Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Başarılı Olur ?

Voters
65. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor | Manchester United

25 38.46%
  • LaigLeNoiR | Liverpool

13 20.00%
  • CeNTeR_TR | Chelsea

27 41.54%
Sayfa 34 / 36 İlkİlk ... 243233343536 SonSon
991 ile 1,020 arası toplam 1066 sonuç

Konu: Premier Lig'de Karadeniz Rüzgarı [Ortak Kariyer] 3.Sezon

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Premier Lig ;

Yine Manu ile liderlik koltuğunda depelenip duruyoruz.Birmingham karşısında o saçma puanı kaybetmeseydik 2 puan fark ile lider olacakdık ama olsun sağlık olsun.Bu sene iyi futbol oynuyoruz çok gol atıyoruz az pozsiyon veriyoruz Ligde.Fakat sakatlıklarla boğuşmak zorunda kaldık sene başından beri.Şimdi ise iki kanatımızda sakat ve bu iki oyuncumuzun yedekleride sakat bakalım neler yapacağız.Gol averajı lig sonuna kadar illaki böyle gitmez o yüzden puan farkını açmak istiyoruz.

Şampiyonlar Ligi ;

Gruba saçma bir maçla 2 atak yapan Trabzonspor'un 1 puan alması süpriziyle başladık ama sonrasında iyi devam ettiriyoruz herşeyi.Neyseki burdada gol sorununu çözdük fakat entresandır burada gol de yiyoruz.Fakat gruptan Lider çıkacağımıza inanıyoruz.Bu sene ne olursa olsun o kupayı biz alacağız başka yolu yok bunun.

Lig kupası ve Fa Cup ;

İki kupadada amacımız belli * Şampiyonluk ..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Fistür

Şuana kadar oynadığımız resmi maçlar.

Lig Puan Durumu

Şampiyonlar ligi

Arkada kaldı mesaj.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ben istersem sen alırsın o kupayı Chelsea

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

İlk defa önde olduğun bir kariyerde atıp tutmanı normal karşılıyorum zaten.O yüzden pekde takılmak istemiyorum.

Arada başarılı olmak seninde hakkın.Tadını çıkarmaya bak.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    İlk defa önde olduğun bir kariyerde atıp tutmanı normal karşılıyorum zaten.O yüzden pekde takılmak istemiyorum.

Arada başarılı olmak seninde hakkın.Tadını çıkarmaya bak.

Ben hep başarılıydım ki

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Boş muhabbete gireceğiz yine ..

Diyeceksinki Trabzon ile Fenerbahçe arasında Dağlar kadar fark var ..

Bende diyorumki Chelsea ile Manu arasında dağlar kadar fark var ..

Yaptığımız tüm kariyerlere bak kim daha başarılı anlarsın

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Boş muhabbete gireceğiz yine ..

Diyeceksinki Trabzon ile Fenerbahçe arasında Dağlar kadar fark var ..

Bende diyorumki Chelsea ile Manu arasında dağlar kadar fark var ..

Yaptığımız tüm kariyerlere bak kim daha başarılı anlarsın
    Boş muhabbet etme kanka o zaman

Madalyan yok.

Bu 4 değil mi kanka?Evet. 1 tanesinde benim kpss çalışmam gerektiğim için bıraktım.Bu kariyeride hiç hatırlamadım ama ben çok kötü olacağımıda tahmin etmiyorum:Tabi sen buna inanmıyorsun o ayrı mevzu.

Birinde 3 kişi oynadık. sen 6 kupa mı ne aldın bende 4 Senin elinde milyon dolarlar varken biz parasız oyuncu alıyorduk.Tabi buda bahane değildir haklısın.Ben o kariyerde Uefa kupası yarı finali oynadım.Sen o takımla Çeyrek'ten öteye gidemedin diye hatırlıyorum.

3.kariyerde sen ben oynayamıyorum dedin Man Utd gibi bir takımı rezil edip kaçtın!

4.kariyerimiz ve ben kupalar içinde yüzerken sen hala Man Utd,Chelsea'den daha iyi diyorsun madem iyiydi de neden bir önceki kariyerde takımı rezil edip bıraktın.Demek ki arada bir menajer farkı var oda tam burda ortaya çıkıyor ve benim elime su dökenmezsin.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Boş muhabbet etme kanka o zaman

Madalyan yok.
    Madalyam yok çünkü turnuvalara daha bu sene aktif olarak katılmaya başladım.Katıldığım turnuvalardada Samsunspor ile katıldığımı Fenerbahçe ile katıldığımı belirtmek isterim.Madalya alanında da şu ana kadar hiç beraber yarışmadık.İkimiz arasındaki genel başarıya bakıyorsak yine kocaman bir boş muhabbete sürüklüyorsun bizi.

Bu 4 değil mi kanka?Evet. 1 tanesinde benim kpss çalışmam gerektiğim için bıraktım.Bu kariyeride hiç hatırlamadım ama ben çok kötü olacağımıda tahmin etmiyorum:Tabi sen buna inanmıyorsun o ayrı mevzu.
    Evet bu 4.Kpss yüzünden mi ? Yahu yalan konuşma bari ! Veya bahaneler arasına sığınma.Dedin ki ben daha bu oyunu oynamam siliyorum.Yeter artık dedin.Hiç kpss diye bahaneler arasına sığınma biraz mert ol O kariyerde kötüydün de bıraktın ama tahmin etmek değil doğruyu kabullenmekdir tabi önemli olan

Birinde 3 kişi oynadık. sen 6 kupa mı ne aldın bende 4 Senin elinde milyon dolarlar varken biz parasız oyuncu alıyorduk.Tabi buda bahane değildir haklısın.Ben o kariyerde Uefa kupası yarı finali oynadım.Sen o takımla Çeyrek'ten öteye gidemedin diye hatırlıyorum.
    Hala bana Milyon Dolarlar diyosun ya yazıktır günahtır ! Madem öyle ağlayacakdın neden oturdun kariyere başladık ? Bırak bu işleri Ben Şampiyonlar Liginde Çeyrek Final oynadım sen Uefa'da..Ama alınan kupaları şuan aktif olan kariyerde sergiliyorsun ya bende sana orada sergiliyorum.6 Kupa mı ? 4 Lig 3 Süper Kupa 1 veya 2 Türkiye Kupası var..Ama doğru ya sen 3 ile mücadele ettin ben 100 ile ..

3.kariyerde sen ben oynayamıyorum dedin Man Utd gibi bir takımı rezil edip kaçtın!
    Henüz kariyere başlamadan önce ben Yabancı takımlardan anlamıyorum dedim.Ne yapacağımı bilmem dedim ve oynadık.Evet bırakıp kaçtım.Ama tabi aramızdaki farkıda burda görmememk için kör olmak lazım ! Ben kaçtım diyebiliyorken sen Kpss yalanı söylüyorsun şimdi.Oysaki başarısızlıkdan sonra oyunu sileceğim dedin kpss yokdu ortada

4.kariyerimiz ve ben kupalar içinde yüzerken sen hala Man Utd,Chelsea'den daha iyi diyorsun madem iyiydi de neden bir önceki kariyerde takımı rezil edip bıraktın.Demek ki arada bir menajer farkı var oda tam burda ortaya çıkıyor ve benim elime su dökenmezsin.
    Heee şimdi gelelim bu noktaya.Bu kariyer ile o kariyer arsında 2-3 aylık bir fark var.Ve ben o kariyeride bırakırken ; '' Şu gevur takımlarını biraz çözeyim oynarız dedim '' ama sen bunu anlayana kadar heralde bi 2-3 ay daha geçmesi gerekecek.Eline su dökmekmi ? Eline su dökebilmek için önce senin realist olman gerekiyor ve ucuz bahaneler arkasına sığınmaman gerekiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ben sana anlatmakdan bıkdım ama umarım bu sefer anlayabilirsin ;

İşte buyur Fb - Ts - Bjk kariyerinde 5.sezon sonunda oluşan tablo , 6. sezona başlarken '' Benim her maçı kazanmamdan dolayı bırakmak istemiştin ''

Fenerbahçe ( CeNTeR_TR ) >> 3 Süper Lig , 2 Türkiye Kupası , 1 Türkiye Süper Kupası

Trabzonspor ( Trabzonspor ) >> 1 Süper Lig , 1 Türkiye Kupası , 2 Türkiye Süper Kupası

Beşiktaş ( LaigLeNoiR ) >> 1 Türkiye Kupası , 1 Türkiye Süper Kupası
    Buda bıraktığım kariyer Moruk , Bak '' Adam gibi söylüyorum bıraktığım kariyer ''

Başarısızlığımın sonucunu '' Erdemli '' bir şekilde istifa ederek ödedim !!
    Bak buda Tolga Sen Ben Muro oynadığımız kariyerden ; Sen bunu hep yapıyorsun kötü gidince hemen oyunu silme ayakları

Bilos erken emekli oluyor.

Oyun benim pc üzerinden oynanıyor.Ben oyunu kaldırma kararı aldım.Burdanda her turnuvadanda feragat edecem.Bu oyunuda birdaha açmıcam.
    Bak yine senden bi bıraktığın kariyer daha yine aynı muhabbet '' Oyunu siliyorum ''

Daha da ne yaparsan yap istersen 100000 tane ss koy 100000 tane yorum yaz.Senin boş mesajlarına dolu cevaplar vererek ne zaman kaybı yaşayacağım ne de kıymetli dakikalarımı harcayacağım.

Kral Sensin

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Ya, böyle tartışacağınıza oyununuzu oynayın. Geçmişte kim başarılıysa başarılı, ne önemi var ki?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ben sana anlatmakdan bıkdım ama umarım bu sefer anlayabilirsin ;

İşte buyur Fb - Ts - Bjk kariyerinde 5.sezon sonunda oluşan tablo , 6. sezona başlarken '' Benim her maçı kazanmamdan dolayı bırakmak istemiştin ''

Ben mi bırakmak istedim acaba?Şimdi o kariyerin neden kapandığı konusuna girmeyelim.Ben orda başarısız olduğumu da düşünmüyorum he senden 2 kupa gerideyim evet.O kadar para harcadığın takımla benden 2 kupa önde olman çok doğal bir sonuç zaten.

Buda bıraktığım kariyer Moruk , Bak '' Adam gibi söylüyorum bıraktığım kariyer ''

Bak buda Tolga Sen Ben Muro oynadığımız kariyerden ; Sen bunu hep yapıyorsun kötü gidince hemen oyunu silme ayakları

Bak yine senden bi bıraktığın kariyer daha yine aynı muhabbet '' Oyunu siliyorum ''

Daha da ne yaparsan yap istersen 100000 tane ss koy 100000 tane yorum yaz.Senin boş mesajlarına dolu cevaplar vererek ne zaman kaybı yaşayacağım ne de kıymetli dakikalarımı harcayacağım.

Kral Sensin

Ben anlıyorumda sen anlamıyorsun.

Bıraktığın ve üzerine birdaha fm 11 oynamam dediğin kariyer.Hatta kornerden yediklerin sövdün ve turnuvada ki başarısızlığınıda ona bağladığın kariyer.

Bu kariyerde Seni hatırlıyorum da Mura ve Tolga'yı bizimle oynuyormuydu hatırlayamadım.Tamam bıaktım ama bu başarısızlıktan değil.Senin deiğin gibi ben başarısızken kaçıyor olsam.Başkalarıyla kariyer yaptığımda ligin fibine vurmuştum hatta ilk 10'a girememiştim ama hiçbiryere gitmedim.Asıl sen başarısızlığı hazmedemiyorsun.Man Utd gibi bir takımı rezil edip bırakmandan bellli oluyor.Birde burda Man Utd,Chelsea'den iyi diyorsun utanmadan.

Bencede cevap vermene luzum yok.SS var ama ben senin gibi afişe etme gereği duymuyorum.Seninkiler ahlaka aykırı biraz.Çocukların terbiyesini bozmayalım burda.

Haklısın Kral benim.Bunu inkar etmiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Ya, böyle tartışacağınıza oyununuzu oynayın. Geçmişte kim başarılıysa başarılı, ne önemi var ki?
    Oyunu oynuyoruz zaten ama arada bunlar olur yahu.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Biz makara yapıyoruz yahu bakmayın siz bize

Severiz birbirimizi , Msn de olmasa Mesajla falan konuşuruz

Kaptırıyoruz böyle arada

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Cevap vermem diyene bak hemen foruma girip buraya koşmuş.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

La yürü git ne işim olur senle..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Benle uğraşma zaten takımınla ilgilen belki yanımıza yaklaşırsın

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Sadece smile kullanmak yasak ..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Premier Lig 10.Hafta : Tottenham : 1 Chelsea : 2

Elia , Mata , Robben gibi eksiklerimizi bu maçta çok aradık.Birçok pozsiyona girdik fakat yararlanamadık.1-0 öne geçsekde rakip penaltıdan skoru 1-1 e getirdi ama son dakikalarda Torres ile golü bulunca 3 puanın sahibi olduk.Bu arada maçın başlarında sakatlnan Pastore 3 hafta sahalardan uzak kalacak.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Şampiyonlar Ligi Grup 4.Maçı : Chelsea : 4 Wolsfburg : 0

Yine rahat bir maç çıkarıyoruz ve rahat bir galibiyet daha alıyoruz.Aguero kanatda oynamasına rağmen 2 gol atarak ön plana çıktı yine.Campell ise yine bol bol pozisyona girdi ve yine kaçırdı.Maçlarımızda çok fazla net pozisyon buluyoruz bu yönümüzü seviyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ligde üst üste 2 galibiyet daha aldık.

Lig Kupası 4.Turunda rakibimizi geçerek Çeyrek Finale yükseldik.

Şampiyonlar ligindeki 4.maçımızı da kazanarak 16 gol atıp 1 gol yedik.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Premier Lig 11.Hafta : Chelsea : 5 Wigan : 0

Kendi sahamızda yine futbol şov yaparak rahat bir galibiyet aldık.Robben tekrar sahalara döndü mükemmelde döndü.Aynı zamanda Aguero bugün çok formdaydı.Kaptan dümeni eline aldı ve 2 tane de o attı.Rahat bir galibiyet aldık.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Chelsea ile oynanacak derbi öncesi zor da olsa kazanmayı bildik.

Derbide sahada mükemmel top oynayan adeta oyunu tek kaleye çeviren bir Liverpooll vardı ve sonucunu da farklı aldı. Bu maçta iki yıldız transferimiz Ribery ve Higuain de sakat oldukları için oynayamadı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Derbi yorumum ;

Rakip menajeri , takımı , taraftarı herşeyiyle baştan sona ayakda alkışlıyorum..

Atak yapamadık desek yeridir.Tek bir açıklaması var. '' Tebrikler Liverpool '' eze eze kazandılar !

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Teşekkürler Turgo.

Cech 6 gol yemesine rağmen bi 6 gol daha çıkarmıştır sanırım. Çok kötü oynayan bir rakip vardı her anlamda sıkıntılı bir maç oldu onlar adına.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

tebrikler chelsea..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Cech'in yerinde başkası olsa maç 10 olurdu abartısız söylüyorum.

Sağolasın Oğuz ezildik ne yapalım

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Lig kupası

İki korner golü yedik maç uzadı..Bizde bir korner bir duran toptan attıkta elenmekten kurtulduk.Uzatmada dağıttık.

Premier lig

Şampiyonlar ligi

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Premier Lig 13.Hafta : Chelsea : 4 Notingham Forest : 0

Liverpool Hezimetinden sonra morallenmek için ideal bir rakiple oynadık.Hezimetten sonra oyuncular biraz olsun akıllanmış olmalılarki güzel futbol oynayarak galip geldiler.Ama bu galibiyet o ağır mağlubiyeti elbette unutturmayacak.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

6 ccc olmuş hacı normaldir..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

13. Hafta

Sayfa 34 / 36 İlkİlk ... 243233343536 SonSon

Mesaj Yetkileri