Sayfa 35 / 447 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
1,021 ile 1,050 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Maçın yıldızı Sakaryaspor taraftarı olmuş. Baştan sona muhteşem bir atmosfer oluşturmuşlar. Fenerbahçe'de ilk yarıda Emre'nin pasları, oyunu yönlendirmesi çok iyidi. Onun haricinde Dia etkiliydi. 95 doğumlu Recep Niyaz'ı hazırlık maçı olsa dahi sahada görmek güzeldi. Berk Elitez sanki geçen seneye göre fiziki anlamda aşama kaydetmiş gibi. Geçen sene daha cılızdı diye hatırlıyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Takımımız çok iyi bence. Oluşturulan komplo teorilerini üzerimizden attıktan sonra eminim ligde yine şampiyon olacağız... Ama Avrupa için çok bir şey söyleyemem. Davamız uğrunda desteğimiz sonsuzdur. Aziz başkanımız ve diğerleri hepsinin arkasındayız... Verilemeyecek tek hesabımız yoktur...

sakary Ali Misafir

Maça gidemedim tv'den izlemek zorunda kaldım ama ben taraftarımızı o kadar çok beğenemedim.

Transferi açamadık işimiz zor gözüküyor.Gol atacak oyuncumuz yok.Bakalım ligte neler yapabileceğiz.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ligler ertelendiği için Aykut Hoca takıma 5 Ağustos'a kadar izin vermiş.

Yönetim; "TFF'nin liglerin erteleme kararını saygı ile karşılıyoruz" açıklaması yapmış.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Maçı izleyemedimde, tam maçı veya geniş özetini izleyeceğim yer varmı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Lucescu: ''Yaşananlardan dolayı taraftarları suçlamak yerine suçun güvenlik güçlerinde olduğunu düşünüyorum. Maç esnasında sahaya giren bir taraftara çok sert davrandılar bu da olayların fitilini ateşledi'' diye konuştu.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

En az güvenlik görevlileri kadar,hatta belki onlardan fazla o sahaya ilk giren taraftarın suçu var.Adamın düşüncesizliği yüzünden Fenerbahçe boşu boşuna ceza alacak.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    En az güvenlik görevlileri kadar,hatta belki onlardan fazla o sahaya ilk giren taraftarın suçu var.Adamın düşüncesizliği yüzünden Fenerbahçe boşu boşuna ceza alacak.
    taraftar sitelerinde anlatılanların hepsi lucescu'yu doğruluyor. güvenlik orada o hatayı yapmasa taraftarlar sahaya girmeyecekti. olayı güvenlik tetikledi. zaten sahaya giren taraftarın güvenliklere dalması manidardır. etkiye tepki derler buna.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

chemedya Ahmet Ercanlar
    Aykut Kocaman 10 günlük izni verirken oyunculara çok ciddi de bir hazırlık programı verdi. Tamamen bilimsel bir düşünceyle bu izin verildi

chemedya Ahmet Ercanlar
    İznin kafa dağıtma izni değil 9 Eylül'de başlayacak lig için oluşturulan bir programla ilgisi olduğunu söyleyebilirim.

chemedya Ahmet Ercanlar
    Aynı zamanda Beşiktaş da futbolcularına 4 gün izin veriyor. Galatasaray'ın da bu izni vermesi bekleniyor.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    taraftar sitelerinde anlatılanların hepsi lucescu'yu doğruluyor. güvenlik orada o hatayı yapmasa taraftarlar sahaya girmeyecekti. olayı güvenlik tetikledi. zaten sahaya giren taraftarın güvenliklere dalması manidardır. etkiye tepki derler buna.
    Tek sebep güvenlik yani

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Takıma verilen izinde fiziksel hazırlık programı yanında futbolcularımızın daha çok mental bir hazırlığa da ihtiyacı var bu çok açık.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Tek sebep güvenlik yani
    Evet,tek sebep güvenliğin o taraftara çok sert davranması.(O ilk taraftarın sahaya girmesini doğru bulmuyorum.Fakat Umut Abinin de dediği gibi öyle etkiye böyle tepki.) Basına gösterilen tepki ile sahaya girilmesini karıştırmayın,2si birbirinden tamamen farklı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Evet,tek sebep güvenliğin o taraftara çok sert davranması.(O ilk taraftarın sahaya girmesini doğru bulmuyorum.Fakat Umut Abinin de dediği gibi öyle etkiye böyle tepki.) Basına gösterilen tepki ile sahaya girilmesini karıştırmayın,2si birbirinden tamamen farklı.
    Nasıl tek sebep güvenlik oluyor? O adam sahaya girmeseydi o olaylar hiç yaşanmayacaktı.Sanki güvenlikler adamı tribünden indirip dövmüş gibi konuşuyorsunuz.
    So what?
    Saike

O adamın sahaya atlamasını doğru bulmadığımı söyledim.Fakat güvenlik görevlisi adamı dövmek yerine,sadece işini yapıp sahadan çıkarsa böyle bir infial ortamı oluşmazdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Nasıl tek sebep güvenlik oluyor? O adam sahaya girmeseydi o olaylar hiç yaşanmayacaktı.Sanki güvenlikler adamı tribünden indirip dövmüş gibi konuşuyorsunuz.
    Oda sahaya girdi diye zormu kullanması gerekiyor?
    Stadda ne kadar aciz olduklarını herkes çok iyi biliyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    O adamın sahaya atlamasını doğru bulmadığımı söyledim.Fakat güvenlik görevlisi adamı dövmek yerine,sadece işini yapıp sahadan çıkarsa böyle bir infial ortamı oluşmazdı.
    O zaman bütün suçu güvenliğe atmamak lazım.Fenerbahçe taraftarı sahaya girdi,hatalı.Güvenlik adamı dövdü,hatalı.Fenerbahçe taraftarı sahaya girmese bu olaylar yaşanmayacaktı,güvenlik Fenerbahçe taraftarını dövmeseydi bu olaylar yaşanmayacaktı.Tam olarak böyle.Fenerbahçe taraftarının sahaya girmesini doğru bulmuyorum ama bütün suç güvenlikte demek yanlış bir bakış açısı bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Oda sahaya girdi diye zormu kullanması gerekiyor?
    Stadda ne kadar aciz olduklarını herkes çok iyi biliyor...
    Aslına bakarsan ben olayların görüntülerini bile seyretmedim.Tekme tokat mı dövmüş güvenlik,yoksa yaka paça mı dışarı çıkartmışlar bir fikrim yok.Ama güvenliğin yaptığı doğru diye savunmuyorum.Sadece Fenerbahçe taraftarının bütün yaşanılanları güvenliğe bağlamasının yanlış bir bakış açısı olduğunu söylüyorum.Yarın öbür gün ceza aldığınızda da,bütün suç güvenlikte kardeşim,biz neden ceza alıyoruz diyebilirsiniz bu bakış açısıyla.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'ye,Shakhtar maçındaki olaylar nedeniyle 2 maç seyircisiz oynama cezası verildi.
    Ntvspor...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Az olmuş ceza.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Federasyon şaşırtmaya devam ediyor. Ben cezayı doğru buLuyorum fakat Federasyon başa geLdiğinde yaptığı iLk açıkLamaLarda artık saha kapatma cezaLarı vermeyeceğiz, bunu farkLı yoLLar iLe çözeceğiz diyordu. Bu açıkLamayı yaptıktan sadece 1 ay sonra iLk vukuatta cezayı saha kapatma oLarak kesiyorsun. Adama sorarLar bu ne perhiz, bu ne Lahana turşusu diye. Tekrar söyLüyorum veriLen ceza doğrudur, fakat o zaman bu tarz açıkLamaLar yapmayacaksın, yapamayacağın icraatLarın sözünü vermeyeceksin. Daha emekLeme döneminde herkesin güvenini kaybettiLer, gittikçe de kaybetmeye devam ediyorLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Federasyon şaşırtmaya devam ediyor. Ben cezayı doğru buLuyorum fakat Federasyon başa geLdiğinde yaptığı iLk açıkLamaLarda artık saha kapatma cezaLarı vermeyeceğiz, bunu farkLı yoLLar iLe çözeceğiz diyordu. Bu açıkLamayı yaptıktan sadece 1 ay sonra iLk vukuatta cezayı saha kapatma oLarak kesiyorsun. Adama sorarLar bu ne perhiz, bu ne Lahana turşusu diye. Tekrar söyLüyorum veriLen ceza doğrudur, fakat o zaman bu tarz açıkLamaLar yapmayacaksın, yapamayacağın icraatLarın sözünü vermeyeceksin. Daha emekLeme döneminde herkesin güvenini kaybettiLer, gittikçe de kaybetmeye devam ediyorLar.
    Noktasına kadar katılıyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

tahkimde 1 maça düşer.
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Döner bir de o tahkimden 1 maç olur.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Tam bunu yazmaya geliyordum ben de abi.Kesinlikle katılıyorum bu söylediğine.

Ayrıca tahkimde 1 maça düşeceğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Federasyon zaten bir garip çok acemice hareket ediyorlar saha kapatma vermeyeceğiz artık dedikten sonra saha kapatma veriyorlar. Ligler belirlendiği tarihte başlayacak süper kupa belirlendiği gibi oynanacak deyip, bir hafta sonra ligin başlangıç tarihini ve süper kupayı erteliyorlar.

Saha kapatma verebilirler buna itiraz etmiyorum ama saha kapatma vermeyeceğiz dememeleri gerekirdi o halde.
    Aynı şekilde normal şartlarda ligi ertelemek en doğru karardı ama ertelemeyeceğiz açıklamasının üstüne ne olursa olsun ertelemeyeceksin o ligi.Bu kadar çabuk sözlerinin tam tersini yapmamaları gerekir diye düşünüyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

keşke cezalar kulübe, suçsuz taraftara değil de olayları körükleyen holiganlara verilse. stadlarımıza kamera yerleştiriyoruz ama bir işe yaramıyor yinede

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yeni TFF yönetimi şu kısa dönemde epey çelişkiye düştü ancak bu adamlar belki de Türk futbol tarihinin en sancılı döneminde görevdeler. Yani Mehmet Ali Aydınlar seyircisiz oynama cezasını kaldıracağız dediğinde bu tip meseleler için rahat rahat çözüm üretebileceklerini düşünmüştür. Ancak; geldiğimiz noktada şike operasyonu konusu tüm çalışmaların bu yöne kaymasına, diğer meselelerin tamamen arka planda kalmasına neden oldu. Dolayısıyla bu konuda düşünme fırsatı bile bulamamış olabilirler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eğer birisinin saldırısına saldırı ile karşılık verirsen senin de onlardan bir farkın kalmaz. İnsanların futbolu, insanların izleyip keyif aldıkları bir sporu bu kadar kutsal yapmasını hiç bir zaman anlayamadım, onun için başkalarıyla kavga etmesini de öyle.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default U15 Futbol Takımımız Dünya finallerinde

Macaristan’ın Başkenti Budapeşte’de 12-15 Mayıs 2011 tarihleri arasında düzenlenen Nike Premier Cup Avrupa elemelerini şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe U15 Futbol Takımımız, 1-7 Ağustos tarihlerinde İngiltere’nin Manchester kentinde düzenlenecek Manchester United Premier Cup Dünya Finalleri’ne katılacak.

Manchester United’ın ev sahipliğinde düzenlenecek ve 6 kıtadaki 19 ülkeden toplam 20 takımın katılacağı ’Manchester United Premier Cup Dünya Finalleri’nde, Fenerbahçe U15 Futbol Takımımız, Ülkemizi ve Kulübümüzü temsil edecek. Turnuvaya şu kıtalardan şu takımlar katılacak:

Avrupa finalistleri

1- Fenerbahçe – Türkiye
    2- Valencia CF – İspanya
    3- Catania Calcio – İtalya
    4- Manchester United – İngiltere (Ev Sahibi)
    5- Chelsea FC – İngiltere
    6- PSV – Hollanda
    7- FC Metz – Fransa
    8- Hannover 96 – Almanya

Kuzey Amerika finalisti

9- Cosmos Academy West – ABD

Güney Amerika finalistleri

10- Boca Juniors – Arjantin
    11- Universidad de Chile – Şili
    12- Sporting Club Bahia – Brezilya
    13- Pachuca FC – Meksika

Asya finalistleri

14- Hubei FA – Çin
    15- Ulsan Hyundai Middle Scholl – Kore
    16- Kyoto Sanga FC – Japonya
    17- Bangkok Christian College – Tayland

Afrika finalistleri

18- Orlanda Pirates – Güney Afrika
    19- Right to Dream - Gana

Avustralya Finalisti

20- Onehunga Sports-Yeni Zelanda
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Mesaj Yetkileri