Sayfa 336 / 569 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436 ... SonSon
10,051 ile 10,080 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ortada ciddi bir sıkıntı var.Nasıl bu kadar rahatsınız anlamadım.Bayan takımdan en önemli oyunculardan biri giti.Fowles'ta cumaya kadar ödeme olmazsa gidecekmiş.Diğer yabancılarda ihtarname çekmiş.Yakında erkek takımınada sıçraması muhtemel.
    Bu sene basketbolda tam bir kaos ortamı var.Sakatlıklar,Hawkins ve en son bu olaylar.Ünal Aysal birazda basketbol şubesiyle ilgilenmeli.Yada Lütfi Arıboğan birşeyler yapmalı.Bana göre Aysal her fırsatta maddi durumumuzu överken bu olay tam bir skandaldır.3 milyon euro için düşünülen duruma bak.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sedat dogan cok buyuk adam oldugunu bu gece anladim ahmet çakari oyle bir bozdu ki adam yayini terk etti

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

1 yılda 100m doların üstünde borç ödendi.Bu ödenen rakamlar az rakamlar değil arada sırada böyle sıkıntılar olmayacak diye bir şey de yok yeter ki uzun vadede kulübün finansını bozacak bir şey olmasın.İstedikleri kadar haber yapsınlar,doğru veya yanlış olsun ben yönetime güveniyorum.

Drogba ve Sneijder üzerinden prim yapmaya devam etsinler zamanı geldiğinde göreceğiz ki kazandıkları paradan daha çok parayı Galatasaray'a kazandıracaklar inşallah.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Dün sırf Sedat Doğan var diye Beyaz Tv izledim. Her hafta bunları izleyenlerin cidden boş vakitleri var herhalde. Dünkü programda Ahmet Çakar borsa konusunda Hakan Hanoğlu diye bir isim var twitter'da onu ve köşe yazarı Yavuz Semerci'yi baz alarak konuştu. Ümit Özat sustu sustu, telefonuna gelen mesajlara bakarak bir şeyler sormaya çalıştı. Ertem Şener zaten ne yapıyor belli değil, işin içine rakamlar falan girince afallıyor, sürekli şok açıklamalar, manşet olacak açıklamalar diye gazlıyor. Sinan Engin tahkim konusunda konuştu sadece, Rasim Ozan tam bir goygoycu, kafası iyi bile olabilirdi bir ara şüphelendim dili dönmüyordu çünkü. Sedat Doğan'ın sabrına hayran kaldım, onca tahrik ve saçmalığa rağmen çizgisini hiç bozmadı.

Çok şey konuşuldu ama ana iki başlık vardı Sermaye Arttırımı ve Tahkim Kurulu.

Arttırım konusunda Sedat Doğan yönetimde bu konuya en hakim kişiymiş, hukukçu zaten kendisi. Çok rahat bir tavrı vardı, kendinden emin gözüküyordu. Dikkat çekici şeyler söyledi, yönetimde ve başkanda bir hisse bile yok, biz manipülasyon yapmadık dedi. 15.000-16.000 civarı hissedar varmış, açılan dava sayısı 16, hepsinin ortak özelliği hisseleri birleşmeden sonra almalarıymış. Kimseden bilgi saklamadık, kurulan yapı hatalıydı birleşme şarttı, teknik iflas durumu vardı, önceki yapıda sadece gelirler vardı şirkette, bu yanlıştı dedi. Aklımda kalanlar bunlar oldu, atladığım veya yanlış hatırladığım olabilir. Kısacası biz hukuksuz bir şey yapmadık, herşey kuralına uygun, davaların düşmesini bekliyoruz dedi. 2. arttırım için de ilke kararı değişti, buna saygılıyız bu sadece bizim için değil tüm şirketler için geçerli, 1. arttırımı da Türkiye'de ilk uygulayan biz değiliz, aynı şekilde örnekleri var dedi.

Tahkim konusunda, suç duyurusunda bulunmayı düşünüyoruz, görevlerini yerine getiremiyorlar dedi. Burada da yazılmıştı sanıyorum Ali Dürüst'ün açıklaması ile Sedat Doğan'ın ki çelişiyor şeklinde, onu da sordular ve açıkladı. Savunma için gittiklerinde, görüntüler izlendikten sonra Sedat Doğan görüntüler net biz de Meireles olayındaki gibi görüntülere göre gereken kararı bekliyoruz gibi bir şeyler söylemiş, Tahkim Kurulu başkanı biz o gün adil olduğunu düşündüğümüz kararı verdik diyerek cevaplamış. Bunun üzerine de çıkışta basına konuşurken, biz de adil olan kararı bekliyoruz demiş Sedat Doğan. Melo'ya potansiyel suçlu olarak bakıldığını da söyledi ki buna ben de katılıyorum, nasılsa yapmıştır, Melo bu yapar mantığıyla verilmiş bir ceza var ortada. Neden erteleme istemediniz Fatih Terim'de ki gibi diyerek akıllarınca laf dokundurdular, oyuncu bir şey yapmamış, suç yok ortada neden kabul edip erteleyin diyelim biz tamamen kaldırılmasını istedik dedi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yahu zaten manipulasyon olsa borsada obur adiyla sike yapmis olsak obur klupler bizi sikayet etmezmiydi ederdi tabiki veya yatirimcilar etmezmiydi ederdi tabiki ne oldu ettilerde ilk dava dustu bile cunki birsey cikmicagi belli.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Drogba geldiğinde takım içi dengeler bozulacak demiştik.İşte gördüğünüz gibi herkes tavır almış Drogba'ya karşı(!).Böyle giderse Burak,Umut,Selçuk falan takımdan ayrılır yakında.Orda sarılıyor ama aslında aklından neler geçiyor Burak'ın hepsi akşam Beyaz Tv ve Telegol'de.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Drogba'nın lisansı çıkmış, güzel haber.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aynen,çok güzel haber.Cuma günü büyük ihtimal maçın son 30 dakikasında oyuna girer.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Valla Fatih Terim bir çılgınlık yapıp, Hamit - Selçuk - Yekta önlerinde Sneijder ve forvette ikili olarak Burak - Drogba yapar mı diye düşünmüyor değilim. Schalke maçı öncesi Drogba'ya son yarım saat az gibi. Rakip Akhisar'ı küçümsemiyorum hatta Gekas transferi ile daha da tehlikeli oldular, sıkıntımız olan sol kanadı yani onların sağ kanadını etkili kullanabilen bir Emrah Eren var ama ligde puan farkı var, bir deneme yapılacaksa o maç bu maç bence. Çok merak ediyorum cuma günü çıkacak kadroyu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Zaten Fatih Hoca öyle bir dizilişi bu maç olmasa da mutlaka deneyecektir.Hatta biz düşünmeden bile aklına o gelmiştir sonuçta adamın işi bu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Antalya maçında Engin'in hareketini hiç bi kamera çekmedi de mi ? Maç sonu biz takımı tribüne çağırdık. Sabri tek tek herkesi topladı. Engin'se kolunu "Eeeh" şeklinde sallayarak soyunma odasına gitti.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Antalya maçında Engin'in hareketini hiç bi kamera çekmedi de mi ? Maç sonu biz takımı tribüne çağırdık. Sabri tek tek herkesi topladı. Engin'se kolunu "Eeeh" şeklinde sallayarak soyunma odasına gitti.
    Kendisi bilir vallaha Engin'in karekterinde var bu.Taraftar her zaman arkasında oldu bundan sonra tepkiyi koyar umarım taraftar.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Engin'in sezon sonu gönderilmesi lazım. Takıma katkısı sıfır. Sene başındaki olayın ardından toparlayamıyor kendini bir türlü, taraftara tepki koyması kadar mantıksız bir şey yok. Yaptığı saçmalıklara rağmen kendisine şans verildi, geçen sezon ki şampiyonlukta katkısı var, mükafatını da aldı. Tadında bırakmak lazım, hırsını pozitif olarak yansıtabilen isimlere ihtiyacımız var. Hakemle ya da rakiple dalaşan oyuncular takıma zarar veriyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Birde şey oldu maçta Maçtayken "Çocukluk aşkımsın" tezahuratı hiç söylenmiyor mu" diye sormuştum abimin arkadaşlarına. Onlarda "Yok ya, keşke söylense" felan dediler. Maçın 80. dakikasına doğru O tezahuratın "Laylaylay laylaylay" kısmını duymamla son ses eşlik etmem bir oldu. Bütün tribün döndü bana baktı Çok fena içimde kalmıştı o tezahuratı bağıra bağıra söylemek. Öyle bi bağırdım ki tezahurat bittiğinde kafamdaki bütün damarların atışını hissettim

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

amk"de yazdi terim 4-3-1-2 denicek diye.

Burak-drogba ikilisi basliyabilir ilerde.

Hamit-selcuk-emre

Sneijder

Drogba-Burak

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nesil
    2011
    Yer
    adana

bakın sadece taraftarın açısından bakıyorsunuz olaya engin nasıl hatalar yaptığını biliyor bu senede önceki seneye kıyasla çok kötü durumda o da görüyor bunları ve hak etmediğini düşündüğü için de gelmemiş olabilir engin sezon sonuna kadar çalışarak şampiyonluk yolunda katkı yapacağını ve kupayla beraber hak ettiği için eğleneceğini biliyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ne açıdan bakalım başka ? taraftarız biz engin geçen seneki gibi olsa yine engin'in yanında olurduk.o kadar yuhalanan oyuncular oldu bu takımda hangisi böyle " eeh " diyip çekip gitti ? taraftara küsmek oyuncunun hiç bir zaman lehine olmaz.umarım eskisi gibi olur ve bir daha böyle bir şey yapmaz.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben Engin'i zaten sevmiyordum, artık tamamen bitti gözümde.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İşini düzgün yapsın da taraftara kendini sevdirmese de olur.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Drogba'nın bir iki açıklamasını okumuştum bir iki maç statta güzel oynamadıktan taraftarın desteğini hak etmeden gitmem diye milliyet haberi olabilir onla bunun farkı ne bakın herkes sorunlar yaşar kendi hatası sinirine hakim olamadı sonra çok düştü kafasını toplayamadı 11 maç ceza ile bir sezonu gitti adamın

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Taraftar çağırıyorsa gideceksin, el kol yapmayacaksın. Olay hakedip, haketmeme meselesi değil. Cihan'ın yazdığına benzer onlarca tepki var.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ultrAslan başkanı Oğuz Altay istifa etti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yılmaz Başkan'ın etkileri mi bunlar acaba diye aklıma gelmedi değil
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Tribün lideri hep sabit zaten. Bir değişiklik olmaz.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yılmaz Başkan başa geçsin diye bırakmış olabilir.

SPK yaklasık 400 bin tl ceza vermiş galatasaraya.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Adnan Polat yönetiminde ki hususlar için verildi ceza.Şu an ki yönetimle bir alakası yok.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Adnan Polat yönetiminde ki hususlar için verildi ceza.Şu an ki yönetimle bir alakası yok.
    1. sermaye arttırımı ve sonrasında eksik/hatalı bilgilerden dolayı SPK ceza vermiş.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri