Sayfa 325 / 569 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425 ... SonSon
9,721 ile 9,750 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Sag Kanatta Amrabat Sol Kanatta Gokhan Tore tamamen intihar olur ikiside bireysel oyuncular.Hele Gokhan Tore Quaresma'nin Turkiye subesi denilebilir.
    İşte kendini geliştirmesi gereken yönleri bunlar zaten Bir şekilde o bölgeye oyuncu lazım. Emre'de yetenek var deniyor da bana göre bir hiç yani emre. Sadece sol ayaklı olması bir artı olamaz bir futbolcu için. Ne fizik gücü var ki bursa maçında ferdinandın omzuyla yerde takla attı herif. Ne tekniği var sadece etrafında dönüp adam çalımlıyor. Yani iyi bir sol bek, Emre'nin sol ayağını marke ederse emre hiç bir şey yapamaz! Bu sebeple o kanadın Emre'yle hiç olmasını istemiyorum çıkar alttan başka çocuk ona şans ver be Fatih Hoca!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beyler şimdi aklıma geldi,Jordi Alba,Monreal ve Aurtenetxe sakatlanırsa Riera milli takıma yeniden çağrılır mı ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

seneye soyle birsey olsa off be..

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    seneye soyle birsey olsa off be..

Amrabat'ı çıkar başkasını koy 10 numara kadro

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

amrabat"a hala guveniyorum ben is yapacak kayserideki amrabati cok izledim galatasaraydakinide hep izliyorum arada baya fark var kayseride topu alip tek basina gotururdu gayette rahat adam geçerdi ama bizdeyken adam hoca oyle bir kafasina sokmus ki adamin pas aticaksin amrabat arkaya donuyor çalima girmeye korkuyor gibi sanki pas atcak hep adam ariyor.. 4-2-3-1"e donersek amrabat ozman is yapar bence.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Amrabat'ın Bursa maçındaki performansı bana Guiza'yı hatırlattı. Topla çok buluşuyor, iyi gösteriyor kendini ama iş yapma yüzdesi düşük. Güiza kazmaydı Amrabat kabız. Aldığı 10 toptan 2'sinde iş yapacağına 5 kez buluşsun ama 4ünde iş yapsın. Bunu sağlamamız lazım.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Veya

Bunlar da benim istediğim kadrolar.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Şu kadro acayip kadro olur seneye için.Sola Carlinhos göbeğe Serdar orta sahaya Alper alırsak şahane 11'imiz olur

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Muslera'yı bir çırpıda silip attınız.Helal olsun vallaha,sanki her sene bize Muslera'lar geliyormuş gibi davranıyorsunuz.5 yabancı sınırımı var ? Muslera varsa sen 4 olarak gör onu kadronu da öne göre kur.Cidden anlam veremiyorum.Yıllardır yaşadığımız kaleci sorunu nasıl da unutulmuş.Cidden Muslera'yı bir çırpıda silip atanlara anlam veremiyorum.Belki aşırı tepki veriyorum ama çok hassasım bu konuda.Muslera gitmek istemediği sürece,takımımızın en sağlam bölgesine yeni bir transfer yapmanın ne gereği var ? Başka bir oyuncu olsa böyle yaygara koparmam ama yıllar sonra harikulade bir kaleci bulmuşuz onu da sırf yabancı kontenjanı açmak için satacaksak yazıklar olsun.Yazacak şeyim daha çok var ancak yazmayacağım.Allah Muslera'yı başımızdan eksik etmesin,yönetim ve Terim'de sizin gibi düşünmez inşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Muslera gitmek istemediği sürece kimse göndermez zaten, ama söylentiler gitmek istediği yönünde.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Muslera'yı silip atmadık. Çok ciddi talipleri var ve konuşulan bonservisler gerçekten müthiş. Kendisinin İngilere'de oynama hayali var. Her ne kadar profesyonelde olsa aklının karışma, konsantrasyonunun düşme olasılığı yüksektir bu da bize zarar verir. Ayrıca hazır talipleri varken satmak lazım, yabancı sınırı büyük sıkıntı çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayali kadrolar kurmayın bence anlamsız.
    Last edited by Nocna Mora : 05.Şubat.2013 at 03:02
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yabancı sınırı varsa Amrabat,Dany,Eboue,Riera,Melo gider Muslera'dan önce ama tabi dediğim gibi Muslera gitmek isterse ona yapılacak bir şey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

3 Yabancı Var oyunda 2'side Kenarda oturur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post

isimleri doğru yazaydın iyiydi

Serdar ve Semih her ne kadar kaliteli, kumaşı iyi stoperlerde olsalar tecrübesizler oraya bi Ujfa lazım yoksa darma duman olur defans.

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post

Bu kadroya Sabri olmamış.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bugün 10'un doğum günü ! Kutlu olsun !

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Doğum günün kutlu olsun Commadante daha dün izledim oynadığı maçı 97de kasımındaki antep maçını yine atıp maçı kurtarmıştı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Böyle oynasak olmaz mı acaba ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post

Böyle oynasak olmaz mı acaba ?
    Hayali kadrolar kurmasaydın keşke mr. muhalif

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hakan Balta bu ağırlıyla stoper oynayamaz, oynadı gördük. Sol bek idealdir yine ama hakikaten bazen çok üstüne gidiyorlar.
    Last edited by Alicanfmfan : 05.Şubat.2013 at 03:56
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

@europeanconquer
    Çok hassasım demişsin koptum ona Tabi haklısın. Böyle kaleci bulmak öyle her an olan bir şey değil 10 yılda bir olur. Fakat bu kadar yetenekli ve büyük bir kaleciyi elimizde tutmamız çok zor. Barca hangi kaleciyi alsın anketinde bile 2. sırada çıktı Muslera. Elimizde tutmamız çok zor. Yuksek bir bonservisle göndermek zorundayız. Yerine de alınabilecek sadece bir kişi görüyorum ben o da ONUR KIVRAK.

Ayrıca çok güzel olmuş herkes kadro kurmuş futbol konuşulmuş baya bir bayıldım buna.
    Ve sonradan anladım ki daha bir sürü kadro kurulur çünkü gerçekten Galatasaray'ın değişik oyun stillerine uyabilecek şekilde bir çok oyuncusu var elinde her türlü diziliş her türlü oyun tarzı yaratılabiliyor şu an. Daha çok kadro kurarız gibi geliyor bana, bakalım hayırlısıyla iyi bir takım kimyasına sahip oluruz da güzel maçlara,başarılara tanık oluruz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

@davidvilla

Ben sizi anladım abi,başta kimse açıklama yapmadan Onur'u ilk 11'e koyunca devreler yandı bende ondan biraz şey oldum

Sadece futbol konuştuğumuz konusuna gelince,geçen gün eski mesajlara bakayım dedim 2010/2011 sezonunda,gerçekten evrim geçirmişiz.Resmen Adnanlar,Hagi ve Misimovic gündemdi.Bu günlere gelmemize faydası olan ilk kişi Ünal Aysal'dır kuşkusuz.O zaman ne ise şimdi de aynı adam.Yapacağım dediği her şeyi yavaş yavaş yapmaya başladı.Ondan önce ki müthiş başkanımızın bir açıklamasını gördüm ''Galatasaray her zaman hedefleri olan bir kulüptür,şampiyonu biz belirleyeceğiz'' tarzı bir açıklaması vardı.Bu kadar düşülür mü ya ? Sen 100 yıllık bir kulübün hedefini ''şampiyonu belirlemek'' olarak söyler misin yahu ? Arada ki vizyon farkı çok açık bir şekilde belli oluyor. 27 Mart 2011 günü yapılan mali kongre Galatasaray'ın kurtuluşu oldu.İdari yönden ibra etmeyen her kongre üyesinden Allah razı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ŞL listesine eklenen isimler, Sneijder, Drogba ve Aykut. Çıkartılanlar, Cris, Ceyhun ve Sercan.

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/...3_DOWNLOAD.pdf
    Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Hayali kadrolar kurmasaydın keşke mr. muhalif
    Hayali kadro kurmamış ki, hepsi mevcut oyuncular zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Hayali kadro kurmamış ki, hepsi mevcut oyuncular zaten.
    Bir önceki sayfada hayali kadro kurmayın demiş de ona cevaben espri yaptım abi, Galatasaray'ın oyuncularını biliyorum yoksa çok şükür

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Listeye eklendiğine göre lisansı kulübe ulaşmıştır değil mi ?
    Kesin olarak lisans sorunu ortadan kalktığında, takım kadromuzda Drogba'nın ismi olur. Tff'nin sitesinde yani.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=438&kulupID=3604

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Bir önceki sayfada hayali kadro kurmayın demiş de ona cevaben espri yaptım abi, Galatasaray'ın oyuncularını biliyorum yoksa çok şükür
    Kendisi gördüğü zaman, siz olmayan oyuncuları yazıyorsunuz bense mevcut kadroya diziliş öneriyorum der diye düşündüm ondan yazdım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kesin olarak lisans sorunu ortadan kalktığında, takım kadromuzda Drogba'nın ismi olur. Tff'nin sitesinde yani.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=438&kulupID=3604

Kendisi gördüğü zaman, siz olmayan oyuncuları yazıyorsunuz bense mevcut kadroya diziliş öneriyorum der diye düşündüm ondan yazdım.
    Siz olmayan oyuncuları yazıyorsunuz bense mevcut kadroya diziliş öneriyorum evet.. Onu kastetmiştim hayali diyerek.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ŞL listesine eklenen isimler, Sneijder, Drogba ve Aykut. Çıkartılanlar, Cris, Ceyhun ve Sercan.

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/...3_DOWNLOAD.pdf
    Listeyi inceleyince kağıt üzerinde en ciddi isimler bizde. PSG de dikkatimi çekti. Ama sadece kağıt üstünde sahada kimin nasıl oynayacağını göreceğiz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Listeye eklendiğine göre lisansı kulübe ulaşmıştır değil mi ?

Mesaj Yetkileri