Sayfa 31 / 156 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
901 ile 930 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Birgün kiminle omuz omuza verdiğinizi farkedince yazdıklarınızdan utanacaksınız
    Ben bugün; düzene boyun eğmeyen Türk genciyle, öğretmenlerimle, arkadaşlarımla, kardeşimle omuz omuza verdim. Hiçbir zaman da utanmayacağım! Kendi kendine hüküm yaratma! İnsanları da tahrik etmekten vazgeç, yeter!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yazdıklarım değil de, senden utanıyorum mesela şunları okuyunca. Çünkü seninle aynı milliyetteniz.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

muhakkak
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kalan 6 gün de şükür ederiz ?

Fikir farklılıkları olabilir ancak buraya gelip bu şekilde bizi hatalı konumuna sokamazsın. Sen haklıysan sevin, ne güzel..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kuzenin yazdı ?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Hislerime tercüman oldun Ama senin gibi düşünenler için düşünüyordum ben de bunu.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İZMİR YETER YETER DURUN ARTIK HALK İLE İNATLAŞMAYIN !

[YOUTUBE="KrMOTWHIdZU"]..[/YOUTUBE]

Yolcuya Sevgilerle

ESKİŞEHİR !

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

İçimizden biri! Amirim yola devam.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Bölünmeye ne kadar müsait herkes. Bir tarafsız olun, objektif olun gözünüzü seveyim... Her gördüğünüze inanmayın diyeyim en iyisi. Sağukkanlı olmak, sağduyulu olmak gerek şu an.

Beşiktaş'ta durum gerçekten ciddi. Ambulans yok, yaralananlar var. retweet edecekseniz bunları edin, bunları paylaşın.
    24 saat daha devam ederse hükümet düşecekmiş, avrupa birliği susak ağacı dikecekmiş, ya da yıllar önce olmuş bir olayın, başka bir mekanın fotoğraflarını sanki bugün burada oluyormuş gibi yemleri değil. Kaostan beslenenlere, infiale yol açmak isteyenlere fırsat vermeyin.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

polisin ne zamandan beri silahla vur emri var biri aydinlatabilirmi resimdeki vatandasimiz vefat etmis...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu söylentilerden artık bıktım. Şimdi de elektrikler kesilecek, telefonlarınızı falan şarj edilecek deniyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Şu söylentilerden artık bıktım. Şimdi de elektrikler kesilecek, telefonlarınızı falan şarj edilecek deniyor.
    Saat 3te görücez o söylentilerin sonucunu. 3te 20.000 polis basacak ve elektrikler kesilecek deniyor. Bakalım görücez
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Saat 3te görücez o söylentilerin sonucunu. 3te 20.000 polis basacak ve elektrikler kesilecek deniyor. Bakalım görücez
    Tamam da nereyi basacaklar? Bunlar neyin amacında, neyin öfkesinde, nefretinde? Ne oluyoruz yahu?!

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Tamam da nereyi basacaklar? Bunlar neyin amacında, neyin öfkesinde, nefretinde? Ne oluyoruz yahu?!
    Gezi parkı - taksim deniyor

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

3'te elektrikler kesilecek. 2'de 20000 polis gelicek felan pek gerçekçi gelmiyor bunlar banada. Sivil polislerin gezip insanları kandırdığı olayları doğru olabilirde diğerleri sanmıyorum doğru olduklarını.

Umut Özkırımlı duygularıma tercüman olmuş. Paylaşayım sizle:

"biz", "onlardan" hizli davranalim, lafi egip bukmeyelim. chp'nin, solcu/provokatorlerin bu firsati kacirmayacagi belliydi. bunda sasilacak bir sey yok. ama gostericilerin polise verdikleri tepkinin aynisini bu firsatcilara da vermesi gerekiyor. onlarla yataga girmemeleri dusmanimin dusmani dostumdur dememeleri.

1. irkcidan, ulusalcidan, oportunistten dost olmaz (bugun size yapilani yillar boyu onlar baskalarina yaptilar),
    2. siddeti mesru kilacak hicbir sey yoktur. hakli siddet yoktur. sana saldiran polise direnirsin. ama saldirmayan polise dokunamazsin. vandalizme kalkisamazsin. kalkisirsan devlet siddetini hakli kilar, bir teror bicimi olmaktan cikarirsin!
    3. ha bir de polis siddetini mesrulastirmak isteyen hukumete ve yeminli musavirlere "biz demedik mi" deme firsati verirsin! nokta..

su da var. eger bu eylem mustafa alabora gibi (baskalari da var tabii) oportunistlerin eline duserse, polis siddetine isyan etmekten baska amaci olmayanlarin ya bu grubu "siddete basvurmadan" kovmalari ya da o alandan cekilmeleri gerekir. kendi adima iki gundur cok yogun muhalefet yapiyorum. olaylari uluslararasi kanallarda da duyuruyorum. kesinlikle pisman degilim. bu ugurda ikigunlugune akademisyen kimligimi bile askiya aldim. ama 20 senedir mucadele ettigim kemalistlerle, ulusalcilarla, temelkurangillerle ortak tek adim atmam. bunu yalniz kalma pahasina da yaparim. iki gundur beni hayalkirikligina ugratan cok oldu; beni, benim gibi dusunenleri yine yalniz birakabilirler. olsun, farketmez. ben ilkelerim icin mucadele ediyorum. o sayede gece rahat uyuyor, 2.5 aylik ogluma sarilabiliyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

gözüme uyku girmiyor,olanları gördükçe deliriyorum..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Portakal gazı.

Çok fena bişey o, isim olarak öyle diye biliyorum..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hayır arkadaş ben istemesem de zorla adamı siyasete sokacaklar, rahat olun gençler 2-3 seneye kadar iktidarı ele geçiriyorum. Tüm dertlere son.

Şu Twitter'ı kim icat ettiyse... Bilgi kirliliğinin ve cahilliğin göstergesi, bir ülkenin ne kadar cahil olduğunu görmek istiyorsanız, buyrun Twitter'ı ve orada yapılan goygoyları izleyin. Bir insan gördüğü veya işittiği bilginin doğruluğunu hiç mi irdelemez ? İnciciler falan resmen olayları tiye alıp asparagas bilgi ışığında haber yapıp yayıyolar ve ne yazık ki ünlüsünden ünsüzüne, okumuşundan cahiline herkes atlıyor.

Bugün bu direnişi kazanabilirsiniz veya kaybedersiniz hayat yine devam eder ama bu cahilliği yenmedikçe semer vuran çok olur.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Hayır arkadaş ben istemesem de zorla adamı siyasete sokacaklar, rahat olun gençler 2-3 seneye kadar iktidarı ele geçiriyorum. Tüm dertlere son.

Şu Twitter'ı kim icat ettiyse... Bilgi kirliliğinin ve cahilliğin göstergesi, bir ülkenin ne kadar cahil olduğunu görmek istiyorsanız, buyrun Twitter'ı ve orada yapılan goygoyları izleyin. Bir insan gördüğü veya işittiği bilginin doğruluğunu hiç mi irdelemez ? İnciciler falan resmen olayları tiye alıp asparagas bilgi ışığında haber yapıp yayıyolar ve ne yazık ki ünlüsünden ünsüzüne, okumuşundan cahiline herkes atlıyor.

Bugün bu direnişi kazanabilirsiniz veya kaybedersiniz hayat yine devam eder ama bu cahilliği yenmedikçe semer vuran çok olur.
    Abim kulaktan duyma haberler konusunda haklısın fakat belgelenen o kadar video ve fotoğraf var ki insanlar ister istemez her habere baş kaldırma hissiyatını duyuyor içinde.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bayrampaşa...YETER DURUN ARTIK YETER

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

İtiraf edeymiş

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

bu işin sonu nereye gidiyor kesitiremiyorum. illaki bir felaket mi olsun. polisin amacı ne allah aşkına ne istiyolar. bırakın insanları kendi haline napıcaklar sanki. nedir bu öfke gecenin şu saati olmuş tüm şiddetiyle müdahale devam ediyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bir taraf yeter durun diyor, diğer taraf desteğe ihtiyacımız var yardıma gelin diyor. Allah sonumuzu hayır etsin.

Şu çatışan iki tarafında iyi niyetli olmadığını açıkça söyleyebilirim gördüklerimden. Buradan kalkıp giden arkadaşlarım var, giderken 2 sopa atsak kardır diyip gittiler. Görev yapanlar da 2 kapsul gaz atar 2 de cop sallar evimize döneriz diyolardır içinden.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Bir taraf yeter durun diyor, diğer taraf desteğe ihtiyacımız var yardıma gelin diyor. Allah sonumuzu hayır etsin.

Şu çatışan iki tarafında iyi niyetli olmadığını açıkça söyleyebilirim gördüklerimden. Buradan kalkıp giden arkadaşlarım var, giderken 2 sopa atsak kardır diyip gittiler. Görev yapanlar da 2 kapsul gaz atar 2 de cop sallar evimize döneriz diyolardır içinden.
    halkın en başında amacı sadece hakları olan eylemi gerçekleştirmekti.. Ancak polisin kullandığı orantısız güç ve martıya simit atar gibi sürekli gaz bombaları atması sonucunda desteğe giden insan hadi gidelim 2 gaz yer biraz jop yer geliriz diyecek hali yok. elbette kendini savunmaya geçecek. Polis uzlaşmaya yanaşsaydı şiddete başvurmadan çözüme gitseydi ve halk uzlaşmayıp saldırsa, taş atsa sopa atsa tamam da öyle değilki ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    halkın en başında amacı sadece hakları olan eylemi gerçekleştirmekti.. Ancak polisin kullandığı orantısız güç ve martıya simit atar gibi sürekli gaz bombaları atması sonucunda desteğe giden insan hadi gidelim 2 gaz yer biraz jop yer geliriz diyecek hali yok. elbette kendini savunmaya geçecek. Polis uzlaşmaya yanaşsaydı şiddete başvurmadan çözüme gitseydi ve halk uzlaşmayıp saldırsa, taş atsa sopa atsa tamam da öyle değilki ...
    Yazdıklarımı takip ettiysen, olayların en başından beri polisin işgüzarlığından başladığını söylemiştim. Ki bu benzer olaylara ben de farklı zamanlarda maruz kaldım. Biber gazı da yedim, cop da yedim, karşımdaki polisten küfür de yedim. Ancak tutup da elimdeki şişeyi kafasına geçirmedim, geçirsem 2 cop fazla yiyecektim belki de tutuklanacaktım.

Olayları sıcağı sıcağına düşününce söylediklerinizde haklılık payı var. Önceki mesajlarda denmiş, polis neden bize karşı düşmanca diye. Şöyle düşünün Polis'in bu ilk saldırıları çok büyük bi hataydı ve ister istemez haklı da olarak halkın bi tepkisi oldu buna. Halktan karşılık geldi, polis tekrar etti. Buna tekrar cevap geldi. Kısır döngüdür ve bir süre sonra Polis Memuruna gelen tepkiyi artık Polis şahsına kabul eder ve o anki duygularıyla bir cop vuracaksa 10 cop vurur. Haklı mı? değil.

Mesaj Yetkileri