Sayfa 321 / 896 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon
9,601 ile 9,630 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Sissoko+Poulsen+5m€
    O değil alttaki

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

19.07 + Ronaldinho Gerçekten usandık..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    O değil alttaki
    Biliyorum yahu, kalkıpta Galatasaray haberini buraya koyacak değil ya.

Koymayın arkadaşlar bu haberleri. Her sene çıkıyor, daha bir sene tuttuğunu görmedim. Her yıl 19.07'de ya Ronaldinho'yu transfer ediyoruz, ya Kanoute'yi. Hayret bu sene Kanoute'nin adı çok geçmedi.

Şu forma dedikodularını da koymayın. Antu'da "Formalar basıldı, gördüm, hatta ben yazılarını yazdım" diyen Fenerium görevlilierini de gördük, hepsi yalan çıktı.

Eğer siz bizzat duyduysanız size inanırım, tanıdığımız güvendiğimiz kişilersiniz ama Antu'da millet kafa bulmak için yazıyor böyle şeyleri.

16 Mayıs gecesi gönderilmesi gereken adamlar hala kadroda. Temmuz 18 olmuş, gönderilen oyuncu Ali Bilgin ve Deniz Barış. Önceki sene revizyon yapılacak dendi, İlhan Parlak, Can Arat gibi oyuncular yollandı. Revizyon diyorsan yapacaksın, adam gibi as oyuncuların da kellesini alacaksın. Ben sene başında yazdım buraya, Alex gönderilsin dedim, belki de alınabilecek en radikal karardı ama yönetim yapmadı. Takımda ne değişiklik var geçen seneye göre, Daum dışında? Stoch tamam iyi futbolcu ama her şey aynıyken tek oyuncu ne kadar katkı verebilir? Semih'i dün gördük, çok kötüydü, Daum'un oynatmadığı kadar var dememek için zor tutuyorum kendimi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

19.07 haberleri çıkmaya başlamış yine güzel.

Aykut Kocaman bahane üretmedi, maç 5 olmuş, orada çıkıp bağırsan, şov yapsan ne olacak? Maçtan sonra çıkıp, bildiğimiz gerçeklerin gözümüze böyle sokulması hiç hoş olmadı diyen bir adam, acaba içeride neler demiştir?

Ben 5-6 oyuncuyu gönderiorum demek en kolayı ama ya yerlerine adam alınmazsa, işte bu nedenle hala kadrodalar. Tüm yetki de Aykut Kocaman'a geçmemiş görüldüğü gibi yoksa icraatları yapardı.

Emre olayı da basının nereden vursam diye uzattı bir durum, Emre kendisine küfürler edilirken tahammül ediyor iş ailesineküfüre gelince sinirleniyor, Aykut Kocaman izin verdikten sonra da idmanı terkediyor, kafasına göre ayrılmıyor ama kötü sonuçlar geldiği için bunun tekrar gündeme gelmesine şaşırmamak gerek.

İyi olacağız, basit bir hazırlık maçı, yeni geldim zamana ihtiyacım var falan demedi Aykut Kocaman, ne olursa olsun burası Fenerbahçe, her maçta alınacak skor önemlidir dedi, bahaneler üretmedi. Üstelik de hala transferlerin bitirilmemiş olmasında duyduğu rahatsızlığı da laf arasında belirtti.

Keşke transferler kendisi ilgilenmeye devam etseydi, hazırlık kampında İsmail Kartal da takımı idare edebilirdi, en azından işin içinde olduğunda daha etkili olabilirdi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

llorente???

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet Llorente haberleri çıktı, bittiğine dair.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

süper olur. eğer doğruysa bundan daha iyisi olamazdı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Antu'da rastladım çok güzel bir kadro.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Evet Llorente haberleri çıktı, bittiğine dair.
    Gelirse turnayı gözünden vururuz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ama hangi llorente

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Athletic Bilbao'nun Llorente'si

Hey maşallah

(/s)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Fernandoysa iyidir.. Yeni bi Andersonumuz olur..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Fernando Llorente'yi alabilirlerse süper iş başarırlar

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Geleceğin Mourinho'su bence Aykut Kocaman.. Yeter ki şans tanıyalım istediği imkanları sağlayalım.. Bize böyle hocalar lazım.

Aykut hocaya dair duygularımız ortak... Fakat ben Aykut hocadan Fenerbahçe'nin Mourinho'su olmasını değil, Alex Ferguson olmasını bekliyorum. Mourinho tabirine Ertuğrul Sağlam daha uygun... Şapkadan tavşan çıkarma işinde üstüne yok... Ama uzun vadeli, üç yıl sonrasının gidecek ve gelecek oyuncularını kafasında planlamış, sürekli safrasını atan ve her darbede kendi dokusunu kendi üreterek daha güçlü kalan, sallanmayan ve sarsılmayan, bulunduğu yerde kendine göre uzun vadeli bir düzen kuracak bir Alex Ferguson modeli bekliyorum. Bizim Mourinho'dan çok Alex Ferguson'lara ihtiyacımız var. Uzun vadeli bir İmparatorluğun ilk taşlarının atılmasına muhtacız. Alex Ferguson devraldığı enkazı üçbeş yılda temizleyebildi. Fenerbahçe'nin yapısı buna müsade etmez. Dünyanın en sabırsız ve en acımasız taraftarıyız. (Ama bize bile sabırı öğrettiler. Yıllarca Deivid'e, Deniz'e, Selçuk'a, Guiza'ya, Bilica'ya, Edu'ya, Luciano'ya sabretmek kolay mı? Biz sabır taşıymışız da, haberimiz yokmuş.)

Bu arada spekülasyona yol vermemek için açıklıyayım: Alex Ferguson veya Mourinho tabirlerini onlarla aynı kefeye koymak adına değil, rol model olarak kullanıyorum.

Aykut hoca şu veya bu takımda bunu başaramamış olabilir. Ama bir insanın futbola bakışı, duruşu ve herşeyden önce şahsiyet edası kendini belli ediyor. Mesela Rıdvan veya Oğuz'a asla bu güveni duymazdım. Oysa Rıdvan Fenerbahçe tarihinde en hayran olduğum bir numaralı futbolcudur. (Eskiler kusura bakmasın; Cemil'lere filan yetişemedim.)

Aykut hoca kendini yenilemeye açık ve çok zeki birisi... Kurnaz değil; zeki... Kurnaz insandan nefret ederim; o kurnazlık timsali Köln'de yine yırtık çoraptan çıkar gibi dün beyanat verdi. İnce ince çalışıyor lanetli...)

Yıllar önce Aykut hocaya dair bir biyografi okumuştum: KOCAMAN BİR ADAM-Sıradışı Bir Teknik Direktörün Portresi... Sanırım 2000'li yılların ortalarında okumuştum. En az 6-7 yıl önce... Yeni baskısı var mıdır bilmiyorum. Ama onun nasıl uzun vadeli düşündüğünü, ne kadar kendine has bir değer olduğunu anlatan çok değerli anekdotlar var. İlgilenenlere tavsiye ederim. (Mesela Rıdvan filan öyle prensip düşkünü örnek spor adamı modeli filan değildir. Oğuz hiç değildir. Aykut hoca belki Rıdvan kadar pratik çözümler üretemez, ama uzun vadeli planlar ve geleceği okuma konusunda kimse ona yaklaşamaz.)

Llorente-Güiza ikilisi harika olur forvette. Llorente alınırsa süper olur ama sanmıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Llorente-Güiza ikilisi harika olur forvette. Llorente alınırsa süper olur ama sanmıyorum.
    Biri kaçırır biri atar.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

once Forlan sonra Gyan simdide Llorente , hayir bir forvet tipi digerine benzese diycemki biri olmayinca diger alternatife geciyorlar ama uc tane birbirinden alakasiz forvet tipi bu yuzden yalandir bu haberde

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Güiza semih yan yana oynasa bence yine aynı şey olur Semih pozisyona giremiyor girdiği zaman atıyor. Güiza pozisyona girip atamıyor. Güiza girsn pozisyona ve semih e pas atsın. Bu bana kolay geliyor ama niye gerçekleşmiyor acaba
    Football is simple,but Football Manager is not

Volkan Bilicaya versin Bilica 2 metre sürüp Selçuk'a versin Selçuk ayağında topu fazla tutmadan Emre'ye Emre'den Alex'e Alex bi arapas Guiza'ya Guiza hoş bir pas Semih'e Semih vursun gol olsun. Hocam söylemesi ne kadar kolay değil mi

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Volkan Babacan , Guiza , Bilica bunlar gitmezse bu takım adam olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bilica deivid önder hatta cristian selcuk ve alex bile bu takımdan gitmeliydi şimdi çok geç en iyileri gelecek diye oyalandık ama yine kendimizi avutmuşuz demekki şimdi bi transfer belki 2 transfer yaparlar suçu teknik ekipe atarlar. yıllardır aynı taktik.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Gürcan Bilgiç : Forlan yarın açıklanacak.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Forlan gelirse, bu sene dünyada yılın transferlerinden birisi olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Forlan gelirse fener için iyi olur tamamda. Birde onun yerine kendinizi koyun. Formunuz bu kadar iyi iken Türkiye'ye gelir misiniz ?

Taraftarlık duygularınızı bir kenara bırakıp düşünün
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Forlan gelirse fener için iyi olur tamamda. Birde onun yerine kendinizi koyun. Formunuz bu kadar iyi iken Türkiye'ye gelir misiniz ?

Taraftarlık duygularınızı bir kenara bırakıp düşünün
    Taraftarlık duygusuyla bir alakası falan yok

Forlan ile dünya kupasından önce anlaşıldığı zaten gelen haberler arasındaydı.

anlaşıldı derken, imza atılmamıştı. sadece söz alınmıştı. ve sanırım forlan da sözünü tutmuş bakalım yarın belli olur
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Forlan mı ? Yok artık Gelirse Fb yönetimini tebrik etmek lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Eşşekler adam olur Önder, Bilica ve Selçuk'tan adam olmaz. Ulan Forlan gelsin forma almayan en adi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Forlan bu kadar formdayken kalkıp da Fenerbahçe'ye gelirse ben de gider 1 formasını alırım Fenerium'dan ayakta alkışlanır o yöneticiler o zaman..

Mesaj Yetkileri