bu adam defansmış fm ye göre prekazinin öerdiği çift yönlü mc :S
bu adam defansmış fm ye göre prekazinin öerdiği çift yönlü mc :S
Marko değil, Branislav Prekazi'nin önerdiği.
Adnan Sezgin çift yön lü orta saha yerine yanlışlıkla çift yönlü(sağ-orta) defans getirirse hiç şaşırmamBirde aradğımız çift yönlü oyuncuyu bulduk diye açıklama yapar
![]()
Belki bizimkiler gercekten bu adami istemislerdir yav Prekazinin önerdigini degil umuyorum öyledir![]()
![]()
Teknik 15 sadece başka hiçbir özelliği yok Çift yönelü mc ama 2 yönüde berbat hadi hayırlısı![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Ben de kararsız kaldım şimdi.
Harbi harbi yanlış adamı mı alıyoruz?![]()
Eğer bu defans olan adamı alacaksak hiç almayalım daha iyi.Ama bu Branislav'ın neresi Ledesma'dan iyi anlayamadım onu da.
Fm profili her sey mi yav hangi oyuncu oldugu bile belli degil sallamayin futbolculara hemen![]()
Prekazi'nin önerdiği adama güvenirim de hangisini alıyoruz arkadaş![]()
Cidden bu adam mı daha iyi Ledesma'dan ?![]()
Ledesma, Misimovic, Emana, Annan, Ibricic derken Galatasaray, sürpriz bir ismi renklerine bağlamak üzere.. Sarı-kırmızılılar Partizan'ın 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Branislav Jovanovic'i İstanbul'a getirdi.
Jovanovic, akşam saatlerinde sarı-kırmızılıların efsane oyuncularından Cevad Prekazi ve yöneticiler Murat Yalçındağ ve Adnan Sezgin ile birlikte İstanbul'a geldi. Sırp oyuncu daha sonra transfer görüşmeleri için Florya'ya geçti.
Ntvspor
Haberi değiştirmişler beyler ohh inanılmaz rahatladım şuanda..
Düzelttiler Branislav yazıyor heryerde.
Bu akşam saatlerinde internet sitelerinde yer alan bazı haberlerde kulübümüzle kontrat imzalamak üzere İstanbul’a geldiği iddia edilen Marko Jovanoviç’le bu sezonla ilgili olarak herhangi bir transfer görüşmemiz olmadığı gibi söz konusu futbolcuyla kontrat imzalayacağımız yönündeki haberler de gerçeği yansıtmamaktadır.
Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.
Galatasaray Spor Kulübü
Branislav yazıyor da o da o kadar iyi dğeil benceAma tabi FM profili herşey değil. Gerçekte daha iyi olabilir. Bakalım göreceğiz...
öylesinemi geldi bu jovanovic xD
Fm'ye göre baksak zamanında Tsigalko dünyanın en iyi oyuncusuydu![]()
Zorunlu Açıklama
Bu akşam saatlerinde internet sitelerinde yer alan bazı haberlerde kulübümüzle kontrat imzalamak üzere İstanbul’a geldiği iddia edilen Branislav Jovanoviç’le bu sezonla ilgili olarak herhangi bir transfer görüşmemiz olmadığı gibi söz konusu futbolcuyla kontrat imzalayacağımız yönündeki haberler de gerçeği yansıtmamaktadır.
Galatasaray Spor Kulübü
Eee Branislav da yalanlanmış ?
Benim anlamadığım adam yanlış mı görüyor,yoksa yalan haber yapacak ve bu kadar insanın tepkisini toplayacak kadar cesaretli mi bu Lig TV muhabiri?
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Onlar da düzeltmişler, Branislav yazıyor artık
"Zorunlu Açıklama
Bu akşam saatlerinde internet sitelerinde yer alan bazı haberlerde kulübümüzle kontrat imzalamak üzere İstanbul’a geldiği iddia edilen Branislav Jovanoviç’le bu sezonla ilgili olarak herhangi bir transfer görüşmemiz olmadığı gibi söz konusu futbolcuyla kontrat imzalayacağımız yönündeki haberler de gerçeği yansıtmamaktadır.
Galatasaray Spor Kulübü"
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
İş karıştı Marko yaptılar sonra değiştirip aynı açıklamayı Branislav için yaptılar .Kafam karıştı çok fena .
Resmi site de karistirdi oyunculariD:
3. bir Jovanovic olmasın bu Partizan'da bu ne yahu.