1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by caglaruzun View Post
    Ben sağ kanatta Amrabat'ın oynatılmasından yanayım. Bu adam arkasında Sneijder gibi birisi varken çok etkili olacaktır takımın 1-2 hafta sonra coşacağına inanıyorum ben. Eldekilerle kadro yapmak gerekirse ben de bir kadro yapayım.

burda tek memnun olmadığım kısım Emre'nin oynadığı pozisyon. Orda içe katedebilecek hızlı bir oyuncuya ihtiyacımız var ben seneye Gökhan Töre'nin performansına göre alınabilecegini düşünüyorum. Hem hızlı olup hem içe katedebilecek gerektiginde sağa çekip vurabilecek veya sıfıra inip orta açabilecek Drogbayı kanatlardan da besleyebilecek kanat oyuncularına ihtiyacımız var.

Ek olarak lig için değil tabi ki bu kadro
    Sag Kanatta Amrabat Sol Kanatta Gokhan Tore tamamen intihar olur ikiside bireysel oyuncular.Hele Gokhan Tore Quaresma'nin Turkiye subesi denilebilir.

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Sag Kanatta Amrabat Sol Kanatta Gokhan Tore tamamen intihar olur ikiside bireysel oyuncular.Hele Gokhan Tore Quaresma'nin Turkiye subesi denilebilir.
    İşte kendini geliştirmesi gereken yönleri bunlar zaten Bir şekilde o bölgeye oyuncu lazım. Emre'de yetenek var deniyor da bana göre bir hiç yani emre. Sadece sol ayaklı olması bir artı olamaz bir futbolcu için. Ne fizik gücü var ki bursa maçında ferdinandın omzuyla yerde takla attı herif. Ne tekniği var sadece etrafında dönüp adam çalımlıyor. Yani iyi bir sol bek, Emre'nin sol ayağını marke ederse emre hiç bir şey yapamaz! Bu sebeple o kanadın Emre'yle hiç olmasını istemiyorum çıkar alttan başka çocuk ona şans ver be Fatih Hoca!

Mesaj Yetkileri