Sayfa 345 / 896 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon
10,321 ile 10,350 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sen de biliyorsun en önemli eksiklerin kanatta ve forvette olduğunu.Bunu geçen senenin 2.yarısı gördük rahatça.Son bilmem kaç maçta 1 gol yedi beğenmediğin savunma.Şu anda eksikler var.Bilica gönderilip yerine bir stoper alınabilir hatta alınmalı da.Ama öncelik forvette.Ayrıca böyle yazarak yönetimi kandırıp forvet transferinden vaz mı geçirmeye çalışıyosun anlamadım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kanatlar sorunu Stoch ve Dia ile çözüldü, şimdi en büyük ihtiyaç forvet. Bir tek Stoch'un bile ne kadar etki ettiğini gördük, Kazım'a güvenilmeyeceğini, Deivid ile asla yürümeyeceğini de gördük. Bu şartlarda kanat transferi mutlaka gerekliydi.

Forvete de transfer gerekli, Güiza artık oynayamayaz, satılmasa dahi oynayamaz, tabi pişmanlık gösterip diğer oyunculardan daha fazla çalışmazsa ki bunun da olacağını hiç sanmıyorum.

Savunma, İlhan'ın sakatlığı sebebiyle, Gökhan-Lugano-Bekir-Santos şeklinde olacak, Bilica yerine Bekir'in oynaması daha iyi olur, en azından yabancı kontenjanı açılmış olur. Ama Lugano olmadığında sorun yaşanacağı aşikar, bu nedenle Bilica gönderilip, tecrübeli, yedek kalmayı sorun etmeyecek bir alternatif alınmalı. (Geçen sene devre arasından beri söylüyorum, eğer geçen sene devre arasında 1 stoper alınmış olsa, Lille'e de elenmezdik, şampiyonluğu da kaybetmezdik)

Takım savunması üzerine yoğunlaşılırsa, eldeki oyuncularla geçen sene 10 maçta 1 gol yiyen bir takım var, bu küçümsenmemeli. Geçen sene bu tür savunma yaparken de çoğu maçta ileride etkisiz bir takım vardı, bunu giderecek 2 kanat ve 1 forvet takviyesi var.

Eğer kadro bu halde kalırsa, eksikler olmadığında sıkıntı olmaz ama lig uzun maraton, mutlaka eksikler olacak. Bu eksiklikler yaşandığında oynayacak oyuncular ile eksiklik yaşanmadığında oynayanlar arasında kalite farkı çok fazla olmamalı, öyle olduğunda takım oyunu da zarar görüyor, Lugano yoksa Lugano yerine oynayacak isim Bilica olmamalı, Bilica'dan 1 kademe daha yukarıda bir isim olmalı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Adam gibi bir fovet alırsak bu takım çok iyi işler yapar.

Stoch'u dün akşam izledikten sonra heyecanlandım içim kıpır kıpır oldu.İnanıyorumki Dia'da büyük etki yaratacak.Savunmaya Lugano Gökhan katılacak.İlhan'ın göstereceği performans sadece kafamdaki soru işareti.

Zaten ön libero'da Emre - Topuz ikilisi bence fazlasıyla yeter

Sadece bir forvet lazım 11 için.Gyan gelsede rahata kavuşsak artık.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ben Fener'in Mehmet Topal gibi hem mücadeleci hem de iyi top kapabilen bi ortasahaya da ihtiyacı olduğunu düşünüyorum...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    ben Fener'in Mehmet Topal gibi hem mücadeleci hem de iyi top kapabilen bi ortasahaya da ihtiyacı olduğunu düşünüyorum...
    Appiah Biz o fırsatı 3-5 sene önce teptik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

volkan
    gökhan
    lugano
    ilhan(bekir)
    santos
    emre
    mehmet
    özer
    dia
    stoch
    yeni transfer

bu şekilde oynarsak aykut hocanın istediği sistemi oturtabiliriz sanırım aykut hocada aragones gibi topa sahip olan ama hızlı oynayan bir takım istiyo yani alexsiz bir takım.alex'i oynatmadan cesurca kurmalı kadrosunu.sağ bekte eksiğimiz oldugunda okanı kullanmalı tek işi kaleciye pas vermek ve çalım yemek olan önderi değil.zaten caner sol tarafta bek alternatifi olabilir kanatta iyi bi yedek oldugu aşikar sagda disiplinsizde olsa kulübe için kazım iyidir.forvette de kulübede göhan ünal var.biraz kıpırdanıyo gibi sanki,dün ki maç için söylemedim sadece gs maçında santosun golünde ön direğe harika bi koşu yapmıştı her forvet yapmaz bunları ama gökhan akıl etti yaptı,tamam santos şut atmayı tercih etti ama bi forvet için temel bilgilerdir koşacagı yeri iyi bilmek.aslında sıkıntılı bi kadromuz yok sadece emre mehmet özer 3üde çok sakatlanma tehlikesi olan oyuncular tek yönlü selçuk ve aşırı pasif cristian orada oynadıgında çok sırıtıyolar.en azından bi tane göbege yırtıcı oyuncu alınmalı.ben forvet ve orta sahanın ortasına transferin yeterli olacağını düşünüyorum.bilica iyi kötü oynar stoperde lugano yokken sağ bektede okan denensin istiyorum zaten sezon boyunca 4-5 maç olmuyo gökhan gönül bi genç kardeşimiz oynayabilir o kadarcık maçtada,oynayamıyacak kadar yetersizse kapatalım alt yapıyı.yedek kaleci olarakta mert var babacan son zamanlarda güven vermesede
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Appiah Biz o fırsatı 3-5 sene önce teptik
    sadece ligde olsa Fener bu kadro fazlasıyla yeter ama 3 kulvarda mücadele edecek ve Avrupa'da iyi bi yere gelmek istiyorsa bi Appiah daha şart beLki Annan gelir
    Screw you guys, I'm goin' home

Şu anda kadro olarak tek eksiğimiz gelecek forvet ve sakat oyuncular.Şu an Fenerbahçe'yi yerden yere vuranları bir de Lugano,Mehmet Topuz,Özer Hurmacı,Gökhan Gönül ve yeni alacağımız forvet oyuncusu takıma katıldıktan sonra görmek istiyorum,bakalım o zaman ne diyecekler..

Onun dışında bir sıkıntımız olduğunu düşünmüyorum.Önder,Bilica,Baroni,Deivid gibi oyuncular gitmeseler bile sezonun büyük bir kısmını yedek kulübesinde geçirecekler.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    sadece ligde olsa Fener bu kadro fazlasıyla yeter ama 3 kulvarda mücadele edecek ve Avrupa'da iyi bi yere gelmek istiyorsa bi Appiah daha şart beLki Annan gelir
    Emre'de yetiyor bence ama Emre Appiah olsa ön libero'da heralde Türkiye'nin tartışmasız en katı ön libero hattı bizde olurdu (: Ön libero transferi olmaz artık olamaz Ne Topuz'u ne Emre'yi klubeye çekemez hiçkimse

Şuan tek eksik forvet ve sakatlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu sene olur mu bilmiyorum ama Alex ile artık devam edilmemesine karar verildiğinde, açılacak yabancı kontenjanı da orta saha için kullanılacak, Emre-Topuz(Özer) ve alınacak yabancı. Bu sene mi olur bilmiyorum ama seneye kesin olacağını düşünüyorum.

Yerli transferi olacak, kaleye Serdar istenmiş ama takımdan bedavaya para uğruna giden ve şimdi İlhan Cavcav'ın çok para istemsi sebebiyle bu transfer olmayacak gibi, olursa Serkan Kırıntılı alınacak sanırım.

Kadroda 9 yabancı var, alınacak forvetle 10 olacak. Güiza satılırsa, Deivid ile de yollar ayrılırsa 8 yabancıya düşeceğiz, sanmıyorum ama 1 tane belki genç bir oyuncu alınabilir ya da Deivid tribünde oturma kontanjanı için takımda kalır. Bilica ve Cristian'ın durumlarına göre (Cristian'ının gönderileceğini düşünmüyorum) eğer gönderilirlerse transfer olur.

Yerli takviyeleri bu nedenle merak ediyorum ama lig başlayacak neredeyse, artık yerli transferi yapmak da zorlaşır, takımlar göndermek istemezler, isterlerse de çok para vermek gerekir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Bizim bir forvet bir defans transferine ihtiyacımız var.Forvetin zaten alınacağı aşikar fakat stoper düşünülmüyor sanırım.Bilica Lugano ile iyi bir ikili fakat Lugano olmayınca tek başına çok sırıtıyor.Ayrıca atak futbolu düşündüğümüz sisteme de uymuyor.Dün Young Boys maçında 2.yarı kapanınca takım daha etkili olduğunu gördük.Bilica kapanan takımlar için çok iyi bir defans oyuncusudur.

Stoch transferinin ne kadar iyi bir transfer olduğunu dün gördük.Gerek çabukluğuyla gerek hırsıyla takıma çok şeyler katacağını düşünüyorum.Dia transferinide her ne kadar kapalı kutu olarak bulsam da anlatılan ve videolardan izlediğimiz kadarıyla Aykut hocanın sistemine uyan hızlı dribbling yapabilen hırslı bir futbolcu görüntüsü var.Umarım bize yararlı olur Dia.

Forvet transferine gelince Gyan en büyük aday gibi duruyor.Ama tek bir kişi olsaydı listede orta yol bulunur transfer çoktan biterdi diye düşünüyorum.Alternatif isimlerde var sanırım.Gyan transferi beni mutlu eder ama bir Bent transferi beni çok daha mutlu eder.

Stoperde Lugano-İlhan ikilisi oynayacak.Yalnız onlar birbirine alışına kadar biraz sıkıntılı maçlar çıkaracağız defansta.İlhan'ın sakatlığı büyük şanssızlığı oldu.

Dün maçta gözlemlediğim kadarıyla söyleyebilirim ki Gyan tipinde bir forvetin Fenerbahçe'ye verecekleri çok fazla.Ama Gyan için de hala tereddütlerim var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlhan 6 hafta olmayacak olması bizi sıkıntıya sokmaz bence gobekte oynayacak oyuncular var genede önemlı olan bır an once Güiza'nın satılması ve onun yerıne alınacak bır forvet gereken tek sey bu benım gorusum olarak

Güiza konusunda Fenerbahçe elinden geleni yapıyor,futbolcuya karşı bütün yükümlülüklerini yerine getiriyor.Fakat Güiza sorun çıkarttığı sürece,onun bu takımda kalma şansı yok.Bu yüzden bir forvet transferinin yanı sıra en önemli yapılacak işlerden biri de Güiza'yı satmak.Ne bedelle olursa olsun.

Lugano İstanbul'da!
    Fenerbahçe'nin Uruguaylı futbolcusu Diego Lugano, İstanbul'a geldi. İberia Havayolları'yla Madrid üzerinden Atatürk Havalimanı'na gelen Uruguaylı oyuncu, burada basın mensuplarına herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Lugano, 2010 Dünya Kupası'nda Uruguay Milli Takımı'nda forma giymişti.

29.07.2010
    Kaynak : AA
    Suarez dün akşam Ajax'ın PAOK ile oynadığı maçta forma giydi,hatta gol bile attı.Lugano ise daha bugün geliyor.Kesin birşey söylemek istemiyorum ama hayal kırıklığına uğrattı bu durum beni.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Suarez dün akşam Ajax'ın PAOK ile oynadığı maçta forma giydi,hatta gol bile attı.Lugano ise daha bugün geliyor.Kesin birşey söylemek istemiyorum ama hayal kırıklığına uğrattı bu durum beni.
    İzini veren bizleriz adam tatilini 1 hafta kısalttı bile.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hollanda ligi bizim ligimizden 2 hafta önce bitti. Yani Suarez Lugano'dan 2 hafta fazla tatili zaten yapmıştı.

Fransız basını diyor ki;
    Bafétimbi Gomis

Fenerbahçe Kulübü, Young Boys maçının ardından Asbaşkan Murat Özaydınlı ile İdari Menajer Hasan Çetinkaya'yı Ganalı golcü Asamoah Gyan'ın transferi için Fransa'ya gönderdi.

Türkiye'ye, özelllikle de Fenerbahçe'ye çok sıcak bakan Gyan, transferinin gerçekleşmesi için geçtiğimiz günlerde Rennes Kulübü Başkanı Lelay ile özel bir görüşme yapıp izin istemişti.

Ganalı oyuncunun bu görüşmesinden sonra Fenerbahçeli yöneticilere Rennes yönetiminin transferi konusunda yumuşadığını bildirdiği, son atağı yapmalarını istediği belirlendi.

Fransa'ya giden sarı-lacivertli yöneticiler, son kez masaya oturup, bonservis bedelini 20 milyon eurodan 16 milyon euroya kadar çektikleri golcü oyuncuyu İstanbul'a getirmeye çalışacaklar.

Bu arada Fransa'nın Le Parisien Gazetesi'nde yer alan habere göre Asamoah Gyan transferi için çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli kulübün, bu transferin gerçekleşmemesi ihtimaline karşın Lyon'da forma giyen Fransız golcü Gomis'e de teklif götürdüğü belirtildi.

Haberde Fenerbahçe'nin Gomis'i kadrosuna katmak için 12 milyon euronun yanı sıra bazı bonus ödemeleri önerdiği ancak Lyon'un 14 milyon euro nakit ödeme talep ettiği iddia edildi. 24 yaşındaki Bafetimbi Gomis, Lyon'a 2009 yılında Saint-Etienne'den transfer olmuş, geçen sezon 37 lig maçında 10 gol, 5 asiste imza atmıştı.

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

gomis'in ciddi bi hastalığı falan yoksa gomisi alalım çok seviyorum ben o adamı.gyandan falanda iyi forvettir
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gomis sürekli rahatsızlanıyordu benim bildiğim . Milli takım kamplarında 2 defa rahatsızlanmıştı filan . iyi bir sorgulamak gerekiyor

Forvet transferi şart tamam da en az onun kadar acil bir stoper bulmak lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe’nin savunma oyuncusu Önder Turacı’ya Trabzonspor'un talip olduğu öğrenildi. Transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor bu oyuncuyu renklerine bağlamak istediği kaydedilirken, Kayserispor ve Bursaspor'un da bu futbolcuyu istediği öğrenildi.

Trabzonspor, Bursaspor ve Kayserispor bu oyuncuyu almak için Fenerbahçe ile görüşmelere başladı. Üç kulübün Önder’i almak için girişimleri devam ederken, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın alternatif oyuncu sıkıntısı nedeniyle bu oyuncunun transferine izin vermediği bildirildi.

Takımda sürekli forma şansı bulamayan Önder Turacı’nın gitmek istediğini yönetime ilettiği; ancak Aykut Kocaman’ın bu oyuncuyu bırakmak istememesi nedeniyle Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da Önder Turacı’nın gidişine şimdilik izin vermediği öğrenildi.

Sadi Kemal Yaşar / Radyospor

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, Gyan transferinin 3-5 içerisinde biteceğini söyledi.

GYAN İÇİN SON NOKTADAYIZ, BU TRANSFER 3-5 GÜN İÇERİSİNDE BİTER

3-5 gün içerisinde yeni bir santrafor da alacağız. Yeni forvetimiz geldiği taktirde satışlar ivme kazanacak. Asamoah Gyan’la hâla görüşülüyor. Şu anda pazarlık konusu, bitmiş bir şey yok, ama pazarlıklar devam ediyor. Olursa müthiş bir santrafor almış olacağız. Almakta kararlıyız; umarım transferi 3-5 gün içerisinde bitireceğiz. Elbette, Gyan’ın alternatifleri var; ama birinci derecede üzerinde durduğumuz bu futbolcu.

AYKUT KOCAMAN’IN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ

Biz Aykut Kocaman’a inanıyoruz. Tüm yönetim kurulu ve başkanımızın onayıyla bu vazifeye geldi. Sonuna kadar Aykut Kocaman’ın arkasındayız. Bunu laf olsun diye söylemiyoruz. Gerçek düşüncemiz. Aykut Kocaman’ın çok başarılı olacağına inanıyorum.

GÜİZA’YA İSTEDİĞİMİZ FİYATI VERSİNLEN MEMNUNİYETLE SATARIZ

Guiza’nın talibi varsa memnuniyetle oturup görüşürüz; ama taliplisi yoksa da devam edecek. Sonucunda teknik direktör Aykut Kocaman, karar verecek, oynatacak ya da oynatmayacak; ama ciddi bir alıcısı çıkarsa memnuniyetle karşılar, anlaşırsak veririz. Aykut Kocaman bu konuda son kararı verecektir.

Radyospor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şahsen gomis'i istemem ben hızlı bir oyuncu değil bana göre ve oda güiza gibi kolay golleri kaçırıyor her oyuncu kaçırır gol ama 6 pas ıcınde de tribüne vurulmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

güiza ve deivid giderse genç stoper ve ortasaha oyuncusu alınabilirmiş.

tahminimce bunlar yabancı olur.
    (/s)

23. Default

yapma FB, Gomis hayranıyım bana bu eziyeti çektirme

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

dafansa carnavaro forvete adebayor diye bi haber okudum doğruluk payı varmı acaba bilen varmı? olursa süper olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    dafansa carnavaro forvete adebayor diye bi haber okudum doğruluk payı varmı acaba bilen varmı? olursa süper olur.
    Stoper arayışı içinde olduğumuzu maalesef düşünmüyorum. Yinede Cannavora bir ihtimal fakat Adebayor imkansız.Cannavora haberleri İtalya basınında çıktı ama doğru olduğunu düşünmüyorum.Adebayor haberi hiç görmedim..

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    Doğruluk payı yok çünkü Cannavaro Dubai'ye gitti.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

O Cannavaro değil kardeşi Paolo Cannavaro gelecek diye haber var

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by alex2009 View Post
    O Cannavaro değil kardeşi Paolo Cannavaro gelecek diye haber var
    Pardon kardeşelr karışmış.

5 Ağustos Perşembe günü Aykut Kocaman gönderilecek oyuncuların listesini yönetime verecek.

Gidecek oyuncular arasında Volkan Babacan ilk sırada.Kiralık verilecek büyük ihtimalle.Önder,Deivid ve Güiza da gidecek.

Aslında Trabzon'a Ceyhun Gülselam için Önder+Para teklif etsek ne güzel olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Volkan Babacan'in kesinlikle gitmesi lazim zaten.. Cok kötü hazirlik maclarinda hic begenmedim 6 senedir a takimla antrenmanlara cikiyor 1 gram gelistirmedi kendisini

Mesaj Yetkileri