Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
Sayfa 31 / 45 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon
901 ile 930 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Transferler yine harika.Çok iyi bir gelir de elde etmişiz.Taktikler baya ilginçmiş.Ben de bir benzerini kullanıyorum fakat kanat yerine neden bek kullanıyorsun acaba zor olmuyor mu ? Ben tek forvet oynayıp bek yerine 2 kanat koyuyorum.3-1-3-3 gibi bir diziliş oluyor.Oradaki 1 de ön libero.
    Ayrıca kadronu da paylaşabilirsen sevinirim (yedek kadro ile birlikte)

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by xRa View Post
    Çekirdek Takipçinim Çok iyisin 2-3 seneye kalmaz bütün kupaları toplayacaksın gibime geliyor
    City hegomanyasını kırarsak şampiyonlar ligi inancım artar bakalım bu sezon neler yapabilecez
    Quote Originally Posted by kaanb View Post
    geç oldu ama birşey soracaktım

oyuncuya özellik kazandırırken antrenöre mesela topa sert vurması için çalıştır diyorum antrenör bana başka birşey öneriyor böyle yapsak daha iyi olur diyor. kendi istediği yaparsam o özelliği kazabilir mi?
    Kazanır kazanır ama bazen antrenöeler kazanamaz dediği için kendini mi zorluyor napıyor bilmiyom ama özelliklerinde çok hafif düşmeler oluyor geri kazanyor ama bilesin belkide bana öyle gelmiştir tesadüftür. Sonuç itibari ile kazanabiliyor

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Vay be neler yapmışız gelecek sezon herhalde Şampiyon oluruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Dostum sen bi harikasın bi ara benim takımada el at
    Roma 1 günde inşaa edilmedi sabretmen lazım (:
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Transferler yine harika.Çok iyi bir gelir de elde etmişiz.Taktikler baya ilginçmiş.Ben de bir benzerini kullanıyorum fakat kanat yerine neden bek kullanıyorsun acaba zor olmuyor mu ? Ben tek forvet oynayıp bek yerine 2 kanat koyuyorum.3-1-3-3 gibi bir diziliş oluyor.Oradaki 1 de ön libero.
    Ayrıca kadronu da paylaşabilirsen sevinirim (yedek kadro ile birlikte)
    Kanat kullanmama sebebim oyunda iyi kanat bulmak zor yani mentali falan iyi olacak ki verim alasın zaruri kalmadığım sürece tekniğini sahaya yansıtamayan adamla işim olmaz pek..mental ve tekniği iyi kanat bulmak zor olduğu gibi birde pahalı bende bu dizilimle oyunda çok daha kolay bulunabilen mevkii ve adamlarla yola çıktım. Dizilimde beklerin ofansı zayıfsa savunma yaparım orta sahaya 2 yönlü bulamazsam stoperden bozma savaşçı orta saha oluştururum 2 savaşçı ile yola çıkarım forveterden birinin komple olmasına gerek yok hava hakimyeti olsun bitiricilige dahi gerek yok destek rolüyle diğerini beslerim yani elde birkaç iyi adamla bile güzel sonuçlar alabilrim. Zorlukj konusunda zaman zaman rakiplerin kanat akınlarını durdurmak için bocalarım fakat en olmadı dizlim falan değiştiririm. Sadece stoperler kalsa orda rakip taruma eder beksiz sahaya cıkmam o yüzden hele rakşip kontra oynarsa vay haline defans topu kanada yollasın dursun (: Şuan oyun açık deil ama açınca koyayım kadromu ama bende as takım yedek takım yok herkes as takım düzeyinde fikstür sıkışık olunca herekse büyük iş düşüyor (:
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Vay be neler yapmışız gelecek sezon herhalde Şampiyon oluruz
    Diğerleri neysede City tam bir canavar 91 puanla bitirdiler geçen yılı yani 38 maçta kılçıksız 30 maç falan almamız lazım ve oda epey zor bakalım elimizden geleni yapacaz

Nesil
    2011
    Yer
    Gönen

güncelleme bekliyor taraftarlar hocam

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Beleş canavarlar da gelmiş takım daha da güçlendi artık , transfer yapmaman çok mantıklı arada gözden kaçan sağlam regenlere yumulursun bu paralarla sonraki seneler (=

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

alderweild süper fiyata gitmiş kadronda baya genişmiş o kadar oyuncuyu mutlu etmeyi becerebilcen mi hele stoper hattı efsane

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Hocam hazırlık kamplarını nasıl değerlendiriyorsun? İdman yoğunluğundan, hazırlık maçı yaptığın takım kapasitesine kadar ufak çaplı bir değerlendirmen mümkün mü?

Çok iyi paran var seneye ya da devre arasında iyi transferler yaparsın sanırım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by xRa View Post
    güncelleme bekliyor taraftarlar hocam
    Geliyor geliyor (:
    Quote Originally Posted by Peguy View Post
    Beleş canavarlar da gelmiş takım daha da güçlendi artık , transfer yapmaman çok mantıklı arada gözden kaçan sağlam regenlere yumulursun bu paralarla sonraki seneler (=
    Önümüzdeki 3-4 yıl transfer yapmam yani cebimden 5 kuruş çıkmaz şimdiden sezon sonu sözleşmesi bitecekleri listeye alıyorum gelmeyenleri basın yoluyla kafalamaya çalışıyorum (:
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    alderweild süper fiyata gitmiş kadronda baya genişmiş o kadar oyuncuyu mutlu etmeyi becerebilcen mi hele stoper hattı efsane
    Sen gel bide bizim taraftara söyle herifler ucuza gitti diye isyan ettiler bi ara kadromuz 26 kişilik ya çok geniş değil..kiralıkları gönderiyoruz her sene eksik mevkilere 1-2 adam alıyoruz bu sene stope Doria ve Dehn monte ettik içimizden besleniyoruz artık. Önümüzdeki yıl Maupay ve belki Fİnne monte olur.
    Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Çok iyi paran var seneye ya da devre arasında iyi transferler yaparsın sanırım
    Takipçiler ve taraftarlarımıza aflli bir bobma patlatmak istiyoruz. Klübün finansını sarsmadan Neymarla masaya oturduk kendisi gelmek istemiyordu zaten ama kırmızıda değildi uçuk teklif verdik gelmedi ama peşini bırakmıyoruz kesinlikle

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Hocam hazırlık kamplarını nasıl değerlendiriyorsun? İdman yoğunluğundan, hazırlık maçı yaptığın takım kapasitesine kadar ufak çaplı bir değerlendirmen mümkün mü?
    Sezon sonu hazırlık kampı sorusuna cevap verilebilicek en erken tarih yani en uzun süreyi seçiyorum genelde 7 hafta falan seçiyorum. Haziranın sonunda top bnaşı yapıyoruz. Taktik uyumluluk konusnda takım biraz gerilediği için ilk önce taktik ve maç hazırlığınıda taktik yapıyorum ..ilk zamanları genelde transfere ayırırım dolayısıyla maç yaptırmam takıma o yüzden maç hazırlığını en dibten bir tık sola çekerim taktiği yüksek yaparım 15-20 gün ardından maç hazırlığını ortaya getirriim ( %30 ) taım çalışması veririm. Gnele antrenmanı ise taktiksel uyumluluga bakarım oturmuşsa takım uyumuna alırım sezon öncesi yeni katılanlar olur genelde olmasa bile daha yeni top başı yaptığımız için uyum çalıştırırım. Yok taktiğe hale uyumlu değilse yine taktik çalışırız. Temmuzda biter ağustos itibari ile yada tammuz sonunda hazırlık maçları ayarlarım sürekli deplasman 2-3 güne maç koyarım. Ve itibarı hep çok düüşk takımlarla oynarım. İtibar yükseldikçe maçın zorluğu artıyor maç zorlaştıkça sertlik artıyor gereksiz sakatlanmalardan uzak tutmaya çalışırım birde farklı galibiyetler moral açısından ve uyum açsından olumlu etki yapıyor takıma..Normalde hep sezon öncesi fiziksel antrenman yaptırın yani kondisyon çalıştırın derler ama ben pek yaptığımı hatırlamıyorum. Oyucular zaten dinleniyor maç yaptırdıkçada maç kondisyonuda artar sezona gireriz. Sezon boyu uyguladığım antrenmanı ise isteyen olursa onlarıda açıklarım yeterince uzun oldu zaten bu (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sezon öncesi her daim olduğu gibi yine düşük çaplı takımlarla oynadık delüğanluklarım lige hazır

Arkadaşa gayet güzel açıklama yaptık lakin takıma nazar mı ettik anlamadım :F Heralde şimdiye dek en kötü hazırlık dönemimdi. Sakatlık olurdu ama hiç uzun olmamıştı. Acaba sezon öncesi fiziksel antrenman mı yaptırsak

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Neymara ne yapmışın öyle ya Geleceğin neymarı diye bir gençten söz ediyorlar bence neymarla bu kadar uğraşacağına onu transfer et.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

4 gözle Cityden gelecek teklifi bekliyom heriflerin teklifi kabul edip sabote edecem kıl oldum adamlara

Transferlerini çok beğendim hocam, fiyat/performansta çok iyi transferler. Umarım bu sene şampiyon olursun

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Şampiyonlar Ligi eleme turu kuraları çekildi. iyi ki seribaşıyız

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Neymara ne yapmışın öyle ya Geleceğin neymarı diye bir gençten söz ediyorlar bence neymarla bu kadar uğraşacağına onu transfer et.
    Forvet transferine aslıdna hiç ihtiyacım yok (: Sırf şöyle adı duyulmuş çok kalifiye eleman alma derdindeyim yoksa Forvetlerim müthiş gelişim gösterdiler ve gösteriyorlar nazar değmesin (:
    Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Transferlerini çok beğendim hocam, fiyat/performansta çok iyi transferler. Umarım bu sene şampiyon olursun
    Açıkcası Cityi geçebilir miyiz emin değilim (:

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    İşlemci alırken de çok işe yarıyor bu taktik

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Neymar yakışırdı takıma

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

İşlemci alırken de çok işe yarıyor bu taktik
    Söz konusu alışverişse bu kıstas hep gözönünde (:
    Quote Originally Posted by Marco Reus View Post
    Neymar yakışırdı takıma
    Herif gelmedi yapacak bişi yok ama Santos klübü Neymarı falakaya yatırmıştır. 194 milyon teklif etmiştim

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Veysel Efendi kapıyı açtı ve Avrupa'da başarılar diledi sanırsam

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Baştan sona okudum süper kariyer olmus o final maçında varya sakatlıkları görünce rahatladım o ayew yokmu ayew varya ah ah nese AL kupası h.o neymara 194mn verene kadar yeni takım kurarsın sen

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

1.Hafta

Spoiler: ISTATISTIK 

Prömiyer ligi açtık. Oyundan pek tatmin olmasamda 3 puan 3 puandır. Sassa'nın sakat olması Doumbiya gün doğurdu oda hakiki golcüymüş (:

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Doumbia fm12'de benim prensimdi Damiao ile beraber Her maç golü var bu adamın, yaz kenara doktor. Unutma

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by tombul taho View Post
    Veysel Efendi kapıyı açtı ve Avrupa'da başarılar diledi sanırsam
    Veysel Efendiye Crystal Girls tarafından kombine verdim keyfi gıcır
    Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Baştan sona okudum süper kariyer olmus o final maçında varya sakatlıkları görünce rahatladım o ayew yokmu ayew varya ah ah nese AL kupası h.o neymara 194mn verene kadar yeni takım kurarsın sen
    Eyv (: parayı mezara götürmeyelim takipçilere süpriz yapalım dedik ama çapımız yetmedi
    Doumbia fm12'de benim prensimdi Damiao ile beraber Her maç golü var bu adamın, yaz kenara doktor. Unutma
    inş diyelim ama Sassa iyileşince muhtemelen yedeğe düşer (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Eleme Turu 1.Maç

Doumbiya pek atarlı çıktı 2de 2 devamı gelir inş (: Lakin maç bitince niyeyse bi üzüntü vardı içimde sonra kendime dedim ki zenit gibi takımla deplasmanda berabere kalınca üzülecek duruma gelmişsem epey güveniyorum takıma. Yüzümüz kara çıkmaz umarım. Bu arada hulk cezalıydı rövanşta karşısına asamoahı vermeyi planlıyorum

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

şu kariyer başlığını bi okuyamadım ya

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

2.Hafta

Kontrollü oynadık penaltıdan yedik. Sonrasında golü geçtim beceripte 3 direğin ortasını denk getiremedik şutlarda. Evimizde Liverpoolu yenemiyorsak şampiyonluk şimiden gider. Her sezon başı çileli geçiyor neyse umarım Cl'de grupalra kalırız

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

City yine domine edecek gibi ligi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Liverpool hatırası.. Albaek 1 bucuk ay yok. arkadaş sezona yeni başladık bu gidişle reviriin yatak kapasitesini genişletmemiz gerekecek :F

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    şu kariyer başlığını bi okuyamadım ya
    Alışırsın deliğanlu (:
    Quote Originally Posted by Marco Reus View Post
    City yine domine edecek gibi ligi
    Henüz 2.hafta ama bu tür takımları ne olursa olsun yenmemöiz lazım Arsenal-Manu-Chelsea-Tottenham-City-Liverpool-Newcastle iç dış 14 maç var ve bizim 90 puanı bulmamız lazım. Umarım toparlarız yada city tökezler..Herifler Premier ligin tüm gelirlerine çöktü resmen (:

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

City e o kadar para yatırdılar adamlar karşılığını alıyor

Sayfa 31 / 45 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon

Mesaj Yetkileri