Leo Franco,De Sanctis bunlar geldiklerinde iyi kalecilerdi ancak Galatasaray'da başarısız oldular.De Sanctis sonradan toparladı gerçi ancak Leo daha yeni gitti.Onunda toparlayacağını düşünüyorum.Bu durumda Galatasaray'da var bir sorun herhalde diye düşünüyorum.En azından kaleci antrenörlerinde diyecem gerçi ama bunlar kaleciliği yeni öğrenen genç kaleciler değil ki kaleci antrenöründen bu kadar etkilensin![]()
![]()
De Sanctis'teki durum bence yönetim hatasıydı. Bizdeki performansı fena değildi, ama önündeki defans 4lüsü hiç sabit kalmadı, hep bir sakatlık çıktı. Kewell bile stoper oynadı. Sonrasında da Sevilla-Udinese arasında bonservis kavgası çıkınca mecbur vazgeçmek durumunda kaldık.
Leo'ya gelince, gelmeden 9 yıl önce izledik bu adamı, nasıl bir performans koyduğu ortadaydı. Belki gelişmiştir dedik, ilk haftalarda fena da oynamıyordu, sonra bir baktık işin aslı ortaya çıktı. 3-5 maç dışında Leo Franco'nun vasat oynadığı maç bile yoktu, bir de Sami Yen'de derbide 35-40 metreden tıngır mıngır ilerleyen topu içeri alırsa bence onu biz harcamış olmuyoruz, o bizi harcamış oluyor.
Bence buna harcama demeyelim de Mondragon'un ahı diyelim.
Bende o maçın sonucuna hayret ettim. İlk yarı sanırım 5-1 bitti. Maç +7 ye gitti şok oldum valla![]()
İlk 3 golden sonra tv yi kapattım. Değil La Liga'da 3. Amatör Kümede kalecilik yapacağına inanmıyorum.
G.Saray'dan ayrıldığına çok üzülmüştüm bu halini görünce iyice karalar bağladım![]()
Bende Osman ile A.Faruk'a katılıyorum. Selçuk şimdi kime 40 metreden gol atacak.
18.09.2010 ---- Espanyol - Almeria
18.09.2010 ---- Mallorca - Osasuna
18.09.2010 ---- Sporting - Atletic Bilbao
18.09.2010 ---- Real Sociedad - Real Madrid
19.09.2010 ---- Hercules - Valencia
19.09.2010 ---- Levante - Villarreal
19.09.2010 ---- Santander - Zaragoza
19.09.2010 ---- Atl. Madrid - Barcelona
19.09.2010 ---- Malaga - Sevilla
20.09.2010 ---- Deportivo - Getafe
Di Maria'nın muhteşem golüyle Real Madrid öne geçti.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
En son 2-1 madrid öndeydi ..
Real Madrid iyi oynamıyor ama kazanıyor 2 haftadır. Ama ben onların 6.haftadan sonra gerçek Mourinho takımı gibi oynayacaklarına inanıyorum.
Mourinho dün Sergio Ramos'un son dakikadaki hatasından dolayı acayip çıldırdı. Elindeki şişeyi yedek kulübesine felan fırlattı.Yanlız Griezman müthiş bir futbolcu olma yolunda ilerliyor. Ronaldo'nun golü de Pepe'ye yazılmalıydı bence.
![]()
I'm back...
Devlerin Navas savaşı
20 Eylül 2010 11:14 | NTVSpor.net
Sevilla'nın orta sahadaki yıldızı Jesus Navas, Chelsea, Arsenal ve Juventus'un transfer listesine girdi.
![]()
Sevilla'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Jesus Navas için Avrupa devleri sıraya girdi.
24 yaşındaki İspanyol orta saha oyuncusu için Chelsea, Arsenal ve Juventus'un Ocak ayı transfer döneminde Sevilla'nın kapısını çalacağı iddia edildi.
Itasportpress.it'in iddiasına göre Sevilla, Arsenal'in önerdiği şartları kabul etmek üzere. Sevilla, Jesus Navas için 25 milyon euro bonservis bedeli talep ediyor.
Sevilla forması altında 197 maça çıkan Navas'ın 17 golü bulunuyor.
Birader bu nedir yaa.
![]()
Ne oldu Messi'ye bu pozisyondan sonra ?
10 gün sonra dönecekmiş Messi.
O ayak nasıl kırılmamış ya ?
Messi çok ucuz atlatmış. Guardiola maçtan sonra hakemler sadece Ronaldo'yu değil tüm futbolcuları korusun demiş.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
2 maç oynamayacakmış sanırım Messi.Marca'nın yakalamış olduğu bu ana bakılırsa çok ucuz atlattığını görebiliriz,zira Ujfalusi'nin darbesi çok kötü gözüküyor.
Adamın ayağı balon gibi şişmiş resmen.
Ujfaluji de insan olmadığını ispatlamış bu pozisyonda! Rezil herif, insan düşmanına yapmaz be bunu.