alexi kocamanin ugruna harcadi Aziz bey kendiside yaptigi hatanin farkindadir büyük ihtimal ama is isten gecti..
alexi kocamanin ugruna harcadi Aziz bey kendiside yaptigi hatanin farkindadir büyük ihtimal ama is isten gecti..
Alex konusunda yanlış yönlendirildiğini söyledi başkan,Alex'i asıl bitiren Aykut hocadır
Elinde tweet yok ama![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ben Alex'i rekora koştuğu için bitirdiğini düşünüyorum Kocaman'ın... Alex'e gelene kadar takımda bir dolu adam vardı... Bu hata her ikisi içinde unutulmayacaktır taraftar gözünde. Şahsen ben asla affetmem bu konuda başkanı...
Aykut Kocaman = 2 X Alex De Souza
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
El insaf. Her yıl ŞL finali oynayan takıma Avrupa Ligi yarı finali oynattı değil mi? Hayatınızda kaç tane yarı final gördünüz Avrupa'da?
Aykut Kocaman Alex'in rekorunu istemese gelir gelmez gönderirdi, Aykut Kocaman döneminde adam gol-asist olarak coştu zaten. Rekor yüzünden kovduğunu düşünmeş aşırı sığ bir yaklaşım.
Gerginliğe gerek yok, ikisi de bizim önemli değerlerimiz. Tartışmanın başlangıç noktasına bakın, oyuna gelmeyin. Gündemimiz alex-aykut değil, bu çok geride kaldı.
o ifadenin yanina parantez acicaktim dediginle alakali ama sen duruma aciklik getirmissin zaten, eyvallah
7. hafta Fenerbahçe-Trabzonspor
11. hafta Fenerbahçe-Galatasaray
13. hafta Fenerbahçe-Beşiktaş
kritik maclarin hepsi icerde ilk yari. obur takimlara karsi ciddiye alarak oynarsak firesiz bitirmek isten degilmis hakikaten.
Dün biri demişti.Erdoğan Bayraktar (KENTSEL DÖNÜŞÜM UZMANI) ..Fikirtepe kentsel dönüşüm ağı içine alıp.Fenerbahce stadının yeri değiştirmek istiyormuş..
Kadıköy Belediyesi'nin düzenlediği Kurbağalıdere Fikir Projesi Yarışması 'nda ilginç bir detay dikkat çekti. Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı ve Tesislerin taşınabileceği ortaya çıktı. Proje henüz fikir aşamasında.
Arkadaşın bahsettiği zarar sportif açıdan değil, futbolcularla olan iletişimi, daha doğrusu iletişimsizliği üzerine sanırım. Her şey sportif başarı da değildir zira. İletişim de çok önemlidir bir takımda.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Alex ile Aykut Kocaman'ı karşılaştır ve kim daha çok Fenerbahçe'ye zarar vermiş bul bakalım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
bi resim koyduk ortalik karisti![]()
![]()
Alex = Aykut Kocaman
İkisi de büyük futbolcuydu ve Fenerbahçe efsanesiler.
...
Konulan resim amacına ulaşmış.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
İlk hafta konya deplasmanı çıktı. Bjk trabzon maçı da ilk haftaya çıktı![]()
İlk yarıyı firesiz kapatırız.
Yazın bunu bir yere
muhtemel rakipler: PAOK, Salzburg, FC Nordsjælland, Grasshoppers ve Zulte
PAOK veya Grasshoppers gelsin istiyorum.
5 Takım da hafife alınacak takımlar değil tabi kalite olarak Fenerbahçe 5 takımdan da üstün bir takım orası ayrı.Bence Zulte veya Salzburg gelirse Fenerbahçe turu atlar gibi görünüyor diğer takımlar daha zorlu bence.
Kim gelirse gelsin önemli değil. Olay şuraya gelmişken bu oyuncular hepsinide eleyecektir... Şahsen özel sebeplerden dolayı paok u istiyorum... Gelsinler bakalım...
FC Nordsjælland'a karşı zorlanabilirz belki onun dısındakileri her türlü geceriz bence hemde böyle bir şans sunulmusken futbolculara hepsini yerler diye düsünüyorum bu gazla.