Sayfa 345 / 447 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon
10,321 ile 10,350 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Kimse yazmamış herhalde basında çıkan haberler:
    Marca : http://www.marca.com/2013/05/14/futb...368552723.html

Guardian : http://www.guardian.co.uk/football/2...a-racist-abuse

Dailymail : http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...ahce-fans.html

BBC : http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/22527009

Le'quipe : http://www.lequipe.fr/Football/Actua...2#xtor=CS1-12-[Drogba-et-la-theorie-de-l-evolution-370892

Skysport : http://www.skysports.com/story/0,195...373474,00.html

Espn : http://espnfc.com/news/story?id=1447...c=5739&cc=5739

ModernGhana : http://www.modernghana.com/sports/46...racist-ab.html

Aftonbladet : http://www.aftonbladet.se/sportblade...cle16772632.ab

Son olarak da görüntüleri ekşi sözlükten yayınlayan yazar tehditler aldığı için diğer videoları yayınlamaktan vazgeçmiş ...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

aziz ve tayfası yine rezil etti kendilerini

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bunlar kendilerini uyanık zannediyorlar ancak yeni görüntüler ortaya çıktı, internette bir sürü fotoğraf var. Böyle yaparak hiçbir şeyi düzeltemezler, suçlular cezasını çekmeli. Yakışmadı bu Fenerbahçe'ye.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

sabrinin yüzünden meireles gibi bir oyuncuyu kulüpten kovarlarsa ben bu yönetimin aklindan süphe ederim.. gerci kovsalarda devre arasinda geri alabilirler öyle bir huylarida var..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    sabrinin yüzünden meireles gibi bir oyuncuyu kulüpten kovarlarsa ben bu yönetimin aklindan süphe ederim.. gerci kovsalarda devre arasinda geri alabilirler öyle bir huylarida var..
    sabri yüzünden mi sabri mi demiş elini oralara götür diye

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    yahu nereye kovuyorlar akıl var mantık var. 10 M verdik o adama. min 7-8 verilmesi lazım ki yollayalım yoksa gelecek sezon takımda olur.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eğer bu hareket cezasız kalırsa yazıklar olsun.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Ben de gönderileceğini düşünmüyorum çünkü şu andaki yönetimde spor etiği diye bir kavram yok zaten olanları hepimiz biliyoruz 2-3 hatta daha uzun zamandır

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Ben de gönderileceğini düşünmüyorum çünkü şu andaki yönetimde spor etiği diye bir kavram yok zaten olanları hepimiz biliyoruz 2-3 hatta daha uzun zamandır
    yahu bak etik demeyin , komik oluyor çünkü arkadaşını hastanelik eden adam takımınızda
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    yahu bak etik demeyin , komik oluyor çünkü arkadaşını hastanelik eden adam takımınızda
    Takım içi kavgalar bence olabilecek bir şey aynı şekilde tribünlerde topluca olmasa da argo da çünkü bunlar futbolun doğasında olan şeyler kendim sporcuyum kendimden biliyorum eğer mağlubiyetten sonra o soyunma odasında gırgır şamata varsa sorun var demektir o odada ya tamamen sessiz olunur ya da büyük tartışmalar olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yanlış hatırlamıyorsam kapıyı kilitlemiş , dövmüş , ardından hastaneye gitmişti Riera. Olabilir ? Evet , diyorsanız tartışılacak bir durum yok.

Bakın Meireles'in hareketini doğru bulmuyorum kesinlikle. Aynı Melonunki gibi. ama Melo olayı döneminde GS şampiyonluğa oynuyordu ve Melo kilit bir adamdı. kadro dışı kalmamasını doğru bulmuştum ben. o çıkınca takımın ne durumda olacağı bilinemezdi. Şimdi de Meireles'e 10M para verildi. Bu adam 7-8 den aşağı paraya bırakılırsa kulüp büyük zarar etmiş olur. İki durumda da kulüp menfaati var.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Melo yaptığından pişmanlığını onlarca kez dile getirdi,Meireles'de böyle bir şey yaparsa benlik sorun kalmaz çünkü ne kadar eleştirsek de kimse hayatımda böyle bir hareket yapmadım diyemez.Bu hareketin affedilmeyecek bir yanı olduğunu düşünmüyorum.Nouma kurban oldu,Meireles olmasın.İnsanları kaybetmek kolay,kazanmak zordur.Elimizden geldiğince Meireles'i kazanmaya çalışmalıyız.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    adana

yanlış hatırlamıyorsam kapıyı kilitlemiş , dövmüş , ardından hastaneye gitmişti Riera. Olabilir ? Evet , diyorsanız tartışılacak bir durum yok.

Bakın Meireles'in hareketini doğru bulmuyorum kesinlikle. Aynı Melonunki gibi. ama Melo olayı döneminde GS şampiyonluğa oynuyordu ve Melo kilit bir adamdı. kadro dışı kalmamasını doğru bulmuştum ben. o çıkınca takımın ne duruma etki edeceği bilinemezdi. Şimdi de Meireles'e 10M para verildi. Bu adam 7-8 den aşağı paraya bırakılırsa kulüp büyük zarar etmiş olur. İki durumda da kulüp menfaati var.
    abartmış o zaman ve benim bildiğim kadarıyla hoca ve ekibi sert bir tepki koymuş antrenmanlara çıkmasını yasaklamıştı fakat oyuncular melo'nun takımda önemli bir rolü olduğu için affedilmelerini istemişti melo da özür dilemiş affedilmişlerdi

Şimdi Meireles bu hareketi milyonların izlediği bir derbide yapıyor önceki savunmasında ben o hareketi kızıma nasıl açıklarım diye kendini savunmuştu acaba burda kızına nasıl açıklayacak..

Sahada çirkinleşen oyuncular istemiyoruz artık bana göre artık Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan Fenerbahçe'nin ise Gökhan Gönül'dür artık diğer oyuncuların da bilinçlenmesi lazım..

Yazmışken Volkan konusu da yazayim
    1-Bir maçta galatasaray taraftarına doğru cinsel organını tuttu
    2- 2-1 geriye düştükleri bir galatasaray maçında Lincoln'e saldırdı
    3-Koller i itti kırmızı gördü takımın oyuncu değişikliği hakkı da yoktu tüm emekler sayesinde boşa gidebilirdi
    4-Bu sezon başı gazeteciyle tartışmasını hepimiz biliyoruz

Sabri için de aynısı geçerli sen şampiyon takımın kaptanısın o maçı kaybetsen nolacak kaybetmesen nolacak sonuçta sen kazandın ne bu hırs hiç yakışmıyor her ikisinin de savunulacak bir yanı yok

Emre'ye diyecek söz bile yok herkes nasıl biri olduğunu biliyor zaten

Yakışmıyor...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bakın Meireles'in hareketini doğru bulmuyorum kesinlikle. Aynı Melonunki gibi. ama Melo olayı döneminde GS şampiyonluğa oynuyordu ve Melo kilit bir adamdı. kadro dışı kalmamasını doğru bulmuştum ben. o çıkınca takımın ne durumda olacağı bilinemezdi. Şimdi de Meireles'e 10M para verildi. Bu adam 7-8 den aşağı paraya bırakılırsa kulüp büyük zarar etmiş olur. İki durumda da kulüp menfaati var.
    Nouma'da o sezon bizim kilit oyuncularımızdandı. Bizde yaklaşık 6-7 Milyon € verip almıştık, bizde zarar ettik. Nouma o zaman 7 ay men cezası almıştı, şimdi aynı ceza Meireles'e de verilmeli ki adalet yerini bulsun.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kulübün gün boyu yaptığı açıklamaları hayretle izliyorum. Kamuoyunun salladığı oltaya öyle bir geldiler ki ; Bireysel bir olayı resmen kulübün bulaştığı bir meseleye çevirmeyi başardılar, Bravo vallahi bu kulübe bir ırkçılık yapışmamıştı bunu da başarılar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

açiklamaya gel kararimizin arkasindayiz dediler

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Takım içi kavgalar bence olabilecek bir şey aynı şekilde tribünlerde topluca olmasa da argo da çünkü bunlar futbolun doğasında olan şeyler kendim sporcuyum kendimden biliyorum eğer mağlubiyetten sonra o soyunma odasında gırgır şamata varsa sorun var demektir o odada ya tamamen sessiz olunur ya da büyük tartışmalar olur
    O olay skandaldır bence... Oda da gır gır şamata olmasın doğrudur. Ancak her mağlubiyetten sonrada bir futbolcu aynı takımdaki arkadaşını öldüresiye dövüp hastanelik mi etsin? O bakış açısıda yanlış. Bunlar takım için gibi görünebilir ancak hep ülke futbolumuza, zihniyete zarar verir. Meireles ne olursa olsun o hareketi bütün taraftarın önünde kameralara karşı yapmamalıydı. Çıkacak karara saygı duyarım. Nasıl ki Galatasaray Melo ile devam etme kararı verip herkes saygı duyduysa gönderilme kararınada kalması kararınada saygı duyacağım. Gönderirlersede olur mu böyle aptallık denmemeli. Ancak ülkemizdeki şartlarda mağlum. Milyon euroları verdiğin bir adamı ha deyincede gönderemezsin. Hasan Şaş ceza almamışta Meireles nasıl alırda vs. gibi söylemlerin aksine, 4-5 maç ceza alıp cezasını çekmelidir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Nouma'da o sezon bizim kilit oyuncularımızdandı. Bizde yaklaşık 6-7 Milyon € verip almıştık, bizde zarar ettik. Nouma o zaman 7 ay men cezası almıştı, şimdi aynı ceza Meireles'e de verilmeli ki adalet yerini bulsun.
    3.5 milyon euro

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    3.5 milyon euro
    Marsilya'ya geri gönderdik, sonraki sezon alırken 4 Milyon € daha verdik.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İkinci açıklamada şöyle bir kısım var, ki doğru olan da bu, daha ne desinler adamlar;

Resmi niteliğinden şüphe duyulmayacak ve algı kirliliği yaratmaya yönelik olmayan görüntü ve belgelerin varlığı halinde, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün benzeri görülmemiş nitelikteki en sert tedbir ve kararları alacağı şüphesizdir.

Bununla birlikte bu niteliğe haiz olmayan hiçbir görüntü ve belge üzerinde yapılan tartışmalara taraf olmayacağımızı hatırlatır, bu tartışmaların sonucunda Türkiye'nin zarar göreceği gerçeği ve ikazını bir kez daha kamuoyunun bilgilerine sunarız.
    Adamlar diyorki bize gelen görüntülerle biz bunları düşündük, bu açıklamaları yaptık. Şayet resmiyet kazanmış başka görüntüler de bize ulaşırsa ve bazı kişilerin cezalandırılması gerekirse gereğini yaparız. Doğru açıklama yapmışlar, burda yanlış olan ne?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Resmi olması için görüntünün CD'ye atılıp üzerine "resmi evraktır" kaşesi vurulması falan mı lazım acaba ? Enteresan bir beklenti...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Marsilya'ya geri gönderdik, sonraki sezon alırken 4 Milyon € daha verdik.
    http://www.transfermarkt.com.tr/tr/p...eler_5333.html
    4 e alıp sonrakı sezon 2 bucuka satmıssınız ondan sonrakı sezon 3.7 geri almışsınız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

adalet anlayışınız buysa garip gerçekten , gerçi 60-70 yıldır kim yönetse ülkeyi sizdeki aynı anlayışla yönettiği için sürekli kavga içindeyiz ya neyse , benim canım yandı onun da canı yansın.O zamanki doğru muydu ? değildi %90 beşiktaşlıya göre ama olsun doğru da olmasa ben başkasına da yapmak istiyorum bunun çünkü bana yapıldı ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

adalet anlayışına gelirsek nouma orda taraftara yapıyor o hareketi burda meireles bir kişiye yapıyor ha doğrumu ceza verilsin ama öyle 6 7 ay men olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Şu an ki futbol yönetimi kimseye 6-7 ay men cezası veremez. Eğer Meireles'e kendi kulübü ceza vermezse, önceki vukuatları gibi 3-4 maç ceza ile atlatır. FB yönetiminin Meireles'i göndereceğine zerre kadar ihtimal vermiyorum. Bana kalsa vukuatlarına gelene kadar zaten fiyat-performans ölçütünden dolayı takımda kalmayı haketmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Irkçılık meselesi için yapılan toplantıda Fenerbahçe yönetimi stratejik olarak büyük bir hata yapmış. Olaydan dolayı üzüntü duyuyoruz, bu münferit olaya karışan kişilerin bir daha stadımıza girmemesi için önlem alacağız deseler olay kapanıp gitmişti çoktan. Dakika hesapları, fotoğraflar ile açıklamalar falan bunlar kulübün işi değil ki. Bıraksalardı o kişiler kendilerini savunsaydı. Çok önemli insanlar herhalde, özel taraftar bunlar, başka türlüsünü mantığım almıyor.

Bundan sonrası için risk de aldı Fenerbahçe yönetimi. Bence hem Drogba hem de Galatasaray yönetimi Uefa'ya bu konu hakkında başvuruda bulunacak, Fenerbahçe toplantıdaki tavrıyla bir nevi olayın kahramanlarına arka çıkmış Uefa'dan ceza gelirse kulübü de etkileyebilir bu durum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    adalet anlayışınız buysa garip gerçekten , gerçi 60-70 yıldır kim yönetse ülkeyi sizdeki aynı anlayışla yönettiği için sürekli kavga içindeyiz ya neyse , benim canım yandı onun da canı yansın.O zamanki doğru muydu ? değildi %90 beşiktaşlıya göre ama olsun doğru da olmasa ben başkasına da yapmak istiyorum bunun çünkü bana yapıldı ?
    Sizinle ahlak farkımız burda ortaya çıkıyor işte. Taraftarın ve camianın sevgilisi olan adam gibi adam Nouma'yı bile harcadık bu uğurda biz. Fenerbahçe yönetimi o zamanlar bas bas bağırıyordu, yaptığı hareket örf ve adet kurallarına aykırı diyorlardı. Şimdi ise bu hareket konuşulmuyor bile, susmuşlar. Yönetimden bir özür bile yok. Irkçılığı savunan bir kulüpten başka birşey beklenemezdi zaten. Herkes Beşiktaş olamıyormuş bunu öğrendim.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    adalet anlayışına gelirsek nouma orda taraftara yapıyor o hareketi burda meireles bir kişiye yapıyor ha doğrumu ceza verilsin ama öyle 6 7 ay men olmaz
    Meireles bu hareketi sana yapsa( bi Kişisin sonuçta) tepkin aynı olur muydu çok merak ediyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Meireles'in yaptığının savunulacak bir tarafı yok. Ama sözleşmesinin feshedileceğini aklımın ucuna bile getirmiyorum. Öyle bir şey olacağını sanmam. Ceza alması muhtemel gözüküyor.

Nouma'nın sözleşmesini evet kulüp feshetmişti ama o zaman dışarıdan da yönetime bu kararı aldırmaya zorlamışlardı. Şimdi olsa yine aynısı olur. Üstünü örtmezlerdi zaten örtmesinler.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Volkana 5,meirelese 4 maç ceza..

Mesaj Yetkileri