Sayfa 337 / 578 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437 ... SonSon
10,081 ile 10,110 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Yakışmıyor, Sonra biri çıkıp 3 Temmuzla başlayan süreç, tüm rakiplerin gardının düşürülmesi ve siyasi müdahaleler 96-2000 arasına çok benziyor der gereksiz tartışma çıkar. Meireles daha ceza almadan yaptığının ne olursa olsun yanlış olduğunu söylemiştim, Melo'nun yaptığı da yanlış, değerleri korumak başkadır yanlışı sahiplenmek başkadır, Eğer siz yapılan yanlışın üzerine gitmezseniz yarın yine sizi bulur. Çok merak ediyorum acaba ne zaman Türkiye'de bir futbolcu yaptığı yanlış yüzünden kulüp tarafından ciddi şekilde cezalandırılacak. Sırf kulüpleri yöneten yöneticilerin şu tavırları yüzünden yabancı oyuncular yurt dışında yapamayacakları şeyleri burada rahatlıkla yapıp takımlarının kaderiyle oynuyor, yanlış.
    O sezon 5. şampiyonluğun gelmemesi için verilen çabaları unutmadım, unutmayacağım da. O sezonda da aynı şimdi olduğu gibi, aynı olaylar, farklı yorumlanıyordu. Ben olaya hakem kararları, TFF, tahkim kurulu açısından bakıyorum. 3 Temmuz veya başka şeylerle alakası yok, komplo teorilerine de girmiyorum. Meireles tükürmemişti ama yaptığı el hareketi yanlıştı, cezası da bence az oldu. Melo'nun tek yanlışı tahriklere kapılmasıdır, görüntülerde yaptığı bir yanlış gözükmüyor. Tükürdüğünü kanıtlayan bir video koyulsun buraya, o zaman çok rahat derim 4 maç az diye. Çok uzağa da gitmeye gerek yok, Engin için Galatasaray yalandan bir itiraz yaptı, gerekli para cezasını da aldı. Engin kendi çapında haklıydı belki, hakem çileden çıkarmak için çabalıyordu ama hareketi yanlıştı. Hem PFDK hem de kulüp gerekli cezayı verdi. Melo konusunda bugün yönetici Sedat Doğan, görüntülerde tükürdüğünü görsek zaten itiraz etmezdik dedi. Kayıtsız şartsız bir savunma yok ortada.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Yahu arkadaş neyin çifte standartı anlamıyorum ? Meireles olayında tükürmediği APAÇIK ortadayken hatta o sırada hangi kelimeyi telafuz ettiği bile ortadayken aldığı ceza tabiki kalkıcak. Tamam bu olayda da kamerada gözüken bir tükürük yok yani sıvı bir şey yok. Ancak Melo'nun o ağız yapısı Fernandes ve Oğuzhan'ın tepkisi ve üstelik kartı yardımcı hakemin söylemesi 3 kişi mi yanlış yapıyor bir tek Melo o ağız yapısıyla doğruyu tespit etmiş oluyor ki diyelim tükürmedi "Lan" demeyen Caner 2 maç ceza alıyor o zaman çifte standartcılar nerdeydi.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Çünkü emsal o. Meireles ve onun hakkında tahkimin verdiği karar.
    Burada kanıtlayamayacağınız şeyleri ağır laflar ile söylemek olmaz ama.

Emsal o diye karşınızdaki adama hakaret etmek gerekmez. Karşındakine saygılı bir şekilde yapmak gerek eleştiriyi.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Yahu arkadaş neyin çifte standartı anlamıyorum ? Meireles olayında tükürmediği APAÇIK ortadayken hatta o sırada hangi kelimeyi telafuz ettiği bile ortadayken aldığı ceza tabiki kalkıcak. Tamam bu olayda da kamerada gözüken bir tükürük yok yani sıvı bir şey yok. Ancak Melo'nun o ağız yapısı Fernandes ve Oğuzhan'ın tepkisi ve üstelik kartı yardımcı hakemin söylemesi 3 kişi mi yanlış yapıyor bir tek Melo o ağız yapısıyla doğruyu tespit etmiş oluyor ki diyelim tükürmedi "Lan" demeyen Caner 2 maç ceza alıyor o zaman çifte standartcılar nerdeydi.
    Burdaydık, Caner ceza alıyorsa Aykut Kocaman da ceza alacak dedik. Almıyorsa Caner'e haksızlık yapılıyor dedik. Caner'i de mi biz savunacağız, o işi Fenerbahçe yapacak.

Ya başlarım ağız yapısına, adam istediği hareketi yapar. Zaten deli, sürekli garip hareketler yapıyor. Gerekçeli kararda garip ağız hareketi mi diyor, tükürük diyor. Azıcık mantık, lütfen. Oğuzhan tükürdü diyor, Fernandes de ona eşlik ediyor diye doğru demek mi bu ? Bjk- Fb maçında ofsayttan gol atsın Beşiktaş, Oğuzhan gol desin, Fernandes sevinsin, hakem de versin golü. Hoşuna gider mi ?

Halis Özkahya'nın lafına itibar edilmedi ki doğru da yapıldı, görüntü de yok dendi iptal edildi ceza.

Hakem görmedi, yerde düdüğünü arıyordu. Yardımcı uyardı, gördüğünü söyledi. Oğuzhan tükürdü dedi, Fernandes onayladı. Görüntüler izlendi, ortada bir şey yok. Ceza onandı. İşte çifte standart.

Edit: İşin içine renkleri ve isimleri koymadan düşünürsek daha da iyi olacak.

Normal şartlar altında esas olan hakem raporu. Hakem bana tükürdü diyor, yüzünü siliyor. Ceza veriliyor oyuncuya. Sonra görüntülere bakılıyor, tükürük yok. İptal ediliyor. Ne kadar güzel.

Zaman geçiyor, başka bir maçta, iki oyuncu arasında münakaşa oluyor. Hakem yerde düğünü aramakla meşgul, olayı görmüyor. Yardımcısı ise uzak. Y oyuncusu, X oyuncusunun tükürdüğünü iddia ediyor, Y oyuncusunun takım arkadaşı da refleks olarak buna katılıyor. Hakem kırmızı kart veriyor, raporuna yardımcısının uyarısı ile tükürdüğünü yazdığını belirtiyor. Görüntüler izleniyor, ilgili kurul, daha önceden hakemini hiçe sayan kurul, bu sefer hem hakemi, hem de görüntüleri yok sayıp, taraf olan oyuncunun tavrına göre karar veriyor. Dibine kadar çifte standart.
    Last edited by uAburak89 : 07.Şubat.2013 at 20:28

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yarın saat 15.00 gibi İstanbul'da olacakmış Parçalı Fil
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

neyse sorun yok 11 maç enginsiz yaptiysak 4 maçda melosuz yapariz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@uAburak89

Ne hikmetse Galatasaray'ı 1.'de değil 2.'değil 3.'de değil 4.'değil 5. durmayı düşünebilmişler, Şimdi de durdurmayı düşündüklerine göre bu sefer akılları başına gelmiş 4'e kadar beklememişler demek ki : )

Galatasaray der TFF bizi engelliyor, oyunlarla durduyorlar
    Fenerbahçe der "3 temmuzla başlayan süreçte"
    Beşiktaş der şu hakemler olmazsa
    Trabzon zaten kupanın verilmesi peşinde

Herkes bir paranoya içinde, herkes birilerinin kendine oyun yaptığına inanıyor oysa koca bir çadır tiyatrosu herkes rolünü iyi oynuyor, en azından benim dışarıdan fanatizme kaymadan gördüğüm bu.

Ülke futbolumuzda Kulüplerin içindeki insanlar, Futbolun içindeki insanlar, Tv'de boy gösteren insanlar ve bizler... Futbol içinde olup futbol dışında konuşan biz büyük topluluk, Dünya'da nadirizdir. Belki ileride gerçekten futbolun taktiği, tekniği ve doğası hakkında konuşuruz kim bilir ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

O 4 sezonda yapılanları da biliyoruz, özellikle 3. ve 4. şampiyonluklar için. Girmeyeceğim bunlara konu çok dağılacak ve kimseye faydası yok. Ben o benzetmeyi yaptım çünkü bana göre benziyor. Burada kimsenin şampiyonluğuna laf söylediğim yok, sadece senaryo bana aynı geliyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şu ilk 11 çok yakar diyeyim ben,önceden paylaşmıştım zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Buradan bile iyi yanlar çıkarmak mümkün, Melo hırs yapıp dönebilir. Yabancı kontenjanı mecburen de olsa rahatlayacak 3 maç. Transferleri, yönetimi, Fatih Terim'i dahi eleştiren Galatasaraylılar bile isyan ediyor, bu da birlik beraberlik demek. Çok zor ama fazla değil 3-4 maçlık galibiyet serisi işi çözer, yürür gideriz. Hayırlısı..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yahu öyle haber mi olurmuş ? Galatasaray'ın açıklamaları ile Sedat Doğan'ın açıklamaları bir olacak değil ya.Güldürdün Sporx

Nesil
    2011
    Yer
    adana

http://www.fanatik.com.tr/federasyon..._27_295043.htm

Çocukça bir tepki olmuş yakışmadı...

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Dibine kadar çifte standart.
    hem de kralı , ağa babası...vay be

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sonra dedim ki ; ''İyi ki Galatasaraylıyım be..''
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Hukuk, Adalet, Eşitlik Üzerine...

http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/15983.php

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Laf değil, icraat istiyorum. CAS'a gidilsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

....görüntülerle desteklenen hareket nedeniyle verilen 8 maçlık müsabakadan men cezasının –görüntülerde açıkça yer almasına rağmen- yeterli kanıt bulunamadığı......

? Yok artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yalnız şunu öğrendim sinir oldugum birinin karşısına çıkıp bıçaklanma ifadesi yapacağım ve karşımdakine ceza aldıracağım böyle manasız birir iş olur mu ? Burası Türkiye olur aga.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Melonun yanıtı için ise
    leader!#galatasaray #campeao #lion #vamos http://instagr.am/p/Vb3QRySsGC/

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Laf değil, icraat istiyorum. CAS'a gidilsin.
    Aynen , yok böyle haksızlık ya neye göre tükürük olduğuna karar vermişler , meireless olayında oranın sorumlusu yetkilisi tükürdü demesine rağmen tükürmedi diyebiliyosan görüntülere bakıp bu olayda orda sorumlu değil herhangi bi futbolcunun sözüne bakarak tükürdü diyemezsin görüntülerde yok çünkü acilen bu federasyonun gitmesi gerekiyo ne yapılırsa yapılsın gitsin şu tüpçü ve tayfası şikecileri aklayarak misyonunu tamamladı zaten (mahkeme kararı var tutupta silmeye kalkışmayın bu mesajı koskoca mahkeme kararı var mahkeme mahkemeden daha mı büyüksünüz ? )

Açıklama tam bir felaket.

Gs: sucsuzlugun ispat edilememesi sucun varligi ve ceza icin yeterli gorulmustur

bir yerden tanıdık geliyormu bu açıklamalar

mesela öym

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Aynen , yok böyle haksızlık ya neye göre tükürük olduğuna karar vermişler , meireless olayında oranın sorumlusu yetkilisi tükürdü demesine rağmen tükürmedi diyebiliyosan görüntülere bakıp bu olayda orda sorumlu değil herhangi bi futbolcunun sözüne bakarak tükürdü diyemezsin görüntülerde yok çünkü acilen bu federasyonun gitmesi gerekiyo ne yapılırsa yapılsın gitsin şu tüpçü ve tayfası şikecileri aklayarak misyonunu tamamladı zaten (mahkeme kararı var tutupta silmeye kalkışmayın bu mesajı koskoca mahkeme kararı var mahkeme mahkemeden daha mı büyüksünüz ? )
    Kendinle çelişiyorsun.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Kendinle çelişiyorsun.
    nerede çelişiyomuşum ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Oğuzhan Özyakup adam gibi çıkıp gerçekleri anlatmalı. Kaçak dövüşmemeli, Allah büyük birinin üstüne iftira atıyorsan elbet bir gün acı acı cıkacak senden, inşAllah da çıkacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Facx View Post
    nerede çelişiyomuşum ?
    Karar veren bir kurum olan mahkemeden daha mı büyüksünüz "şikeciler" deyip mahkeme kararının kabul edilmesi gerektiğini söyleyip ardından başka bir karar veren kurum olan PFDK'nın verdiği kararı kabul etmiyorsun.

Eğer ikisi farklı şeyler diyorsan seni PFDK'dan daha "büyük" olduğun için tebrik ederim.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yapmış veya yapmamış iki görüntü de de ortada tükürük yok,Meireles olayında hakemin görüşleri dikkate alınmadığına göre bizim olayda da alınmamalıydı üstelik hakemin zaten konuyla alakası yoktu ! Melo bütün hayatı üzerine yemin ederken Oğuzhan'ın suskun kalması beni şaşırttı açıkçası.Neyse olan oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Butun hersey secimler yaklastiginda duzene girecektir ve yine sadece o gun kurtarilmis olacaktir

Tarih : 22.02.2012

Suçsuzluğunuzu kanıtlayıp bir an önce özgürlüğünüze kavuşmanızı dilerim.

Galatasaray.org açıklama.

Tarih 07.02.2013

Şuçsuzluğun ispat edilememesi suçun varlığı ve ceza için yeterli bir gerekçe olarak kabul edilmiş ve bir kez daha spor tarihimize kara bir leke düşmüştür.

Galatasaray.org açıklama

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Tarih : 22.02.2012

Suçsuzluğunuzu kanıtlayıp bir an önce özgürlüğünüze kavuşmanızı dilerim.

Galatasaray.org açıklama.

Tarih 07.02.2013

Şuçsuzluğun ispat edilememesi suçun varlığı ve ceza için yeterli bir gerekçe olarak kabul edilmiş ve bir kez daha spor tarihimize kara bir leke düşmüştür.

Galatasaray.org açıklama
    Evet bunu da öğrenmiş olduk. Yargılama devam ederken TFF'ye baskı yapıp asıp kesin diyen Galatasaray bu sene de suçsuzluğun ispat edilmesinin gereksizliğini savunmuş.

Mesaj Yetkileri