Sayfa 336 / 578 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436 ... SonSon
10,051 ile 10,080 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daha önce dediğim gibi Meireles olayında tükürmediği o anda konuşmasından anlaşılmıştı. Melo'da durum böyle değil.

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Hakettiği gibi cezası onandı,Meireles ile Melo'yu karşılaştırıyorsunuz ya Meireles'in orda amacı belki 0 yapmaktı,bugüne kadar 1 tane sabıkası olmayan adam ile yaptıkları ortada olan bir melo karşılaştırılmaz.Galatasaray böyle oyunculara taviz vermemeli.
    Fenerbahce de Meireles, Emre gibi oyunculara taviz vermemeli. Terbiyesizlik dendi mi bence Melo'ya kadar çok adam var. Yaptıkları ortada olan melo ile yaptıkları ortada olan Emre'yi karşılaştıralım istersen.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fazla takılmayın böyle şeylere beyler,rakibe tekme attı,ırkçılık yaptı,hakeme 0 işareti yaptı diye görün.Futbola odaklanmamız lazım,başka şeylere değil.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Daha önce dediğim gibi Meireles olayında tükürmediği o anda konuşmasından anlaşılmıştı. Melo'da durum böyle değil.
    Melo da tükürmüyor sen görüyor musun tükürdüğünü ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Rabbim sen bizim asaletimizden ve gücümüzden korkarak önümüzü kesmeye çalışan her ne kadar içi fesat ve kirli işler peşinde koşan işe yaramaz karaktersiz varsa onları sana havale ediyorum herkesin adaleti şaşar ama senin asla sen bize yardım et yarabbim.... ( Amin )

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Melo da tükürmüyor sen görüyor musun tükürdüğünü ?
    Burda sırf kafa hareketi yüzünden, hakem raporu diye 2-3 gün millete laf anlatamadık o zaman nerdeydiniz görüyormusun tükürüğü niye demediniz ? Gün geliyor devran dönüyor işte. Oğuzhan zaten o ağız hareketini gördü 1 saniyede düşündü bunu tükürdü diye yutturum diye. Hatta Fernandes'de Oğuzhan'ın aklını okudu direk hakeme koştu. Yardımcı hakemde o an Oğuzhan'la aynı düşünceye kapıldı tükürdü dedi. Olaylar olaylar
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Hasan Sas'in dedigi gibi Allah'in adaleti var o yüzden sene sonu Demirören yüzü düsmüs sekilde kupayi verecek digerleri stadlarini yakmaya devam edecekler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hafta sonu olası bir puan durumunda Fatih Terim ve taraftar diyorum aman Allah'ım tahkim bunu yapmayacaktı.
    Last edited by Kaka Leite : 07.Şubat.2013 at 19:50 Reason: Silinen mesajdan alıntı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şu konu da Emre'nin adını anmayın rica ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kar tanelerinin gözüktüğü ortamda görünmeyen bir tükürük var nedense. Zamanında biz şike yapmadığımızı kanıtlamak zorunda değiliz, şike yaptığımızı iddia edenlerin bunu kanıtlaması gerek diyenlerin şimdi bu şekilde konuşması çok komik.

Ağzından tükürüğün çıktığı bir tane resim veya video var mı ? Kırmızı daire içine alıp işte bakın burada diyebilen var mı ? Neymiş rakip oyuncunun hareketlerine bakılmış. Oğuzhan peygamber mi ? Maç bittikten sonra bile hakeme 2 defa itiraz edip, sarı kart görebilen, hiç alakası olmayan pozisyona kendini dahil eden adamın yalan söyleme ihtimali yok mu ? Tahkim niyet okuma ile karar veriyor, yazıklar olsun böyle sisteme.

Tek iyi yanı var bu yapılanın, artık zaten hakemler sizi koruyor, TFF arkanızda gibi içi boş söylemlerde bulunanlar bu kararın ardından çok daha komik duruma düşecekler, bunun dışında şu durum resmen skandaldır.

Nereden nereye bağlamışsın konuyu helal olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Hakettiği gibi cezası onandı,Meireles ile Melo'yu karşılaştırıyorsunuz ya Meireles'in orda amacı belki 0 yapmaktı,bugüne kadar 1 tane sabıkası olmayan adam ile yaptıkları ortada olan bir melo karşılaştırılmaz.Galatasaray böyle oyunculara taviz vermemeli.
    0 yapmaktı? konuyla alakam yok da yorum acayip

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Burda sırf kafa hareketi yüzünden, hakem raporu diye 2-3 gün millete laf anlatamadık o zaman nerdeydiniz görüyormusun tükürüğü niye demediniz ? Gün geliyor devran dönüyor işte. Oğuzhan zaten o ağız hareketini gördü 1 saniyede düşündü bunu tükürdü diye yutturum diye. Hatta Fernandes'de Oğuzhan'ın aklını okudu direk hakeme koştu. Yardımcı hakemde o an Oğuzhan'la aynı düşünceye kapıldı tükürdü dedi. Olaylar olaylar
    Yaaa koçum nasıl oluyormuş Artık bu işin kaçarı yok işte. Bence de ceza alsın hakem raporundan diye belirttik zaten. ANCAAAAAK; Meireles'in videolardan tükürmediğine kanaat getiriliyorsa MELOYA DA GETİRİLECEK AKSİ TAKDİRDE ÇİFTE STANDARD VAR DEMEKTİR.

Çünkü videolardan görüldüğü üzere tükürük yok. Olayın aynısının emsali var 1 ay önce bizim maçımızda hem de.

Öyle çifte standard olacaksa çekilelim havuzdan olmaz böyle şey başkan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Evliya Meireles burada ilk asistini kutluyor;

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lq...knzuo1_500.jpg

Kar tanelerinin gözüktüğü ortamda görünmeyen bir tükürük var nedense. Zamanında biz şike yapmadığımızı kanıtlamak zorunda değiliz, şike yaptığımızı iddia edenlerin bunu kanıtlaması gerek diyenlerin şimdi bu şekilde konuşması çok komik.

Ağzından tükürüğün çıktığı bir tane resim veya video var mı ? Kırmızı daire içine alıp işte bakın burada diyebilen var mı ? Neymiş rakip oyuncunun hareketlerine bakılmış. Oğuzhan peygamber mi ? Maç bittikten sonra bile hakeme 2 defa itiraz edip, sarı kart görebilen, hiç alakası olmayan pozisyona kendini dahil eden adamın yalan söyleme ihtimali yok mu ? Tahkim niyet okuma ile karar veriyor, yazıklar olsun böyle sisteme.

Tek iyi yanı var bu yapılanın, artık zaten hakemler sizi koruyor, TFF arkanızda gibi içi boş söylemlerde bulunanlar bu kararın ardından çok daha komik duruma düşecekler, bunun dışında şu durum resmen skandaldır.
    Yahu benim dediğimle bunun ne alakası var.

Bak Meireles'in cezasının kalkmasının gerekçesine. Somut olarak tükürmediğinin kanıtı olarak bir insanın konuşmasını yaparken aynı anda tükürme eyleminde bulunmasının imkansız olmasından bahsetmişler. Belli ki cezası verilmiş olan Melo'nun bu eylemi yapmadığına dair görüntülerden somut bir şey bulamamışlar. Ne şikesi? Ne TFF'si?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    0 yapmaktı? konuyla alakam yok da yorum acayip
    Bu adam bugüne kadar 1 tane kırmızı kart görmemiş,bazıları diyor orda başka hareket yaptı bende 0 yaptığına inanıyorum benim fikrim bu sana acaip gelmiş olabilir

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bu adam bugüne kadar 1 tane kırmızı kart görmemiş,bazıları diyor orda başka hareket yaptı bende 0 yaptığına inanıyorum benim fikrim bu sana acaip gelmiş olabilir
    Melo'da tükürmedi zaten, Oğuzhan'ın suratında kirpik kalmış onu üfledi. Bu da benim fikrim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Peki yaptığı 0 işaretinin içine niye işaret parmağını sokuyor hocam ? 3 boyutlu 0 olsun diye mi ?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Melo'da tükürmedi zaten, Oğuzhan'ın suratında kirpik kalmış onu üfledi. Bu da benim fikrim
    Melo zaten sütten çıkmış ak kaşık aferin sana

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

2000-2001 sezonuna çok benziyor bu sezon, şampiyonluk çok önemli. Melo olmadan da Antalya, Akhisar, Ordu maçları kayıpsız geçilebilir. Elimizdeki avantajı iyi kullanırız inşallah, Melo da cezasının ardından hırslı bir şekilde dönerse sözünü sahada söyleyebilir.

Keşke Melo Oğuzhan'a el hareketi yapsaydı, o da 4 maç nasıl olsa. En azından yaptığına değmiş olurdu..

@Memo

2. ve 3. paragrafın seninle alakası yok.
    Last edited by uAburak89 : 07.Şubat.2013 at 19:59

Yahu benim dediğimle bunun ne alakası var.

Bak Meireles'in cezasının kalkmasının gerekçesine. Somut olarak tükürmediğinin kanıtı olarak bir insanın konuşmasını yaparken aynı anda tükürme eyleminde bulunmasının imkansız olmasından bahsetmişler. Belli ki cezası verilmiş olan Melo'nun bu eylemi yapmadığına dair görüntülerden somut bir şey bulamamışlar. Ne şikesi? Ne TFF'si?
    "Allah senin binbir belanı versin tüh sana"
    Ben açıkcası konuşurken tükürebiliyorum yukarıda da örneğini verdiğim üzere.

Not: Sana değil üzerine alınma örnek olarak verdim

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Valla aferin bana, Meireles melek, melo şeytan. Galatasaray ne yapsa kötü falan zihniyeti devaaam.

Hele hele Meireles dünyanın en dürüst düzgün adamı sütten çıkma beyaz çikolatalı ak kaşık hem de.

Neyse burada bariz bir çifte standard olduğunu akli selim herkes anlar o yüzden sizin sarı lacivert çerçevenizi değiştirmeye çalışmak boşa zaman kaybı.
    Hemen Jet açıklama gelmesi lazım klüpten havuzdan çıkarız Türkiyedir Galatasaray malum klube yapılan kayırmalar devam edecekse baştan kupa verilsin falan şeklinde...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Beyler Melo'nun olayında neden direk Meireles'e geliyor laflar ?

Bir haksızlık varsa bunu düzgün şekilde konuyu çarptırmadan dile getirin lütfen, konu dışı mesajlar atarak değil.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Meireles için ben öyle bir şey demedim,meloyu suçsuz ilan edenlere anlam veremiyorum her neyse tartışmaya dönüşmeden kapattım ben konuyu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    "Allah senin binbir belanı versin tüh sana"
    Ben açıkcası konuşurken tükürebiliyorum yukarıda da örneğini verdiğim üzere.

Not: Sana değil üzerine alınma örnek olarak verdim
    Yoo konuşurken tükürmüyorsun. Konuşmaya ara verip tükürüp devam ediyorsun.

"Allah senin binbir belanı versin." derken tükür bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

edit...........
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Tükürüğün cezası kaç maç ?

Bu cezaya ek olarak kırmızı kart cezası da eklenmiyor mu ?

Tükürükde yok gibi ama orda ağzının o şekli alması garip.

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Beyler Melo'nun olayında neden direk Meireles'e geliyor laflar ?

Bir haksızlık varsa bunu düzgün şekilde konuyu çarptırmadan dile getirin lütfen, konu dışı mesajlar atarak değil.
    Çünkü emsal o. Meireles ve onun hakkında tahkimin verdiği karar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    2000-2001 sezonuna çok benziyor bu sezon, şampiyonluk çok önemli. Melo olmadan da Antalya, Akhisar, Ordu maçları kayıpsız geçilebilir. Elimizdeki avantajı iyi kullanırız inşallah, Melo de cezasının ardından hırslı bir şekilde dönerse sözünü sahada söyleyebilir.
    Yakışmıyor, Sonra biri çıkıp 3 Temmuzla başlayan süreç, tüm rakiplerin gardının düşürülmesi ve siyasi müdahaleler 96-2000 arasına çok benziyor der gereksiz tartışma çıkar. Meireles daha ceza almadan yaptığının ne olursa olsun yanlış olduğunu söylemiştim, Melo'nun yaptığı da yanlış, değerleri korumak başkadır yanlışı sahiplenmek başkadır, Eğer siz yapılan yanlışın üzerine gitmezseniz yarın yine sizi bulur. Çok merak ediyorum acaba ne zaman Türkiye'de bir futbolcu yaptığı yanlış yüzünden kulüp tarafından ciddi şekilde cezalandırılacak. Sırf kulüpleri yöneten yöneticilerin şu tavırları yüzünden yabancı oyuncular yurt dışında yapamayacakları şeyleri burada rahatlıkla yapıp takımlarının kaderiyle oynuyor, yanlış.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Adaletdizliğin dibi...

çifte standart 75 milyonun önünde acayip sinirlendim

Mesaj Yetkileri