Anket Sonuçlarını Görüntüle: F.C.Unted'ta 2030 yılı son sezon olacak buradan hangi ülkenin en altından başlayalım?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Almanya

10 30.30%
  • İtalya

5 15.15%
  • Fransa

2 6.06%
  • İspanya

6 18.18%
  • Portekiz

6 18.18%
  • Hollanda

1 3.03%
  • 2030'da Tekrar İngiltere en alta dönelim

3 9.09%
Sayfa 35 / 39 İlkİlk ... 253334353637 ... SonSon
1,021 ile 1,050 arası toplam 1158 sonuç

Konu: F.C.United 12 Sezon| Stuttgarter Kickers 6.Sezon |Sadece Alt Yapı |2031-32|

Nesil
    2014

6.Hafta

İlk 30 dakika Barçe gib oynuyoruz. Sonra takıma sanırım bir baskı oluşuyor mala bağlıyor. Maçın ilk bölümünde şasnlı olsaydık. Bu sonuç tam tersi olabilirdi.

Maçlara başaladığım 11, sonuçlara bu 11'e göre çok normal takımın yaş ortalaması 19

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    06

Tecrübesizlik böyle birşey işte

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Tecrübesizlik böyle birşey işte
    Aynen

7.Hafta

5mutlak gol şansına karşı rakibin 0 ama maçtan güç bela beraberlikle ayrıldık. Üstelik sakatlıklarda 9 kişi kalarak

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam yinede senin delikanlılar gene de iyi iş çıkarıyorlar bana göre. Hem genç ve tecrübesizler hem yeni çıkmışsın buna rağmen kaleyi bulan şutların vs iyi.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hocam yinede senin delikanlılar gene de iyi iş çıkarıyorlar bana göre. Hem genç ve tecrübesizler hem yeni çıkmışsın buna rağmen kaleyi bulan şutların vs iyi.
    Oynamada sıkıntı yokta maçı kopartacak bitiriciliği sergileycek forvetimiz olmadığı için bu sonuçlar çıkıyor. Her atamadığım golden sonra sanırım bebe'lerde stres artıyor Yoksa takımdan genel itibari ile memnunum

8.Hafta

Daha önceki mağlup maçlarımızda dediğim gibi ilk 30 dakika atamazsak fark yiyoruz. Bu kez ilk 30 dakika bulduğumuz fırsatların tamamını attık. Sahadan galibiyetle ayrıldık

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    06

Galibiyet iyi olmuş yoksa iyice özgüven sorunu yaşayabilirdi takım

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hem de deplasmanda galip gelmek çok iyi olmuş. Oyuncular genç olduğu için zihinsel olarak zayıflar, bundan dolayıda her kaçırdıklarında moralleri bozuluyor performansları düşüyor. Aynı sorun bende de var. Maç başlarında bir bakıyorum 6,7-7,0 ları oynuyorlar ama sonra yavaştan düşmeye başlıyor.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Hocam bu çocuklar bu sezon düşmez ise bir daha düşmez işin zor ama umut var

Nesil
    2014

Galibiyet iyi olmuş yoksa iyice özgüven sorunu yaşayabilirdi takım
    O maçın etkisi bize büyük oldu

Hem de deplasmanda galip gelmek çok iyi olmuş. Oyuncular genç olduğu için zihinsel olarak zayıflar, bundan dolayıda her kaçırdıklarında moralleri bozuluyor performansları düşüyor. Aynı sorun bende de var. Maç başlarında bir bakıyorum 6,7-7,0 ları oynuyorlar ama sonra yavaştan düşmeye başlıyor.
    Heh işte ondan bahsediyodum oyun başı maç puanları efsane sonra dip

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Hocam bu çocuklar bu sezon düşmez ise bir daha düşmez işin zor ama umut var
    Kesinlikle katılıyorum
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

9.Hafta

Geride kalan 9 hafa da ilk defa 2 seri galibiyet alırken ilk kez kalemizde gol görmedik ;

Ve tesislerimizde ilk defa yenilendi.

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Umuyorum ki devamı da gelir. Hem galibiyetlerin hem de tesislerin gelişmesinin
    hocam bir de şöyle bir durum var mesela bunu ben son maçımda yaşadım. Eğer ki kaçırmaz bir de maçın başlarında 2 farklı öne geçince takım coşuyor ve farka gidiyorlar. Gençlerle oynamanın bir avantajı da bu oluyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Helal hocam üstlige çıkmışsın Son iki maç harika bu sezon zor olsada ligde kalırız diye düşünüyorum, Kolay gelsin

Nesil
    2014

Umuyorum ki devamı da gelir. Hem galibiyetlerin hem de tesislerin gelişmesinin
    hocam bir de şöyle bir durum var mesela bunu ben son maçımda yaşadım. Eğer ki kaçırmaz bir de maçın başlarında 2 farklı öne geçince takım coşuyor ve farka gidiyorlar. Gençlerle oynamanın bir avantajı da bu oluyor.
    Tesisler devamı gelirde galibeytlerin gelmiyor

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Helal hocam üstlige çıkmışsın Son iki maç harika bu sezon zor olsada ligde kalırız diye düşünüyorum, Kolay gelsin
    Bakalım kalmak için zor bir mücadele veriyorum
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

9.Hafta'da bizim 17.hafta devre arasına girene kadar aldığımız son galibyet oldu. Bazı maçları nasıl kaybettiğimize anlam veremedim.
    Ama takımda ofans daha doğrusu bitiricilik yönünde ciddi sıkıntı vardı. Devre arası bunu biraz çözdüğümü düşünüyorum.

Almanya kupasını geçen yıl olduğu gibi bu yılda Çeyrek Finalin kapısından uzatmalarda döndük

Düşmenin en büyük adayı gibi duruyoruz. İlk hedefimiz 16. olup play out oynamak

2 yıl önce takımdan ayrılan ALT YAPI ve Takımın Efsane ismi olan Adil Eren'i pilot takımımız Ingolstadt'tan geri aldık.

Adil Eren'i almamım en büyük nedeni takımda çift forvet oynmama pek imkan yoktu.

Bu arada Bilic Fener'i adam etmiş 16 yıldır takım şampiyon olamıyor

2026 ve 2030 arasında çok fark yok

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

vay be olaylar olaylar kardeşim ya sık la dişini bu sene düşme sonra uğraşıcan bir sene daha çık in asansöre bağlarız

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    vay be olaylar olaylar kardeşim ya sık la dişini bu sene düşme sonra uğraşıcan bir sene daha çık in asansöre bağlarız
    Aslında bu lige çok erken çıktık Bu takımın adam olması için en az 5-6 sezon var

18.Hafta

Ligin 2.yarısındaki ilk maçlarımız çok zorlu, bu maça 4-4-2 baklava ile çıktık. Yenmeyi beklemiyordum ama berabrliği hak eden bir performans göstermiştik.

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

19.Hafta

Takımı bu ligde tutmanı yolu yok gibi tabi bir mucize olmazsa geçen yıl çıkış yaptığımız mucize gibi

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

20-21-22-23.Haftalar

Leverkusen maçından sonra bizim takım gibi düşme adayı takımlarla oynadık. 1860 Münih maçını çok haketmemize rağmen 3 puanla sonuçlandıramadık.

Büyük umutlarla geri getirdiğimiz Adil Eren geldikten 6 maç sonra golü bulabildi

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Yok hocam biz sana bu sezon destek oldukça sen yeniliyorsun. [MENTION=101617]devilshand[/MENTION] dostum biz buna biraz köstek olalım yoksa küme düşecek

Nesil
    2014

Yok hocam biz sana bu sezon destek oldukça sen yeniliyorsun. @devilshand dostum biz buna biraz köstek olalım yoksa küme düşecek
    Oyunu hard seviyede oynuyom Kolay bişey değil ya çöplerle bu kadar

Sezonun normal bölümünde 16.olduk.

Play out rakibimiz 2.Ligin 3.sü Nurnberg'di, Nurnberg aynı zamanda Almanya Kupası Finali mücadelesi verecek. Herşeyin olabilieceği 2 maça çıktık. İlk maç 2-0 gibi net bir skoru eze eze aldık. 2. maç Nurnberg adına çok hızlı başladı 10-15 dakikalık bir dilimde maçı 2-0'a getirdiler.

Tam alt lige gidiyoruz derken takımın iki Efsanesi Löbich ve Adil Eren takımı ligde tutmasını bildi.

Play Out

Geçen yıl hiç regen çıkartmamıştık aslında bu yıl çıkanlardan da daha önce çıkarttıklarımızdan da hiç ümidim yok burada 4-5 yıldız çıkıyor ama Tek bir oyuncumu dahi izleyen bir takım yok hatta bazen öylesine en iyi olduğunu düşündüğüm oyuncuyu değeri kadarına öneriyorum yok arkadaş kimse talip olmuyor

Biz yinede tesisleri her yıl geliştirmeye devam ediyoruz.

Oyuncularımızın Ligde gösterdiği performans, Adil Eren'i geri getirmek çok akıllıca oldu yoksa kesin düşmüştük

F.C. United'tan biraz bilgi, yine ŞL'ye kalmışlar. ŞL'de Leverkusen'e elendiler. İngiltere'de daha önce Watford'un yükselişini görmüştük. Şu sıralar Moda Preston

17. Sezona Girerken Oyun durumu

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Bence ligde kalmanız çok büyük bir başarı, nasıl olduğu önemli değil, seneye daha güzel olacak işler.

Genç oyuncularla ilgili şöyle bir bilgi vermek istedim; bir oyuncunun gelişimine en çok etki eden mental özellik kararlılıktır. Eğer takımda yaşı 24ten büyük, kararlılığı yüksek oyuncular varsa gençlere mutlaka ders versinler derim. Gelişimlerini hızlandırabiliriz böylece.
    Last edited by MelihTrezeguet : 29.Mart.2015 at 15:36

Nesil
    2006
    Yer
    06

Tebrik ederim ligde kalmışız Barak.. Tesisler de iyileşiyor , güzel yoldasın .. Takım ve taktik birbirine alıştıkça başarılar arka arkaya gelecektir yakın gelecekte

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Başarılar hocam bu sezon kaldık ya gerisi gelir

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Vesselam.Nihayet Almanya kısmınıda bitirebildim.Hep debelenmişiz ama kısmetse 2-3 yılımız var feda hocam bu 1-2 sezon feda.Bu sen düşme yeter

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Bence ligde kalmanız çok büyük bir başarı, nasıl olduğu önemli değil, seneye daha güzel olacak işler.

Genç oyuncularla ilgili şöyle bir bilgi vermek istedim; bir oyuncunun gelişimine en çok etki eden mental özellik kararlılıktır. Eğer takımda yaşı 24ten büyük, kararlılığı yüksek oyuncular varsa gençlere mutlaka ders versinler derim. Gelişimlerini hızlandırabiliriz böylece.

Şu linkte benim oyunla ilgili bildiğim bilgi birkimimin ufak bir özeti var. Ona ek birşey varsa bilmediğin yada yanlış bildiğim eklersen sevinirim Gözlemcilikten oyuncu gelişimine kadar

11.Mesaj

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=123042

Tebrik ederim ligde kalmışız Barak.. Tesisler de iyileşiyor , güzel yoldasın .. Takım ve taktik birbirine alıştıkça başarılar arka arkaya gelecektir yakın gelecekte
    Teşekkür ederim ama takımda bir Marco Reus olsa tadından yenmezdi Öyle potansiyeli olan tek bir oyuncum yok

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Başarılar hocam bu sezon kaldık ya gerisi gelir
    Teşekkürler, dediğin gibi artık bu ligden düşmeyiz. Oyuncular yeterli tecrübeyi kaptı

Quote Originally Posted by kilham96 View Post
    Vesselam.Nihayet Almanya kısmınıda bitirebildim.Hep debelenmişiz ama kısmetse 2-3 yılımız var feda hocam bu 1-2 sezon feda.Bu sen düşme yeter
    Bu yıl size sorarak ek bir uygulama düşünüyorum birazdan açıklayacağım
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Tebrikler hocam Ligde kalmışız ŞL de Monaco dikkatimi çekti geçen sene kazanmışlardı heralde bu sene de finalde kaybetmişler aynı benim Tokat Spor gibi ayrıca Prestonda ilginç bir yerde duruyor

O başlığa yazdım, burada da paylaşmak isterim sakıncası yok ise;

Raporlarla ilgili şöyle bir şey dikkatimi çekti. Gözlemciler çoğu zaman tam olarak potansiyelini değil de şimdiki yeteneği ile potansiyeli arasındaki farkı gözlemliyorlar. Buradan yola çıkarak rapor aldığınız oyuncuları sahip olduğu yeteneklerle birlikte değerlendirmelisiniz. Hem potansiyeli olan, hem de hali hazırda yetenekli bir oyuncu çok muhtemel gelişip yıldız olacaktır.

Yine yıldız olayı çok göreceli, genelde sizin takımınıza göre değişir. Gözlemlediğiniz oyuncu, tesisleri çok kalitesiz bir takımda oynuyorsa, gerçek potansiyelini ortaya koyamayabilir. Ayrıca her oyuncu yeteneklerini geliştirdikçe potansiyelinde bir miktar düşüş olur, bunu da hesaba katmak gerekiyor. Gözlemlediğiniz oyuncu, takımında çok fazla şans bulamıyorsa gelişimi yavaşlıyor, bunlar da rapora düşük yıldız olarak yansıyabilir.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    O başlığa yazdım, burada da paylaşmak isterim sakıncası yok ise;

Raporlarla ilgili şöyle bir şey dikkatimi çekti. Gözlemciler çoğu zaman tam olarak potansiyelini değil de şimdiki yeteneği ile potansiyeli arasındaki farkı gözlemliyorlar. Buradan yola çıkarak rapor aldığınız oyuncuları sahip olduğu yeteneklerle birlikte değerlendirmelisiniz. Hem potansiyeli olan, hem de hali hazırda yetenekli bir oyuncu çok muhtemel gelişip yıldız olacaktır.

Yine yıldız olayı çok göreceli, genelde sizin takımınıza göre değişir. Gözlemlediğiniz oyuncu, tesisleri çok kalitesiz bir takımda oynuyorsa, gerçek potansiyelini ortaya koyamayabilir. Ayrıca her oyuncu yeteneklerini geliştirdikçe potansiyelinde bir miktar düşüş olur, bunu da hesaba katmak gerekiyor. Gözlemlediğiniz oyuncu, takımında çok fazla şans bulamıyorsa gelişimi yavaşlıyor, bunlar da rapora düşük yıldız olarak yansıyabilir.
    Peki gözlemlediğin oyuncuda aradığın kıstaslar neler? Kararlılık dışında
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Tebrikler hocam Ligde kalmışız ŞL de Monaco dikkatimi çekti geçen sene kazanmışlardı heralde bu sene de finalde kaybetmişler aynı benim Tokat Spor gibi ayrıca Prestonda ilginç bir yerde duruyor
    Teşekkürler, Monaco 3-4 kez kazandı ŞL'yi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

8-9 maç izletmeye çalışıyorum gözlemciye, rapor daha net geliyor o zaman. Sakatlık eğilimi var mı diye bakarım ilk, varsa kesinlikle kadroya katmam, sürekli sakatlandığı için muhtemelen gelişemiyorlar.

Kararlılıktan sonra mental özelliklerine bakıyorum yine. Takım oyunu ve çalışma azmi(work rate) epey önemli. Konsantrasyon, karar verme(decisions) yine aradığım özellikler. Yüksek olmasa bile bunların çok düşük olması sorun yaratıyor.

Genel bakışı böyle tamamladıktan sonra pozisyonuna göre inceliyorum. Misal stoper bakıyorsam markaj, tackling, konsantrasyon, positioning, strength, cesaret, denge. boy-zıplama. son olarak da vücut zindeliği. Yine bu özellikler çok parlak olmasa da çok düşük olmamalı.

Örnek üzerinden anlatmak isterim;

Bu arkadaşı gözlemcimiz önerdi, almadan önce özellikleri hemen hemen aynıydı. potansiyeliyle ilgili raporu da aynı şu an gibiydi. Özelliklerine bakınca bir bek oyuncusu için gayet ideal. belki biraz konsantrasyon, stamina ve üzerine dribbling-crossing olsa geleceğin dani alvesi olabilirdi. Hızı yüksek, savunma yetenekleri şimdiden güzel bir seviyede. first touch yeteneği de onu öne çıkartıyor. kararlılığı gelişimi için ideal. off the ball yeteneği en kötü olarak göze çarpıyor.

Şimdiki hali bence epey yetenekli. Potansiyeli için de olumlu rapor geldiğine göre bu oyuncunun sağlam gelişeceğini düşünüyoruz.

Bu da hakkındaki rapor(gözlemci raporu maalesef yok ama o rapor da buna benzerdi);

Olumsuz olarak sadece fiziksel yetersizliğinden bahsedilmiş, o da zaman içinde gelişim gösterecek diyoruz. Olumlu olarak kendisinin gençler arasında rol model olduğunu söylüyor. Yine kararlılığı kadroya uyum sağlamasını kolaylaştırıyor. Yarın öbür gün gelişirse yine ekran görüntüsüyle bakarız ne halde bu arkadaş diye

Sayfa 35 / 39 İlkİlk ... 253334353637 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri