Bu arada geçen Fernandez kaç asist yaptı muhabbeti vardı.İşte bu sezonun istatistikleri:
Goller
Asistler
![]()
Bu arada geçen Fernandez kaç asist yaptı muhabbeti vardı.İşte bu sezonun istatistikleri:
Goller
Asistler
![]()
So what?
Saike
Bnecede stadın rakamı önemli değil.Yapmaya kalkarsan 80 binde yapılır ama önemli olan doldurmak.He belki doldurur ama bu bir risktir.Bence gerekszi olur.Maksimum 45 bin kişilik bir stad itiyacı karşılar.Modern olması önemli.
İnönü Stadı'na izin yok!
BJK yöneticisi Orhan Saka'nın 'Stada izin çıktı' sözlerine Kültür Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu yanıt verdi: ''Yıkım söz konusu değil. Asla izin verilmez. Henüz kurula sunulmuş bir proje bile yok.''
ntvmsnbc ve Ajanslar
Güncelleme: 12:15 TSİ 08 Ocak. 2012 Pazar
İSTANBUL - Beşiktaşlı yönetici Orhan Saka’nın duyurduğu, Beşiktaşlıları heyecanlandıran ‘İnönü Stad’ının yıkımına onay çıktı’ haberi doğru çıkmadı. Stada onay verecek olan İstanbul 3 No’lu Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu Başkanı Doç. Dr. Halil Onur, ortada henüz bir proje başvurusunun bile olmadığını belirterek, “Yeni bir karar almadık, bu haliyle de izin vermemiz mümkün değil’’ dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi, İnönü Stadyumu için plan değişikliği yapmış, bu planda açık ve kapalı spor tesisleri, kültürel tesis, zemin altına katlı otopark, spor faaliyetlerine yönelik konaklama tesisi, rezidans, idari bürolar, restoran, alışveriş üniteleri, cimnastik salonu, kapalı yüzme havuzu ve sauna yapılabileceği ifadeleri yer almıştı. Plan değişikliğine göre stadın yüksekliği artıyor, alan da genişliyordu. İstanbul 3 No’lu Koruma Kurulu da bu plan değişikliğini, yeni eklemeler ve değişiklikler yaparak onaylamıştı.
Ancak 1 Kasım’da Kültür Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu, İnönü Stadı’nın yıkılmasını ve Beşiktaş Stadı Kompleksi’nin neredeyse iki katına çıkarılmasını öngören bu plan değişikliğine onay vermedi. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da tarihe Dolmabahçe’yi denize batıran bakan olarak geçmek istemediğini söylemişti.
Neden böyle duyurdu?
Yüksek Kurul’un bu kararı ilgili kurumlara ve belediyelere yeni ulaştı. Beşiktaşlı yönetici Orhan Saka ise bu kararı basına aktarırken, Anıtlar Yüksek Kurulu’nun 24 Kasım 2011 tarihi itibariyle stadın yapılabileceğine dair izni verdiğini söyledi. Saka söz konusu haberde “Kulübün yararına düşündüğümüz konaklama tesisleri ve katlı otoparka onay çıkmadı. Proje çalışmaları nedeniyle zannediyorum gecikmeler oldu. Ancak, stat yapımı için çalışmaların sezon sonunda başlayabileceğini tahmin ediyorum” diyordu. Oysa Yüksek Kurul’un bu kararı biliniyordu ve yeni bir gelişme değildi. Ancak Saka bunu yeni bir kararmış gibi sununca, İnönü Stadı’nın yıkımına onay verilmiş gibi kamuoyunda algı oluştu.
Proje yok ki karar olsun!
Yeni projeye onay verecek olan 3 Nolu Koruma Kurulu Başkanı Doç. Dr. Halil Onur, Beşiktaşlı yöneticinin açıklamasına çok şaşırdığını belirtti: ‘‘Yeni kararmış gibi söylenince kurul müdürünü aradım, acaba benim olmadığım bir toplantıda yeni bir karar mı alındı diye. Yıkım söz konusu değil. Asla izin verilmez. Henüz bize statla ilgili restorasyon, restütisyon, röleve projeleri bile gelmedi. . Önümüze bir proje bile gelmedi ki neye izin vereceğiz? Beşiktaş yöneticileri hangi amaca hizmet bu açıklamayı yaptılar bilemiyorum.” Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilileri de yeni bir karar alınmadığını, Beşiktaş klubünün kamuoyunu bilerek yanlış yönlendirdiğini öne sürdü. Yüksek Kurulu’nun adını vermeyen bir üyesi de “Bakan Günay’ın tavrı net. Yeni inşaat istemiyor. Bu talen Yüksek Kurul’un kararında etkili oluyor’’ dedi.
Ahaha böyle birşey bekliyordumZaten ben kendimi bildim bileli böyle oluyor.
![]()
Bizim yöneticiler içip içip konuşmayınca rahatlamıyorlar demekki...
Stadın restore edilmesine izin verilmiş sanırım. Tamamen yıkıp yeni stad yapmak yok. Mevcut stad üzerinde oynama yapılabilir.
Daha öncede demiştim bu işi uzatmaya gerek yok bu hali bence yetiyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Aman yanlışlıkla izin verirsiniz.
Bu arada dikkat ettim de 8 Avrupa ligi 19 lig maçı toplam 27 maç ve 43 gol. Durum pek iyi sayılmaz. İkinci devre bu sorunu ortadan kaldırsak bari. Bu sezon bittiğinde 50 küsür maç yapmış olacağız Avrupa Ligi'nde gideceğimiz yere göre değişecek tabi ama 100 ü geçmek gerek golsayısında.
Masallah Besiktas Tarafi Herkese kufur ediyor ne zaman duzelcekler acaba.
Bjk taraftarı Eskişehirspor maçında bu sezon 4.kez kötü tezahürat eylemine neden olduğu için İnönü'deki ilk maç (G.Antep Bld) seyircisiz..
Ben henüz küfretmeyen tribün görmedimMardan da bile küfür ediliyor
Bi tek İBB dışında tabi ki
eto'o bitmiş.
Diğer taraftarları bilmem ama bana göre bizimkilerin abarttığı kesin.En alakasız maçlarda bile en alakasız takımlara küfür edebiliyorlar.Özellikle Avrupa maçlarında küfür edilince canım sıkılıyor.Ben Avrupa maçlarında rakiplerimizi desteklemiyorum (başarılı olunca üstünlük taslanılmasından dolayı) ama olaya milli açıdan yaklaşıp gerçekten destekleyenleri de takdir ederim.O insanlar maçımızı seyderken bir anda kendi takımına küfredildiğini duyması hiç hoş değil gerçekten.
So what?
Saike
Beşiktaş'ta Q7 şoku !
Siyah-beyazlı kulüpte Ricardo Quaresma krizi yaşanıyor... Sakatlığının ardından ülkesine giden Portekizli yıldızın, burada tedavi olacağını söylediği kliniğe hiç uğramadığı ortaya çıktı.
Quaresma 8 Aralık’taki Manisaspor maçında sakatlanmış, ertesi gün genç futbolcunun sağ diz iç yan bağlarında ikinci derecede yırtık tespit edildiği ve 3-4 hafta takımda yer alamayacağı açıklanmıştı. Genç futbolcu 2 hafta İstanbul’da tedavi gördükten sonra yönetime, “Tedavime ülkemde devam etmek istiyorum” deyip 21 Aralık’ta Portekiz’in başkenti Lizbon’a gitmişti. İşte o günün ardından geçen 20 günde Quaresma’dan tek bir haber dahi alınamamıştı, ta ki birkaç gün öncesine kadar. Kaçamağı ortaya çıktı Beşiktaş kulübüne yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre Siyah-Beyazlı kulübün sağlık heyeti birkaç gün önce Quaresma’nın tedavi gördüğü kliniği arar.
Yıldız oyuncunun durumunu soran sağlık ekibi aldığı cevapla adeta şoke olur. Çünkü klinik yetkilileri, herkesin tedavi olduğunu zannettiği Q7’nin, Beşiktaş’ın parasını peşin ödediği tedavi merkezine bir kez dahi uğramadığı bilgisini verir. Yani Beşiktaşlı tarafarların iyileşip takımına dönmesini dört gözle beklediği Quaresma, tedavi olmak yerine aslında ülkesinde keyif çatmaktadır. İşin ilginç yanı yönetim sağlık ekibinin bu girişimi sayesinde durumdan haberdar olur.
Ajansspor
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Quaresma kadar kafanıza taş düşsün inşallah. Yalan yanlış haberlerden yorulmadı millet. Quaresma'dan genç futbolcu diye bahsedeni de ilk defa görüyorum. Bu zamana kadar aklınız nerdeydi ??
Bu arada tedavisine Portekiz'de devam edilen Ricardo Quaresma yöneticilerle görüşerek, "Artık takımla çalışmak istiyorum. Tedavi süreci çok uzadı. Ağrılarım var ama İstanbul'a dönmek istiyorum" dediği belirtiliyor.
LigTV
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ricardo Quaresma soyuldu
13 Ocak 2012| NTV Spor
Beşiktaş'ın Portekizli yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma, tedavisi için bulunduğu ülkesinde silahlı 3 kişi tarafından gasp edildi.
Portekiz basınında yer alan haberlere göre olay, salı gecesi başkent Lizbon'da meydana geldi. Saat 01:00 sularında silahlı ve maskeli 3 kişi, Quaresma ve bir arkadaşının içinde bulunduğu aracı durdurdu.
Yıldız futbolcuyu ölümle tehdit eden saldırganlar, Quaresma'nın üzerinde bulunan 8 bin 500 euro'yla birlikte, pırlanta küpe ve değerli aksesuarlarını alarak kaçtı.
Vay Q7'nin başına gelenler vayyy :[
FM Gazetesi
Milli maç tartışması gerekli zamanında yapılmıştı zaten. Açıp oraları okumanız bile yeterli fakat Volkan'ın koruduğu kalede neler olduğunu ve kale arkasında kimler olduğunu bilmiyorsunuz heralde. Benim amacım tartışma yaratmak değil fakat buraya gelip Beşiktaş taraftarı küfür ediyor; Galatasaray taraftarı sütten çıkmış ak kaşık demek biraz komik oluyor.
Bence de yok.
Quaresma Portekiz'de saç ektiriyomuş diyolar.