Sayfa 334 / 464 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434 ... SonSon
9,991 ile 10,020 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Hakimden önce Kanaltürk açıkladı tahliye yok.
    Yok artık.Samanyolu açıklamalıydı

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Avukatlar içeri simdi alınmış.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

18 hazirana kadar mutalaya karsi yazili beyan suresi

11 hazirana kadar tevzii tahkikat talepleri sunulacak

Son durusma goruntulu yapilmayacak

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırım İlhan Ekşioglu Yusuf Turanlı devam diğerleri tahliye.

Edit:Olgun Peker'de devam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım'ı öldürecekler içeride Adam şekerden falan gidecek.

İnsan Hakları Mahkemesine başvuru yapılacaktır yarın. Onun sonuçlanması falan en az 2-3 sene sürer.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bir Sonraki duruşmaların 26-29 Haziran'da yapılmasına karar verildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bence yarın Aziz Yıldırım başkanlığı bırakmalı ve yönetim düşmeli yazık bu gidişle adamı öldürecekler. Ceza alması istenen onlarca adam dışarıdayken bu adamın hala ısrarla hapiste tutulmasını istemek nedendir ? Savcı mütalaasını da verdi. Artık delil karartma vs zımbırtısı da yok. Derken yeni gördüm : Kuvvetli suç şüphesi ile tutuluyorlarmış. Yazıklar olsun.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tahliye talebi reddedilenler için gerekçe, kuvvetli suç şüphesiymiş diyorlar.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ben artık fazlasıyla alıştım ileri demokrasimizin güzide hukukuna. 5 yıl suçlu olup olmadığının kararını beklerler hapiste.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Açıkcası ben bu durumdan öl demek anlıyorum.Ölsün diye uğraşıyorlar demek ki adam için yazık ya yazık.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Tahliye olanlar;

Ali Kıratlı, Bülent İşcen, Sami Dinç, Ahmet Çelebi ve Haldun Senman

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bazı gerçekler çok açık görmek isteyene...

aziz yıldırım , ilhan ekşioğluna para vermiş o da yusuf turanlıya vermiş sonra bunlar gidip iddia oynamışlar , olgun peker'in okul taksidini ödemişler , olay bu , 4 kişi olgun peker'i mezun etmek için müthiş bir çete kurmuşlar , yüksek suç şüphesi olduğu için kesinlikle içeride tutulmaları gerekiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

4 kişi 2 şerli 2 örgüt ! ne güzel memleket..

yahu adamın hapiste kaldığı her ay sağlığı daha da kötü oluyor. art niyetten başka bir şey değildir bu. adamı öldürmek istiyorlar. yazıklar olsun..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İyi de tahliye olanlar suçsuz demek değil ki bu karar, onlar da tutuksuz yargılanmıyor mu ?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    İyi de tahliye olanlar suçsuz demek değil ki bu karar, onlar da tutuksuz yargılanmıyor mu ?
    Madem öyle neden Aziz Yıldırım da suçsuz yargılanmıyor ?

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Kasımpaşa

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Her şüpheli ayni değil ki. Mesela bir cinayeti planlayanla, yardım edenle veya işleyeni bir tutamazsın.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by mehmetcoo View Post
    Her şüpheli ayni değil ki. Mesela bir cinayeti planlayanla, yardım edenle veya işleyeni bir tutamazsın.
    Bu olay zaten Şikeden çıktı örgüt kurmaya girdi ama bu adam kaç kişi ile kurdu bu örgütü 4 kişi ile ancak Okey oynanır.Nerede bu örgüt

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Bence hapis cezası bile gereksiz ki. Spor bu sonuçta varsa suçu spordan ömür boyu men et, ilgili kulübe de cezasını ver geç. Bence böyle olmalı.

Ben bilmiyorum neden bu 4 kişi tutuklu diğerleri tutuksuz yargılanıyor, demek istediğim şey başkaydı. Tahliye ile beraati karıştıranlar var gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bence hapis cezası bile gereksiz ki. Spor bu sonuçta varsa suçu spordan ömür boyu men et, ilgili kulübe de cezasını ver geç. Bence böyle olmalı.

Ben bilmiyorum neden bu 4 kişi tutuklu diğerleri tutuksuz yargılanıyor, demek istediğim şey başkaydı. Tahliye ile beraati karıştıranlar var gibi.
    abi dediğin doğru ama öyle olmuyor/olmayacak bana kalırsa. o 4 kişi alacak tüm cezaları. diğerleri alırsa ufak tefek cezalar alacaklar. o da 90 kişi yargıladın 4 kişi mi suçlu buldun demesinler diye olacak. herkesin alacağı bir ceza olacak ama o 4 ününkinin yanında hiçbir şey olacak. para cezasına çevrilir. Federasyon falan spordan men verir. bunlar olur , ötesi olmaz bana kalırsa..

mahkemeden ceza alacağımız kesin önemli olan Yargıtay ın ne diyeceği ? (Yargıtay en son ele geçirilmemişti ama başkan değişecekti ne oldu acaba ?)
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    abi dediğin doğru ama öyle olmuyor/olmayacak bana kalırsa. o 4 kişi alacak tüm cezaları. diğerleri alırsa ufak tefek cezalar alacaklar. o da 90 kişi yargıladın 4 kişi mi suçlu buldun demesinler diye olacak. herkesin alacağı bir ceza olacak ama o 4 ününkinin yanında hiçbir şey olacak. para cezasına çevrilir. Federasyon falan spordan men verir. bunlar olur , ötesi olmaz bana kalırsa..

mahkemeden ceza alacağımız kesin önemli olan Yargıtay ın ne diyeceği ? (Yargıtay en son ele geçirilmemişti ama başkan değişecekti ne oldu acaba ?)
    Helvasını yeriz anca yargıtayın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çıksa çıkardı. Artık çıkacağına dair inancım kalmadı Aziz Yıldırım'ın.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Hukuk rezaleti tüm hızıyla sürüyor.Yakında diger kalanları da tahliye ederler Aziz Yıldırım tek başına kalır içeride suç örgütü kurup üyesi olup yönetmekten tek başına durur içeride.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

milletin karnındaki bebeği nasıl doğuracağına karışanlar şu ülkedeki hukuk rezaleti için hiçbir şey yapmıyorlar hala. siyasete bağlamak istemiyorum konuyu ama konunun futbolla alakasının olmadığı aşikar.

kendimi bildim bileli galatasaray'ı tutarım. fenerbahçe'den nefret etmem ama aziz yıldırım'dan nefret ederdim... fakat bu işin sarısı laciverti yok. bu konunun sporla alakası yok. ileri demokrasiye karşı direnişinde dualarım seninle Aziz başkan.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    milletin karnındaki bebeği nasıl doğuracağına karışanlar şu ülkedeki hukuk rezaleti için hiçbir şey yapmıyorlar hala. siyasete bağlamak istemiyorum konuyu ama konunun futbolla alakasının olmadığı aşikar.

kendimi bildim bileli galatasaray'ı tutarım. fenerbahçe'den nefret etmem ama aziz yıldırım'dan nefret ederdim... fakat bu işin sarısı laciverti yok. bu konunun sporla alakası yok. ileri demokrasiye karşı direnişinde dualarım seninle Aziz başkan.
    Helal olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

İlhan Ekşioğlu'nun çocukları insanın içini burkuyor. her ay yeniden kahroluyorlar. yazıklar olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Kanıtları yok etme ve yurt dışına kaçma ihtimali olanlar tutuklu yargılanıyor. Bu tutuksuz yargılananlar ceza almayacak anlamına gelmiyor ama gönül ister ki sağlık problemleri olan birinin daha farklı şartlarda tutuklu olarak tutulması.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık'ın twitter adresine bir bakın isterseniz. Çok sağlam sistem eleştirisi yapıyor. Burada yazmak istemiyorum neler yazdığını.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık'ın twitter adresine bir bakın isterseniz. Çok sağlam sistem eleştirisi yapıyor. Burada yazmak istemiyorum neler yazdığını.
    https://twitter.com/#!/1faik

Bu kendi hesabı mı?

Faik Işık Başbakan'ın eski avukatı değil mi? Sanmıyorum Başbakan'ı eleştirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by di canio View Post
    abi çok fazla yüklendi. keserler yakında onunda sesini. onu da bağlarlar bir örgüte.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım birilerinin ayağına fena basmış herhalde.Bu kadar uzun tutukluluk mu olurmuş ?

Mesaj Yetkileri