Sayfa 341 / 578 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441 ... SonSon
10,201 ile 10,230 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Tribün abilerine gereğinden fazla sevgi gösterilmesi gereksiz,eyvallah iyi Galatasaraylı'dır,sevilen bir abidir ancak bu tarz şeyleri kendi içinde yap stada taşımana gerek yok.Ülkü ocağımı bizim tribünlerimiz ? Öyle abiler,reisler falan sevilen kişilerdir ama adına pankart hazırlanacak kadar da değillerdir.Biliyorum abi sen de ultrAslan içindesin ama dışarıdan çok itici gözüküyor en azından benim açımdan.Ne yaptı,suçlumuydu suçsuzmuydu bilemem ama bir de bu adam ''hapisten'' çıktıysa çok daha gereksiz.
    O tribun abileri olmasaydi ultrAslan bu gune gelmezdi. Alpaslan abi, Sebo reis, Yilmaz baskan, vs vs. Bu adamlar hayatlarini tribune adayan insanlar, Millet bagirsin diye kendi bogazlarini patlatan adamlar, sabaha kadar pankart isleriyle ugrasan, denetleyen adamlar. Dahada otesi bir takim ugruna hapis yatan adamlar. bi kendini Yilmaz Baskan yerine koy hapis yatiyorsun aylardir. normal hayattan uzaktasin, kogustasin mobildeyim simdi yazamiyorum daha fazla yaptiklari fedakarliklari. Bu adamlara bir pankart az bile
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tribün abileri olmasın,tribünü terk etsinler demedim ki zaten demem de öyle bir şey.Eyvallah ultrAslan için yaptıkları göz ardı edilmez pankartı yapmasınlar da demiyorum benim için gereksiz diyorum.Yılmaz Başkan'ın yerine kendimi koyamam çünkü onun yaşadıklarını yaşayamadım belki İstanbul'da yaşasam bambaşka bir şekilde düşünürdüm.Ne bileyim hastaneden çıksa önemli bir hastalık,kaza atlatsa yine eyvallah da işlediği bir suç yüzünden hapise giriyor ve hapisten çıktı diye pankart hazırlanıyor.Bir takım uğruna hapis yatmak övünülecek bir şey değil bence.

Ayrıca bu kişilerle Alpaslan Dikmen'i bir tutmam ben o çok apayrı bir insandı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İkisi bir arada

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Tribün abileri olmasın,tribünü terk etsinler demedim ki zaten demem de öyle bir şey.Eyvallah ultrAslan için yaptıkları göz ardı edilmez pankartı yapmasınlar da demiyorum benim için gereksiz diyorum.Yılmaz Başkan'ın yerine kendimi koyamam çünkü onun yaşadıklarını yaşayamadım belki İstanbul'da yaşasam bambaşka bir şekilde düşünürdüm.Ne bileyim hastaneden çıksa önemli bir hastalık,kaza atlatsa yine eyvallah da işlediği bir suç yüzünden hapise giriyor ve hapisten çıktı diye pankart hazırlanıyor.Bir takım uğruna hapis yatmak övünülecek bir şey değil bence.

Ayrıca bu kişilerle Alpaslan Dikmen'i bir tutmam ben o çok apayrı bir insandı.
    Mesele hapis, adam öldürme değil ki. Geçenlerde Sebo Reis hasta olmuştu ve "Geçmiş olsun Sebo Reis" diye pankart açılmıştı. Senin bakış açınla bu pankartta gereksiz. Yine dediğime gelicem. O kadar fedakarlık yapan adamlara 1 pankart az bile. Amaç o kişilere moral olmak.

Alpaslan Abi tabiki de apayrı. Şuan ki durumdan belli oluyor zaten ne kadar ayrı birisi olduğu.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hayır hayır,hasta olurlarsa istedikleri pankartları açsınlar hatta 3d koregrafi yapsınlar ona bir lafım yok.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Galatasaray'a gelişi Türk futbol tarihini değiştirdi.Mehmet Demirkol'un bu sözüne katılmamak elde değil.

İyi ki doğdun Selçuk İnan !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=cXcTYFQ6T6k"]Selçuk İnan[/YOUTUBE]
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Selçuk geliyor, gol de geliyor..

Drogba daha oynamadan Ridvan Dilmen'i korkutmus son 4 5 yildir yerden kalkmiyor dedi Allah sifa versin ne diyelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Drogba daha oynamadan Ridvan Dilmen'i korkutmus son 4 5 yildir yerden kalkmiyor dedi Allah sifa versin ne diyelim.
    Barca'dan başka Avrupa takımının ilk 11'ini sayamaz nereye izlemiş.

Fatih Terim Burak için çok güzel konuştu, 26-27 yaşında sahada yürüyemezsin dedim o da mesajı aldı dedi. Bugün beğendiğini söyledi ki haklı 88'de basan Burak vardı sahada.

Burak maç sonu GS TV'de önemli olan takım olmak dedi yine, Drogba soruldu. Onunla yarışmak, birlikte oynamak büyük şans. Ondan öğreneceklerimiz olacaktır. Başkana, yönetime, hocama emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.

TV'de yorumculuk yapan tetikçiler bazı takımlarda ki krizleri örtemeye çalışırken, bizde sürekli bir sorun havası yaratılıyor. Burak oynamıyor nasıl oynamaz hemen, sanki her maç oynaması zorunluymuş gibi. Yok efendim esas sorun tribünlere oyuncular çıkmaya başlayınca olacakmış. Sanırsın ligin en şişkin kadrosu bizde. Yedeklerde milyon euroluk isimler var. Tribüne çıkacak adamlar Aydın olur, Engin olur. Maçına göre değişir, sakatlıklar oluyor. Ayrıca takımdaki Türk oyuncuların çoğu bu tarz meselelerde sorun yaratmayacak adamlar.

Yerlilerden Semih & Selçuk bankodur hangi maç olursa olsun. Yabancılardan da Muslera. Hazır olduklarında Drogba ve Sneijder de banko olur tabii. Gerisi maçına göre değişir, hoca ayarlar. Tek sıkıntı şu anda sol bek, Riera'ya bir şey olsa sıkıntı, onun dışında pek sorun olmaz gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yahu bu Rdıvan Dilmen, İnsua transferi hakkında ''Liverpool'da zaten oynamıyordu.'' diyen adam değil mi ? Ek olarak İnsua geldiği sezon Liverpool'da 44 maça çıkmıştı.

O konuşmaya devam etsin bizlerde gülmeye.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Galatasaray taraftarının şikayet etmesi gereken en son sey medyadır.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

He he........
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bizim şikayet edecek bir şeyimiz yok ancak gülüp geçiyoruz Her şey güllük gülistanlık inşallah böyle devam eder.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Büyük ihtimalle hiç bir galatasaraylı medyadaki haberlere inanmıyordur durmadan takımdaki havayı filan bozmaya çalışıyorlar ve hiç biriniz rok tan başka galatasarayı savunan yorumcu söyleyemezsiniz ama fenerbahçe konusunda en az 20 tane sayarım

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Arena'da ki son 3 karşılaşmaya şampiyonluk adayları ile çıktık ve hepsini yendik.Şampiyonluklar da en önemli faktörlerden birisi bu tarz maçları kazanmaktır zaten.Baktığımız zaman 3 şampiyonluk adayı ile 5 maç yapmışız 4 galibiyet 1 beraberlik ile oynamışız.Bunlar tabi ki önemli istatistikler ancak şampiyon takımların da en önemli özelliği seri yakalamaktır.Artık bir seri yakalamanın zamanı geldi.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fatih Terim gibi bir hocamız olduğu için Allah'a şükürler olsun... Bir teknik adam ancak böyle maestro gibi hem saha içini hem saha dışını kontrol eder ve oyunculara mesajları iletir. Burak'ı oynatmamasının sebeplerin basın toplantısında dile getirmesinden tutun da Sneijder'i takıma yavaş yavaş ısındırmasına, Engin ve Emre'ye "Siz de hala bizim için önemlisiniz" mesajı vermesinden , Sabri'nin gururunu okşayan açıklamalarına kadar mükemmel bir süreç yaşattı bu akşam bize. Fatih Hocam sen başımızda olduğun sürece sonuna kadar destekçiniz... Fenerbahçe camiasının dağılması yakındır.Çünkü Galatarasaray'ımız bu sezon ligi erken bitirir gibi görünüyor...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Medya bizi ne kötülüyor arkadaş !

Yok Ünal Aysal şöyle kötü yok yolsuzluk vs vs arkadaş 2 tane yıldız getirdik Aziz Yıldırım bir manipülasyon dedi karıştırıyolar ortalığı hayırlısı meyve veren ağaç taşlanır felsefesi ile olaya bakmaya çalışıyorum ama bakalım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

gordugunuz gibi galatasaray kazaninca tum medya saldirmaya basladi unal aysal turkiyeyi dolandirdi haberleri , ridvan dilmen ve beyaz tv"deki 2-3 çapulcu ordan saldiriyorlar. dukkanda babam ile ridvan hocayi dinliyoruz diyor ki drogba kadroya giremez 5 yil boyunca yerden kalkmiyor fizigi kotu vs vs , o arada babam dediki ridvan dilmen 88-89 sezonun disinda ne katmis ulke futboluna dedi ridvan maçda 3-5 takla atar kendini yere atardi kendiyle karistirmis dedi galiba

Muslera

Sabri-Semih-Dany-Riera

Hamit-Melo-Selcuk

Sneijder

Burak-Drogba

Tr"de boyle iyi olur buda avrupada iyidir.

Eboue-Semih-Dany-Riera

Melo-Selcuk

Burak-Sneijder-Amrabat

Drogba

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Galatasaray is Coming

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

tamam sabri bu gün kötü değilde hiç bi bindirmesi etkili değil sağlıklı olduğu sürece eboue oynar gerekirse solda hakan balta veya mcde yekta oynasın

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Eboue de bu sezon iyi değil, vitrin maçları dışında çok isteksiz ve yalandan oynuyor. Geçen sezon ki Eboue olsa zaten her türlü oynasın ama şu form durumlarıyla beklerden bir yabancı kesilecekse bu Eboue olmalı. Sabri'nin zaten maksimumu belli, çok büyük beklenti içine girmemek lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

fatih hoca beyaz tvye baglanmis galiba

Ertem sener : HOCAM M.CİTY İDDİALARI VAR SİZİN İÇİN?
    FATİH TERİM: "BU SORUYA CEVAP VERMEYİM" (BEYAZ FUTBOL TERİM İLE TEL.BAG.)

hocaya galiba teklif var cityden ki cevap vermekten kacinmis

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Premier Lig yakışır ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gitmemesi taraftarıyım. Uzun süre kalmalı takımın başında.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

en az 8-10 yıl kalmalıdır bence

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Dün twitter'dan çok saydırdım Sinan Engin'e.Muhtemelen benim gibi birçok Galatasaray'lı tepki gösteriyordur sosyal paylaşım sitelerinden ama adam hala GS düşmanlığına ısrarla devam ediyor
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri