Sayfa 31 / 31 İlkİlk ... 21293031
901 ile 930 arası toplam 951 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Orta sahada baski eksikligi (yani kalenize cok gomulmeniz) olmasin?
    Genelde teknik oyuncular tercih ediyorum fakat orta sahamda Emre ve Diarra gibi baskıyı üst düzeyde yapabilen oyuncular var....

Frikiklerden de çok fazla gol yiyor Volkan...Hani sadece uzun sutlardan yenılseydi düşünceniz doğru olabilirdi...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bende Akinfeevde vardı kalede o da her geçeni yiyordu uzaktan yani ceza sahasının dışından çekilen şutlarda çok gol yiyordum. Pek araştırmacıdan olduğunu sanmıyorum. Oyunda da birşeylik var.

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Bende Akinfeevde vardı kalede o da her geçeni yiyordu uzaktan yani ceza sahasının dışından çekilen şutlarda çok gol yiyordum. Pek araştırmacıdan olduğunu sanmıyorum. Oyunda da birşeylik var.
    Oyunda var arkadaşlar oyunda.Bizim nasıl her 10 kornerden 8 i gol oluyorsa,rakibin de 10 uzaktan şutundan 8 i girebilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Volkan'ın konsantrasyonunu düzelttiğini düşünüyorum uzun süre top gelmeyen maçlarda bile tehlikeli pozisyonlarda çok iyi müdaheleler yapıyor.Özellikle bu sene Daum'la birlikte bu konuda çok iyi olur gibi geliyor.Bence bir iyileştirme yapılabilir.

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Volkan'ın konsantrasyonunu düzelttiğini düşünüyorum uzun süre top gelmeyen maçlarda bile tehlikeli pozisyonlarda çok iyi müdaheleler yapıyor.Özellikle bu sene Daum'la birlikte bu konuda çok iyi olur gibi geliyor.Bence bir iyileştirme yapılabilir.
    Arkadaşa katılıyorum.Volkan sezon başından beri FB nin en iyi oyuncularından birisi Emre ve Gökhanla birlikte.Yaptıgı kritik müdaheleler maçı kazanmamıza katkı sağlıyor diyebilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Kazım'ın finishinginde ufak bir arttırma olabilir.Bu sene attığı gollerde bu özelliği ön plandaydı.Ne dersin Coşkun abi ?

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Emre'nin Favori takımlarına Fenerbahçe eklenmelidir. Hakan Şükür'den sonra Hasas Şaş'da Emre'nin Fenerbahçeli olduğunu açıkladı.

Kazım konusuna katılıyorum. Hala vurdumduymaz tavırlarına az da olsa devam ediyor ancak geçen seneye göre çok daha iyi durumda. Eğer kendisini sadece oyuna verirse ileride çok iyi yerlere gelebilir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

4 maçlık performansla oyuna bilgi girmek imkansız, devre arası için bu sezona ait görüşlerinizi değerlendirme şansım olabilir.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    4 maçlık performansla oyuna bilgi girmek imkansız, devre arası için bu sezona ait görüşlerinizi değerlendirme şansım olabilir.
    Kazım için bu şekilde düşünüyorsan haklısın. Ancak Emre ve özellikle Gökhan konusunda haklarını vereceğinden şüphem yok ABOOO Bey.

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    sabri

ulan salak salak konuşmayın Ardaile tuncay'ıda karşılaştırmayın. Yaşlarıarasında fark var.HErkes Arda'yı seçer.Anca fanatikler Tuncay der.. EN çok tanınan Türk Futbolcusu arda'dır şuanda.. Tuncay kim diye sorarlar
    Sen biraz terbiyeli konuşursan iyi olur.

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    sabri

ulan salak salak konuşmayın Ardaile tuncay'ıda karşılaştırmayın. Yaşlarıarasında fark var.HErkes Arda'yı seçer.Anca fanatikler Tuncay der.. EN çok tanınan Türk Futbolcusu arda'dır şuanda.. Tuncay kim diye sorarlar
    Burasının çiftlige benzer bi hali mi var.Rastgele laflar sarfediyorsun.Tuncay bana göre Türkiye'nin en çalışkan ofansif oyuncusudur.Belki Arda kadar yetenekli olmasa da kalbi yeter onun.

Sayfa 31 / 31 İlkİlk ... 21293031

Mesaj Yetkileri