Sayfa 32 / 492 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
931 ile 960 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

1 maç olmayacak haber bile edilmesi yanlış bence

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Default Fulham'ın yeni kalecisi!

İngiltere Premier League ekiplerinden Fulham ABD Milli Takımı'nın kalesini koruyan 37 yaşındaki tecrübeli kaleci Kasey Keller'i transfer etti. Sezonun açılış haftasında Arsenal karşısında sakatlanan ve takımı şoke uğratan kaleci Antti Niemi'den oluşan boşluğu Kasey Kelleer'in ile dolması bekleniyor.

Tecrübeli filebekçisi Almanya Bundesliga ekiplerinden B.Moenchengladbach'da forma giyiyordu. ABD'li kaleci 2001-2005 yılları arasında bir başka Londra ekibi Tottenham Hotspurs'de forma giydikten sonra Southampton'a kiralanmış ardından Borussia Mönchengladbach'a transfer olmuştu. İki yıl aranın ardından Keller kariyerinin son döneminde tekrar Ada'ya dönmüş oldu.

Yedek kaleci son 2maçta show yapınca kaleci aldılar adamlar...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

3 yıl götürür kaleyi..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu adam hala yaşıyor mu Kellerin çok fazla katkı sağlayabileceğini sanmıyorum daha genç ve iyi kaleci alınabilirdi

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Kalecilerde yaş ğek öenmli değil

Nesil
    2006

Tottenham dün yendi Sheff'i.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İngiltere Premier Ligi ikinci hafta maçları dün oynanan iki karşılaşma ile devam etti. Sezona önemli transferler yaparak giren Tottenham, Londra'da ağırladığı Sheffield United'ı ilk yarıda bulduğu goller ile 2-0 geçerek, ligin ikinci haftasında 3 puanla tanıştı. Tottenham'a 3 puanı getiren golleri 7. dakikada Berbatov ve 17. dakikada Jenas kaydetti.

Günün bir diğer maçında ligin yeni ekibi Watford kendi sahasında West Ham'la 1-1 berabere kalarak ilk puanı aldı. Watford'un golü 63. dakikada King'den geldi. West Ham 1 dakika sonra Zamora ile cevabı verdi ve maç 1-1 sona erdi.

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Kalecilerde yaş ğek öenmli değil
    katılıyorum

burda daha beş yıl oynar

Default KÖtÜ

bence çok kötü bi transfer
    nedeni
    onun yerine gelebilecek oyuncular vardı
    bunlar:
    ::aniel Alves::::
    :::Sylvinho::::
    :::Miguel::::
    :::Gonzalo:::
    :::Vincent Kompany:::

Mourinho salaklaşmaaa başladı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ne işi yaaaaaa

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Geremi bu adama 10 basar madem dogru dürüst bir sag bek bulamadin Geremi'yi ne diye yolluyorsun?

abi nie tottenham KUN AGUERO'yu almıo gencecik adam süper de oynuo aynı zamanda zaten tottenham'a ii bi oyun kurucu lazım

çok yanlış demişler henry dünyanın en ii forweti şu an

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yedek kalecinini yediği goller tak etti herhalde.Niemi gelene kadar yerini doldurur Keller.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Geremi bu adama 10 basar madem dogru dürüst bir sag bek bulamadin Geremi'yi ne diye yolluyorsun?
    Kesinlikle.Boş transfer olmuş bence.Bu sene Chelsea'nin boş tranfer yapma senesiydi...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Pizarro ve Ben Haim'den daha iyi bir trnasfer olduğunu düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Default Cesur Yüreği Hak ediyor!

Hangisi daha iyi?

Four Four Two, Ada'daki yeni transferleri değerlendirirken Tuncay Şanlı'ya övgüler yağdırdı; 10 üzerinden '8' kalite notu verdi.
    İngiltere'nin önemli aylık spor dergisi Four Four Two, Premier Ligi'nin yeni transferleri bölümünde Tuncay'a da verdi. F.Bahçe'den Middlesbrough'ya giden milli futbolcumuza kalite notu olarak 10 üzerinden 8 veren dergi, "Güçlü yanları enerjik, yetenekli ve becerikli olması. F.Bahçe'de 154 maçta 59 gol gibi harika bir ortalaması var. Zayıf yanı ise topla zaman zaman çok oynaması ve dengesiz driplingler yapması. Onu yeni Hakan Şükür olarak değerlendirmeyin, çünkü ondan daha iyi" yorumunu yaptı.
    CESUR YÜREĞİ HAK EDİYOR
    Dergi, hem forvette hem kanatlarda hem de forvet arkasında oynayabilecek oyuncunun 'Cesur Yürek' lakabını hak ettiğinin de altını çizdi. Zico'nun "Tuncay'a herkes Fenerbahçe için yaptıklarından ötürü teşekkür etmesi gerekir. Onu çok arayacağız" sözleri hatırlatılırken, listede Torres, Babel (Liverpool), Pizzarro, Malouda (Chelsea), Muntari (Portsmouth), Nani, Anderson (Man.United), Faubert (West Ham), Eduardo (Arsenal), Rigters (Blackburn) değerlendirilen diğer yeni transferler oldular.
    (SABAH)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben inanıyorum Tuncay İngiletere'ye alışsın,heyecanını yensin tozunu attıracak oraların.
    So what?
    Saike

Pizarro, Ben Haim, Sidwell ve Belletti ile kaliteyi bu sene iyice düşürdü Chelsea.

Malouda transferi çok faydalıydı ama onun dışında iyi bir transfer yapmadılar, diğer büyüklerin gölgesinde kaldılar.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Zaten geçen sezon bir Dünya yıLdız aLdıLar bir faydasını görmediLer.KaLite düşürmek değiLde artık sanırım Mourinho yıLdız değiL de takım oyunu oynicak adamLar aLmak istiyor.ALdıkLarı adamLarda bunLara en iyi örnekLer..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Ben Haim'in Liverpool maçındaki performansını gördükten sonra, bu adamın o formaya yakışmadığını rahatlıkla söyleyebiliyoruz. Yeni transferlerden Malouda ve Ben Haim ilk onbirde oynuyor, Alex neden oynamıyor Ben Haim yerine, anlamakta güçlük çekiyorum. Haim sıradan bir oyuncu, Alex ise olağanüstü, Mourinho saçma sapan şeyler yapmaya başladı, inşallah geçen seneki gibi pahalıya mal olmaz bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Evet dediğin gibi İngilter'ye tam olarak alıştığı zaman orda iyi işler yapacaktır Tuncay'ı yürekten destekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Tuncay'in takimi bu sezon küme düser, Tuncay'da 2.Lig'de sürünür.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tuncay'in takimi bu sezon küme düser, Tuncay'da 2.Lig'de sürünür.
    Tipik Tuncay'ın Fenerbahçe'den ayrılmasını hazetme problemi yaşayan Fenerbahçe'li yorumu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Tipik Tuncay'ın Fenerbahçe'den ayrılmasını hazetme problemi yaşayan Fenerbahçe'li yorumu.
    Bi Fenerbahce'li olarak degil, Premier Ligi takip eden birisi olarak yaptim o yorumu, katilip katilmaman senin bilecegin is ama Boro takimi cidden cok kötü zaten Ingiliz basinida Boro'yu düsmeye aday olarak görüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Neden iyi şeyler temenni etmiyorsunda böyle onun başarısız olmasını temenni edercesine yorum yapıyorsun o zaman.Sonuçta o bir Türk ve bizi orada temsil ediyor.

He sanane dersen bende derimki "Tipik Tuncay'ın Fenerbahçe'den ayrılmasını hazetme problemi yaşayan Fenerbahçe'li yorumu"
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Neden iyi şeyler temenni etmiyorsunda böyle onun başarısız olmasını temenni edercesine yorum yapıyorsun o zaman.Sonuçta o bir Türk ve bizi orada temsil ediyor.
    Tuncay'in Boro'ya gittigi haberini görünce Umarim Fenerbahce'yi ve Türk futbolunu en iyi sekilde temsil eder demistim fakat hazirlik ve lig maclarini izledigim kadariyla Boro takimi henüz tam oturmamis ayrica Tuncay istedigi kadar calissin cabalasin takim kötü olduktan sonra Tuncay'in orda bizi iyi temsil etmesi mümkün degil, Tuncay'da en kisa zamanda gittigi takimin ne kadar kötü bir takim oldugunun farkina varacaktir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İyi tamam.Sen kötü oynamasını temenni etmiyorsan sorun yok o zaman.Ama bende iddia ediyorumki Tuncay alışsın biraz tozunu attırır oraların.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

+1

tuncay da zamanla açılır şimdilik biraz uyum süreci yaşıyor inşallah bunu atlatır.tevez de geçen yıl lige kötü başlamıştı ama geçen yıl nasıl açıldığını gördük.tuncayda bunlar yapabilir cesur yürek tuncay

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Bi Fenerbahce'li olarak degil, Premier Ligi takip eden birisi olarak yaptim o yorumu, katilip katilmaman senin bilecegin is ama Boro takimi cidden cok kötü zaten Ingiliz basinida Boro'yu düsmeye aday olarak görüyor.
    2 sene önce UEFA finali yaşayan Boro?

Mesaj Yetkileri