Sayfa 355 / 896 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon
10,621 ile 10,650 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Quote Originally Posted by nannar View Post
    yooo... biz bu akşam turu geçersek 1 hafta içinde yıldızlar akar sanırım sahaya... şakasına yazmıyorum. tura bağlı bizim iş...
    Bizim turda kolay olmayacak ama evinde iki tane yiyip 2 tane zor attığın takımı deplasmanda yenmek zorlar adamı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Marsilya teknik direktörü Niang'ı satmayacağını geçen yıl 5 senelik anlaşma yapacağını söyledi, hiçbiryere gitmiyor dedi.. Şimdi NTVSpor'da gördüm.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

yooo... biz bu akşam turu geçersek 1 hafta içinde yıldızlar akar sanırım sahaya... şakasına yazmıyorum. tura bağlı bizim iş...
    Turu geçince şampiyonlar ligine mi yükseliyorsunuz ki? Fenerbahçe ile arasında fark yok şuan Galatasaray'ın

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Turu geçince şampiyonlar ligine mi yükseliyorsunuz ki? Fenerbahçe ile arasında fark yok şuan Galatasaray'ın
    Ama bize gelecek adam bizim Avrupa Liginde oynayacaımızı bilerek geliyordu ŞL umuduyla değil

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Beyler bir bilgisi olan varmı kayserinin önder turacıyı bonservisiyle gökhan ünalı ise kiralık olarak alacağı duyumlar geldi hatta %80 bitti deniliyor

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    o açıdan demedim bulunulan organizasyon aynı ama zaten GS'de bir düşüş yok. Eğer elenirsek düşüş olacak. Yani görüşülen oyunculara vaad edilen şey zaten Avrupa ligiydi. Eğer katılamazsak onlar gelmez. FB de ise görüşülenlere vaad edilen organizasyon şampiyonlar ligiydi ama artık elendikleri için FB'nin trasnferde eli güçsüzleşti. yoksa şu anda Fb bizden daha iyi durumda. çünkü en azından FBnin Avrupa ligi kesin Biz bugün eleyemezsek o da yok
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by deniz.91 View Post
    Beyler bir bilgisi olan varmı kayserinin önder turacıyı bonservisiyle gökhan ünalı ise kiralık olarak alacağı duyumlar geldi hatta %80 bitti deniliyor
    böyle bir durum varsa kayseri'den oyuncu alırız bence.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    böyle bir durum varsa kayseri'den oyuncu alırız bence.
    Sanmıyorum bu sene bizim ilk 11 hep yenilendi nerdeyse yeniler olmaz zaten dieğr gençleride fb istemez

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Sanmıyorum bu sene bizim ilk 11 hep yenilendi nerdeyse yeniler olmaz zaten dieğr gençleride fb istemez
    eğer dediğin gibi önder'i bonservissiz, ünal'ı da kiralık vermişsek üstüne para verip eren'i almış olabiliirz
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

İnşallah. Fenerbahçe forması altında tahammül edemediğim iki oyuncu. Heleki hiç sevmem Gökhan Ünal'ı. Aslında her ne kadar Brezilya'lıları sevmesemde Fluminense'den Fred'i alsak güzel olur sanki. Bize gelmeyi kabul eder çünkü Trabzon istedi klüpler bonserviste anlaşamadı. Oyuncu ile Trabzon anlaşmıştı Sadri Şener söyledi. Aslında fena olmaz bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    eğer dediğin gibi önder'i bonservissiz, ünal'ı da kiralık vermişsek üstüne para verip eren'i almış olabiliirz
    Ereni imkan yok vermezler sanmıyorum.Defansta zaten ali turan ve aydın gitti eren bu sene defansın en önemli ismi ok da iyi performnas gösteriyomş

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe'nin gündemindeki isimler, ŞL olmadı ben gelmiyorum diyecek isimler değil, Galatasaray ile Beşiktaş nasıl belli kalitede oyuncularla görüşüyorsa, onların gelme ihtimali varsa, Fenerbahçe de o kalitede isimleri getirebilir. O kadar da abartmaya gerek yok yani, elendiler, kimse gelmez, tercih etmez demeye.

Önder'i Bursa'nın da istediği haberleri vardı. Gökhan Ünal şu şartla gönderilir, Güiza takımda kalırsa. Aksi halde gelecek forvet ve Semih kalacak elde. Yerli başka golcü alınmazsa tabi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ankaraspor ihraç edildiğine göre oyuncuları boşta bizim geçen sene onlara verdiğimiz sol kanat oyuncusu ankaragücüne geçti mi? geçmediyse hemen alınmalı bence sol bek alternatifi olarak
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Tamam Serkan da şu anda görüşülüp bitme aşamasındaki transferlerde oyuncunun Fenerbahçe'yi tercih etme sebebi ŞL olabilir. Bu yüzden sıkıntılar çıkabilir. Yoksa Avrupa ligine katılamayan kulüplerde oynayan bir sürü kaliteli futbolcu var ve sırf bu yüzden Fenerbahçe'yi tercih edebilirler. Ben sadece Fenerbahçe'nin elinin zayıfladıgını düşünüyorum. Yoksa kimse gelmez, FB trasnfer yapamaz diye düşünmek zaten saçma olur. Sonuç itibariyle bahsettiğimiz kulüp Türkiyenin en güzide 3-4 kulbüünden birisi ve Türkiye ligi de Avrupa ligleri arasında ilk 10'un dışına çıkmaz. Bakalım artık neler olacak ama açıkcası ben yıllardır güzel maçlar izlediğim ligi özledim. kim gelecekse gelsin ama Süper ligde keyifli maçlar izlemek istiyorum artık. Zaten GS ile adı geçen oyuncular alınırsa baya kalite isimler gelecek gibi. BJK de Quaresma ve Guti gibi isimleri izlettirecek bize. İnşallah Fenerbahçe de ya isim olarak ya da kalite olarak tatmin edici isimleri alır da güzel maçlar izleriz. çünkü geçen sene valla pişman oldum lig tv aldıgıma

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben de diyorum ki, gündemdeki isimler, ŞL için tercih yapacak isimler değil. Kulübünün istediği parayı verdiğinde Gyan gelmeye razı (ŞL şartı yok) aynı şekilde Niang gelmeye dünden razı kulübü satarsa. Gomis gelmeyecek. Bu 3 isimle görüşüldüğünü Aykut Kocaman da doğruları. Bu isimler, aman FB ŞL'de yok, ben gelmem diyecek oyuncular değil hatta avrupada çok üst düzey isimler hariç, ŞL'de yoksa gelmem diyecek oyuncu olduğunu da sanmıyorum. Adam yıldızdır, belli seviyenin üzerindedir ve ben ŞL'de oynamak isterim der, gelmez. Ama gündemdeki isimlere bakıyorum, bunlar bu şartı koyacak seviyede değiller.

Galatasaray, Beşiktaş bu isimlerle ilgilenebiliyorsa ve bu adamlar, gelecek deniyorsa, Fenerbahçe de pekala getirebilir diyorum. Üstelik de, oyuncunun ederi 10'sa 16 verecek bir başkanımız varken. Aynı şekilde, oynadığı kulüpte kazandığının 2 katını maaş olarak verebilecek bir bütçe varken. Bu nedenle ŞL'den elenildi, transfer zor laflarına katılmıyorum, ilgilendiğimiz adam İbrahimovic değil ki ben ŞL yoksa yokum diyecek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe Young Boys'u eleyebilseydi bile ŞL'ye katılamıyordu. Transferleri çok fazla da etkileyeceğini düşünmüyorum. Ola ki etkiler, daha iyi de olabilir. Yazılıp, konuşulan yüksek meblağlar doğru ise eğer Gyan'a, Niang'a, Gomis'e o kadar para vermemiş oluruz. Daha doğru ve fiyat açısından makul transfer yapmak için bir şansımız olur. Ama kıymetlimiz Aziz Başkan, Zico döneminde D.Kiev'e elenince yaptığı gibi, patlatır yine transferleri. Taraftar kaynıyor, ağızlara bal sürmek gerek Demirören'in yaptığı gibi.

Daha neler görecez kimbilir..
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Eğer ŞL. yüzünden gelmiyorsa zaten gelmesin o adam. Birde bi adam tutturma olayı varya o insanı çıldırtıyor. İlla o adam olacak. Gelmiyorsa gelmiyordur niye zorlanır ki bir insan. Bi forvet alacağız tüm Fransayı ayağa kaldırdık Yok Gomis Yok Gyan Yok Niang.. Sanki başka ülke yok..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Fenerbahçe Young Boys'u eleyebilseydi bile ŞL'ye katılamıyordu. Transferleri çok fazla da etkileyeceğini düşünmüyorum. Ola ki etkiler, daha iyi de olabilir. Yazılıp, konuşulan yüksek meblağlar doğru ise eğer Gyan'a, Niang'a, Gomis'e o kadar para vermemiş oluruz. Daha doğru ve fiyat açısından makul transfer yapmak için bir şansımız olur. Ama kıymetlimiz Aziz Başkan, Zico döneminde D.Kiev'e elenince yaptığı gibi, patlatır yine transferleri. Taraftar kaynıyor, ağızlara bal sürmek gerek Demirören'in yaptığı gibi.

Daha neler görecez kimbilir..
    bak bunu dogru dedin. ağza bal çalma olayını demirören iyi yaptı quaresma ve guti ile Fenerbahçe'de girip Nistelrooy ve Deco'yu getirirse şaşırmam.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

bak bunu dogru dedin. ağza bal çalma olayını demirören iyi yaptı quaresma ve guti ile Fenerbahçe'de girip Nistelrooy ve Deco'yu getirirse şaşırmam.
    İnşallah Nistelrooy gelir. Ama Almanya'da kalacağım diye açıklama yaptı. Dünya'nın en iyi bitirici forvetini getirirsek daha ne diyeyim. Büyüksün derim. Dünya'nın 1 numarası inşallah gelir ülkemize. Manisa'ya geldiği zaman kaldıkları oteli yıkarım onun için.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Niang gelecek arkadaş, gitmek isteyen adamı tutamazsın. Bizde Anelka gitmesin istiyorduk ama adam gidicem dedi gitti.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe'nin teklifi, Fransız kaynaklara göre 6 milyon euro civarı, bu parayı kulübü elbette kabul etmez ki kulübünün 8 istediği de yazılmıştı. Dediğin gibi oyuncu ayrılmak istiyor, kulübe önerilen fiyat biraz daha arttırılıp kulübü ikna edilebilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

hiç transfer yapmazsak o zaman görürüm ben artık bu ihtimali bile varsayıyorum
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by zekirdek View Post
    İnşallah Nistelrooy gelir. Ama Almanya'da kalacağım diye açıklama yaptı. Dünya'nın en iyi bitirici forvetini getirirsek daha ne diyeyim. Büyüksün derim. Dünya'nın 1 numarası inşallah gelir ülkemize. Manisa'ya geldiği zaman kaldıkları oteli yıkarım onun için.
    Nistelrooy falan istemiyorum ben. Sadece para için gelecek oyuncu istemiyorum genel olarak. Yeter artık yıllardır Real Madrid gibi transfer politikası uyguluyoruz. Ben Lyon olmak istiyorum. Bulamazmıyız genç, geleceği olan oyuncular. Varsın Messi, Ronaldo bulamayalım, ama Gyan gibi oyuncular için de 16m € yerine 1,6m € verelim en fazla. 'Paramız var kaliteli oyuncular alırız' dedi Başkan ama yaptığı 'paramız var sıradan oyuncular için saçarız' oluyor.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Diğer konuya mı yazdım, buraya mı yazdım bilmiyorum ama Aykut Kocaman'ın maçtan önce Güiza artık kafasını değiştirdi, bu maçtan sonra onu kullanacağım açıklaması, bana da acaba dedirtiyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Zaten A.L'ne gidiyoruz. Belki almazlar bile.. Helal olsun en hallere düştük..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Harbi Guiza kymete binecek sanırım bir de patlama yapıp bu sezon 30 gol atıyormuş TSL de

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şaka bir yana alırlar hatta 1 adam alma planları varsa şimdi 2 adam alırlar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Nistelrooy falan istemiyorum ben. Sadece para için gelecek oyuncu istemiyorum genel olarak. Yeter artık yıllardır Real Madrid gibi transfer politikası uyguluyoruz. Ben Lyon olmak istiyorum. Bulamazmıyız genç, geleceği olan oyuncular. Varsın Messi, Ronaldo bulamayalım, ama Gyan gibi oyuncular için de 16m € yerine 1,6m € verelim en fazla. 'Paramız var kaliteli oyuncular alırız' dedi Başkan ama yaptığı 'paramız var sıradan oyuncular için saçarız' oluyor.
    Herkesin favori oyuncuları vardır bu hayatta. Benim içinde Nistelrooy öyledir. Tuttuğum takımda görmek isterim. Para için gelipte para yatacak bir oyuncu değil Nistelrooy. 9 ay sakatlık geçirmeseydi zaten Real Madrid'de as oynamaya devam ederdi. Türkiye'ye geleceği olan bir fovet oyuncu gelmez. Bu oyun değil FM değil gerçek hayat. Ve bu Türk takımları için imkansız. Ne bir scout ekibimiz var ne başka birşey.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

güiza gidecek. kafasında fenerbahçe'yi bitirmiş.

zaten resmi sitede futbol takımı kısmında fotoğrafı güncellenmeyen tek futbolcu. bunun da tek açıklaması var.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Harbi Guiza kymete binecek sanırım bir de patlama yapıp bu sezon 30 gol atıyormuş TSL de
    Güiza 15 gol atsın ligde. Takımdan ayrılsa bile yeni aldığım formanın arkasına Güiza yazdıracağım.

Mesaj Yetkileri