Sayfa 340 / 896 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon
10,171 ile 10,200 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Radyospor tamamen sallama balon haberler yapiyor, inanmayin derim.....
    radyospor mu
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Radyospor tamamen sallama balon haberler yapiyor, inanmayin derim.....
    Şaşırmışsın sen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaş Fenerbahçe lehinde haber yaptığı için dedi onu.İsime pek takılmayın derim.

Gyan gelecek gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gyan büyük ihtimalle bitmişti ama sonra devreye giren kulüpler olunca, Rennes kulübü de istediği ücrette indirim yapmıyor, diğer kulüplerin teklifini koz olarak kullanıyor olabilir.

Aman yeter tamam deyip istedikleri ücret verilebilir ya da vazgeçiyorum diye blöf yapılıp onları görmek istenebilir, hangisi olacak görürüz muhtemelen 3-4 güne.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Yeni forvetimiz Gyan olmayacak. Kim olacak bilemem ama

Gyan gelirse 2. Güiza vakası olur. Güiza en azından pozisyona girip atamıyordu. Gyan gelirse giremezde girsede atamazda.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Gyan büyük ihtimalle bitmişti ama sonra devreye giren kulüpler olunca, Rennes kulübü de istediği ücrette indirim yapmıyor, diğer kulüplerin teklifini koz olarak kullanıyor olabilir.

Aman yeter tamam deyip istedikleri ücret verilebilir ya da vazgeçiyorum diye blöf yapılıp onları görmek istenebilir, hangisi olacak görürüz muhtemelen 3-4 güne.
    F.Bahçe kulübü bence isterse Gyan'ı alır gibi. Çünkü Aziz Yıldırım isterse bugün Gyan'ı getirir. Maddi açıdan da sorun olmaz gibi. İlgilenen kulüplerle de yarışabilirler. Liverpool'un istediğini duydum ama Liverpool bu transferde F.Bahçe ile yarışamaz. Bana göre büyük ihtimalle Aziz Yıldırım Rennes'in yaptığı blöfe inat verir parayı alır Gyan'ı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

15 verilecekse 18 de verilir ama daha oyunucun ederi o kadar mı, orası tartşılır, bu nedenle de uzuyor, eğer ederi olsa o kadar, sorun değil.

Aziz Yıldırım sürekli basında adı geçmesinden rahatsız gündemdeki isimlerin, kendisi Gyan ile ilgili açıklama yaptı deniliyor, haber yalan değilse eğer, Gyan'ı şaşırtmaca olarak da kullanıyor olabilirler çünkü çıkıp bu adamı alacağım demez asla Aziz Yıldırım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Gyan'a bence 15-18 milyonlar asla verilmemeli. O fiyata Gyan'dan çok daha iyi isimler bulunur. Güiza 2 olmaz ama çok etkili de olmaz gibi. Grafite, Gyan'dan daha iyi transfer olur.

11. Default

Gyan 13 milyondan fazla etmez diye düşünüyorum.Eğer 18-20 milyon eurolar verilecekse çok daha iyi oyuncular alınabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Andre-Pierre Gignac bu paralara çok rahat alınabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Şaşırmışsın sen.

Besiktas'la ilgili haberlerinin tamami balon, dogru cikmiyor. Ayni sey Lig TV icin de gecerli. FB icin hangi siteler guvenli bilemem ama BJK icin haber1903 ve birazcik ntvspor disinda hicbir haber kaynagi dogru haber yapmiyor genelde, buna radyospor da dahil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Besiktas'la ilgili haberlerinin tamami balon, dogru cikmiyor. Ayni sey Lig TV icin de gecerli. FB icin hangi siteler guvenli bilemem ama BJK icin haber1903 ve birazcik ntvspor disinda hicbir haber kaynagi dogru haber yapmiyor genelde, buna radyospor da dahil.
    İyide radyospor değil ki kaynak?

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    İyide radyospor değil ki kaynak?

O zaman haber dogru haber olabilir.....

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Hoarau da gundeme gelmis, bence kesinlikle Gyan'dan daha faydali olur. Bildigim kadariyla daha ucuz olmasi lazim (hem de baya), Gyan'dan daha iyi tek forvet oynar, hava toplarina hakim ve bitiriciligi daha iyi. Gyan biraz daha forvet tarzi oynayan pirpir bir oyuncu, Hoarau daha bir santrfor. FB zaten kanatlara 2 pirpir (Dia, Stoch) aldigina gore ve sistemde tek santrfor olacagina gore Hoarau bence daha faydali olur. Gyan alinirsa FB kendi sahasinda kapanan Anadolu takimlarina karsi buyuk sikinti yasar bence.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Hoarau da gundeme gelmis, bence kesinlikle Gyan'dan daha faydali olur. Bildigim kadariyla daha ucuz olmasi lazim (hem de baya), Gyan'dan daha iyi tek forvet oynar, hava toplarina hakim ve bitiriciligi daha iyi. Gyan biraz daha forvet tarzi oynayan pirpir bir oyuncu, Hoarau daha bir santrfor. FB zaten kanatlara 2 pirpir (Dia, Stoch) aldigina gore ve sistemde tek santrfor olacagina gore Hoarau bence daha faydali olur. Gyan alinirsa FB kendi sahasinda kapanan Anadolu takimlarina karsi buyuk sikinti yasar bence.

Doğrusunu istersen Fransa ligini yeterince takip etmiyorum. En fazla PSG_Marsilya maçları filan... Birkaç defa da sezon sonu kırılma maçı... (Eskiden Lyon'u takip etmek hoşuma giderdi.) Bu oyuncuları da yeterince izlemiş sayılmam. Ama çizdiğin daireden bakınca oldukça mantıklı görünüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Gignac bence satılmaz, satılacak olursa da talip olacak kulüplerle başa çıkmak zor olur..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Gignac alınabilir. Hazard gibi zor değil..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Bence Fener Gyan icin 15 milyon euro civari parayi gozden cikarmissa biraz daha ekleyip Gignac'i alabilir, Gignac FB'ye gelir ve Toulouse da 20 milyon euro civari paraya evet der bence. Su an buyuk kulupler pesinde degil kotu sezon ve Dunya Kupasinda sonra, zorlasa alabilir aslinda FB.

Quote Originally Posted by ulasfb View Post
    Gyan 13 milyondan fazla etmez diye düşünüyorum.Eğer 18-20 milyon eurolar verilecekse çok daha iyi oyuncular alınabilir.
    La bu Gyan'ı da amma abarttılar yahu. 5 Milyon eder anca. Ama fiziği iyi. En fazla 10 falan eder yahu. 2 gol attı diye hemen yıldız yaptılar.

Aziz Başkan nereden bilecek böyle bir forvet olduğunu.

-'Usta bir adam varmış adı Messi'ymiş her maç gol atıyormuş'

Aziz Başkan'ın yerinde olsam Gyan'ı değil benzer profilli Meye'yi alırım. Ki bana göre Meye daha iyi bir futbolcu. Gyan kariyerinde attığı 30 golün 15'ini penaltıdan atmıştır.

Forvet illaki yabancı olacaksa bir Gignac, bir Horau alınabilir. Burası doğru. Fakat şu günlerde Yunan ekipleri dünya çapındaki oyuncuları transfer ediyor. (bkz: Albert Riera) Bizim gözlem ekiplerimiz bu derecedemi aciz ?

Her transfer dönemi bu kadar bekleyip adı sanı duyulmamış birileriyle anlaşacaksak ben 5-6 yıl takımımı şampiyon görmeyip U20'ye klübün yatırım yapmasını, geleceği kurtarmasını yeğlerim.

Arsenal şu günlerde -geçtiğimiz 5 yıl boyunca- gerekeni yaptı. Halende yapıyor. Ya Barcelona ? Bunu seneler önce yaptılar ve meyvelerini alıyorlar. ( İniesta, Xavi, Messi, Cesc, Bojan, Giovanni ve dahası)

Bizim klüplerimiz niye sadece bugünü düşünüyor ? Stoch, Dia, Özer diyeceksiniz. Stoch 19 yaşında. Dia ? Özer ?

Galatasaray bunu yapıyor diyeceksiniz. Şuana kadar ilk 11'de alt yapılarından çıkma kaç kişiyi oynattılar ? Arda ? Emre ? Başkası var mı ? Yok!

Bana kalırsa -Daha doğrusu bizlere- gereken yapılmalı, alt yapıya önem verilmeli ve uzun vadede (5-6 yıl) Avrupa'da şampiyonluklar yaşanmasa bile ciddi yerlere gelinmelidir.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Altyapi utopya'dan baska birsey degil. Evet, Turkiye hem nufusuyla, hem sosyo-ekonomik yapisiyla, hem futbol sevgisiyle bir altyapi fabrikasi olabilir, ki genc milli takimlarimiz bunun boyle oldugunu zaten gosteriyor, fakat bu ha diye olacak birsey degil. Bu ulkede 3 buyuklerden birinin cikip da '5 sene sampiyonluga oynamayacagiz, ciddi transfer yapmayacagiz, altyapiya sans verecegiz' derse linc edilir, hem medya hem taraftar tarafindan. Boyle birsey yapmak demek diger 2 kulube yenilmek demek, onlaraone gecme firsati vermek demek, 5 sene boyunca ciddi gelirlerden (sampiyonluk, CL, kombine vs) mahrum kalmak demek, ki altyapiya dayali sistemde hicbir zaman basari garantisi de yoktur, kimin cikacagiz belli olmuyor sonucta. GS'de Cafercan'li efsane olacak denen gruptan kimse cikmadi, yine BJK altyapisi superdi derken Eser, Ali Cansun, M.Sedef, K.Ozer, A.Ozturk nerelerde goruyoruz. Altyapi devrimi ilk olarak zihinde olacak, ama bizim ulkemizde oyle buyuk bir rekabet var ki bu kesinlikle mumkun degil, imkansiz.

Altyapi utopya'dan baska birsey degil. Evet, Turkiye hem nufusuyla, hem sosyo-ekonomik yapisiyla, hem futbol sevgisiyle bir altyapi fabrikasi olabilir, ki genc milli takimlarimiz bunun boyle oldugunu zaten gosteriyor, fakat bu ha diye olacak birsey degil. Bu ulkede 3 buyuklerden birinin cikip da '5 sene sampiyonluga oynamayacagiz, ciddi transfer yapmayacagiz, altyapiya sans verecegiz' derse linc edilir, hem medya hem taraftar tarafindan. Boyle birsey yapmak demek diger 2 kulube yenilmek demek, onlaraone gecme firsati vermek demek, 5 sene boyunca ciddi gelirlerden (sampiyonluk, CL, kombine vs) mahrum kalmak demek, ki altyapiya dayali sistemde hicbir zaman basari garantisi de yoktur, kimin cikacagiz belli olmuyor sonucta. GS'de Cafercan'li efsane olacak denen gruptan kimse cikmadi, yine BJK altyapisi superdi derken Eser, Ali Cansun, M.Sedef, K.Ozer, A.Ozturk nerelerde goruyoruz. Altyapi devrimi ilk olarak zihinde olacak, ama bizim ulkemizde oyle buyuk bir rekabet var ki bu kesinlikle mumkun degil, imkansiz.
    Dedikleri doğru, bana göre kısmen.

Lyon 1.lige çıktığında yönetim:

-'5 yıl ligden düşme tehlikemiz olacak. Fakat 10 yıl içinde dünyanın en saygın 5 klübünden olacağız. Nasıl mı ? Alt yapı.', demişti.

Şuanda bulundukları konumu biliyoruz.

Barça, Arsenal, Manu, Lyon bulundukları yerler sağlamdı. Çoğu şeyi gözden çıkarmışlardı.

Barça'nın sırf geleceği kurtarma için ne kupalar, ne paralar, ne şampiyonluklar kaybettiğini biliyoruz.

Ben şuana kadar bizim klüplerimizin, 'Geleceği kurtaracağız, Altyapımız dünyanın sayılı altyapılarından olacak, 2.Arsenal vakası yaratacağız vb.' vaatlerinden hiçbirinin gerçekleştiğini görmedim.

Şuan şampiyonluklar kaybetsede Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş hatta Trabzonspor, geleceği kurtararak önemli bir adım atar.

Umarım düşündüğümü anlatabilmişimdir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Altyapı yalan yahu. Babamın arkadaşı var bir tane benimde muhabbetim iyidir onunla bana anlattığı kendi oğlunu Galatasaray seçmelerine götürmüş. İşte elene elene 2 takım oluşturacak kadar çocuk kalmış. Bu 2 takımın oynadığı maçtan 4 çocukmu ne seçeceklermiş. Bu oğlan takımının attığı 4 golün 3 tanesini atmış fakat seçilen 4 çocuktan 1 tanesi Özhan Canaydın'ın torunu diğer 2 tanesi Galatasaray yöneticileriyle bağlantısı olan kişilerin çocukları diğer çocuğun babasıda Galatasaray'ın bir şubesinde müdürmü neymiş. Böyle altyapımı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

1.5 ay önce Recep'i almışız ama resmi siteden herhangi bir açıklama gelmemişti.

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=909406
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

hoarau'nun fm 2009'daki profilini hatırladığım kadarıyla natural fitnessı 1'di bu kadar sakatlanan bir adamsa gelmesin. gerçi fm özelliklerini yeni yeni öğreniyorum. doğru bildiğim şeyler yanlış çıkıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post

1.5 ay önce Recep'i almışız ama resmi siteden herhangi bir açıklama gelmemişti.

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=909406
    Müthiş transfer olmuş.Bizim Muhammed ile aynı yaştalar.Fizik ve kariyer olarak daha önde Recep.Ama doğum gününün 1 Ocak olması yaşı ile ilgli oynamaların olduğu konusunda şüphe uyandırıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

muhtemelen aralık'ın son 5-6 gününde doğmuş. öyle doğup da nüfus kağıdında 1 ocak olan çok arkadaşım var
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

abi o muhtemelen 2 3 sene nufus cuzdanı olmadan yaşamıştır ondan 1 ocaktır..

Mesaj Yetkileri