Sayfa 343 / 569 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443 ... SonSon
10,261 ile 10,290 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

adamda sıfır kompleks.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    adamda sıfır kompleks.
    Gençler her yönüyle örnek alsa keşke
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Drogba takımda ki her oyuncu için büyük bir şans,hele hele Burak Yılmaz için biçilmiş kaftan,kendini müthiş bir şekilde geliştirebilir Burak,öte yandan takımda katkı yapmayacağı oyuncu yok,tam bir lider,tam bir profesyonel,tam bir dünya yıldızı...Kısa keseyim yoksa saymakla bitmez
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Schalke maçı için geçerli olmayabilir ama genelde çift forvet oynaması gerekiyor bence takımımızın, zira akhisar maçında sezdiğim üzere drogba yanında oynayan ikinci forvet kesinlikle ok büyük şanslar yakalar. Savunmalar Drogba'ya yüklenecek, Akhisar maçındaki ikinci gol tarzında pozisyonlar ortaya çıkabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Eğer Fatih Terim Shalke maçına çift forvet başlar intihar olur bu ? Sen çift forvet oynadığın Akhisar maçında 2 net poziyon verdin.Akhisarın kalitesi belli durumu belli.Drogba fizik üstünlüğü olmasayıdı o maçı belki Akhisar kazanırdı.

Tek forvet Drogbayla başlasın.Eğer 2 forvet başlarsa.Şimdiden yazıyorum geçmiş olsun.

Çünkü karşındaki Akhisar'dan 10 kere daha iyi bir takım.Akhisar 2 girdiyse poziyona Schalke 5 girer.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Eğer Fatih Terim Shalke maçına çift forvet başlar intihar olur bu ? Sen çift forvet oynadığın Akhisar maçında 2 net poziyon verdin.Akhisarın kalitesi belli durumu belli.Drogba fizik üstünlüğü olmasayıdı o maçı belki Akhisar kazanırdı.

Tek forvet Drogbayla başlasın.Eğer 2 forvet başlarsa.Şimdiden yazıyorum geçmiş olsun.

Çünkü karşındaki Akhisar'dan 10 kere daha iyi bir takım.Akhisar 2 girdiyse poziyona Schalke 5 girer.
    Zaten Schalke maçını kenarı koyduğumu belirtmiştim, Schalke maçı ile ilgili olsa maç başlığına yazardım

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Katılmıyorum o 2 forvetten değil orta sahadaki zayıflıktan dolayı Melo bu maçta oraya toparlayacaktır.4-2-3-1 olabilir sağ tarafa Burak geçebilir o zaman da Hamit açıkta kalır.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Katılmıyorum o 2 forvetten değil orta sahadaki zayıflıktan dolayı Melo bu maçta oraya toparlayacaktır.4-2-3-1 olabilir sağ tarafa Burak geçebilir o zaman da Hamit açıkta kalır.

Melo olsaydı pek fark olucağını zannetmiyorum.Merter Yüce,Emin Aladağ lig'de defansif anlamda iyi orta saha topa müdaleleri pasları vs.Top sürmeleri gayet iyi.Top kesmeleri

İşte 2 sinin Melo'dan tek farkı.Onların adı Merter,Emin diğerinin Melo.

Galatasaray Yekta oynuyor şu an Melo'nun yerine.Bu saydığım iki oyuncu Yekta'dan 10 8-9 gömlek daha iyiler..

Melo olsaydı pek fark olucağını zannetmiyorum.Merter Yüce,Emin Aladağ lig'de defansif anlamda iyi orta saha topa müdaleleri pasları vs.Top sürmeleri gayet iyi.Top kesmeleri

İşte 2 sinin Melo'dan tek farkı.Onların adı Merter,Emin diğerinin Melo.

Galatasaray Yekta oynuyor şu an Melo'nun yerine.Bu saydığım iki oyuncu Yekta'dan 10 8-9 gömlek daha iyiler..
    Emin Aladağ Yekta'dan daha iyidir bence de. Tekniği ve oyun görüşü de iyi olan bir oyuncu. Ama Merter biraz kazmanın önde gideni be O ikili işte Selçuk-Melo ikilisi gibiler Akhisar'da.
    Yekta zaten Gs seviyesinde bir oyuncu asla değil. Kasımpaşa'da oynarken çok maçını çıplak gözle izlemiştim. O zaman da beğenmezdim açıkcası. Şahin Aygüneş çok daha takımı sırtlayan oyuncu gibiydi. Sonuç olarak tabi ortasaha da fazla oyuncu olması önemli ama bunun dizilişle alakası yok. Manchester United yıllardır 4-4-2 oynar ortasahada eksik kaldığını gördünüz mü hiç? Bu takımın alan savunmasıyla ilgili bir durum birbirlerine yakınlıkları, top rakipteyken sahayı nasıl parselledikleri ile ilgili bir durum.

Bu arada Emin Denizli'de oynarken süper lig bu adamı nasıl keşfedememiş diye düşünmüştüm uzun uzun.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sadece isimlerinin farklı olduğunu düşünüyorsan ben burada tartışmayı bitiriyorum iyi günler tekrar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Sadece isimlerinin farklı olduğunu düşünüyorsan ben burada tartışmayı bitiriyorum iyi günler tekrar.
    Ben Kendi Oyuncularımızı korumak adına söyledim.Tff iyiki bu yabancı sınırlaması getirdi.Sonunda kendi içimize bakmaya başlıyıcaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ben her zaman bizim futbolcularımızın yanındayım.Ama kusura bakma yabancı sınırlaması geliyor diye iyiye kötü kötüye iyi diyemem.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Riera için hazırlanan videoda ki ilk harekette kasıt yok bence. Digerlerine ise kesinlikle kart çıkmalı fakat ne yazık ki cıkmıyor. Eboue sol bekte oynamalı bence Riera'dan cok daha iyi performans verecektir. Sabri'de form tutmuş durumda zaten. Daha iyi olacaktır bence..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Merter ve Emin kötü mü Bu bile bana yetti teşşekürler..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Merter ve Emin kötü mü Bu bile bana yetti teşşekürler..
    Onu kastetmedim yine yanlış anlamışsın.Melo'ya kötü diyemem diyorum dediğin sebep yüzünden.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Galatasarayın ligde oynadığı seviyede avrupada oynayacağını sananlar büyük rüyalar görüyor demektir ve şunu söyleyeyim galatasaray rakibine göre taktikle sahaya çıkmaz çıkar kendi oyunumuzu oynarız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray U18'deki Tunahan ile bir bilgisi olan var mı. Baya gol atıyor sanırım.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Fatih Terim Genç Aslanlarını Arıyor" Projesi Başladı
    Bugün, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Futbol Akademisi Genel Direktörü Müfit Erkasap ve Fatih İbradı'nın katılımıyla, “Fatih Terim Genç Aslanlarını Arıyor” projesi kapsamında bir toplantı düzenlendi. Türkiye geneli ve yurtdışındaki futbol okullarımızın yöneticilerinin hazır bulunduğu toplantıda, teknik direktörümüz Fatih Terim bir konuşma yaptı.

Futbol okulları yöneticilerine hitaben yaptığı konuşmada, Fatih Terim şu ifadeleri kullandı:

“Önümüzdeki hafta Divan Kurulumuzda yapacağımız çok önemli bir sunum var. Bugün altyapı ile ilgili dev bir projenin küçük bir parçasını sizlerle paylaşmak istiyoruz çünkü Galatasaray’ın özellikle futbolda gelişmesini, tavanla birleşmesini bir an önce sağlamamız gerekiyor. Burada size çok ihtiyacımız var. Yeni sistemin bir parçası olmak zorundayız, zorundasınız. Birazdan arkadaşlarımız size daha ayrıntılı bilgi verecek ama ben size birkaç hatırlatmada bulunmak istiyorum.

Futbol okulları sadece ekonomik amaç taşımamalı, teknik amaç da taşımalı. Oradan akademimize, akademimizden de yukarı doğru bir sirkülasyon sağlanmalı. Bunun için beraberce yeni bir çalışma yapacağız. Buradaki çocuğumuz hangi antrenmanı yapıyorsa, dünyanın herhangi bir tarafındaki herhangi bir futbol okulumuzun öğrencisi de aynı antrenmanı yapacak. Hangi kaloriyi alıyorsa, hangi yemeği yiyorsa aynısını yiyecek. Bir sistem içerisinde birbirini tamamlayan bu halkalar, sonunda inanıyorum ki futbolcu getirmek, yetiştirmek ve A Takım’a kazandırmak adına bizim önümüzü açacaktır.

Sizlerle, akademimizle hep birlikte çalışacağız. Daha çok denetim, daha çok iletişim ile bu projenin sonunda geleceği yeri hep beraber tayin edeceğiz ve bu gururu beraberce sahipleneceğiz. Milli Takım ve Galatasaray’da daha önce de birçok bilimsel çalışmamız olmuştu, birçok başarılı işi bilimle beraber götürmüştük. Bu yöntemleri artık sadece Galatasaray Akademisi’nde değil, futbol okullarımızda da kullanacağız.

Geldiğimizde futbol okullarının kapanma ihtimali vardı. Çünkü kaliteli eğitim bizim için vazgeçilmez unsur. Daha da önemlisi, hiç vazgeçemeyeceğimiz bir şey var; bu okullar Galatasaray adını taşıyor ve bu ismi taşıyan yerde mutlaka Galatasaray’a yakışır kalitede olmak gerekir. Arkadaşlarımızla toplanarak, gerekirse futbol okullarımızın sayısını artırmaya ve bu okullarımızı geliştirmeye karar verdik. Bu muhakkak ki kulübe ekonomik olarak önemli bir katkı sağlayacaktır ancak bundan da önemlisi teknik olarak ne kadar katkı sağlayacağıdır. Futbol okullarından bundan sonra daha fazla oyuncunun Akademi’ye geleceğini düşünüyoruz.

Burada, Galatasaray ailesini genişletmek, Galatasaraylı olan her yere bu hizmeti götürmek, mümkünse bir çocuğumuzu dahi kaybetmemek amacımız. Buradan hareketle, bundan sonra sahanızla, zemininizle, tesisinizle, oyuncuya verdiğiniz antrenmanla, değerle, yaklaşımla en kaliteli eğitimi sağlamanızı istiyorum. Her şeyden önce iyi birer insan yetiştirmenizi istiyorum. Sonuçta hepimiz Galatasaray’a katkıda bulunacak yeni futbolcular istesek de her saniye önemli oyuncular çıkmayabilir ama sizin sayenizde önemli insanlar çıkabilir. Bu da bizim ilk hedefimizdir; önce insan yetiştirmek, ondan sonra sporcu olabilir. Sonra da akademimize, akademimizden bize gelebilir, bundan şüphemiz yok.

Şu felsefeyi kendinize bence prensip edinin. Her dakika bir Messi, Ronaldo, Arda ya da Emre Çolak yetişecek diye kendinizi çok şartlamayın. Değişik oyuncular yetişebilir, en üst kalitede olmadı diye üzülmeyin, yaptığınız işin tatminini bence insan yetiştirerek manevi olarak alacaksınız. Başta da söylediğim gibi, projelerimizin çok küçük bir bölümü bu, hepimize hayırlı olsun. Kendi arkadaşlarım, Akademi’nin başı olarak Müfit Hoca’ya, Fatih Hoca’ya ve akademimizin diğer elemanlarına emekleri için çok teşekkür ediyorum. Şimdiden size ve onlara bu beraber yolculuğumuzda başarılar diliyorum. Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum
    .
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Milan Baros Banik Ostrava ile yarım sezonluk anlasti ayrıca Çek takımı zor durumda oldugu icin Yarım Sezon ücret olmadan oynayacak.

Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Milan Baros Banik Ostrava ile yarım sezonluk anlasti ayrıca Çek takımı zor durumda oldugu icin Yarım Sezon ücret olmadan oynayacak.

O başkan mıdır artık başka yönetici midir bilmiyorum ama Nedim Türkmen'e çok benzemiyor mu ya
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ah ulan Baros...Herkes de bir burukluk vardır eminim.

Baros'un Banik Ostrava'da hisseleri varmis o yüzden para almayacakmis galiba. Sakal da yakismis bu arada

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

adam sakal bırakmış yahu... ilk kez gördüm...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kas orada bağımsızlığını ilan etmiş..
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O nedir öyle ya Hamit mi o ?
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Başka kim olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Eboue sol bek oynayabilir mi ? Tabi oynar hatta Riera'dan daha iyi verim bile verebilir. Riera bek oynamadığı için tam olarak riskli oynuyor, bek oyuncuları topları yada çalımlara taç çizgisine doğru atar kolay kolay faul yapmazlar ancak Riera tam tersi, çalımıda top uzaklaştırmayıda göbeğe doğru yapıyor büyük örnek var Hasan Ali'nin attığı gol. Şuan için bu denemeyi Schalke maçında yapmaz bence Fatih Terim. O riski alamaz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Michael Basser Bursada sağda oynardı Ertuğrul Sağlam döneminde Hikmet Karaman onu sol bek koydu.Tuncay'la mühtiş bir uyum yakaladılar.Bazen öndeki oyuncu arkayı etkiliyor.

Şuda var Michael Basser hucuma kalktığı zaman Tuncay geride kalıyor.Onun mevkisini savunmak adına kimin zaman.Amrabat veye Emre Çolak gelirmi geriye o soru işareti..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Michael Basser Bursada sağda oynardı Ertuğrul Sağlam döneminde Hikmet Karaman onu sol bek koydu.Tuncay'la mühtiş bir uyum yakaladılar.Bazen öndeki oyuncu arkayı etkiliyor.
    Ertuğrul Sağlam döneminde de sol bek oynamışlığı vardır Basser'in.
    Sentugo.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Drogba,şu pozisyonlardan bile sağ çıkmış bu adam.

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=Cs88nvpF_gw"]drogba[/YOUTUBE]

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=NvSNMrcKR5Q"]drogba2[/YOUTUBE]

Mesaj Yetkileri