ben takimda alman istemiyorum insallah gelmez
ben takimda alman istemiyorum insallah gelmez
oyuncularla anlaşabilen genç oyuncuları maçlara motive edebilen bi hoca olsunda gerisi yavaş yavaş gelir.. bende alman olması taraftarı değilim ama eldeki en iyi seçenekte skibbe galiba..
Serhat Akın’a imza çağrısı!
BELÇİKA’NIN Anderlecht takımında başarılı olmasına rağmen mutsuz olan Serhat Akın’a Galatasaraylı yöneticilerin “Bonservisini de al imzaya gel” çağrısında bulundukları iddia edildi. Belçika gazetelerinde Serhat Akın’ın yeni sezonda sarı-kırmızılı takımda top oynamasının önünde engel kalmadığı vurgulandı. Serhat’ın menajeri de Galatasaraylılar da sıkı temasta.
Skibbe pusuda
Bayer Leverkusen’in eski teknik patronu Galatasaray ile her konuda anlaştı. Ancak sarı-kırmızılı yöneticiler Fransız Alain Perrin’den gelecek cevabı bekliyor
GALATASARAY’DA uzun süredir gündemi meşgul eden teknik direktör konusunda sona yaklaşıldı. Önceki akşam Başkan Adnan Polat, İkinci Başkan Yiğirt Şardan, Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel ve Genel Müdür Adnan Sezgin birlikte yaptıkları toplantıda Michael Skibbe ve Perrin arasında oylama yapıldı. Toplantı sonunda ismi ağır basan Skibbe İstanbul’a çağrıldı. Alain Perrin ise bekleme pozisyonuna alındı. Galatasaray’In prensip anlaşmasına vardığı Skibbe’nin yıllık 1 milyon 800 bin euro istediği öğrenildi. Fiyatı aşağıya çekmek için Alman çalıştırıcı ile görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılı yöneticiler daha sonra anlaşmaya vardılar. Skibbe transfer listesini gözden geçirdikten sonra tekrar gelmek üzere İstanbul’dan ayrılıp Almanya’ya uçtu. Perrin’den son dakikaya kadar cevap bekliyorlar. Perrin’den beklenen yanıt gelmezse Galatasaray Skibbe’yi imza için çağıracak
Gekas sürprizi
Galatasaray’ın gündemine ‘Komşu’nun ünlü golcüsü düştü... Gekas’ı Leverkusen’e Skibbe kazandırmıştı!
TRANSFERE çok yönlü ataklarla devam eden Galatasaray’ın adını sır gibi gizlediği golcü adaylarından birinin Leverkusen’de top koşturan Thefanis Gekas olduğu ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı takımın teknik patron olarak düşündüğü Skibbe’nin de öğrencilerinden olan Gekas, Yunanistan Milli Takımı’nın Euro 2008’deki en büyük gol ümidi. Bonservis bedeli 7 milyon euro olan Gekas’a Skibbe hayran... Skibbe Gekas’ı Bochum’dan Bayer Leverkusen takımına transfer etmişti.
Kaynak: Fotospor
2008-2009 sezonunda TFF 2.Lig’de mücadele edecek olan Beylerbeyi, Galatasaray'dan Serdar Keşçi, Fatih Sercan Ekinci, Gür Ege Gürel ve Mehmet Düz ile 1 senelik sözleşme imzalamıştır.
Beylerbeyi Spor Kulubu
Serhat Akın'ın alınacağını zannetmiyorum. Alınırsa bence yanlış bir hamle olur. Fenerbahçe'ye misilleme yapmaya çalışmak bize hiçbir şey kazandırmaz bence...
GS Serhat Akını falan alarak misilleme yapamz zaten illa mislleme yapacaksa Tuncayı alsın :P
Yav inanmayin su misilleme haberlerine,basini tanimiyormus gibi davranmayin.
Fenerbahce Emre´yi alinca basina büyük malzeme cikti,hep Galatasarayin misilleme yapacagini falan düsünüyorlar ve bu dogrultuda yaziyorlar.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
beybelrbeyi bizim zaten satılkta olsa farketmez isrediğimiz zaman bedavaya geri alabiliriz..
Evet Beylerbeyi nasıl olsa pilot klübümüz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Kamuoyuna Açıklama
Yeni futbol sezonunda görev üstlenecek Teknik Direktörümüz ile ilgili görüşmeler sonuçlanmak üzeredir.
Bazı detaylı çalışmaların tamamlanması ve sözleşmenin neticelenmesinin ardından Galatasaray Profesyonel Futbol Takımımızın yeni Teknik Direktörü, resmi sitemiz www.galatasaray.org’dan kamuoyuna açıklanacaktır.
Taraftarlarımızın ve spor kamuoyunun bilgisine sunulur.
Galatasaray Spor Kulübü
10 gündür teknik direktörümüz belli diyorlar zaten.
Yok abi yok, Riva'yı satana kadar takımın adam olması çok zor.
valla baydi bu teknik direktor olayi.. Okadar olayin ustune Skibbe gelcek ben ona yaniyorum
Skibbe feldkamp gibi değil oyuncularla iyi geçinen bi hoca..Katı dsiplini felan yok..Lincolnlede olumlu anlaşacağını düşünüyorum..Bence gelmeden asıp kesmeyin ben iyi birisi olduğunu düşünüyorum hatta galatasaray kariyerinde bir çıkış noktası olabilir onun için..Leverkusen son hafta yenilmeseydi büyük ihtimalle görevine devam ediyor olucaktı..Bence potansiyelli bi hoca..Perrin gelirse ben asıl onun sorun çıkaracağını düşünüyorum..
Lyon'a bu sezon çifte zafer tattıran Fransız teknik adam, Alman Skibbe'ye ağır bastı
Sarı-Kırmızılı yönetim kesin anlaşma aşamasına geldikleri Michael Skibbe'den vazgeçip, Fransız Alain Perrin ile sözleşme imzalama aşamasına geldi. Bir gün öncesine kadar Michael Skibbe ile görüşmeleri çok olumlu çizgiye getiren ve son olarak Alman hocayı gizlice pazar günü İstanbul'a getirip görüşen sarı kırmızılı yöneticiler, bir kez daha çark edip Skibbe'yi ikinci plana attılar.
Başkan Adnan Polat, Olimpic Lyon ile sorunlu ayrıldığı için Alain Perrin ile ilgili kuşkular taşıyor ve Skibbe'yi öncelikle Galatasaray'ın teknik patronu olarak göreve getirmeyi planlıyordu. Ancak Perrin ve menajeri ile yapılan görüşmelerin olumlu çizgiye gelmesi ve Fransız teknik adamın eski kulübü ile yaşadığı sorunlarda hatasının olmadığının ortaya çıkması üzerine bu kez Perrin, G.Saray'ın gündeminde yeniden birinci sıraya yükseldi. Futbol şubesi sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ da Skibbe yerine Alain Perrin'e tercihlerini kullanınca Fransız teknik adamın Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olması ağırlık kazandı.
Kaynak: DHA
10.06.2008
valla artık öyle bi durumdayımki kim gelirse gelsin valla...
Heryerde suanda perrin ismi one cikiyor su saatlerde sabah skibbe diyenler simdi perrin diyor
Yanlış duymadıysam yarın açıklanacakmış yeni T.D..
Yönetim sanırsam Skibbe'den tam emin değil ve onun için diğer alternatiflerle görüştüğü için bu kadar uzadı bu teknik direktörün belirlenme olayı.Bakalım Perrin mi gelecek yoksa Skibbe mi?
So what?
Saike
HESAPTA OLMAYAN BİR TRANSFER!..
Haberi yazdırın 10 Haziran 2008 17:09
Galatasaray’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Teknik Direktör arayışları birinci plandayken sürpriz bir gelişme yaşandı ve Galatasaray’ın yabancı bir kaleciyle anlaştığı iddia edildi.
Bu kalecinin Bolton’un yedek kalecisi olan Ali Al-Habsi olduğu öğrenildi.
Bolton’un birinci kalecisi Jaskelainen’in sakatlanmasının ardından İngiltere Premier Ligi’nin son 10 haftasında Bolton kalesinde çok başarılı bir performans sergileyen ve takımının ligde kalmasında önemli rol oynayan Ummanlı kaleci herkesin dikkatini toplamıştı.
Ummanlı Ali Al-Habsi, 27 yaşında ve 1.94 boyunda.
MARATON.COM.TR ÖZEL
Al_Habsi hakkında biraz bilgi verim..Al habsi gününde olursa tek basına maç alır..Buseneki chelsea maçını hiç unutmuyorum.Daha önce norveçde yılın kalecisi seçilmişdi..Çok dikkat çekiçi yönleri var.Pozisyon alması kötü sanırım.
Eger haber dogru ise;Yararlı olurmu veya olmazmı bunu zaman gösterecek..Bu arada Yeni hoca yarın'a sarkttı
Yarın sag gösterip sol vurmasınlarda![]()
Last edited by Emurafu : 11.Haziran.2008 at 02:06
Eğer kaleci alınacaksa İsaksson'un ismi geçiyordu bi ara.Bence o adam alınabiliyorsa alınsın.Ben beğeniyorum.İyi kaleci bence.
So what?
Saike
Bu akşamki maçta isaksson'u begendim![]()
Kiessling iddiası
Takımın başına getirecekleri yeni teknik direktörü açıklamaya hazırlanan yönetimimiz, futbolcu transferi girişimlerini de hızlandırdı. Sarı-Kırmızılılar, son olarak birçok kulübün peşinde olduğu 1984 doğumlu Alman futbolcu Stephan Kiessling’i gözüne kestirdi. İki yıldır Bayer Leverkusen’de forma giyen ve Alman ekibinin UEFA Kupası’nda Cim Bom’u 5-1 yendiği maçta 2 gol birden atan 1.91’lik santrfor için tam 5 milyon Euro’nun gözden çıkarıldığı öne sürüldü. ‘Misyonumu tamamladım’
İki sezondur ter döktüğü Leverkusen’deki misyonunu tamamladığına inanan ve Şampiyonlar Ligi’nde boy göstermek isteyen Kiessling’in, Cim Bom’a gelmeye oldukça sıcak baktığı öğrenildi. Galatasaray Yönetimi de, 37 yaşına gelen ve kulüple ilişiği kesilen Hakan Şükür’ün yerine Alman golcüyü ‘pivot santrfor’ olarak kullanmanın hesapları içinde. Geçtiğimiz sezon UEFA Kupası’nda çıktığı 12 maçta 7 gol kaydeden Kiessling, Alman Milli Takımı’nda sadece 1 kez görev almıştı.
KİESSLİNG KİMDİR?
Ülkesi: Almanya (1 maç)
Kulübü: Leverkusen (63 maç, 17 gol)
Yaşı: 24
Mevkii: Santrfor
Boyu: 1.91
Önceki kulüpleri: Nürnberg (63 maç, 17 gol)
Kaynak: Fanatik
Jääskeläinen ikisindende iyi
Ne zaman belli olacak bu t.d?
Serhat haberi yalan. Büyük bir ihtimal Es-Es alacak Serhat'ı. Ayrıca bence akşama t.d. açıklanır ve bir transferde açıklanır. Perrin gelirse Skibbe'den iyi olur. Ayrıca Al-Habsi transferi devre arasındada çıkmıştı bence balon.![]()
I'm back...
G.Saray Kulübü Divan Kurulu toplantısı'nda bir konuşma yapan başkan Adnan Polat, Alternatif teknik direktörlerle görüşmelerinin sürdüğünü ve 1 hafta içinde mutabakata varılarak bu ismi açıklayacağını ve 3 yıldız oyuncuyu kadroya katacaklarını söyledi.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde devam eden Divan Kurulu toplantısında bir konuşma yapan Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Alternatif teknik direktörlerle 2'şer defa görüştüklerini belirterek, "Görüşmeler sonrasında mutabakata varamadık. Bunun için de bu isimleri sizlerle paylaşamıyorum. Şu anda sözleşme aşamasındayız 1 hafta içerisinde sözleşmeyi imzalayacağız. Galatasaray olarak Uluslararası bir teknik direktör getireceğiz. Medya da çıkan teknik direktör haberlerimizin yüzde 95'i yalan. biz
Galatasaray olarak Uluslararası bir teknik direktör ve 3 yıldız oyuncu transfer edeceğiz. Bunları da en yakın zamanda gerçekleştireceğiz" diye konuştu.
Polat, Seyrantepe Projesi'nde yaşanan gelişmelerin kendilerini mutsuz ettiğini belirterek, "Bu projenin ağır işlemesi bizi kulüp olarak mutsuz ediyor. Ama bizim burayla ilgili projelerimiz devam ediyor" açıklamasını yaptı.
Bu arada, Florya Metin Oktay Tesisleri'ni Küçükçekmece'ye taşıyacaklarını belirten Polat, Florya'da ki tesisiler için "Dünyanın en pahalı arazilerinden biri olan Florya Metin Oktay Tesisleri'ni bu şekilde harcayamayız" ifadelerini kullandı.
11.06.2008
Kaynak : İHA
Ya bir türlü gelemedi teknik direktör salı da geçti.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Baskan'in konusmalarini tv izledim..Baskan 3 yildiz demedi.3 oyuncu dedi..Medya hemen yildiz kelimesini eklemis.Hala hoca açiklanmadi.
Durmadan buraya bakiom, haber sitelerine bakiom ne zaman aciklancak su teknik direktor