Sayfa 319 / 464 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419 ... SonSon
9,541 ile 9,570 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    hala tahrik de tahrik demeyin. bundan sonra süreç bitene kadar Fenerbahçe'liyim arkadaş. var mı itirazı olan.o yüzden de fenerbahçe'miz diyeceğim. kurallarda bunun yasak oldugu da yazmadıgına göre boş boş saldırmayın.profili düznleme olsa imzayı falan da değişeceğim ama yok şu anda

fenerbahçe'miz 1. etik kurulunda savunmasız olarak hazırlanan raporda suçlu gibi göründü ama sonra savunmalarda tüm bilgi ve belgelerin sahte oldugu anlaşıldı ve temize çıktık. fenerbahçe'mizle kimse başa çıkamaz
    Sen de haklısın.
    Last edited by LaigLeNoiR : 09.Mayıs.2012 at 12:31 Reason: Üslubu bozmayalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Keşke 1. Etik kurulu raporunu gönderseydik. Tüm belgelerin 3te 1ini baz alarak hazırlanmış içinde savunmadan veya sanık lehine bılgı olmayan, ortaçağ zihniyetinin temel prensipleri üzerine inşa edilmiş bir rapor. Keşke onu kabullenip gönderseydik de adamlar görünenın aksine aslında bizım hala ne kadar geri kalmış cahil bir toplum olduğumuzu tekrar görseydi.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu kararları tek tek okumak lazım çok ilginç şeyler var sadece ilk maddeye bakabildim, herşey yazıyor ardından yeterli delil bulunamadı diyor. Sanırım şike yapmanın delilini 2 tarafta telefonda açık açık söylemesi gerekiyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

2'ci etik kurulu raporundan sonra dedimki bu is kesinlikle siyasi

2. etik kurulu raporunda Kahe Dixon Ömer Aysan kisimlari cikartilmis

iddianamede yazan

2.etik kurulunda yazan

Sikeyi nasil örtbas etsek diye ugrasmis adamlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    2. etik kurulu raporunda Kahe Dixon Ömer Aysan kisimlari cikartilmis

iddianamede yazan

2.etik kurulunda yazan

Sikeyi nasil örtbas etsek diye ugrasmis adamlar.
    bahsettiğim tarla muhabbeti.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Ilhan Eksioglu ve kulübü ayirma yöntemi müthis olmus. Görüldügü gibi yine sike yok o yüzden kisi kurum ayiriyorlar. Ayrica Genclerbirligi macindan bahsederken Ankaragüclü oyuncular yazilmis

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

lucas ne art niyetli adamsın arkadaşım sen ? şike yok deniyorsa yoktur. neyi ispat etmeye çalışıyorsun sen? ayıptır ,günahtır,sahada o kadar ter döktü geçen sezon Fenerbahçe'mizin oyuncuları. lütfen!

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Telefon görüşmesi şöyle olsa "tamam,şike var" dicez ama böyle değil ki!

X kişi: Kardeş bu hafta maçı için şike yapacağız,sizin TR...... iban nolu hesabınıza kulübün TR.... iban nolu hesabından ..... € para aktaracağız. Ne dersiniz ?
    Y Kişi: Tamamdır. Kabul ediyoruz.

Ama bu durumda bile kurumları bağlayamayız.Onun için de X kişinin telde 1 cümlesi daha lazım;

X Kişi: Bu arada beni kulüp adına bu işi yapmakla görevlendirdiler. Faks numaranızı verin de size görevlendrme belgesini fakslayalım.

işte ancak bu durumda şike yapılmıştır ve kurumu da bağlar diyebiliriz. Ama faks çekilen belgenin aslının da ortaya çıkması lazım.
    Last edited by meddah : 09.Mayıs.2012 at 21:03 Reason: Kural 8

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Platini'den Galatasaray'a güvence

Galatasaray, yönetici Adnan Öztürk aracılığıyla Platini'ye kaygısını bildirdi. UEFA Başkanı, "Korkmanıza gerek yok. Soruşturmada G.Saray'ın adı bile geçmedi. Çok rahat olun" cevabı verdi.

Takvim’in haberine göre, PFDK'nın şike kararını açıklamasından sonra UEFA'nın Türk takımlarına ceza vermesinden korkan Galatasaray yönetimi, UEFA Başkanı Platini ile temasa geçti. Sarı-kırmızılı kulüpte ikinci başkan olarak görev yapan Adnan Öztürk, Platini ile bir görüşme yaparak, "Galatasaray olarak şike soruşturmasıyla en ufak bir ilgimiz yok. Ancak PFDK'nın aldığı kararlardan sonra Türk takımlarının önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılamamasından ciddi biçimde endişe duyuyoruz. Böyle bir karar alındığı takdirde hiçbir suçumuz olmadığı halde biz de mağdur duruma düşeceğiz. Bu da bizi kulüp olarak hem üzüyor hem de düşündürüyor. Bu konuda sizi bilgilendirmek istedik" ifadesini kullandı.

Cezayı hak eden alır

Öztürk'ün bu sözleri karşısında Platini'nin, "Sizin bu olayla bir bağlantınız yok. Endişe duymanıza ve korkmanıza bir gerek yok. Galatasaray'ın soruşturmada adı bile geçmedi. UEFA Başkanı olarak size bu konuda güvence veriyorum. Biz her konuda adaletli bir kuruluşuz. Sadece cezayı hak edenlere veririz. O nedenle içiniz rahat olsun. Eğer birilerine ceza vereceksek bu takım Galatasaray olmayacak" dediği öğrenildi.

Gelişmeleri çok yakından takip ediyor

UEFA Başkanı Platini Türkiye'deki gelişmeleri çok yakından takip ediyor. Şu anda sessiz kalan Fransız başkanın TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le kısa sürede bir araya gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.
    Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/platini.../449129/5/Spor

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Temiz Futbol istiyoruz

[YOUTUBE="IxVbXHAGXag"]Temiz Futbol.[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Problem Galatasaray'ın Avrupa'ya gidememesi değildir. Lig bu haldeyken Avrupa'ya gitsen ne olur.

Dediğim gibi bu yönetici profilleri temizlenmediği sürece sabaha kadar soruşturma yap, adını büyük soruşturma koy, mahkemeler yap havadır.

Yani Aziz Yıldırım'ı içerde tuttun ama Yıldırım Demirören Federasyon Başkanı ünvanıyla kalıyorsa orada bir sorun vardır.

İşte bu yüzden insanlar Uefa destekli bir ceza versin de herkes bir kendine gelsin istiyor. Bundan rahatsız olacaklarda bu fikri savunanlara vatan haini muamelesi yapıyor. Peki, şikenin yüceltildiği bir futbolla vatan hizmeti mi yapılıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Her ne kadar istemesemde UEFA ceza verecekse, Galatasaray dahil herkese etki etmelidir.Çünkü kurunun yanında hep yaşda yanar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ben Galatasaray'ın Avrupa kupalarında mücadele etmesini çok istiyorum. Açıkcası Şampiyonlar Ligini çok da özledik. Fakat eğerki Türk futbolu içinde bulunduğu bu pislikten arınacaksa UEFA önce bu pisliğe bulaşan tüm isimlere ömür boyu men cezası verilmesi , sonrasında da şike,teşvik ve teşebbüsle ilgili kurumlara puan silme ya da küme düşme cezası uygulanması yönünde diretsin ve Türk takımlarının hepsini (milli takım dahil) Avrupa kupalarından men etsin. Hiç olmazsa artık ülke federasyonu verilmesi gereken kararlarda aciz kalmaması gerektiğini öğrenir de ilerde böyle başımızı öne eğdirecek bir olay olduğunda sorumlu olan kişi ya da kurumların cezasını kendimiz verebilecek bir yapıya dönüşürüz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

RTE'nin bi lafi vardi " Trabzonspor sampiyon olduda bizmi yapmadik"
    Devletin adayi Yildirim Demiroren, gorevini yapmistir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    RTE'nin bi lafi vardi " Trabzonspor sampiyon olduda bizmi yapmadik"
    Devletin adayi Yildirim Demiroren, gorevini yapmistir.
    Bu konuya bir şey yazmayacaktım da bunu görünce dayanamadım.
    Nasreddin Hoca stayla, 3 Temmuz'un siyasi olduğuna inanmıyorsun da Demirören'in siyasi olduğuna mı inanıyorsun diye sorarım Ben İLK GÜNden beri durduğum noktadayım o yüzden içim rahat.

Bu en başından beri siyasi operasyondu. Aziz Yıldırım devrilebilseydi ve "makul" yönetim göreve gelseydi hepsi ama hepsi gündemden düşecekti. Emin ol Fenerbahçe'ye yine bir şey olmayacaktı HATTA Şampiyonlar Ligi'ne gidebilecektik. Bunu MAA başta olmak üzere Baransu ve ROK gibi tetikçiler de söylüyor. Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'liler direndi. En sonunda siyasi erk duruma el attı. Dediğin gibi Demirören geldi. Kurallara uygun olmayan, değeri bir kağıt parçasından farklı olmayan raporlar, yine çelişkilerle dolu bir raporla değiştirilidi ve bu konu kapatıldı(!).. Göreceksiniz UEFA'dan ceza filan da gelmeyecek. Siyaset hala futbolu biçimlendirmeye devam ediyor. Bunu söylememek ayıp olur.

Her şeyin ilacı zaman sözü çok sıkıcı biliyorum ama ben Zamana bırakıyorum. Bir gün yapılan siyasi darbeler gibi, 28 Şubat gibi nice siyasi cinayetler gibi biz de bu operasyonun arkasındaki "temiz eli" birlikte göreceğiz, dönen oyunları göreceğiz.

Size iyi eğlenceler diliyorum, burada adalet bekçiliği yapmaya devam edin. UEFA'dan ceza gelirse haberdar edin, beraber üzülelim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu arada son şunu söyleyeyim. Aziz Yıldırım önce silahlı örgütten "beraat etti", ardından "şike"den beraat eder de ERGENEKON'UN FİNANSAL KAYNAĞI!na bağlanıp hapis yatmaya devam ederse bunu bir espri olarak algılamazsınız değil mi? Böyle bir şey olursa yok artık! demezsiniz herhalde. O zaman izlemeye devam edelim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Aziz Yildirim beni ilgilendirmez, icerde disarda benim icin farketmez. Benim konum futbol, ergenekon davasini takip etmiyorum.

Benim dedigim, ilk rapor ve ikinci rapor arasindaki degisikliklerin nasil oldugu, ilk rapordaki olanlarin bazilari ikinci raporda neden varolmadigi. Ayrica bu raporlari yayinlamadan herkesin sozde karsi oldugu 58'ci maddenin neden degistigi ve 105'ci maddenin neden eklendigini bilmek isterim. Ha dikkati baska yerlere cekmek icin bide 16 kulup pdfk ya sevkedilmesi

Adaleti kendi ulkemizde bulamiyorsak, en cok buna uzulmemiz lazim.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Pfdk kararlarını inceleyen Uefa'nın herhangi bir kulüp ya da milli takıma ceza vermesinin söz konusu olmadığı öğrenildi. (DHA)

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bir şikeye teşebbüs bir de şike yapmak var, şike yapıldı mı yapılmadı mı herkes konuşuyor ama şikeye teşebbüs kesinlikle var, bunu kimse inkar etmiyor. Gel gör ki şikeye teşebbüsün de cezası belliydi ama alınan kararlar şikeye teşebbüsün dahi olmadığı yönündeydi. Biz yaptık oldu.

Aziz Yıldırım yakında federasyon başkanı da olur. Zaten Demirören'in veliahtı gibi oldu. Yaşasın temiz futbol. Kimse kusura bakmasın bunları söylemeye, eleştirmeye ve hakkımızı aramaya devam edeceğiz. Kimse kusura bakmasın, eğer zoruna giden varsa bu konuyu okumasın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Bir şikeye teşebbüs bir de şike yapmak var, şike yapıldı mı yapılmadı mı herkes konuşuyor ama şikeye teşebbüs kesinlikle var, bunu kimse inkar etmiyor. Gel gör ki şikeye teşebbüsün de cezası belliydi ama alınan kararlar şikeye teşebbüsün dahi olmadığı yönündeydi. Biz yaptık oldu.

Aziz Yıldırım yakında federasyon başkanı da olur. Zaten Demirören'in veliahtı gibi oldu. Yaşasın temiz futbol. Kimse kusura bakmasın bunları söylemeye, eleştirmeye ve hakkımızı aramaya devam edeceğiz. Kimse kusura bakmasın, eğer zoruna giden varsa bu konuyu okumasın.
    Kimsenin zoruna gittiği yok, ben foruma girdiğim zaman bu konuyu da dikkatle okuyorum, baya eğleniyorum, aynı formunuzu devam ettirmenizi istiyorum, Bunu söyledim diye taşlamaya gerek yok. Açık açık yazabilirsin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post

öyle bir dünya yok. teşebbüsün olup olmadığı yönündeki son kararı tahkim verecek.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    öyle bir dünya yok. teşebbüsün olup olmadığı yönündeki son kararı tahkim verecek.
    PFDK karar verdi inanmadiniz temiziz dediniz , tahkim kararini verince yine suclu buldular ozman ne diceksiniz ne yapcaksinzi cok merak ediyorum dusuncelerinizi paylasirmisiniz ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    PFDK karar verdi inanmadiniz temiziz dediniz , tahkim kararini verince yine suclu buldular ozman ne diceksiniz ne yapcaksinzi cok merak ediyorum dusuncelerinizi paylasirmisiniz ?
    siyasi olan bir dava hakkında şimdiden kesin olarak konuşmam. bu cezalar bana kalırsa bu operasyon boş değildi diye verildi. tahkim onar, reddeder belli olmaz. Fenerbahçe taraftarı inanırsa şike , teşvik herneyse olduğuna en ağır cezayı kendisi verir zaten. Ama şimdiye kadar en ufak şüphe uyandıramadılar taraftarda. daha somut şeylerle gelselerdi olabilirdi belki. Aziz Yıldırım'ı koparmaya çalıştılar bizden aksine daha da çok bağlandık başkana. siz burdan hep beraber saldırmaya devam edin , yıkamazsınız Fenerbahçe'yi..

Özellikle 'nannar' yazdıklarına arada bir dön bak, ne haldesin.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Ilk etik kurulu raporuna bakiyorum da Aziz Yildirimin el atmadigi, para yedirmedigi bir tane mac yok .
    Bunlarin hepsi iyi guzel de bu sikeyle ilgili mevzuatin hazirlanmasinda en cok katkiyi veren bu kisinin bu kadar pervasizca saga sola para sacabilecegi dusuncesi bana cok sacma geliyor ya hadi hayirlisi bakalim
    Yakin zamanda herseyin netlige kavusacagini umuyorum. Hala olaylarin denildigi gibi gerceklesmis olmasina supheyle yaklasiyorum, kimse kusura bakmasin. Bu iste bir mantiksizlik var, obur turlu bu kisilerin akil sagligindan suphe duyarim

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Ilk etik kurulu raporuna bakiyorum da Aziz Yildirimin el atmadigi, para yedirmedigi bir tane mac yok .
    Bunlarin hepsi iyi guzel de bu sikeyle ilgili mevzuatin hazirlanmasinda en cok katkiyi veren bu kisinin bu kadar pervasizca saga sola para sacabilecegi dusuncesi bana cok sacma geliyor ya hadi hayirlisi bakalim
    Yakin zamanda herseyin netlige kavusacagini umuyorum. Hala olaylarin denildigi gibi gerceklesmis olmasina supheyle yaklasiyorum, kimse kusura bakmasin. Bu iste bir mantiksizlik var, obur turlu bu kisilerin akil sagligindan suphe duyarim

hiçbirşey netliğe falan kavuşmaz bu ülkede. bir grup vardı diye bağırır,diğer grup yoktu diye öle yıllar geçip gider.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

italyadaki şike soruşturmasında 61 tane futbolcu gözaltına alınıcakmış

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    italyadaki şike soruşturmasında 61 tane futbolcu gözaltına alınıcakmış
    Sayidan dolayi bu iside Trabzonlular yapiyor diyenler olursa sasirmam

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hepimiz bosa tartisiyoruz turkiyede nice olaylarin ustu kapatildi , e haliyle bununda ustu kapandi gitti suclular sucsuz , sucsuzlar suclu

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

PSG,gelecek yıl avrupa kupalarında türk takımlarıyla kaşılaşmak istemediğini UEFA'ya bildirdi

Mesaj Yetkileri