Adnan Sezgin istanbul'a dondu orayida karistirdi arkadas![]()
Adnan Sezgin istanbul'a dondu orayida karistirdi arkadas![]()
Emana da gitti.Annan ve Misimovic kaldı sadece.Onlardan da kötü haber gelirse,transfer yapılmayacaktır.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Ntvspor son dakika.Misimovic yarın İstanbul'da.İnşalalh doğrudur.
Bu arada dun gece Ahmet Cakar Adnan Polat ve Adnan Sezgin'i ima ederek konusiyimmi diyerek rest cektigi belirtildi , daha onceden bu ikilinin yapilan transferlerden komisyon aldigini ima eden Ahmet Cakar'in Adnan Polat'in programina katilmamasina cok sinirlendigi gozlemlendi.
Adam GS'nin baskanini boyle birseyle sucluyor ve bizim yonetimden gelen bir tane aciklama yok iyice nefret ettim ve sogudum bu yonetimden !
Ya geçiniz efendim. Kaç hafta önceden beri yarın sabah yarın sabah diyorlar![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bence artık bu gece 02:43 de açıklanıcaktır![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
SON DAKİKA! Misimovic geliyor!
Galatasaray, Wolfsburg forması giyen Misimovic ile her konuda anlaşmaya vardı.
Galatasaray, Wolfsburg forması giyen Misimovic ile her konuda anlaşmaya vardı. NTV Spor'un son dakika haberine göre; Misimovic yarın İstanbul'a gelecek. Ayrıntılar birazdan..
Zaten misimoviçle anlaşılıp klübüyle pazarlık yapılmıyo muydu ki?
Beyler yine bir senaryo yazıyorum. Elano gidip 2 oyuncu gelecekti (Annan(Emana)-Misimovic). Rijkaard Elano'yu yollamadı onun için sadece Misimovic geliyor.![]()
Ve Misimovic Galatasaray'da
30 Ağustos 2010 20:38 | NTVSpor.net
Galatasaray, renklerine bağlamak için uğraştığı Zvjezdan Misimovic transferinde mutlu sona ulaştı. Boşnak oyuncu yarın İstanbul'a gelecek.
Wolfsburg'un Boşnak yıldızı Zvjezdan Misimovic artık Galatasaray forması giyecek.
Sarı-kırmızılılar uzun süredir gündeminde yer alan transfer için, Wolfsburg ve oyuncuyla her konuda anlaşma sağladı.
Son 2 sezondur Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'da oynayan Misimovic'in yarın İstanbul'a geleceği bildirildi.
Hayırlısı olsun beyler. Bence büyük transfer.
Misimovic yarın İstanbul'da olacakmış NTVSpor Haber Müdürü Haluk Yürekli'nin verdiği bilgiye göre.
Bence en az 2transfer olacak .Biri Misimovic olduğu kesinleşti gibi .Hayırlı olsun bakalım
Annan birde saglam bir WBL gelsin yeter bize cektirdikleri
Ulen Adnan Sezgin tüm basının kafasını karıştırmayı başardınBence kendisi de sapıtmıştır artık hangi oyuncu ile görüşüyorduk, hangisi hangi ytakımdaydı, kime ne kadar para istemişlerdi? hepsi çorba olmuşken uçağa binip "yaww hangisi denk gelirse al dön" demiştir Adnan Polat
Allah'tan faroe adaları üzerinde falan uçmuyor bu adam
yoksa bir cotti ile dönerdi
Misimovic ve bir ön libero gelsin de bitsin artık şu Ednan'ların rezilliğiyle dolup taşan transfer sezonu... 5 yıldız ile başlayıp 3'e indik. Sonra 1 yıldız 2 genç dedik. Şimdi 2 tene normal gelsin ona da razıyız
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Zorunlu Açıklama
Bu akşam saatlerinde internet sitelerinde yer alan bazı haberlerde kulübümüzle kontrat imzalamak üzere İstanbul’a geldiği iddia edilen Branislav Jovanoviç’le bu sezonla ilgili olarak herhangi bir transfer görüşmemiz olmadığı gibi söz konusu futbolcuyla kontrat imzalayacağımız yönündeki haberler de gerçeği yansıtmamaktadır.
Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.
Galatasaray Spor Kulübü
Misimovic: "Galatasaray gerçekten çok sabırlı davrandı. Beni çok istediler, bana saygı gösterdiler ve beni beklediler. İki kulüp anlaştığı için çok mutluyum. Galatasaray'a tarih yazmaya gidiyorum. Galatasaray çok köklü bir kulüp ve çok iyi bir taraftara sahipler. Bu da orayı seçmemin en önemli nedenlerinden biri."
Sabrımız ilk defa işe yaramış![]()
Bizim Adnan Sezgin tam bir sabır taşıdır zaten ,adam utanmasa transfer dönemi bitince adam alacaktı![]()
Çok sabırlıyızdır![]()