Bu sosyal medya yalnız çok acayip bişe. Olay bazı yabancı internet sitelerinde haber oldu.
Bu sosyal medya yalnız çok acayip bişe. Olay bazı yabancı internet sitelerinde haber oldu.
Bu arada gençler ben İspanya'da yaşadım 1 yıl erasmus sayesinde, Fax ile bi iş yapıldığını görmedim kendi okulumdan bile herşey maille ilerliyodu okulda Fax aleti yoktu. Fax kültürleri yok .
...
yahu partizanada kızılyıldız mı atmış
Yahu Real Madrid niye Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası şampiyonluğunu kutlayacak yahu.O belge gelmiş belli resmi sitede TV'de yayınlandığına göre ama gönderen Real Madrid klübü değil anlaşılan![]()
meirelesin konseri var fb tv de.
Miereles hahahahaha![]()
Fenerbahce sandığınız gibi küçük bir kulup değil.Kutlar Kutlamaz.Belki oyununu beğeniyordu avrupa'da..Belki özel bir nedeni vardır.
İllaki kulubün numarasından yollayacak değil ya.Başkanların ve şirket sahiplerin "HUSİSİ" numarları vardır.Ve "REAL MADRİD" kulubü kutlamamış."BAŞKANI" kutlamış.
milletin işi gücü yok trollük peşinde. bu fax gerçektir aksini düşünemiyorum.
atan adam video vs çekerdi her türlü, geçmişte bu tarz girişimlerin hep videosu vardır. bunda yok mesela. kimin ne yaptığı da belli değil biri taş attı kuyuya millet eğleniyo.
ufacık ihtimal de gerçek olup, bu klup bu faxın gerçekliğinden emin olmadan bunu yayınladıysa rezaletin daniskasıdır, resmi siteyi falan kapasınlar öyle bir halde.
Galatasaraylılar sazan avi yapmak isterken,kendileri oltaya geldi.Az önce onlarcasını gördüm,rezil olduk yazanları![]()
Real Madrid Avrupada kendi lig ve kupalarında şampiyon olan takımlara tebrik mesajı yolluyor. Otomatik sistemleri olduğunu duymuştum. Başkanın kendisi yazmıyor yani o tebrik yazısını. Üstelik Real Madrid kulübü resmi facebook sayfasında her sene önemli günlerde Türkiye'nin bayramlarını felanda tebrik ediyor. Ha şu var. Sadece Türk kullanıcıları seçerek mesajı yayınlıyorlar ve Facebook'u Türkçe kullananlar Real'in mesajını görüyorlar. Yani çıkıpta Bu Real niye bizim bayramımızı tebrik edecekmişki canım gibi bir mantık yürütemezsiniz. Zaten bizzat şahit oldum defalarca mesaj olayına felan...
Bir çok kulübe yollanıyor. Sanırsam bu mesajı kulübün yayınlayıp yayınlamaması ile alakalı bir durum. Partizan ve F.Bahçe bana göre gereksiz şekilde bu mesajı kamuoyu ile paylaşmışlar.
Football is simple,but Football Manager is not
............................
Vay arkadas Sefa "Reis" neymis öyle
Sefa yı zerre sevmem..
Ama bu olayın iç yüzünde Aziz in parmağı olabilir. Sefa bu kişiye böyle yap niye desin diyelim ki dedi Sefa nın adamıysa gidip böyle ifade vermez. Aziz'in zaten Sefa ve tayfasına karşı savaşı bayadır malum önce uyuşturucu dedi, şimdi de böyle bir maniplasyona girmesi bana daha kuvvetli ihtimal geliyor.
[YOUTUBE="4G_7DBZ142s"].........[/YOUTUBE]
Nefis olmuş, 0:18 ve sonuna bittim ya![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kale arkaları kombinede yok???
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Aykut kocaman istifa etmiş.
yönetimden 2 istifa daha var. ali yıldırım ve kığılı.
yönetimin zaten aziz den sonra göze çarpan iki adamıydı ikisi de gitti.
aziz iyice yanlız kaldı, tez vakitte onunda gitmesi ümidiyle.
gelecek yıldan beklentim sıfır. dibe vurmaya razıyım
Fenerbahce karışacak Vaziyet alın.
'Sen istifa edemezsin, ben seni kovuyorum'
Aziz Yıldırım'ın Aykut Kocaman'ın 'Yoruldum' tarzı sözlerine Aziz Yıldırım'ın çok sinirlendiği ve "Sen istifa edemezsin ben seni kovuyorum." diye cevap verdiği belirtiliyor.
Bu görüşmenin ardından Aykut Kocaman görevinden istifa etti. Aziz Yıldırım hariç, kulüpteki yönetim kurulu üyelerinin ise teknik adamı bu kararından vazgeçirmek için çaba harcadığı öğrenildi.
Aziz Yıldırım'da gitsin şu takımdan.Ali Koç gelsin yeter ya !
Last edited by petrol_fb12 : 29.Mayıs.2013 at 13:07
Ben bekliyordum böyle bir istifa Aykut Kocaman'dan hiç şaşırmadım.
Büyük ihtimalle Aykut Kocaman transfer istemiş, Yönetim yine kafasına göre transfer hamleleri yapmak isteyince Kocaman'ın kafası atmıştır. Yani bir yere kadar, Adam senden oyuncu ister yıldız diye Ziegler'leri Webo'ları yutturmaya çalışırsın nereye kadar ?
...
İlginç şeyler oluyor..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Aykut hocanın bırakacağını düşünüyordum umarım haber doğrudur iyi hoca ancak yetersiz Yılmaz Vural'ı çok isterim ancak olacağını zannetmem