Daha önce dediğim gibi Meireles olayında tükürmediği o anda konuşmasından anlaşılmıştı. Melo'da durum böyle değil.
Daha önce dediğim gibi Meireles olayında tükürmediği o anda konuşmasından anlaşılmıştı. Melo'da durum böyle değil.
Fazla takılmayın böyle şeylere beyler,rakibe tekme attı,ırkçılık yaptı,hakeme 0 işareti yaptı diye görün.Futbola odaklanmamız lazım,başka şeylere değil.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Rabbim sen bizim asaletimizden ve gücümüzden korkarak önümüzü kesmeye çalışan her ne kadar içi fesat ve kirli işler peşinde koşan işe yaramaz karaktersiz varsa onları sana havale ediyorum herkesin adaleti şaşar ama senin asla sen bize yardım et yarabbim.... ( Amin )
Burda sırf kafa hareketi yüzünden, hakem raporu diye 2-3 gün millete laf anlatamadık o zaman nerdeydiniz görüyormusun tükürüğü niye demediniz ? Gün geliyor devran dönüyor işte. Oğuzhan zaten o ağız hareketini gördü 1 saniyede düşündü bunu tükürdü diye yutturum diye. Hatta Fernandes'de Oğuzhan'ın aklını okudu direk hakeme koştu. Yardımcı hakemde o an Oğuzhan'la aynı düşünceye kapıldı tükürdü dedi. Olaylar olaylar![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Hasan Sas'in dedigi gibi Allah'in adaleti var o yüzden sene sonu Demirören yüzü düsmüs sekilde kupayi verecek digerleri stadlarini yakmaya devam edecekler.
Hafta sonu olası bir puan durumunda Fatih Terim ve taraftar diyorum aman Allah'ım tahkim bunu yapmayacaktı.
Last edited by Kaka Leite : 07.Şubat.2013 at 19:50 Reason: Silinen mesajdan alıntı.
Şu konu da Emre'nin adını anmayın rica ediyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kar tanelerinin gözüktüğü ortamda görünmeyen bir tükürük var nedense. Zamanında biz şike yapmadığımızı kanıtlamak zorunda değiliz, şike yaptığımızı iddia edenlerin bunu kanıtlaması gerek diyenlerin şimdi bu şekilde konuşması çok komik.
Ağzından tükürüğün çıktığı bir tane resim veya video var mı ? Kırmızı daire içine alıp işte bakın burada diyebilen var mı ? Neymiş rakip oyuncunun hareketlerine bakılmış. Oğuzhan peygamber mi ? Maç bittikten sonra bile hakeme 2 defa itiraz edip, sarı kart görebilen, hiç alakası olmayan pozisyona kendini dahil eden adamın yalan söyleme ihtimali yok mu ? Tahkim niyet okuma ile karar veriyor, yazıklar olsun böyle sisteme.
Tek iyi yanı var bu yapılanın, artık zaten hakemler sizi koruyor, TFF arkanızda gibi içi boş söylemlerde bulunanlar bu kararın ardından çok daha komik duruma düşecekler, bunun dışında şu durum resmen skandaldır.
Nereden nereye bağlamışsın konuyu helal olsun.
Yaaa koçum nasıl oluyormuşArtık bu işin kaçarı yok işte. Bence de ceza alsın hakem raporundan diye belirttik zaten. ANCAAAAAK; Meireles'in videolardan tükürmediğine kanaat getiriliyorsa MELOYA DA GETİRİLECEK AKSİ TAKDİRDE ÇİFTE STANDARD VAR DEMEKTİR.
Çünkü videolardan görüldüğü üzere tükürük yok. Olayın aynısının emsali var 1 ay önce bizim maçımızda hem de.
Öyle çifte standard olacaksa çekilelim havuzdan olmaz böyle şey başkan.
Yahu benim dediğimle bunun ne alakası var.
Bak Meireles'in cezasının kalkmasının gerekçesine. Somut olarak tükürmediğinin kanıtı olarak bir insanın konuşmasını yaparken aynı anda tükürme eyleminde bulunmasının imkansız olmasından bahsetmişler. Belli ki cezası verilmiş olan Melo'nun bu eylemi yapmadığına dair görüntülerden somut bir şey bulamamışlar. Ne şikesi? Ne TFF'si?
2000-2001 sezonuna çok benziyor bu sezon, şampiyonluk çok önemli. Melo olmadan da Antalya, Akhisar, Ordu maçları kayıpsız geçilebilir. Elimizdeki avantajı iyi kullanırız inşallah, Melo da cezasının ardından hırslı bir şekilde dönerse sözünü sahada söyleyebilir.
Keşke Melo Oğuzhan'a el hareketi yapsaydı, o da 4 maç nasıl olsa. En azından yaptığına değmiş olurdu..
@Memo
2. ve 3. paragrafın seninle alakası yok.
Last edited by uAburak89 : 07.Şubat.2013 at 19:59
Hele hele Meireles dünyanın en dürüst düzgün adamı sütten çıkma beyaz çikolatalı ak kaşık hem de.
Neyse burada bariz bir çifte standard olduğunu akli selim herkes anlar o yüzden sizin sarı lacivert çerçevenizi değiştirmeye çalışmak boşa zaman kaybı.
Hemen Jet açıklama gelmesi lazım klüpten havuzdan çıkarız Türkiyedir Galatasaray malum klube yapılan kayırmalar devam edecekse baştan kupa verilsin falan şeklinde...
Beyler Melo'nun olayında neden direk Meireles'e geliyor laflar ?
Bir haksızlık varsa bunu düzgün şekilde konuyu çarptırmadan dile getirin lütfen, konu dışı mesajlar atarak değil.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Meireles için ben öyle bir şey demedim,meloyu suçsuz ilan edenlere anlam veremiyorum her neyse tartışmaya dönüşmeden kapattım ben konuyu
edit...........
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Tükürüğün cezası kaç maç ?
Bu cezaya ek olarak kırmızı kart cezası da eklenmiyor mu ?
Tükürükde yok gibi ama orda ağzının o şekli alması garip.
Yakışmıyor, Sonra biri çıkıp 3 Temmuzla başlayan süreç, tüm rakiplerin gardının düşürülmesi ve siyasi müdahaleler 96-2000 arasına çok benziyor der gereksiz tartışma çıkar. Meireles daha ceza almadan yaptığının ne olursa olsun yanlış olduğunu söylemiştim, Melo'nun yaptığı da yanlış, değerleri korumak başkadır yanlışı sahiplenmek başkadır, Eğer siz yapılan yanlışın üzerine gitmezseniz yarın yine sizi bulur. Çok merak ediyorum acaba ne zaman Türkiye'de bir futbolcu yaptığı yanlış yüzünden kulüp tarafından ciddi şekilde cezalandırılacak. Sırf kulüpleri yöneten yöneticilerin şu tavırları yüzünden yabancı oyuncular yurt dışında yapamayacakları şeyleri burada rahatlıkla yapıp takımlarının kaderiyle oynuyor, yanlış.
...
Adaletdizliğin dibi...
çifte standart 75 milyonun önünde acayip sinirlendim![]()