Sayfa 335 / 569 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385435 ... SonSon
10,021 ile 10,050 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Medya bizi ne kötülüyor arkadaş !

Yok Ünal Aysal şöyle kötü yok yolsuzluk vs vs arkadaş 2 tane yıldız getirdik Aziz Yıldırım bir manipülasyon dedi karıştırıyolar ortalığı hayırlısı meyve veren ağaç taşlanır felsefesi ile olaya bakmaya çalışıyorum ama bakalım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

gordugunuz gibi galatasaray kazaninca tum medya saldirmaya basladi unal aysal turkiyeyi dolandirdi haberleri , ridvan dilmen ve beyaz tv"deki 2-3 çapulcu ordan saldiriyorlar. dukkanda babam ile ridvan hocayi dinliyoruz diyor ki drogba kadroya giremez 5 yil boyunca yerden kalkmiyor fizigi kotu vs vs , o arada babam dediki ridvan dilmen 88-89 sezonun disinda ne katmis ulke futboluna dedi ridvan maçda 3-5 takla atar kendini yere atardi kendiyle karistirmis dedi galiba

Muslera

Sabri-Semih-Dany-Riera

Hamit-Melo-Selcuk

Sneijder

Burak-Drogba

Tr"de boyle iyi olur buda avrupada iyidir.

Eboue-Semih-Dany-Riera

Melo-Selcuk

Burak-Sneijder-Amrabat

Drogba

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Galatasaray is Coming

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

tamam sabri bu gün kötü değilde hiç bi bindirmesi etkili değil sağlıklı olduğu sürece eboue oynar gerekirse solda hakan balta veya mcde yekta oynasın

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Eboue de bu sezon iyi değil, vitrin maçları dışında çok isteksiz ve yalandan oynuyor. Geçen sezon ki Eboue olsa zaten her türlü oynasın ama şu form durumlarıyla beklerden bir yabancı kesilecekse bu Eboue olmalı. Sabri'nin zaten maksimumu belli, çok büyük beklenti içine girmemek lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

fatih hoca beyaz tvye baglanmis galiba

Ertem sener : HOCAM M.CİTY İDDİALARI VAR SİZİN İÇİN?
    FATİH TERİM: "BU SORUYA CEVAP VERMEYİM" (BEYAZ FUTBOL TERİM İLE TEL.BAG.)

hocaya galiba teklif var cityden ki cevap vermekten kacinmis

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Premier Lig yakışır ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gitmemesi taraftarıyım. Uzun süre kalmalı takımın başında.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

en az 8-10 yıl kalmalıdır bence

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Dün twitter'dan çok saydırdım Sinan Engin'e.Muhtemelen benim gibi birçok Galatasaray'lı tepki gösteriyordur sosyal paylaşım sitelerinden ama adam hala GS düşmanlığına ısrarla devam ediyor
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Dün twitter'dan çok saydırdım Sinan Engin'e.Muhtemelen benim gibi birçok Galatasaray'lı tepki gösteriyordur sosyal paylaşım sitelerinden ama adam hala GS düşmanlığına ısrarla devam ediyor
    Böyle adamlara çok takılmamak lazım aynı şekilde Rıdvan Dilmen, Gökmen Özdenak, Serhat Ulueren Fatih Altaylı, Hıncal Uluç daha birçok isim var say say bitmez. Bu adamların hepsi sırf gündem oluşturmak için konuşan ve futbolla alakası olmayan yazarlar. Kelebek'te yazsalar yeridir.

Rıdvan'ın Drogba hakkındaki yorumlarına kızan arkadaşlar da çok sinirlenmesin Rıdvan Avrupa futbolunun f sinden bihaberdir. Hatta Türkiye'de Avrupa fubolunu bilen ve düzgün 2 tane yorumcu var biri Mehmet Demirkol diğeri de Uğur Meleke başka varsa da ben bilmiyorum. Rıdvan Sow ilk alındığında FB'nin santraforu değil demişti aynı şekilde Sergen de bu yorumu kullanmıştı. Şimdi aynı şeyleri Sneijder ve Drogba için de yapacaklar he! deyin geçin.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by himone View Post
    Böyle adamlara çok takılmamak lazım aynı şekilde Rıdvan Dilmen, Gökmen Özdenak, Serhat Ulueren Fatih Altaylı, Hıncal Uluç daha birçok isim var say say bitmez. Bu adamların hepsi sırf gündem oluşturmak için konuşan ve futbolla alakası olmayan yazarlar. Kelebek'te yazsalar yeridir.

Rıdvan'ın Drogba hakkındaki yorumlarına kızan arkadaşlar da çok sinirlenmesin Rıdvan Avrupa futbolunun f sinden bihaberdir. Hatta Türkiye'de Avrupa fubolunu bilen ve düzgün 2 tane yorumcu var biri Mehmet Demirkol diğeri de Uğur Meleke başka varsa da ben bilmiyorum. Rıdvan Sow ilk alındığında FB'nin santraforu değil demişti aynı şekilde Sergen de bu yorumu kullanmıştı. Şimdi aynı şeyleri Sneijder ve Drogba için de yapacaklar he! deyin geçin.
    Aa Ahmet Çakar gibi bir futbol duayenini nasıl unutursun sen ayıp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Antalya maçinda sneijder

Selcuk Inan

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu istatistiklere hangi siteden bakabiliriz ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

tr.matchstudy.com al bakalim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eyvallah abi
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Arsene wenger'in verdiği bir röportaj
    http://www.radyospor.com/Futbol/1625...k-ciddi-rakip-

''schalke 04'ün durumu pek iç açıcı değil. kadromuzdaki çok önemli 6 oyuncumuz bayern münih'e karşı oynamadı, hepsi sakat. yarım takımla bayern münih önüne çıkarsanız tabii ki böyle ummadığınız sonuçlar alırsınız. galatasaray maçı biraz erken oldu bizim için. benim arzum galatasaray maçında sakat oyuncularımızın azalması ve mümkün olduğu kadar iyi bir kadro ile oynamak. şansları eşit olarak görüyorum. top yuvarlaktır, kim vurursa vursun önemli olan kale çizgisini geçmesidir. ben maçı çok pozitif düşünüyorum.''

''sneijder çok mükemmel bir oyuncu. sneijder bizim hafızamızda farklıdır. iki yıl önce sneijder'in de kadroda bulunduğu bir maçta inter'i 5-2 yenmiştik. sneijder gününde olunca, oyunu etkileyebilen bir oyuncu. dün akşam maçı (medical park antalyaspor) izleme fırsatı buldum, bana göre vasat bir futbol oynadı. uyum süreci yaşadığını hepimiz biliyoruz, bu konuda fazla yorum yapmamak lazım''

''drogba konusunda fazla bir şey söyleyemem çünkü o dünya çapında bir oyuncuydu. iyi bir futbolcu için çin bir ölçü değil. afrika uluslar kupası'nda da sürekli oynadı. bekleyeceğiz, göreceğiz. ben drogba'nın formunu hemen yakalayacağını düşünmüyorum. galatasaray'ın sneijder'i, drogba'sı varsa, bizim de huntelaar'ımız, farfan'ımız var. son şampiyonlar ligi finalinde bayern münih-chelsea maçında bayern münih tek kale oynadı. drogba 90 dakika hiç sahada yoktu ama son anda golü attı, bu da onun ne kadar kaliteli oyuncu olduğunu gösteriyor.''

schalke 04 'ün onursal başkanı gerhard rehberg

İlk 11 yapmak için türkçe site
    http://www.kadronukur.com/

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mehmet Demirkol, Uğur Meleke, Mert Aydın, Zeki Önder Özen, Bağış Erten belki unuttuğum 1-2 isim daha vardır bunlardan gerisi hikaye. Bu adamlar en objektif adamlar, bakış açıları, bilgileri falan çok farklı bize fazla olduğunu düşündüğüm adamlar. Rıdvan Dilmen desen Fenerbahçe puan kaybedince bi garip oluyor, Hıncal Uluç sırf muhalefet her hareketi aykırı bi dediği bi dediğini tutmaz, Serhat Ulueren, Fatih Altaylı kaostan beslenen adamlar zaten bunlara vericen Erman Toroğlu'yla Ahmet Çakar'ı kapıştırıp gündem yaratcaklar paso, daha çok isim sayılabilir böyle. En başta yazdığım yorumculardan başkasını hiç kaale almıyorum ben sizde öyle yapın.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

4-2-3-1 oynarız %90.Bence Burak solda oynamalı.Amrabat ve Emre'den kötü olacağını sanmıyorum.Hem kanatlardan birinin golcü olması güzel olur.Maç içerisinde arada Sneijder sola kayabilir Burak-Drogba çift forvet olabilir vs. Ben Fatih Terim'in ne Amrabat'tan ne de Emre'den memnun olduğunu sanmıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

boyle oynariz. oynamaliyizda "bence"

geri 5 li belli

hamit-selcuk

Burak-Sneijder-Amrabat

Drogba

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by byariff View Post
    boyle oynariz. oynamaliyizda "bence"

geri 5 li belli

hamit-selcuk

Burak-Sneijder-Amrabat

Drogba
    Fatih Terim'in basın toplantısından bende bu şekilde oynayacağını çıkardım.Burakla ilgili soruya 'sağda oynar,solda oynar,onda bu meziyet var' dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu kadroyu Akhisar maçında deneyebilir hoca. Drogba'nın lisans sorunu halledilirse Schalke maçından önce görmek isteyecektir. Sneijder yine 11'de şans bulur. Bana göre Amrabat yerine solda Umut oynasa çok daha iyi olur ama Amrabat son yaptığı asist ile yine şans bulacaktır. Hamit - Selçuk ikilisi Yekta - Selçuk'tan daha iyi olabilir. Hamit fiziksel açıdan çok toparladı, güçlü bir oyuncu, kanatta olduğu gibi topla çıkmaya, top sürmeye kalkmazsa çok sık, ortada çok rahat oynar diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yalnız yıllarca bizim yaptıgımız söyleşileri Schalke yönetimi yapmış; ''Yok onları x'si varsa bizim z'miz var.'', ''Şanslarımız eşit'' falan. Normalde Türk takımlarının klasik sözleridir kendilerini avutmak için kullandıkları, bu sefer rakipler kullanıyor.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Basketbol şubesinde rezalet olaylar oluyor.Bayan basket oyuncusu Whalen terk etti.3 aydır paralar ödenmiyormuş.Fowles felanda yakında gider.Murat Özyer derhal istifa etmeli.Futbolda bu kadar para akıtılırken basketbol şubesinde maddi sıkıntı yaşanması kötü bir olay.Başkan olaya el atmalı.Toplam alacaklar 3 milyon euro felanmış.Aslında hiç bir şey.Öyle aman aman paralarda değil.Neden böyle bir olay yaşandı merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Milan Macvan ve N'Dong da ihtarname çekmişler kulübe. Futbol takımının pastasıyla ilgilenmekten basket şubelerinin ekmekleri unutuldu

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Milan Macvan ve N'Dong da ihtarname çekmişler kulübe. Futbol takımının pastasıyla ilgilenmekten basket şubelerinin ekmekleri unutuldu
    Bizim oyuncularımızın dertlerini yük etmekle beraber hazımsız bir gönderme yapmıssın. Neyse canım Feda olsun onlara.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Futbol şubesi ile basketbol şubesi ayrı.Yani futbol gelirleri futbola,basketbol gelirleri basketbola aktarılıyor.Mesela aynı durum tersi de olabilirdi.Basketbolda euroleague'te olsak finale kadar gitsek,futbol da ligte orta sıralarda ve şampiyonlar liginden elenmiş olsak,futbolcuların paraları ödenemiyorken,basketbolcular tıkır tıkır alırlardı parayı.Ha bende güzel bir şey demiyorum tabi bu olaya bir an önce çözülmesi lazım.Sadece etrafta 'Drogba'ya okadar para vereceğinize basket takımının paralarını ödeyin' diyen ve konudan haberdar olmayan arkadaşlar için açıklama yapmak istedim.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

toplam alicak 3m euro medical park parayi odemedi diyorlar ki bugun ergin ataman aciklama yapti bence SIKINTI yapmaya gerek yok.

Ergin Ataman ;
    Galatasaray’da ekonomik kriz olsa, Cantu takımına 400 bin avro para verip Manuchar Markoishvili’yi transfer etmez, edemez. Menajerler haklı olarak oyuncularının paralarının zamanında ödenmesini istemekte ama bu gecikmeler Avrupa’nın birçok büyük kulübünde oluyor.

ergin atamanin ozel aciklamari eurosporta.

http://tr.eurosport.com/basketbol/tb...54/story.shtml

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@Suicider

Geçmiş geçmişte kalır.Herkes önüne bakar.O zamanlar sıkıntı yoktu kimse ses cıkarmıyordu.Basketbol Futbol kadar ön planda değil bu ülkede.Futbol'da hadi abi bu sezon bizim için oyna sezon sonu parasını alırsın.Duygusal bir yaklaşım var.Basketbol öyle değil..

Öyle bir acıklama yaptın ki.Okurken Allah Allah bu basketbol bu kulubun takımı değil mi ? Nasıl ayrı olsun.Sonuçta aynı kulup için oynamıyorlar mı ?

Galatasaray Spor Kulubu'nun acilen çözmesi lazım bu işi.3 Milyon Euro Büyük para değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    @Suicider

Geçmiş geçmişte kalır.Herkes önüne bakar.O zamanlar sıkıntı yoktu kimse ses cıkarmıyordu.Basketbol Futbol kadar ön planda değil bu ülkede.Futbol'da hadi abi bu sezon bizim için oyna sezon sonu parasını alırsın.Duygusal bir yaklaşım var.Basketbol öyle değil..

Öyle bir acıklama yaptın ki.Okurken Allah Allah bu basketbol bu kulubun takımı değil mi ? Nasıl ayrı olsun.Sonuçta aynı kulup için oynamıyorlar mı ?

Galatasaray Spor Kulubu'nun acilen çözmesi lazım bu işi.3 Milyon Euro Büyük para değil.
    Tabi ki aynı kulüp,tabi ki arada para aktarılabiliyor.Ama olay şu Ünal Aysal her amatör dalın kendini yönetebilmesini istiyor.Madem bu paraları ödeyemeyecekti basketbol şubesi neden bu kadar maliyetli oyuncular alındı? Burda asıl sorun bu aslında.Yani basketbol şubesini yönetenler suçlu bu durumu yönetemedikleri için.Hiyerarşik amir olarak Ünal Aysal'da bu yöneticileri oraya getirdiği için suçlu duruma düşüyor.Yani Drogba,Sneijder'i aldınız çocukların parasını ödemiyosunuz falan değil olay.Basketbol şubesi ne kadar geliri varsa ona göre gider yapıp ona göre yönetilmelidir.Futbol takımı gruplardan çıktı para geldi gitti yeni transferler yaptı.

Mesaj Yetkileri