Sayfa 321 / 483 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421 ... SonSon
9,601 ile 9,630 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Herşeye bir kılıf buluyorsunuz, bir düşününün yahu. Acaba suçlu muyuz diye ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Bu cezalar 3 Temmuz sürecini siyasi gibi göstermemek için verilmiş cezalardir. Ceza alan kisiler savcı Berk'in günahının cezasını çekiyor. Cezalar komik olmuş ama dediğim gibi o kadar da boş degildi bu soruşturma demek için.
    Aslında çekiyorsa ceza almayan bazı kişiler savcının -varsa- günahını çekiyor daha çok. Mevcut tutuklular, muhtemelen, yarın geceyi de içeride geçirecekler, öbür geceyi de.

Adli ve sportif davalar tek elden yürütülüyormuş gibi bazı yorumlar yapılmış yukarıda "Ali dışarıda ama ceza aldı, Veli içeride ama ceza almadı" gibisinden, ama değil. Aslında dava, fenomenal düzeyde müspet bir biçimde tek elden yürütülüyor durumuna gelirse, örneğin önümüzdeki ilk duruşma sonrasında Aziz Yıldırım serbest kalırsa, işte o zaman, davanın başlangıcını bilemem ama, bitişinin siyasi olduğu konuşulmaya başlanacak bu sefer.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sen su videoya göre şike yaptınız demeye devam et. Sizinle şampiyonluk yarisindayiz diye puan cezası almamış olmamızı sindiremiyorsunuz. Keske sizin de bir Aykut Kocamaniniz olsa...

Bu cezalar 3 Temmuz sürecini siyasi gibi göstermemek için verilmiş cezalardir. Ceza alan kisiler savcı Berk'in günahının cezasını çekiyor. Cezalar komik olmuş ama dediğim gibi o kadar da boş degildi bu soruşturma demek için.
    Yahu Muhammet adamın şike yaptığı kanıtlanmış, ceza almış hala "şike yaptınız demeye devam et" diyorsun.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ilk once kulup vardi yonetici vardi ama futbolcu yoktu, boyle oluncada sike nasil yapmisiz deniyordu

Simdi futbolcu var, yonetici var ama kulup yok

Bu gidisin sonunu hic iyi gormuyorum, hayirlisi diyelim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Davanın başlangıcı gibi bitişi de tabii ki siyasi iradenin izniyle olacak. O kisi istemezse kuş uçmuyor ülkede. Ben Aziz baskanın ilk duruşmadan önce çıkacağını düşünüyorum; kanun lehine bozma istenecek adalet bakanlığından o da olmazsa AİHM ye gidilecek.

Ek olarak UEFA ya ümit bağlayan arkadaslar; bosuna beklemeyin UEFA daha önce de dediği gibi TFF nin bileceği is ben karışmam diyecek. İsteyenle her türlü iddasına da girerim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Yahu Muhammet adamın şike yaptığı kanıtlanmış, ceza almış hala "şike yaptınız demeye devam et" diyorsun.
    O kisiler üzerlerinde en çok konuşulan kisiler olduğu için kurban seçildiler. Eğer hersey sıfır, tertemiz gözükseydi savcı Berk in düşeceği durumu bir duşunun siz siyasi iradenin en güvendiği savcılardan olan savcı Berk !
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Davanın başlangıcı gibi bitişi de tabii ki siyasi iradenin izniyle olacak. O kisi istemezse kuş uçmuyor ülkede. Ben Aziz baskanın ilk duruşmadan önce çıkacağını düşünüyorum; kanun lehine bozma istenecek adalet bakanlığından o da olmazsa AİHM ye gidilecek.

Ek olarak UEFA ya ümit bağlayan arkadaslar; bosuna beklemeyin UEFA daha önce de dediği gibi TFF nin bileceği is ben karışmam diyecek. İsteyenle her türlü iddasına da girerim.
    Uefa avrupa liglerine katilma yasagini verecek muhtemelen ama umarim sadece sikecilere verir onlar yüzünden baska kulüpler de etkilenmez.

Puanimiz silinmedi kulübe bisey olmadi diye sevinmek yerine hala sike yok diyenler var.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

O kisiler üzerlerinde en çok konuşulan kisiler olduğu için kurban seçildiler. Eğer hersey sıfır, tertemiz gözükseydi savcı Berk in düşeceği durumu bir duşunun siz siyasi iradenin en güvendiği savcılardan olan savcı Berk !
    Yani diyorsun ki bu cezalar sadece göstermelik. Amaç hala siyasi. Aziz Yıldırım'ı durdurmaya çalışıyorlar. Yanlış anladıysam düzelt. Değişik bir bakış açısı. Peki bundan sonra ne yapılacaktır ? Aziz Yıldırım neden ceza almadı ? Amaç Aziz Yıldırım'a ceza vermek olsaydı bu ceza alanların arasına Aziz Yıldırımda eklenirdi kimse de birşey diyemezdi. Neden ceza almadı ?

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ceza falan geleceğini düşünmüyorum . Platini'nin gelişi , CAS davasının çekilmesi , soruşturma kararları bağlantılı bence . Uefa , TFF ' nin kararını onaylayacak bence.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Yani diyorsun ki bu cezalar sadece göstermelik. Amaç hala siyasi. Aziz Yıldırım'ı durdurmaya çalışıyorlar. Yanlış anladıysam düzelt. Değişik bir bakış açısı. Peki bundan sonra ne yapılacaktır ? Aziz Yıldırım neden ceza almadı ? Amaç Aziz Yıldırım'a ceza vermek olsaydı bu ceza alanların arasına Aziz Yıldırımda eklenirdi kimse de birşey diyemezdi. Neden ceza almadı ?
    Başkan hala içerde , devam eden bir davası var . Örgüt olayları .
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Başkan hala içerde , devam eden bir davası var . Örgüt olayları .
    Evet birde o olay vardı. Futbol olayın süsüydü diyorsunuz yani.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Adam 10 aydır içeride ve o içerideyken yanlış bilmiyorsam 2 ihale yapıldı normal şartlarda Aziz baskanın katılabileceği. Disiplin soruşturması ile yargı süreci farklı ki onların zaten isi büyük ihtimal örgütten olur, şike kesmez onları. Şike davası bir kilifti ve isini gördü yakında biter yargida da.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Evet birde o olay vardı. Futbol olayın süsüydü diyorsunuz yani.
    Bu fikir yeni çıkmadı Cihan . Çok söylendi , gidişat da ısrarla onu gösteriyor gibi .

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fakat sonuç olarak Fenerbahçe'nin şike yaptığıda ortaya çıktı. O kadar konuşma kaydı, görüntüler uydurma olamaz heralde. Aziz Yıldırım davası ayrı bir olaydır ama öte yandan şike olayı da kısmen açıklığa kavuştu.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ben henüz o kadar net konuşamıyorum . Kendimce yorumumu yapabilmek için biraz inceleyip araştırıp gelirim . Siyasidir diye de net konuşmuyorum , gidişat onu gösteriyor diyorum sadece . Bak Muhammet yazmış , ki zaten çoğu Fenerbahçe'linin düşüncesiydi , ihaleler falan vardı , Aziz Yıldırım'ın normalde gireceği ama giremediği. İşin bu kısmı daha ağır basıyor hala bende . Ama dediğim gibi , iyice oturup araştırmadan net birşey söylemek istemiyorum .

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ÜMİT KARAN: 2 YIL (Eskişehirspor-Trabzonspor maçı sonucunu etkilemeye teşebbüs)

geçen sene bizim son 11 maçımız. şimdi kim bu olayın sahaya yansımadığını ispat edebilir?

Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Trabzonspor 1 - 0 Kasımpaşa

Gençlerbirliği 1 - 2 Trabzonspor

Trabzonspor 1 - 0 Konyaspor

Galatasaray 0 - 1 Trabzonspor

Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor

Eskişehirspor 0 - 0 Trabzonspor

Trabzonspor 3 - 0 Gaziantepspor

Bucaspor 1 - 2 Trabzonspor

Trabzonspor 3 - 1 Büyükşehir Bld.

Karabükspor 0 - 4 Trabzonspor

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

13 dakika oynayan umıt karanla sike yapmısız
    madem sahaya yansımadı neden ceza aldı futbolcular

Nesil
    2007

Seçmişler birkaç günah keçisi göstermelik cezalar vermişler, bravo. Futbolcunun şike yaptığını kabul ediyorsun ediyorsun da hangi klübe yarar sağladığını nasıl etmiyorsun aklım almıyor? Futbolcu canı sıkıldığı için mi şike yaptı anlamak güç. Nasıl futbolcular ceza alırda klüpler almaz. Oldu olacak ödül de verin klüplere bu kadar saçmalık olmaz ya...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

UEFA'dan hiç bir ceza gelmez, Platini ülkemize gelir, başbakanla görüşürüz, 2020'yi size vereceğiz der, CAS davası çekilir, bir şekilde kılıfına uydurulur, bu dönemde çıkar sağlayanlar yeterince sağlamıştır, sonra da böyle garip bir açıklamayla olayı sonlandırmaya çalışırlar.

Farkında mısınız bilmiyorum ama mahkemede de savcıdan mütaalası istendi, yani orada da aslında sona yaklaşıldı, çapraz sorgular bile yapılmamışken bu istendi, kısa sürede oradaki dava da sona erecek.

Birilerinin ekmeğine yine yağ sürüldü, Tahkim'e mutlaka itiraz edilecektir, oradan gelecek sonuç da değişmezse, haftaya 2 kupayı aldıktan sonra takımı ligden çeksin Genel Kurul. Taraftarın sonuna kadar bu kararın arkasında olacağına eminim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bu süreç bittiği için memnunum.

İsmail abinin dediği gibi olaylarrrrrrrr olaylarrrrrrr.

Hala UEFA'nın temiz,objektif bir kurum olduğunu düşünenler var ya.Çok safsınız aga.Hangi çok uluslu örgüt objektif?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Benim dediğim gibi yazmış avukat Emre bey. Ve tahkimin bunları bozacagini söylüyor. Fenerbahçem tertemiz...

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    UEFA'dan hiç bir ceza gelmez, Platini ülkemize gelir, başbakanla görüşürüz, 2020'yi size vereceğiz der, CAS davası çekilir, bir şekilde kılıfına uydurulur, bu dönemde çıkar sağlayanlar yeterince sağlamıştır, sonra da böyle garip bir açıklamayla olayı sonlandırmaya çalışırlar.

Farkında mısınız bilmiyorum ama mahkemede de savcıdan mütaalası istendi, yani orada da aslında sona yaklaşıldı, çapraz sorgular bile yapılmamışken bu istendi, kısa sürede oradaki dava da sona erecek.

Birilerinin ekmeğine yine yağ sürüldü, Tahkim'e mutlaka itiraz edilecektir, oradan gelecek sonuç da değişmezse, haftaya 2 kupayı aldıktan sonra takımı ligden çeksin Genel Kurul. Taraftarın sonuna kadar bu kararın arkasında olacağına eminim.
    Bu görüşlere ben de katılıyorum. Futboldan çok savaş yaşadık bu sene. Kazanan sadece Digiturk oldu. Takımın ligden çekilmesi konusunda hemfikirim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yöneticilerimize verilen cezalar skandaldır umarım tahkimden de dönecektir. Trabzonspor'un ve yöneticilerinin ceza almamış olması ayrı bir skandaldır. Onları koruyan "görünmez" melek yine devrede anlaşılan. UEFA'dan ceza filan gelmez isterseniz gelin beraber mail şov yapalım UEFA'ya Ceza gelirse de her türlü hukuki mücadele yapılır. Artık 3 Temmuz siyasi operasyonu futbolumuzu kirletmesin, yeter bu düşmanlık. Bu sezonla beraber her şey normale kavuşur inş.

Teşebbüsün cezası puan silme değil miydi ? Fenerbahçe'yi kurtarma çalışmaları tam gaz sürüyor, helal olsun !

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

tamer yelkovan ceza almamış yani tüm para akışı usülüne uygun ee bu adamlar şike karşılık ne verdi öpücükmü

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tüm hesaplar inceleniyor para açığı yok, para transferine dair en ufak belge yok , ortada suçüstü yapılmış bir durum yok. Yapılan bir kurgu ve medya manipülasyonları üzerinden camiamızı , emeğimizi satmamızı beklediler, hala bekliyorlar, yazık yaa ne boş hayaller

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

İbrahim Akın - 3 yıl
    Ümit Karan - 2 yıl
    Şekip Mosturoğlu - 1 yıl
    İlhan Ekşioğlu - 3 yıl
    Cemil Turan - 1 yıl
    Ahmet Çelebi - 2 yıl
    Serdar Kulbilge - 2 yıl
    Cengiz Demirel - 1 yıl
    Yavuz Ağırgöl - 1 yıl
    Mehmet Şen - 1 yıl

10 Men Cezası Var ama Şike yok ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Türkiye'de şike olmasaydı Fenerbahçe son 10 yılda 8 9 kere şampiyon olmuştu

İbrahim Akın'a maç sonucunu etkilemekten hak mahrumiyeti cezası veriliyorsa şike nasıl sahaya yansımamış anlayamıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

şike sahaya yansımadı diyip ibrahim akın ve ahmet çelebi'ye fenerbahçe-ibb maçının sonucunu etkilemekten ibrahim akın'ı 3 yıl, ahmet çelebi'yi 1 yıl futboldan men eden kurum.

aga şimdi benim merak ettiğim birkaç şey var;

hani maç sonucunu etkilemeye teşebbüs diye kıvırmanızı anladıkta bu adamlara direk maç sonucunu etkilemekten ceza veriyorsun. sonra da çıkıp şike sahaya yansımadı diyorsun? hakikaten biri bana bunu açıklayabilir mi?

adamlara maç sonucunu etkilemekten ceza veriyorsun. anlamadığım nokta ise bu adamlar kendi kendilerine mi şike yapmışta şike sahaya yansımadı diyorsunuz?

gs sözlükten alıntı.

Mesaj Yetkileri