@ultrAslancom Hayat ne tuhaf vapurlar falan... http://s1.directupload.net/images/130106/5ck2h5ye.swf …
gece gece iyi güldüm valla![]()
@ultrAslancom Hayat ne tuhaf vapurlar falan... http://s1.directupload.net/images/130106/5ck2h5ye.swf …
gece gece iyi güldüm valla![]()
Oğlum o maçı oraya getirdik ya kaybetseydik de üzülmezdim
edit:Zaten kaybettik de üzülmedim yani![]()
Ben gelmelerini istemiyordum en başından beri. Hamit 2 doğru iş yapıyorsa 5 yanlış iş yapıyor. Atakları baltalıyor, yavaşlatıyor vesaire. Eski formundan çok uzak. Amrabat ise topu alıp, kafa önde sürüp gitmekten vazgeçmediği sürece Kayseri'nin bize attığı en büyük kazık olarak hatırlanacak yıllarca.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Birde şu adamı korumuyor musunuz iyi gülüyorum he.![]()
Canım FEDA olsun sana !
gemiler kalkar yüreğimden gizlice...
Schalke'de Afellay sakatlanmış, 2 ay. Bizim maçlarda oynaması zor. Sezon sonunda Tottenham'a gidecek olan Holtby için yeni gelişmeler var, 2 milyon euro bedel ile devre arası gerçekleşebilir bu transfer. Bizim açımızdan olumlu haberler gelmeye devam eder umarım.
Başlaşın artık maçlar yahu, özledik !
http://vimeo.com/56855213#
Çok güzel uygulama olmuşCCC Polkowice maçı şu an oynanıyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
daha doğduğunda “ali sami yen” diye fısıldadı kulağına o ses adını.
bir babanın çocuğuna vasiyeti gibi, “ali sami yen” dedi.
“sami yen” dedi, “yen” dedi.
“yen” dedi, yendin.
yendin bu alemde yenilecek ne varsa birer birer.
önce ümitsizliğimizi yendin.
“galatasaray’ın olduğu yerde umut hep vardır” diyerek yendin.
yendin işte.
takarken altı kez krallık tacını, gururu taç yaptın başlarımıza.
ve fakat kralların kibrini yendin o müthiş tevazunda.
yendin.
tıpkı, “sevenleri üzmeyelim baba” dediğinde,
renklerin paraya esaretini yendiğin gibi.
yendin bir kere daha.
çanakkale’deki kınalı kuzulardan mirastı başkaldırışın yedi düvele.
kurtuluş savaşı’na taşınan mermilerin ışıltısıyla,
yendin bu topraklarda karanlığı en umutsuz zamanda.
yendin.
milan’ı, manchester’ı sildin devler liginden en mağrur anlarında.
barselona’yı, real madrid’i devirdin, yendin.
yendin.
açıldıysa ilk sen açtın bu ülkenin kapılarını avrupa’ya.
sen getirdin tarihin en büyük şeref madalyasını bu coğrafyaya.
ülkemin yüzyıllık yalnızlığını yendin dünyada.
duyuldu adın cezayir’den çin’e, kenya’dan arjantin’e.
kimsesizliğimizi yendin bir anda.
“yen” dedi yendin.
yendin bu dünyada yenilecek ne varsa birer birer, yendin.
çünkü. sen, ali sami yen’din.
şimdi, gidiyoruz işte. çığlıklarımızı,
hasretimizi ve göz yaşlarımızı bırakıp çimlerine.
kahraman ruhunu ödünç alıp götürüyoruz gittiğimiz yere,
adını yazmak için yepyeni zaferlere.
Beyler Dany'nin formasinda ismi Nounkeu olarak yazili degil mi ?
Biletix ile olan anlaşma bitiyormuş, bundan sonra biletler;
bilet.galatasaray.org üzerinden satılacakmış.
VfR Aalen ile oynuyoruz şu sıralarda.
Hazırlık maçı var şu anda, Burak Yılmaz yerde kaldı hakem penaltı verecekken "bir şey yok" işareti yaptı, oyun devam etti. Oldu mu şimdi ama..
Bu arada Riera almayın sol bek diyor, yardırmaya devam ediyor.
LİGTV telif hakları nedeni ile Link kaldırılmıştır.
Last edited by MoNToLiVo_ : 05.Aralık.2016 at 15:27
Maçı açtım şimdi de zemin aynı Cluj maçı gibi.Top gitmiyor.Sakatlık çıkmasın kafi.
yenildik ama ilk yari iyiydi riera dior israrla sol bek almayin ben varim diyor adam resmen umarim boyle oynar
Ujfalusi 1 ay daha yokmuş, bir daha GS formasıyla göremeyeceğiz herhalde.![]()
NTV SPOR @ntvspor
SON DAKİKA: Meniskus yırtığı tespit edilen Tomas Ujfalusi, en az bir ay daha sahalardan uzak kalacak.
Savunmaya biri alınır o zaman
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Çok büyük şanssızlık.
Galatasaray'in resmi internet sitesinden yapilan aciklama su sekilde:
bu da demek oluyor ki Ujfalusi'nin yasini da dusunursek futbol hayati bitmistir. ben zannetmiyorum cunku artik futbola donebilecegini; donse bile eski gunlerini mumla aratacaktir. dolayisiyla Semih-Dany ikilisini gorucez bundan sonra. Tabi Fatih Terim'in istedigi bir Turk stoperi kadroya katmazsak...Beş ay önce sol diz ön çapraz bağ ve kıkırdak yaralanması nedeniyle Prag'da ameliyat olan oyuncumuz Tomas Ujfalusi'nin ameliyat sonrası rehabilitasyon ve sahalara dönüş çalışmaları, ameliyatı gerçekleştiren doktor tarafından verilen program doğrultusunda yapılırken perşembe günü düz koşu sonrası aynı dizinde ağrı ve batma şikayetinin başlaması üzerine yapılan muayene ve tetkikler sonucu sol diz iç menisküs yırtığı tespit edilmiş olup kulübümüz sağlık heyeti tarafından artroskopik ameliyat olmasına karar verilmiştir. Oyuncumuz yarın ülkesine gidecek, ilk ameliyatı yapan doktor ve ekibi tarafından operasyonu planlanacaktır.
Bu cerrahi işlem sonucu Tomas Ujfalusi'nin sahalara dönüşünün 4-6 haftayı bulacağı bildirildi.
Üzdü bizi kaptan ama bence beklenmesi gerekir hırslı ve eski formuna dönmek için çok çalışacaktır ujfalusi ve eskişehir ya da gençlerbirliği maçında sahada olacaktır
Hadi sallayın yine, hadi konuşun.Sadece tek taraflı olarak görüyorlar onun için bu yönleri konuşulamaz.
Last edited by MoNToLiVo_ : 05.Aralık.2016 at 15:26
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
İlk kez böyle bir şey yaptığı için henüz konuşulmaması normal ve bir hazırlık maçı izleyen kişinin pek olduğunu sanmıyorum. Tek taraflı görülmesinin sebebi kendini hep atmasıHeralde kendi taraftarının bile kendini atmasını sevmediğini anladı özür dilemiş hakemden
Last edited by MoNToLiVo_ : 05.Aralık.2016 at 15:27
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Uyduruk bir hazırlık maçında böyle birşey yaptı diye adamın şimdiye dek yaptıklarını yok sayacak değiliz. Önemli bir lig maçında aynısını yapsın saygı duyalım.
Adamın yaptığı dürüstlüğü küçümsemekten başka hiç bişey değil yaptığın.Uyduruk hazırlık maçı falan ne demek.Hem bizde Anelka'nın elle attığı golleri,Bilica'nın penaltı noktasını kazmasını falan(hani bi kazma kürek eksikti)unutmadık.O zaman da Fenerliler nedense ses çıkarmamıştı değil mi ?
Şu söylediklerimin o olanlarla gram alakası yok.
Galatasaray bu maçı kazansa ne olur kaybetse ne olur. Önemsiz, uyduruk bir maç. Böyle bir maçta yapması tamamen taraftara hoş görünmek için. Bir lig maçında, ŞL maçında aynısını yapsın hakkını vereyim. Bu yaptığı tamamen şov. Tıpkı Meireles'in çıkarken formayı öpmesi gibi. Anlamışsındır umarım.