Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 347 / 422 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397 ... SonSon
10,381 ile 10,410 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar olayın içinde yer almadığımızdan bize yorum yapmak kolay, keşke Türkiye'yi seçseydi ama Almanya işi o kadar zorlaştırıyor ki artık benim altyapımdan çıkan oyuncular, benim yetiştirdiğim oyuncular benim ülkemde oynasın diye. Mesut eğer Türkiye'Yi seçseydi Alman vatandaşlığının elinden alınması durumu olacaktı, annesini babasını kardeşlerini görmeye vize ile gider hale gelecekti. Sadece Türkler için de değil, diğer milletler için de Almanya aynı politikayı uyguluyor, şartları zorlaştırıyor.

Geçmişte bu kadar sıkı olmadığından bizi seçenler oldu ama artık Almanya'da yetişmiş ve kariyerine Almanya dışında devam etmek isteyen Türk asıllı oyuncuların bizi seçeceğini pek sanmıyorum ama Almanya'dan ayrılmam diyenler olursa, onlar seçebilir, gelecek için de pek ümitli değilim yani.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mesut'u inkar eden etsin ben onu izlerken gururla izleyeceğim kim ne derse desin o bizden biri

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Sabah arkadaşım sporx'te gördü bu haberi.Bakıyorduk işte habere.Hürriyet kısmını görünce direk kapat,okumaya gerek yok dedim.Kapattı o da.
    Demiştim ama bu kadar üzerlerine gitmemek lazım sanırım basının.

Jose Mourinho'nun takımının bu sezon sergileyeceği performansını çok merak ediyorum doğrusu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

ballack'tan sonra ilk defa bi alman futbolcu bu kadar çıkış yakaladı sanırım .. bence di maria'dan kat kat yararlı bi futbolcu olacak .

Sheriff Misafir

Bu konunun burada tartışılmasına izin vermiyorum ilgili konu mevcut orada tartışın..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Mesutu tebrik ederim umarım madridde çok başarılı olur onun başarısı türk futbolcularında önünü açacaktır bence

Helal olsun valla..Buyuk basari..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mesut imza töreninde; Burada oynayan ilk Türk olacağım için çok mutluyum demiş galiba...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Türk oyuncular real madrid te oynamak için can atarlar ben burda oynıcağım için çok mutluyum gibi birşey söyledi sanırım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Real Madrid'de özellikle Kaka ile yan yana oynamak istediğini söyleyen Mesut Özil, İspanyol ekibinde oynayan ilk Türk oyuncu olduğu için de gururlu olduğunu belirtti.
    NTVSpor'da böyle yazmış

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Doğrudur hepsi aynı kapyıa çıkıyor Türk isminin oralarda geçmesi bile mutluluk verici..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kendimizi kandırmayalım bu adamın Türkiye ile hiç bir bağlantısı yok, Almanya'da yaşamış büyümüş, Almanya Milli Takımını seçmiş, doğru seçim, seçimine kimse birşey diyemez ama ilk Türk oyuncu denmesi yerine ilk Türk asıllı futbolcu denmesi daha iyi olur sanıyorum; bu adamın
    Mehmet Scholl'den farkı yok benim için, ona da kimse bayern de oynayan ilk Türk falan demedi

Real Madrid'in kendi sitesine baktım herhangi bir Türk kelimesi geçmiyor açıklamalarında.. Ntvspor çocuk kandırmaya çalışıyor sadece..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Real Madrid belki tüm açıklamaları yayınlamamıştır ama ben bi kısmını izledim Real Madridde oynamak Türk oyuncular gibi kelimelerle kurulan cümle kuruldu yani Ntvspor kandırmacası değil tabi ilk çeviriyi yaparkende kandırmaca yapmışsa Ntv bilemeyeceğim
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu konuları seviyeli olarak konuştuk bir kardeşimle ama silindi nedense tekrar açılmasın bence bu mevzular

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bu konuları seviyeli olarak konuştuk bir kardeşimle ama silindi nedense tekrar açılmasın bence bu mevzular
    Hehe görmüştüm o konuşmaları..

Yok belki yayınlamamışlardır, oda doğru neyse yarın bütün metni verirler ozaman bakarız daha sağlıklı olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sansasyonel bir transfer..
    ALLAH utandırmasın ne diyeyim..

Mesut'un videolarını izlerken aklıma Artiz dayının Real Madrid'de bir maçını yapmışlar o aklıma geldi..
    -artizz artizzz

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Real Madrid'den gidecekler!

Real Madrid Sportif Direktörü Jorge Valdano oyuncu sayısında artış olduğunu ve bazı isimlerle yolların ayrılacağını söyledi.

Jose Mourinho'yu teknik direktörlüğe getirdikten sonra Khedira, Mesut, Di Maria gibi isimleri kadrosuna katan Madrid yönetimi dört futbolcuyu satılacaklar listesine koydu.

Sportif direktör Jorge Valdano yaptığı açıklamada yapılan transferlerle beraber oyuncu sayısının çok fazla arttığını söylerken, birkaç isimle yolların ayrılacağını ifade etti. Listenin başında Mesut'un gelişiyle forma şansı iyice azalan Van Der Vaart bulunurken, diğer isimler Mamadou Diarra, Lassana Diarra ve Fernando Gago.

İspanyol medyasında yer alan haberde, bu sene transfer konusunda astronmik rakamlar harcamaktan kaçınan yönetimin bu isimlerden maksimum gelir sağlamak için teklifleri en iyi şekilde değerlendireceği söylendi.

Mesut Özil için harika oldu. Demişler ya her işte bir hayır vardır diye, Mesut'un Almanya'yı seçmesinde de bir hayır varmış, kendisine R.Madrid kapıları açıldı.

Serkan abi güzel bir noktaya temas etmiş, Alman vatandaşlığı elinden alınacaktı Mesut'un, başka çaresi yoktu. Üstelik F.Terim ve ekibi, federasyon yetkilileri de Mesut için fedakarlık göstermediler, bunu da unutmamak gerek.

Mesut R.Madrid'deki ilk Türk. Çok gurur verici bir şey bu, darısı diğer futbolcularımızın başına.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

şimdi şöyle bi olay var Mesut Almaya milli takımında oynasa da, Ballack'tan falan bi farkı yok dense de büyük bir fark var bence. Sonuçta Türk asıllı Alman futbolcu olarak geçecek haberlerde ya da resmi sitede. Bi şekilde Türk adı orada görünecek, eğer Mehmet Topal'da Valencia'da iyi bir performans gösterirlerse Türkiye'de yetişen futbolcuların İspanya'ya gitmeleri oldukça kolaylaşır. Zaten İspanya'da AB statüsünde oynuyor Türkler.

Nasıl Podolski için Polonya asıllı, Senna için Brezilya asıllı, Bojan için Sırbistan asıllı diyorsak, Mesut da Türk asıllıdır. Bundan gurur duymamız lazım.

Mesut Özil, Dünya Kupası'nda gösterdiği harika performansla buralara geldi. Bizim futbolcularımızın da buralara gelmesi için Dünya Kupası'nda kendilerini göstermeleri lazım, ancak F.Terim sayesinde Dünya Kupası yüzü göremediğimiz için bu pek mümkün görünmedi şimdiye kadar. Yoksa eminim Arda, G.Gönül gibi oyuncularımız da yıldızlarını parlatırlardı ve büyük transferler yapabilirlerdi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bir soru vardır ; insanın memleketi doğduğu yermidir yoksa doyduğu yermidir diye Mesut Özil hem Almanya doğumlu hemde şu zamana kadar Almanya'nın ekmeğini yedi. O zaman fazla bir laf söylemeye gerek yok..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Mesut 2-3 gün daha bekleyemedin yahu Madrid'e transfer olmak için. Bana imzalı forma yollayacaktın yahu. Mesut için hayırlısı olsun. Başarılı olacağını düşünüyorum...
    I'm back...

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Açıkcası çokda gururlanmadım. Bir Almanın Real Madrid'de oynaması pek enterese etmiyo beni. Zaten dünyanın en büyük takımı olarak görülen bir takımda bir TÜRK oynadı. Hemde seçim kozu olarak alınmıştı. Zamanında Barcelonada Rüştü oynamadı mı ? Bence bu daha fazla gururlanacak bi durum.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Açıkcası çokda gururlanmadım. Bir Almanın Real Madrid'de oynaması pek enterese etmiyo beni. Zaten dünyanın en büyük takımı olarak görülen bir takımda bir TÜRK oynadı. Hemde seçim kozu olarak alınmıştı. Zamanında Barcelonada Rüştü oynamadı mı ? Bence bu daha fazla gururlanacak bi durum.
    Sen adama kucak açma. Seni Türkiye'ye getirsinler sen antremana sokmadan kovala ve daha bir çok neden. Mesut'un orada olmasını sağlayan. Niye bu adam Milli Takım'a çağrılmadı bunu sorgulasak daha iyi. Ben Mesut'un yerinde olsam bende Almanya'yı seçerim.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Sen adama kucak açma. Seni Türkiye'ye getirsinler sen antremana sokmadan kovala ve daha bir çok neden. Mesut'un orada olmasını sağlayan. Niye bu adam Milli Takım'a çağrılmadı bunu sorgulasak daha iyi. Ben Mesut'un yerinde olsam bende Almanya'yı seçerim.

Yaa kardeşim ne biliyosunda konuşuyosun. Ne biliyosun Milli Takıma çağırmadılar. Ne biliyosun uğraşmadılar. Kulaktan dolma bilgilerle o öyle demiş falan fıstık bişeyler duymuşsun onu bana anlatıyosun. Hiç bir zamanda sen Mesut olamıyacaksın öyle bi seçim hakkında olmayacak o yüzden fazla sıkma canını kardeş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sene Di Maria'nın yerine oynarsa hiç ama hiç şaşırmam..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Nasıl Podolski için Polonya asıllı, Senna için Brezilya asıllı, Bojan için Sırbistan asıllı diyorsak, Mesut da Türk asıllıdır. Bundan gurur duymamız lazım.
    Podolski Polonya asıllı olabilir fakat Polonya'ya bir katkısı oldu mu ? Spor anlamında değil tabki. Senna'nın Brezilya'ya ne katkısı oldu ? Bojan'ın babası Sırp sadece. Kendisi doğma büyüme İspanyol. Aynı şekilde Mesut da Türk asıllı olmasına rağmen, kendisine Türk Milli Takımı'ndan teklif gelmesine rağmen, Alman Milli Takımı'nı seçti. Ben böyle bir oyuncuyla her ne kadar iyi oyuncu olursa olsun gurur duymam. Gurur duyulacak oyuncular varsa bunlar başta Tugay Kerimoğlu olmak üzere Rüştü ve Nihat'tır.

Ama diyecekler ki, Mesut, Türk Milli Takımı'nı seçseydi ona yazık olurdu. Aksine Milli Takımımızda onun gibi üst düzey oyun görüşü olan bir orta saha oyuncusuna ihtiyaç var. Seçseydi banko oyuncu olurdu şuan. Ama Mesut tamamen kupa ve başarı için Alman milli takımını seçti. Bu yüzden kendisiyle gurur duymuyorum ve basının da bunu Türk halkına mal etmesini de anlamış değilim.

Mesaj Yetkileri