme imzaladim, wiki kabul etmiyor ya!
    transferin sonü günü sabahlarım yeaaa. @haldunustunel geçen yılın transfer listesi var mı sende? fotokopi çektireyim.
    biri beşiktaş'a 6+2+2' nin türk değil yabancı kuralı olduğunu hatırlatsın.

zuhaha bu adnan sezgin ve polatadnan twitter larını kim açmış böyle ya xD

Mesaj Yetkileri