Geçmiş olsun.Çok da iyi oynamıştı.Nazar değdi.Umarım kısa zamanda iyileşir.
Geçmiş olsun.Çok da iyi oynamıştı.Nazar değdi.Umarım kısa zamanda iyileşir.
Şampiyonada üst düzey bir perfoamns sergilemişti.Kariyerinin en önemli noktalarından birinde yaşadığı bu sakatlığa üzüldüm.Geçmiş olsun Ümit..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Selçuk Yula'nın nazarı değmiştir
Geçmiş Olsun...
çok üzüldüm.çok başarılı bir oyuncuydu.ben anlamıyorum bu oyuncuları neden bırakıyoruz. mesela hakan yakın, gökhan inler, eren derdiyok,barış özbek gibi oyuncuları bırakıyoruz
Bu sene tanınmış amma oyuncuların ayağı kırıldı.
roy makaay ve santa cruz gidici
Bu oyuncu Avrupa'ya damgasını vuracak. Beyler süper bu oyuncu.Flamengo'da izlemiştim ben. Büyük iş yapmış Leverkusen..
Süper geliyoruz bu sene![]()
Kaka'yı geçebilir Augusto..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
bir zamanlar bizde ilgilenmiştik ama alamamıştık. adamlar gerçekten atılım yapıyorlar, Fırat abiye katılıyorum..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Sakatlıgını cabuk atlatır inş.
bayern in bütün transferleri müthiş bu sene kesin şampiyonlar
Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen Flamengo'nun 20 yaşındaki yıldızı Renato Augusto'nun işini bitirdi. Yapılan resmi açıklamada Renato'nun 5 milyon avro bonservis bedeliyle kadroya dahil edildiği açıklanırken, Brezilyalı oyuncunun 5 yıllık sözleşmeye imza atacağı ifade edildi.
Son üç sezondur Brezilya Ligi ekiplerinden Flamengo'nun formasını giyen 88 doğumlu ofansif orta saha oyuncusu gerek kanatlarda, gerek forvet bölgesinde görev yapabiliyor. Renato Flamengo forması altında çıktığı 78 maçta ise 6 gol kaydedebilmişti. Genç isim Brezilya U-20 takımında da görev yaparken, uzaktan attığı etkili şutlar ile tanınıyor.
Sporx
Fenerbahçe Cumhuriyeti
sonunda adı çok duyulan bu futbolcuyu avrupa liglerinde canlı görücem çok merak ediyorum cidden güzel transfer diye düşünüyorum.
Dikkat ediyorsanız bayern münchen her sene birkaç yıldız kadrosuna dahil ediyor.Bence geleceğin e büyük takımı olacak.Şimdinin Barçası gibi....
FM Gazetesi
Bir dönem Beşiktaş formasını giyen Brezilya'lı golcü futbolcu Ailton'un, Bundesliga'nın yeni ekibi Duisburg ile 1 yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı.
Yapılan açıklamada, 33 yaşındaki futbolcunun Cumartesi günü basına tanıtılacağı ve Pazartesi gününden itibaren yeni takım arkadaşlarıyla antrenmanlara başlayacağı bildirildi.
Bundesliga'nın bir diğer yeni ekibi Hansa Rostock'un da transfer listesinde olan tecrübeli golcü, Bundesliga'da Werder Bremen ile Schalke 04 formaları altında 211 maçta 105 gol atmış ve 2004 yılında da hem Bundesliga'da gol kralı olmuş hem de yılın futbolcusu seçilmişti.
Beşiktaş'tan Hamburg'a transfer olan Ailton daha sonra Kızılyıldız'a geçmiş ve Sırp kulübü tarafından da Şubat ayında İsviçre ekibi Grasshoppers'a kiralanmıştı.
bu adam çıkış yapcak
son altın yılını yaşıyacak
:tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır
Başarılı olucanı sanmıyom...
Alman Birinci Ligi takımlarından Bayern Münih'in ve Alman Milli Takımı kalecilerinden Oliver Kahn (38), kariyerini gelecek sezondan sonra sona erdireceğini açıkladı.
Kahn, kendisinin sadece, halefi Michael Rensing'in sakatlanması durumunda 2009 yılında da takımda kalacağını belirterek, ''Ancak kişisel olarak bu sezon benim için kesinlikle son sezon olacak. Düşünce ve tutum olarak Bayern Münih'de son sezonum olacak'' dedi.
Tecrübeli kaleci, gelecek sezondan sonra Asya'ya gideceğini ifade ederek, ''Gelecek yıl 39 yaşında olacağım. Asya'da bir kaç şey planlıyorum. Orada çok zaman geçireceğim'' diye konuştu.
Kahn, kariyerini başka bir takımda bitirmesinin söz konusu olamadığını, bunun, kendi kişiliğine de uymayacağını kaydetti.
13.07.2007
Kaynak : AA
Werder Bremen; cuma günü, Brezilyalı ortasaha oyuncusu Carlos Alberto'yu transfer edildiğini açıkladı.
Brezilya takımlarından Corinthians'tan transfer edilen Alberto'nun 4 senelik sözleşme maliyeti, 8.5 Milyon Avro. Brezilyalı oyuncu, Porto'nun 2004'te Şampiyonlar Ligi Kupası'nı müzesine götürürken, Jose Mourinho'nun öğrencisiydi.
Aslında iyi adam ama Diego gibi Almanya'da en iyi ortsaha seçilen bir oyuncu varken niçin alındı?
EEE bıraksın artık..
Keşke kariyerinin zirvesindeyken bıraksaydı, o zaman herkeste harika bir iz bırakmış olurdu. Şu an Kahn bıraksa futbolu -ki bırakıyormuş- önemseyen kişi olmaz.
son 3 senedir birakiyorum diyor... oynamaya devam ediyor... umarim seneye birakir.
son 3 senedir birakiyorum diyor... oynamaya devam ediyor... umarim seneye birakir.
Almanların huyu. Michael Schumacher de böyle yaptı...Keşke kariyerinin zirvesindeyken bıraksaydı, o zaman herkeste harika bir iz bırakmış olurdu. Şu an Kahn bıraksa futbolu -ki bırakıyormuş- önemseyen kişi olmaz.