Cana daha adamakıllı maça çıkamadı ki. Oynarsa çok daha iyi olacak savaşıyor adam ve kumaşı çok daha iyi ondan.
Cana kendisini hissettiriyor.Karpaty maçında o girdikten sonra biraz daha toparlanır gibi oldu orta saha.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Aynen hele bir müdahale yaptı oyuncu topla çıkarken ama rakip 35 takla attığı için yerde hakem faul verdi. O faul çalınmasa belki de golü bulmuştuk çok kritik bir müdahaleydi o. Cana bence çok faydalı olacak.
Cana Misimovic bi tanede cift yönlü denilen son günlerin popüler mevkisine iyi bi transfer yaparsak orta saha cok iyi olur.Ama sol beke mutlaka adam sart Caglar sakat Denizlispor'da da sakatti bugün de doktorlar Gstv de Caglar hakkinda hic konusmamislar düsündürücü seyler olabilir.
Misimovic bekleniyor!
G.Saray'da beklenen transfer sonunda gerçekleşiyor! LİG TV'nin duyurduğu son dakika gelişmesine göre, sarı kırmızılıların Misimovic transfernde mutlu sona ulaştığı iddia edildi. Yıldız futbolcunun bugün İstanbul'da olacağı da gelen bilgiler arasında.
Uzun süredir Galatasaray'ın transfer listesinde yeralan Misimovic, kulübü Wolfsburg'un Juveli Diego'nun peşine düşmesi üzerine sarı kırmızılılara gelmek istediğini açıklamıştı.
Ancak Diego transferi yatınca Wolfsburg U dönüşü yaparak Misimovic'i satmayacağını açıklamıştı.
Ama Alman kulubü, Rumen Cirpian Deac'ı alınca Misimovic'in de ayrılışının önü açıldı.
Wolfsburg'un Boşnak yıldızı Schalke'ye vermemesiyle de Galatasaray, tek müşteri olarak kaldı.
Lig TV'nin haberine göre, sarı kırmızılıların gece saatlerinde transferi kesinleştirdiği öne sürüldü. 28 yaşındaki yıldızın bugün İstanbul'da olması bekleniyor.
(Ligtv.com.tr)
Son 3 gün.Gelsin artık birileri.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Elano gidecek anlaşılan. Ağlayacağım gerçekten..
Elano kalsa da Rijkaard'ın 4-3-3 ısrarı onu gercek performansından uzak tutacaktı zaten..en azından Misimoviç gelirse 4-2-3-1 e döner
Sadece Misimoviç gelecekse işimiz yine yaş.
Annan ismi geçiyor ama mucize mi denir ne denir artık
Annan süper olur ama bence aranan kan öyle tip bir oyuncu değil.
Emana-Misimovic ikilisi olursa orta sahaya bi dinamizm gelir ve en azından bi kıvılcım yaratır..yeniden ayağa kalkmamız için böyle bi kıvılcıma ihtiyac var..tabi yedek forvet transferi de olmazsa olmaz ama yine boşuna konuşuyoruz gibi geliyor bana
http://scoutgs.com/forum/index.php/topic,1107.0.html
Galatasaray'ımız, Almanya Bundesliga takımlarından Vfl Wolfsburg forması giyen Zvjezdan Misimovic ile anlaşmaya varmıştır. Hem kulübümüz hemde futbolcu için hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.
İmzalar atılmış, sabah, akşam gelir, KAP açıklar.
dogrumu bilmem....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Aynen.. Bu takım dağılmış farkında mısınız bilmiyorum. Takımda hiçbirşey yerli yerinde değil. Oyuncuların özgüveni kaybolmuş. Elleri ayakları birbirine dolanmış sanki hayatında birbiriyle konuşmamış 11 kişiyi sürmüşler sahaya da onları izliyoruz gibi. Hepimiz ona buna sallıyoruz ama asıl suçlu Rijkaard'dır.
Aranızda profesyonel olarak takım sporu yapan varsa dediğimi çok iyi anlayacaktır. Eğer bir antrenör oyuncularına karşı soğuk, kibirli davranırsa ve başka problemleri oyunculara yansıtırsa oyuncunun şevki kırılır. Oynama isteği kaybolur. Eğer Rijkaard yapacaklarına kendisi inansaydı bunu takımına yansıtırdı. Ama yapamadı yapamıyor belki de. Böyle davranmasının sebebi yönetimin ona verdiği boş vaatler ama bunları takıma yansıtmayıp elini taşın altına koyacaktı birşeyler üretmeye çalışacaktı. Oyuncu boş bırakıldığı zaman elbet bir noktadan sonra lakayıt olur. Camia böyle Türkiye'de. Disiplinli bir antrenör lazım bu takımın başına ve hem Türk hem de Galatasaray ruhunu taşımalı. Ben antrenör değişmeden bu takımın başarılı olabileceğine inanmıyorum. Belki sadece teknik direktör değil, yönetimin değişmesi de gerekebilir.
Uzun bir yazı oldu biliyorum ama okuyanlar demek istediklerimi ve vaziyeti daha iyi anlayabilirler kanımca..
Umarım doğru değildir ama bana doğru gibi geliyor.
Sitede "Galatasaray'dan ayrılmasını istediğiniz oyuncular" diye bir başlıkta çok hoş bir mesaj gözüme çarptıBen kesinlikle aynı fikirdeyim. Ve en kötüsü bu oyuncuların "Elano" hariç hepsi türk. Yani yerli oyuncuda kalite sorunumuz var...
1. Kategori: Galatasaray seviyesinde olmayanlar
1. Serdar Özkan
2. Aykut Erçetin
3. Mustafa Sarp
4. Barış Özbek
5. Ali Turan
2. Kategori: Galatasaraylı olmayı kavrayamamış olanlar
1. Servet Çetin
2. Hakan Balta
3. Arda Turan
3. Kategori: Misyonunu tamamlayanlar
1. Ayhan Akman
2. Gökhan Zan
3. Elano
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Yanındakine pas atamayan Ayhan ve Elano aynı kefeye nasıl konuyor anlamadım.Elano ne yapmış da misyonunu tamamlamış ?
Bana kimse kalkıp da Arda Galatasaraylılığı kavrayamamış, Elano misyonunu tamamlamamış demesin. Ne çok meraklıyız adam harcamaya. Bu adamları Superman sananlarımız var herhalde? Veya duygusuz mu bu adamlar. Çok düz kafalıyız çok..
Elano adam gibi oynatılmadı ki. Bir de ben sıralamaya yapayım o zaman herkes çok biliyor ya (!)
Galatasaray kalitesine yakışmayanlar:
1-Adnan Sezgin
Galatasaraylılığı kavrayamayanlar:
1-Adnan Polat
Misyonunu tamamlayanlar:
1-Frank Rijkaard
Yanlış fatura kesilip, kulübe küstürülenler:
1-Haldun Üstünel
Arda bu eleştrileri hak eden biri değil..Takım için arma için oynayan yegane oyuncularımızdan birtanesi..keşke herkes Arda kadar sevse formasını..
Elano geldiği günden beri kendi mevkisinde oynatılmadığı için misyonunu tamamladı olayı çok mantıklı gelmiyor kulağıma ama şayet ScoutGS doğruysa (ki yalan çıkarsa siteyi kapatıp gitsinler artık) Elano yolcu demektir..
Nasıl misyonunu tamamladı anlayamıyorum,bende mi sorun var ? Dünya Kupası'nda serbest mevkide daha çok sağ kanata doğru oynadığında nasıl bir performans sergilediğini gördük.Elano Brezilya milli takımındaki gibi serbest ama kanata yakın oynatılmalı.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Misimovic en sevdigim oyun kuruculardan biridir..Şayet Bosnalı olmasaydı şuan alabilecek durumda olacağımızı zannetmiyordum..Ama yerinde oynatılmayacaksa ona da yazık ederiz.. bkz.Elano Blumer
Boşuna yırtınıyoruz Elano gidecek. Onun için 2 Avrupa Ligi maçında da oynatılmadı adam.
Bir adam almamız bir oyuncunun gitmesine sebep olmamalı.Misimovic ve Elano'yu yan yana da deneyebiliriz.İnanılmaz olur gerçekten![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
inanılmaz mı olur ?vayy bizim halimize... hala 1-2 adamla bu takımın düzeleceğini hayal ediyorsunuz. 4 gol atsak 5 yeriz yahu
Siz karpaty maçını izlemediniz sanırım ? 90 dakikada adamın ayağı kayınca 1 net gol şansımız oldu! kime karşı ? Karpatyyyyy!!!! adını valla bu sene duydum ilk kez kurada çıkınca.... yazıktır.... GS taraftarı hiçbir zaman bu kadar aciz hale düşürülmedi. Elano-misimoviç yan yana oynayınca herşey düzeliversek mi sanıyorsunuz gerçekten?
Rijkaard gönderilmez ve istediği oyuncular da alınmazsa bu sene GS ilk 7 sıraya giremez... lafımın sonuna kadar da arkasındayım... hadi bakalım...