sorin artık buraya kadar demeli ve hamburgdan ayrılmalı
sorin artık buraya kadar demeli ve hamburgdan ayrılmalı
Sorini Türk kulupler alabilir aslında
Schalke’nin genç file bekçisi Manuel Neuer’in ayağı kırıldı.
Yeni sezon hazırlıklarına yeni teknik direktörü Fred Rutten’in nezaretinde başlayan Schalke’ye acı haber geldi. Gelsenkirchen ekibinin SpVgg Erkenschwick ile oynadığı karşılaşmada Neuer’in ayağı kırıldı. Maçın 60. dakikasında herhangi bir müdahale olmadan ayağı kırılan talihsiz futbolcunun ameliyat olduğu ve yaklaşık iki ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Kaynak: Goal
Roque Junior iyi bir oyuncu ama su sakatlik bir türlü birakmadi yakasini
almanya'da kaleciler alman olmak zorunda olduğu için sıkıntı yaşayabilir schalke
Hamburg’un golcüsü Ivica Olic, transfer spekülasyonlarından sıkıldığını ve Hamburg’dan ayrılmak gibi bir niyetinin olmadığını söyledi.
Euro 2008’de iyi bir performans sergileyen Hırvatistan’ın bombacısının, özellikle Liverpool başta olmak üzere bazı kulüpler ile transferde adı geçiyor.
Olic bu konuda yaptığı açıklamayla, hakkındaki spekülasyonlara son noktayı koydu:
“Başka bir kulübe geçmeyi düşünmüyorum, Hamburg’da devam edeceğim.”
Yıldız futbolcunun yaptığı bu açıklama, daha önceden kaptan Rafael Van der Vaart’ın da takımda kalacağını açıklamasının ardından, kulüpte bayram havası estirdi.
Ayrıca defans oyuncusu Timothee Atouba’nın da kulüpte kalmasının beklendiği, bu oyuncunun Tottenham’dan hocası Martin Jol’ün de takımda kalmasında etkili olacağı belirtiliyor.
Bild gazetesine konuşan oyuncu, "Önceliğim her zaman için Hamburg olacak." dedi.
Adı Celtic ile anılan futbolcu, Celtic’in iyi ve köklü bir takım olduğunu ve muhteşem bir statlarının olduğunu, fakat şimdi sadece Hamburg’da yeni sezona konsantre olmak istediğini açıkladı.
Timothee Atouba’nın peşinde Celtic dışında birçok Avrupa kulübünün olduğunu söyleniyor.
Leverkusen'de yaprak dökümü var önümüzdeki 2 sezon içinde yeni ve genç kadro kuracaklar.
Wolfsburg daha önce iki Seria A yıldızıyla anlaşmıştı. Şimdiki hedefi de Juventus'tan Tiago Mendes.
Almanya'nın hırslı takımlarından Wolfsburg daha önce Cristian Zaccardo ve Andrea Barzagli ile anlaşmıştı.
Portekiz gazetesi A Bola, Alman kulübünün Tiago Mendes ile anlaşmak üzere olduğunu yazdı.Tiago geçen sene Juventus'a 13 milyon avro ücret karşılığında gelmişti.
10 maçta oynayan Mendes, gol kaydedemedi.26 yaşındaki oyuncu bunu sene takımdan ayrılacağını belirtmişti.
Wolfsburg transferde kararlı olmasına rağmen, Chelsea ve Lyon'un da devreye girmesi bekleniyor. Borussia Dortmund'un da beklemede olduğu belirtildi.
yedirmezler gißime geliyor ama ßarzagli-Zaccardo ßaşarısını tekrarlayadaßilirler...
Bayern'in Yeni Transferi Sosa Goal.com'a Konuştu Goal.com'a özel açıklamalar yapan Bayern Münih’in yeni transferi Jose Ernesto Sosa, Almanya'ya başarılı olmak için geldiğini söyledi.
![]()
22 yaşındaki orta saha oyuncusu Jose Ernesto Sosa, Münih’e hemen uyum sağladığını söyledi.
“Münih çok güzel bir şehir ve stad inanılmaz," diye konuşan Arjantinli oyuncu, "Sanırım burada iyi vakit geçireceğim,” dedi.
Sosa sözlerinin devamında, “Bayern’e büyük umutlarla geldim. Takıma girmek için çok çalışmalıyım ve bu konuda da umutluyum. Benim için kolay olmayacak ancak Martin Demichelis’in burada olması büyük avantaj. Dil sorunu da var ancak kısa sürede Almanca öğrenmeye çalışacağım," diye konuştu.
Sosa Alman futbolu hakkında fazla bilgisi olmadığını da itiraf ederek, "Alman futbolunu sadece televizyondan izlediğim kadarıyla tanıyorum. Zor bir lig olduğunu biliyorum ancak iyi futbol oynandığının da farkındayım,” dedi.
Oyuncu Michael Ballack’tan doğan boşluğu dolduracak olmanın stresini de yaşamadığını söyledi: “Böyle şeyleri fazla ciddiye almam. Ballack takım için çok önemli bir oyuncuydu. Benim öncelikle iyi oynamam gerekiyor.Daha sonra takıma girip, insanların saygısını kazanmalıyım. Ondan sonra karşılaştırma yapılabilir.”
Daha önce Estudiantes forması giyen yıldız Bayern’de başarılı olup milli takıma girmek istediğini de belirterek, “En büyük hayallerimden biri milli takım forması giyebilmek. Ancak herşey kulüp takımında başarılı olmakla orantılı. Eğer kulübünüzde iyi oynarsanız ülkenizi temsil etme şansını yakalarsınız,” dedi.
İki hazırlık maçında da göz dolduran oyuncu son olarak, Bundesliga’da forma giymeyi iple çektiğini söyledi.
kaynak:goal
almanya ligi bölümünde neredeyse tamamına yakın sadece transfer haberleri vardı.bu yüzden böyle bir konu açıyorum.
bayern oyle transferler yapıyorki efsane kadro olarak anabiliriz ilerde
:tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır
İnşallah başarılı olur![]()
beşiktaş bi ara gorusuodu ama alamadı gelseydi iyi olurdu
Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen, Flamengolu orta saha oyuncusu Renato Augusto’yu renklerine bağladıklarını açıkladı.
13 yaşından beri Flamengo’da oynayan 20 yaşındaki Brezilyalı oyun kurucu beş senelik kontrata imza atarken, Bayer Levrkusen Başkanı Wolfgang Holzhäuser konuyla ilgili “Flamengo ile zorlu bir pazarlık dönemi geçirdik. Teknik direktörümüz Michael Reschke’ye bu transferdeki emekleri için hakkını vermek lazım” dedi.
Henüz resmi açıklama yapılmasa da transferin 5-6 milyon sterline(10 milyon avro) mal olduğu tahmin edeilirken, görünüşe göre Leverkusen’in Flamengo ile işi bitmemiş. Alman ekibinin Brezilya takımının savunma oyuncusu Thiago Silva ile ilgilendiği belirtilirken, Flamengo bu futbolcuyu en azından Aralık ayına kadar bırakmak istemiyor.
goal.com
Gerçekleşirse leverkusen adına çok iyi bir transfer olur kendisi orta sahanın her bölgesinde oynayabilen yetenekli bir oyuncu hayırlı olsun 10 mn € da fazla bir miktar değil bence böyle yetenekli bir futbolcu için
adamlar atılım yapıyor ya fiyasko olcak yada Leverkuseni sırtlayacak...
Hayırlı olsun çok güzel transfer leverkusen için faydası olacaktır kesin
Forma şansı az olacak ofansif hattı çok güçlü bayernin
Yetenekli bir oyuncu umarım başarılı olur...
ileride büyük işler yapacak
The next aimar?
Bayern şampiyon artık.Öyle görüyorum Sosa yararlı olur Bayern'e..
[SIGPIC][/SIGPIC]
bencede bu kadro beyrn tarihine altin harflerle yazilabilir
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
adamlar akıllı erken yaptılar transferleri
böylece uyum süreside kısa olacak
geçen sene fener lig dewam ederken yeni yeni adamlar almıştı
:tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır
Süper transfer hem çok yönlü hemde genç bir oyuncu Leverkusen bu adamı iyi değerlendirirse ileride ço daha iyi paralara satar
EURO 2008'de Avusturya forması altında gösterdiği performansla beğeni toplayan gurbetçi oyuncu Ümit Korkmaz'ın ayağının kırıldığı açıklandı. Turnuva öncesi E.Frankfurt ile sözleşme imzalayan genç oyuncunun en az 8 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Takımın Cuma sabahı yaptığı idmanda sakatlanan futbolcunun sağ ayağında kırık tespit edildiği belirtildi.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Geçmiş olsun üzüldüm gerçekten.Adam daha yeni transfer olmuştu