Ben artık şu takımda hücum futbolu görmek istiyorum.
Tahminim Elano biraz daha defansif bir rolde izlenecek. Yanındaki Misimovic'in savunmada olmayan bir oyuncu olduğunu varsayarak bunu söyleyebiliriz. 2. ihtimal olarak, Elano sağ açık olarak düşünülüyor olabilir. İki ihtimal için de kadro yazarsak;
1. ihtimal için:
-----------------------------Aykut-----------------------------
Sabri--------------Neill-------------Servet------------Balta
------------------------------Cana-----------------------------
--------------------Elano---------------------------------------
---------------------------------------Misimovic---------------
---------Arda----------------------------------Kewell--------
-------------------------------Baros----------------------------
2. ihtimal için:
-----------------------------Aykut-----------------------------
Sabri--------------Neill-------------Servet------------Balta
------------------------------Cana-----------------------------
--------------------Barış---------------------------------------
-------------------------------------Misimovic----------------
---------Elano--------------------------------Arda-----------
----------------------------Baros-------------------------------
1. ihtimalde savunmada sıkıntı yaşayabiliriz gibi görünüyor. Zorluk seviyesi yüksek olmayan maçlarda bol gollü galibiyetler için kullanılacaktır muhtemelen.
2. ihtimal biraz daha kontrollü gibi, zorluk seviyesi yüksek maçlarda, derbilerde filan bu tip bir kadroyla sahaya çıkılır muhtemelen.
2 ihtimalde de gol veya goller bulunduktan sonra 60. dakikaya doğru orta sahayı güçlendirmeye yönelik değişiklik yapılır, orta saha da düşmemiş olur böylelikle.
Sonuç olarak, Misimovic transferi güzel bir transfer olabilir.
Çift yönlü derken defansı 0 olan bir adam almak ne kadr güzel olur bilmiyorum![]()
Vay arkadaş Misimovic'e bak gelmeden takımı tamamen değiştirdibi de Ledesma gelirse 2. taktiğe gerek kalmaz Elano yedek kalır ya da gerektiğinde sağ tarafta oynar. Çok güzel bi takım oluruz
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Misimovic iyi transfer olur ama o kadar gereksiz bir transfer ki o bölgede Elano varken. Git ona vereceğin parayla adam akıllı çift yönlü oyuncu al ne gerek var? Transfer yapmak için transfer yapmaya başladılar yine. Önceden "nokta transfer" derdik transferlere, şimdi "lüzumsuz" diyoruz.
sadece transfer yapmak için yapılmış bi transfer olur misimovic...
Misimoviç Galatasaray’da
19 Ağustos 2010 Perşembe, 00:16 SPOR
![]()
![]()
Cim-Bom, Boşnak futbolcu ile yıllığı 2, kulübü Wolfsburg’la da 9 milyon euro’ya anlaştı. Formalar bile hazır. Bugün, ödeme planındaki pürüzlerin giderilmesinden sonra transferin duyurulması bekleniyor
Misimoviç’te mutlu son... Galatasaray, Wolfsburg ile 9 milyon euro’ya anlaşmaya varırken tek sorun ödeme planı. Cim-Bom ilk ödemesi 3 ay sonra olmak üzere 3 taksit teklif ederken, Almanlar 4.5 milyon euro’yu peşin kalanı 6 ay sonra istiyor. Görüşmeleri yürüten Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin’in, 3 taksitli ödeme planını kabul ettirmesi halinde, Misimoviç ile birlikte bugün Karpaty maçını izlemek için İstanbul’a gelebileceği belirtildi. Boşnak yıldızın formalarının bile hazırlandığı, GS TV’nin de kliplerini dönmek üzere olduğu öğrenildi.
Öte yandan Rijkaard’ın ısrarla istediği Marsilyalı ön libero Cheyrou için de harekete geçildi. Aslan futbolcu ile 2.5 milyon euroya el sıkışırken, kulübüne 4 milyon euro teklif etti.
Aslan’da 6 eksik
Cim-Bom’da dünkü idmana katılmayan Elano, Sabri, Pino, Çağlar ve Aydın’ın tedavisine devam edilirken, sağ dizinden sakatlanan Cana da bugünkü maçta forma giyemeyecek. Türkiye’de yaşayan Kosovalı öğrenciler, dünkü idmanda Cana ile bir araya gelip çiçek verdi. İdmanı izleyen Elano’nun menajeri Adnan Sezgin ile transfer görüşmesi yaptı.
Julio Baptista’dan daha iyisi gelecek!
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, GSYİAD’ın Sarıyer’deki iftar yemeğine katılarak, vatandaşlarla buluştu. Polat, “Taraftar 10 milyon dolarlık adam istiyor, bilet fiyatlarını 25 liradan 30 liraya çıkarınca isyan ediyor” diyerek sitem etti. Başkan, yemekten ayrılırken kendisine “Julio Baptista’yı istiyoruz” diye seslenen bir taraftara “Baptista’yı ne yapacaksın! Ondan daha iyi gelecek” diyerek transfer mesajı da verdi. Polat, GS TV’ye yaptığı açıklamada ise şunları söyledi: “Yıldız transfer yapmak yerine yıldızları bulup çıkaracağız. Bunun için 15 kişilik ekip yurt dışında izleme yapacak. Her an transfer yapabiliriz. Eylülde tam takım oluruz. Sivas öncesi 7 oyuncumuz milli maçta 90 dakika oynadı. Federasyon bizi açılış maçı yaptı. Pazar veya pazartesi oynatmalıydı. Gelirleri 200 milyon dolara çıkan ve önü açık olan bir kulübüz...”
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Gereksiz transfer. Hayırlısı olsun bakalım nasıl bir diziliş göreceğiz..
Dostlar alışverişte görsün diye yapılmış bir transfer.
Yalçın Dümer hala bu ismi söylemedi demek ki geldi gerçekten![]()
Misimovic gelir inşallah.Orta sahayada iyi bir adam almalıyız.
Malesef Misimovic'de gelmiyor.Son dakika Ntvspor.Menajeri takımda kalıcağını söylemiş.
Arda Atletico'ya mı gidiyor?
Basında ismi hergün başka bir yabancı kulüp ile anılan Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda için Atletico Madrid iddialarına, menejeri Ahmet Bulut cevap verdi..
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda Turan'ın yurt dışına transferiyle ilgili her gün ortaya yeni bir iddia atılırken, futbolcunun menajeri Ahmet Bulut ise bunların doğruyu yansıtmadığını söyledi..
Bulut, yaptığı açıklamada, Arda'nın Atletico Madrid'e transfer olacağı şekilde bugün bir gazetede çıkan haberin doğru olmadığını belirtti. ''Böyle bir şey yok'' diyen Bulut, ''Biz yok dedikçe sürekli haberler yapılıyor. Kulüp Arda'yı bırakmak istemiyor. Benim de kulüp adına anlaşma yapmam tabii ki mümkün değil. Atletico Madrid ile anlaştığımız şeklindeki haberler doğru değil'' ifadesini kullandı.
Menajer Bulut, Galatasaray'ın bu akşam UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda Karpaty ekibi ile zorlu bir maç oynayacağına dikkat çekerek, ''Böyle önemli bir maç öncesinde bu tür spekülatif transfer haberleri hem Arda'yı hem de beni zor durumda bırakıyor'' dedi.
Kaynak: Ajansspor.com
Allah razı olsun ya ohh çok rahatladım.. Ayrıca bıktım şu Arda'ya yapılan spekülasyonlardan. Yeter artık !
Oh bee gelmesin aman aman...
Gelmesin ulen kimse !!!Biz bize yeteriz... Orta alana Lorik Cana ve Musa Çağıran'ı koysun Rijkaard, önlerine de Elano'yu koysun. Barış-Ayhan ve Mustafa'dan oluşan muhteşem 3 lü Galatasaray'ın 3 farklı öne geçtiği maçlarda oyuna denge gelmesi açısından oyuna girsinler
![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bana öyle geliyorki transfer olmayacak.Yada son dakika transferi olarak antin kuntin adamlar alınacak.ilgilendiğimiz bütün adamlardan olumsuz yanıt geldi.Artık alternatifleride kalmadı.Çok çileli bir sezon bizleri bekliyor.Geçen seneden hiç bir ders alınmadı ve gerekli takviyelerde yapılmadı.Üstüne kadroyu zayıflattılar.
burdan Adnan Sezgin'e bütün sevgilerimi sunuyorum1M€ için kaç tane adam kaçırdı
Adam gibi çift yönlü alamadılar ya. Söylenecek tek söz yok...
Haldun baba olsa transferler çoktan bitmişti hala transfer bekliyoruz adnandan..Hepsini yüzüne gözüne bulaştırdı..
Gerçekten ben Transferden umudu kestim.Bu saatten sonra gelecek adam ya İnamoto gibi biri olur yada hiç gelmez.Bence Transfer yapmış olmak için transfer yapılcaksa hiç yapılmasın ondan daha iyi.
İlk yarı bittiğinde 6-7'de sürenen Galatasaray'ın TT Arenasınada bu kadroyla kim gelir onuda Allah bilir![]()
Durum o kadar da vahim değil. Şu kadroya 6.-7. anca olur diyen adam ya Galatasaraylı değildir ya da futbol bilmiyordur. Olağanüstü bir durum olmadıkça Galatasaray ilk 5te yer alır. Ama 4. veya 5.lik de başarısız bir sonuçtur, orası ayrı konu. Ama kadro kalitesi olarak en azından ilk 3te yer aldığımızı düşünüyorum..
Diğer taraftan 3 sene evvel Galatasaray’ın gelirleri 70 milyon dolar civarındayken bugün 200 milyon dolar civarına geldi. Sponsorluk anlaşmalarımız bizim tarihimizde en fazla imza altına alınan 60 milyon dolarken şu anda 190 milyon dolarlara geldi. Yani bütün değerlendirmelere baktığımız vakit amatör sporlara ciddi yatırımlar yapılıyor. Ama işte futbolda top çizgiyi geçmedi mi insanlar tabi bu felaket senaryolarını yazıyorlar. Ama biz doğru bildiğimiz yolda devam ediyoruz. Çünkü biz günü kurtarmanın peşinde çalışmıyoruz. Ben zaten başkan olmadan önce de vermiş olduğum sözlerde 3-4 tane proje vardı. Bunların hepsi birer birer hayata geçmek üzere. Yani önümüzdeki seneden itibaren Galatasaray, hem tesisleri açısından, hem nakit akışı açısından, hem de kar-zarar açısından çok başarılı bir hale gelecek. 2012 mali kriterlere uyumlu hale gelecek. Tabi bunlar olduktan sonra, para sorununu çözdükten sonra, sportif başarı onun arkasından kesinlikle gelecek ve kaçınılmaz olacak. Önemli olan bu sağlıklı yapıyı muhafaza edebilmek.
Adnan polat2ın açıklamalarından bir kısım bu. yalnız bu 2012 kriterleri meselesi çok ciddi beyler. Yani süper ligde çoğu takımın kafası uçacak. belki şimdi transfer yapılmıyor diye bağırıyoruz ama ciddi anlamda bazı takımlar özellikle Beşiktaş ligden düşürülebilir eğer planlı gitmezse. şu anda sizlere belki bu olay önemsiz gibi görünebilir ama bunun uygulanmaya başladığı liglerde federasyon değil direk uefa el atıyor. kimsenin gözünün yaşına bakmazlar. tamam bu sene yıldız alınmadı şu ana kadar ama adnan polat başlarda pek puan kaybetmeden ilerlememiz lazım çünkü transferlerle falan ancak eylül sonu gibi takım hazır olur diyor. Ve lazım olan oyuncular alınacak diyor. yani tamam kızmakta haklı oldugumuz yönler de var ama galatasaray'ın mali yapısını en iyi bilen adamlar yazmış sonuçta bunubu sene bize 2 tane 15 milyon € luk yıldızı getirip 2 sene sonra ligden düşme tehlikesi olsa daha mı iyi olacak ? biraz daha sabır. Tamam ligde ilk 4 maçı kaybettik diyelim. Sonra gereken oyuncular alınınca toparlarız inşallah. geçen yıl başta bir sürü maçı üst üste kazandık da ne oldu ? adnan polat2ın tek hatası adnan sezgin'e güvenmesi. onun dışında ben başkanda hata bulmuyorum. aksine mali anlamda Galatasaray'da çok iyi işler yaptıgını ve gelirleri gerçkten de katlandıgını düşünüyorum.
HasHüs hocam tamam da biz zaten yönetimin yaptıklarına bi şey demiyoruz ama transferde ciddi bir beceriksizlik var, örneğin Ledesma'ya ihtiyacımız var Adnan Sezgin 5M€ veriyor onlar 7M€'ya kadar iniyor ama Adnan bey 2M€ nun hesabını yapıyor. Koskoca Galatasaray 2M€'yla batacak değil ya hem bu transferin sonunda kazanılabilecek paralarla karşılanır zaten bu fark