ya Van der Vaart'la Lass hazır listedeyken alsak ya şunları![]()
ya Van der Vaart'la Lass hazır listedeyken alsak ya şunları![]()
Screw you guys, I'm goin' home
O zaman Xabi Alonso Galatasaray'da .. =D
Rijkaard gidecekse kesinlikle Gerets'i isterim. En sevdiğim hocamız o oldu.
Evet Sabri başka yerde oynayamazdı şu an herhalde![]()
Sabri yi sağ bek Fatih Terim yapmıştı diye hatırlıyorum ben 2. döneminde Tamas'ın falan oladuğu zamanda.
Yok yok Fatih hoca onu MC-MR olarak kullandı gayet iyiydi başlarda ama sonra kafasına saksı mı düştü nedir![]()
Van der Vaart'ın ne yapılırsa yapılsın alınması lazım.Şampiyonluğa taşır !
Son gözde Drenthe
20 Ağustos 2010 11:48 | NTV Spor ve Ajanslar
Real Madrid'in satış listesine koyduğu belirtilen Hollandalı sol kanat oyuncusu Royston Drenthe ile Galatasaray'ın ilgilendiği iddia edildi.
![]()
İspanyol spor gazetesi Marca, 23 yaşındaki Drenthe'nin gerek satılık, gerekse kiralık olarak başka takıma gitme opsiyonunun olduğunu yazarken, Hollandalı futbolcuyla ilgilenen kulüplerin Galatasaray ve Portekiz'den Benfica olduğunu ileri sürdü.
Feyenoord'dan 3 yıl önce 13 milyon euro bonservis bedeli karşılığında alınan Drenthe, geçen sezon sadece 8 maçta oynarken, Real Madrid'in yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun da gözüne giremedi.
Bu arada Fransız L'Equipe Gazetesi, Real Madrid'in, Brezilyalı Michael Bastos'u almak için Olympique Lyon'a 12 milyon euro artı Drenthe'yi teklif ettiğini ileri sürdü.
Mesut Özil transferiyle birlikte kadrosunda 26 futbolcu bulunduran Real Madrid'in Drente, Diarra, Lass ve Van der Vaart arasından 3 futbolcuyu gönderilebileceği savunuluyor. İspanyol basınında yer alan haberlerde, Almanya'nın Wolfsburg takımının Van der Vaart ile ilgilendiği de belirtiliyor.
Aquilani'yi kiralamak istiyormus Liverpool bi takima, zaten alinsa bile iyi bi oyuncu gelmeyecek gibi bu adami kiralayalim da günü kurtaralim.
Galatasaray, Serdar Kulbilge'yi kadrosuna katmak için görüşmeleri başlattı.
Yeni sezonda kaleci transferi düşünmeyen Galatasaray'da son maçlarda kalede yaşanan sıkıntının ardından yönetim harekete geçti. Sarı-kırmızılı yönetimin, Gençlerbirliği kalecisi Serdar Kulbilge'nin transferi için çalışmalara başladığı öğrenildi.
Özellikle OFK Belgrad maçında kaleci Aykut'un hatalı goller yemesinin ardından kaleci transferini gündeme alan Sarı-kırmızlı yönetim, kaledeki alarmın son maçlarda da devam etmesiyle birlikte çalışmalarını hızlandırdı. Leo Franco'nun ardından yabancı kaleciye sıcak bakmayan Galatasaray yönetiminin Gençlerbirliği kalecisi Serdar Kulbilge ile yakından ilgilendiği ve bu oyuncunun transferi için başkent kulübüyle temasa geçtiği öğrenildi.
Serdar Kulbilge'yi beğenirim. Takımda da görmek isterim...
Olabilir.Serdar iyi kaleci.Gerçi daha çok küçük kulüplerin kalecisi gibi geliyor bana.Zaman geçirme işlerinden falan çok iyi anlıyor.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Onu yapmazsan küçük takımlarda adamı oynatmazlar Yunus![]()
Zaten o yüzden küçük takımların kalecisi Yunus![]()
Ben ilk zamanlarda Fenerbahçe'deyken Serdar'ı Volkan'dan daha çok beğeniyordum ama Volkan büyük bir patlama yapıp geçti onu. Serdar bence Aykut'tan daha faydalı olur. Zaten Serdar Aykut+Para'yla gelecektir büyük ihtimal eğer gelirse![]()
3 milyon Euro istemiş deniyordu İlhan Cavcav'ın Fenerbahçe'den geçtiğimiz günlerde.
"YÜCE ATATÜRK"
O iş yaş. Adnan Sezgin Aykut+full akbil'den fazlasını vermez ona![]()
Yok yahu İlhan Cavcav kurt adamdır ikisini birden alır vallahi..
İlhan Cavcav rahat 2 M alır GS'den Serdar için