Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
Sayfa 34 / 45 İlkİlk ... 24323334353644 ... SonSon
991 ile 1,020 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Marco Reus View Post
    Ben lige başlamadan 2 hafta önce çok yüksek şekilde kondisyon veriyorum , lige genelde iyi başlıyorum 4-5 hafta sonra antremandan mıdır yoksa taktikten mi bilmem çok büyük düşüş oluyor takımda .
    Oyun ipuçları akarken orada da yazıyor sezon öncesi fiziksel antrenman iyi olur diye ama sebp ne ? etkisi ne yani oyunculara ? kondisyonlarını yükseltmek mi yada maç kondisyonlarını mı etki ediyor ? eEzbere iş yapmak istemiyorum..zira sezon başlarken oyuncularımın kondisyonları full oluyor hazırlık maçlrı ile maç kondsiyonlarıda fulleniyor..Peki kondisyon antrenmanının mantığı ne etkisi ne bilmiyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Takımda kaldığın iyi oldu. Henüz buradaki misyonunu tamamlamadın sen
    bazen delleniyorum ama karar aldım ramazan boyunca oruçluyken oynamıcam konsatrasyonum enerjimden ötürü düşük oluyor (: Zaten tüm suç benim önemli modda izledim hızlı gideyim diye rakibi küçümsedim falan hatamı biliyorum ve halen 8 puanlık farkı çok rahat kapatacağıma ve bu sezona kötü başlasakda son 10 haftaya şampiyonluk potasında olacağımı tahmi nediyorum Şimdide aklımda olan sorulara çözüm aramaya çalışıyorum

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Oyun ipuçları akarken orada da yazıyor sezon öncesi fiziksel antrenman iyi olur diye ama sebp ne ? etkisi ne yani oyunculara ? kondisyonlarını yükseltmek mi yada maç kondisyonlarını mı etki ediyor ? eEzbere iş yapmak istemiyorum..zira sezon başlarken oyuncularımın kondisyonları full oluyor hazırlık maçlrı ile maç kondsiyonlarıda fulleniyor..Peki kondisyon antrenmanının mantığı ne etkisi ne bilmiyorum
    Tabi o kadar derin bilmiyorum onları ama , senin takımda ki düşüş taktikle falan ilgili olabilir mi ? Aynı taktikleri uzun bir süre kullandıktan sonra rakipler çözüyor gibi

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

bazen delleniyorum ama karar aldım ramazan boyunca oruçluyken oynamıcam konsatrasyonum enerjimden ötürü düşük oluyor (: Zaten tüm suç benim önemli modda izledim hızlı gideyim diye rakibi küçümsedim falan hatamı biliyorum ve halen 8 puanlık farkı çok rahat kapatacağıma ve bu sezona kötü başlasakda son 10 haftaya şampiyonluk potasında olacağımı tahmi nediyorum Şimdide aklımda olan sorulara çözüm aramaya çalışıyorum
    Bana da bazen bıkkınlık geliyor. Sonra gidip Ntvspor izliyorum. Fifada 2-3 maç yapıyorum. Oynama şevkim geliyor. Sonra giriyorum 5-6 maç ardarda oynuyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Tabi o kadar derin bilmiyorum onları ama , senin takımda ki düşüş taktikle falan ilgili olabilir mi ? Aynı taktikleri uzun bir süre kullandıktan sonra rakipler çözüyor gibi
    Rakiplerde sürekli aynı taktikle oynuyor ve ben sürekli formasyon değişen biriyim bunun yanında birçok kenar talimat kombinasyonu ile sürekli takımı kontra-defans-atak, katı-akıcı, defans derin-ilerde,tempo vs vs oynayan biriyim ben bile kendimi çözemedim ki rakip çözsün (: işin ilginç yanı aynı taktiklerle 2.devre takım uçuşa geçiyor..takıma güveiyorum yine yukarıya çıkarız meselem konumum değil orda hata benim basın toplantısında söylediğim gibi lakin ilk devrelerde oldukça bocalıyoruz..şu lige bi iyi girsek

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bana da bazen bıkkınlık geliyor. Sonra gidip Ntvspor izliyorum. Fifada 2-3 maç yapıyorum. Oynama şevkim geliyor. Sonra giriyorum 5-6 maç ardarda oynuyorum
    bıkkınlıktan ziyade hızlı şekilde başarı elde etme hırsı sanırım..derslerimizi alıyoruz ama yinede aynı hatalara düştüğümüz zamanlar oluyor..bu sezon ligin gidişatına göre tamamen kendimi Cl'ye verebilrim..ianıyorum bu sene minumum çeyrek yaparız..gerisi kura şansı artık..keşke manu liverpool clde olsalar

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

bıkkınlıktan ziyade hızlı şekilde başarı elde etme hırsı sanırım..derslerimizi alıyoruz ama yinede aynı hatalara düştüğümüz zamanlar oluyor..bu sezon ligin gidişatına göre tamamen kendimi Cl'ye verebilrim..ianıyorum bu sene minumum çeyrek yaparız..gerisi kura şansı artık..keşke manu liverpool clde olsalar
    Ben de şuan ligin yarısından fazlasını bitirmiş durumdayım. Takım bomba gibiydi sakatlıklara kadar, gece yarısı güncelleme yapcam. Maçlarda formumuz düştü baya. Bana da hırs geldi bakalım nolcak Kura şansı bende de genelde 0'dır . Bi keresinde seri başı olduğum grupta 2.torbadan City'nin geldiğini bile hatırlıyorum

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

İyi yine sende o hırs var ben bir kariyer yapıcam kaç haftadır bir türlü zevkim gelmiyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ben de şuan ligin yarısından fazlasını bitirmiş durumdayım. Takım bomba gibiydi sakatlıklara kadar, gece yarısı güncelleme yapcam. Maçlarda formumuz düştü baya. Bana da hırs geldi bakalım nolcak Kura şansı bende de genelde 0'dır . Bi keresinde seri başı olduğum grupta 2.torbadan City'nin geldiğini bile hatırlıyorum
    şans adımı duyunca koşarak uzaklaşıyor Başarıda şansta önemli etken iyi takımlar birbirini elese ve biz o iyilerden birine süpriz yapsak epey yukarılara çıkabiliriz ama ne oluyor sürekli iyiler geliyor hadi birine süpriz ikiye üpriz 3.gelip dağıtıp gidiyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

İyi yine sende o hırs var ben bir kariyer yapıcam kaç haftadır bir türlü zevkim gelmiyor
    Şuan aklımda yeni bir kariyer planı var..çok daha zorlu bir iş ama öncelkle Palace ile lig ve Clyi almam gerekecek

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Şuan aklımda yeni bir kariyer planı var..çok daha zorlu bir iş ama öncelkle Palace ile lig ve Clyi almam gerekecek
    bari bana da o tarz öneri versene sıkıldım İngiltere 2.ligden yada aynı takımları almaktan

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

bari bana da o tarz öneri versene sıkıldım İngiltere 2.ligden yada aynı takımları almaktan
    Benim yine ingiltereden olucak (: En zoru ingiltere ben işleri daha da zorlaştırma peşindeyim..mesela bu kariyerde fazla görsellik yapamadım yada hikayeler bi koptu daha bağlayamadım. Çok ciddi boyuta bürünüp rehber nitelğinde oluyor bu kariyer..Diğerinde görsellik ve hikayeleri baştan sona devam ettirmeyi düşünüyorum. Az maç yaparız ama daha zevkli olur kanısındayım hem görsellerle gazada gelirim (:

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Benim yine ingiltereden olucak (: En zoru ingiltere ben işleri daha da zorlaştırma peşindeyim..mesela bu kariyerde fazla görsellik yapamadım yada hikayeler bi koptu daha bağlayamadım. Çok ciddi boyuta bürünüp rehber nitelğinde oluyor bu kariyer..Diğerinde görsellik ve hikayeleri baştan sona devam ettirmeyi düşünüyorum. Az maç yaparız ama daha zevkli olur kanısındayım hem görsellerle gazada gelirim (:
    Şöyle yine Kızları olan bir takım olsun ama

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Benim favorim Arsenal

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

benimde favorim newcastle

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Premier Lig'deki bütün takımları aynı anda yönetme şansımız vardı di mi?

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Premier Lig'deki bütün takımları aynı anda yönetme şansımız vardı di mi?
    aslında takımları yönetmek değilde futbolcu olmak varmış
    Selçuk Şahin kazması gibi bile olsak bunlardan biri bizimdi

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Benim favorim Arsenal

Ben zaten doğuştan Arsenalliyim

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

benimde favorim newcastle

Düzeltiyorum Newcastle candır

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ne biçim taraftarsınız siz yahu kızlar kızlar nereye kadar kız istiyosanız isveçe gidin Sonraki takımım hakkında fazla konuşmayacam yoksa ağzımdan kaçırıcam bu gidişle (: palace ile işleri tıkıına koymaya başladık. ve sorunumu çözdüm sanırm sonunda nihayet mantıklı açıklama getirdim kendime (: her sezon illa 3-5 transfer yapıyoruz. Bunların birçoğu özellikle bu sene direk 11de oynuyor doria dehn kadroda yoktu onlarda transfer sayılır dolayısıyla takım uyumu yüksek olsada oyuncuların dil sorunu ve takıma uyum konusu sıkıntılı olyuor. Hoş bu konulara nerden bakarız bilmyom asistan feedbacklari yol gösteriyor artık. Birde demin bantta geçti farklı iklimlerdeki oyuncular yeni ülkeye gelince benimsemeleri zaman alırmış yani yine uyum meselesi ama takım uyumundan ziyade bireysel uyum nasıl oluyorsa artık. herneyse devre arası takımı komple yenileyecem yani yenileyecemdediysem transfer yapcaksak yapacaz göndereceksek gönderecez yeni sezonda takım birbirine kaynamış olacak inş

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Bize her Crystal Palace hocam biz kıza kanmayız Rus olmadığı sürece

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Ne biçim taraftarsınız siz yahu kızlar kızlar nereye kadar kız istiyosanız isveçe gidin Sonraki takımım hakkında fazla konuşmayacam yoksa ağzımdan kaçırıcam bu gidişle (: palace ile işleri tıkıına koymaya başladık. ve sorunumu çözdüm sanırm sonunda nihayet mantıklı açıklama getirdim kendime (: her sezon illa 3-5 transfer yapıyoruz. Bunların birçoğu özellikle bu sene direk 11de oynuyor doria dehn kadroda yoktu onlarda transfer sayılır dolayısıyla takım uyumu yüksek olsada oyuncuların dil sorunu ve takıma uyum konusu sıkıntılı olyuor. Hoş bu konulara nerden bakarız bilmyom asistan feedbacklari yol gösteriyor artık. Birde demin bantta geçti farklı iklimlerdeki oyuncular yeni ülkeye gelince benimsemeleri zaman alırmış yani yine uyum meselesi ama takım uyumundan ziyade bireysel uyum nasıl oluyorsa artık. herneyse devre arası takımı komple yenileyecem yani yenileyecemdediysem transfer yapcaksak yapacaz göndereceksek gönderecez yeni sezonda takım birbirine kaynamış olacak inş
    Hacı futbol bahane , kızlar şahane
    Dediğin gibi bu arada düzelt takımı kirada orada burda bir ton oyuncun var güzel bir temizlik yap:)

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Şiiii taraftara laf yok

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by gokoreis View Post
    Bize her Crystal Palace hocam biz kıza kanmayız Rus olmadığı sürece
    Hacı futbol bahane , kızlar şahane
    Şiiii taraftara laf yok
    Taraftara laf etmiyoruz kariyeri sondan okuyan bi adam boy boy hatun resmi görücek beni millete yanlış lanse etmeyin takım dibe vurdu hoca karı-kızla paraları eziyor dedirtmeyin
    Quote Originally Posted by Marco Reus
    Dediğin gibi bu arada düzelt takımı kirada orada burda bir ton oyuncun var güzel bir temizlik yap
    Kiradakilerin bize zararı yok onlar gelişedursun..Ayrıca yeni transferleri ilk 11e koymama kararı falan aldım. Bundan sonra transfer edersek yavaş yavaş monte edecez direk 11 yok..Bakalım umarım toplarız. Aklıma gelmişken buraya yazayımda sonra sorucam şimdi arsenal maçındayım..konu :hocaların profillere bakıp rakip takım taktiği hakkıdna bilgi toplama

Chelsea'ye ne dersiniz beyler ?

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

@Chakemate hacı napıyon sen ya özellikle frikiksiz seçiyom ben sen direk bitirmişsin işi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Kariyer rehber niteliği taşıyor dedim ama başka boyuta girdi sabah ezanı okunmak üzere oruç başlıyacak konuyu kapatın (: Rehber dedik birazdan maçları girince bir konuyu paylaşmak isterim

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

onu :hocaların profillere bakıp rakip takım taktiği hakkıdna bilgi toplama
    Hocaların profillere derken bişi anlamadım ama , maç öncesi hazırlıkta gelen rakip takımın oynadığı taktikler , istatistikler vs. onlar mı işe yarıyor diye soruyorsun ?

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Hocam orda sadece sistemi görebiliyoruz, bence hocanın taktiksel anlayışından ziyade son 3 maçtaki istatiksel verilerine göz at rakip takımın. Açılan orta sayısı mı fazla diğer takımlara göre yoksa tamamlanan pas mı.. Eğer tamamlanan pas daha fazla ise prese dayalı bir oyun ile rakip takımı bozma şansın olabilir...

@Chakemate hacı napıyon sen ya özellikle frikiksiz seçiyom ben sen direk bitirmişsin işi
    Profil Fotoma bak lan ben Chelsea hayranıyım Size de azıcık sempati kazandırayım dedim

Sayfa 34 / 45 İlkİlk ... 24323334353644 ... SonSon

Mesaj Yetkileri