Zenit gelecek gibi hissediyorum ama tabii ki gönlümüzden gecen Schalke ya da Lyon.![]()
Zenit gelecek gibi hissediyorum ama tabii ki gönlümüzden gecen Schalke ya da Lyon.![]()
Uefa sitesinden izleniyormu ?
Milan cikar![]()
Bnce milan gelecek.
Vay arkadas ya Arsenal geldi.
Hadi gecmis olsun.
Arsenal'i çektiler.
Elendik denebilir.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Biz yenmiştik, Fener'de rahat geçer bence.
Arsenal geldi.
Bu eşleşmelerin temiz olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.
Gerçekçi olmak lazım, daha takım sisteminin belli olmadığı karman çorman oynayan bir Fenerbahçe oradaki hiçbir takımı elebileyecek futbola sahip değil. Bu yüzden Arsenal gelmiş Lyon Büyükşehir belediye gelmiş farketmez. Hoş turu geçsen de geçmesen de bir de Cas kararları falan var, dert bir tane değil ki!
...
Lyon-real sociedad Bir şeyler bir şeyler..
Uefada bu sene nereye gideriz oraya bakılmalı artık. Şu mevcut halimizle ne olduğunu anlamadan sepetler Arsenal bizi.
çok zor rakip tamam eski gucunde degil arsenal ama yine kaliteli ayaklari var.
Çare Drogba
Millet elenmesin,bedavadan kimse para kazanmaz.
İnşallah Fenerbahçe eler de uzun zaman sonra iki Türk takımı da Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda olur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İllaki birine Arsenal çıkacaktı. O yüzden komplo teorileri yersiz her ne kadar olay CAS'a kaldığında bir çok fenerbahçeli bize kuralarda en güçlü takım gelir dedi ve bu gerçekleştiyse de yapacak bir şey yok. Temiz veya değil Arsenal'le oynayacağız.
Arsenal'in tek korkulacak yanı öyle veya böyle gruplara kalıyorlar. 2 sene önce sanırı Udinese ile eşleşmişlerdi ve Udinese çok daha iyi oynadığı 2 maçı da kaybetti. Ki tek korkulacak yanı olan bu yan bizim de elenmemize yol açacak büyük bir ihtimalle.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Komplo teorisi seven bir milletizdunyanin merkezi Fenerbahce ve herkes ona karsi calisiyor mantigini birakin bence.
Cikabilecek rakipler arasinda Arsenal vardi ve o cikti.
http://www.youtube.com/watch?v=Yqjg-tj8cZY
Arsenal'i eleyeceğinize inanmıyorsanız boşa zaman harcayıp maç falan yapmayın bence.
Çıkabilecek her takım zordu ama imkansız değildi. Arsenal için de görüşlerim aynı. Tamam zor kura ama şimdiden elendik demek saçma. Her şey sahada belli olur. Tur için Arsenal'i favori görsem de şans olarak çok ezici bir üstünlüğü yok bence.
Pekii sen böyle diyorsan çıkmayız maçlara.
Yolladığın link bir final maçı yani tek maçlık bir sistem her şey olabilir ki görüldüğü üzere penaltılarda kazanıyorsunuz. Buraya bunu koymanın mantığı yok açıkcası. İkili maçlar da büyük takımlar daha etkin ve ağır basan taraf olurlar.
Karamsarlık yok hucüm ayaklarımıza güveniyorum maçlar çok gollü geçicektir bence onlarında hucüm yönü çok sağlam. Salzburg maçında ki defans olursa içerde dışarda 5'lerler bizi ancak daha sağlam bir kurgu ile oynarsak içerde bir galibiyet dışarıda da o skoru koruyacak bir sonuç ile tur imkansız değil.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Zor takımı çekme hastalığımız devam edecek mi acaba? Hadi hayırlısı...
Tromso.......