Sayfa 36 / 218 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon
1,051 ile 1,080 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aman yanlışlıkla izin verirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada dikkat ettim de 8 Avrupa ligi 19 lig maçı toplam 27 maç ve 43 gol. Durum pek iyi sayılmaz. İkinci devre bu sorunu ortadan kaldırsak bari. Bu sezon bittiğinde 50 küsür maç yapmış olacağız Avrupa Ligi'nde gideceğimiz yere göre değişecek tabi ama 100 ü geçmek gerek golsayısında.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Bu arada dikkat ettim de 8 Avrupa ligi 19 lig maçı toplam 27 maç ve 43 gol. Durum pek iyi sayılmaz. İkinci devre bu sorunu ortadan kaldırsak bari. Bu sezon bittiğinde 50 küsür maç yapmış olacağız Avrupa Ligi'nde gideceğimiz yere göre değişecek tabi ama 100 ü geçmek gerek golsayısında.
    Pozisyonlar buluyoruz ama atamiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Pozisyonlar buluyoruz ama atamiyoruz
    Aynen en büyük sıkıntımız o zaten. Buna çözüm bulmak lazım işte. İnşallah daha yüksek yüzdeli bir takım olurz.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Aynen en büyük sıkıntımız o zaten. Buna çözüm bulmak lazım işte. İnşallah daha yüksek yüzdeli bir takım olurz.
    Almeida tam formundayken sakatlandi, Fernandes yeniden kendini buldu ama bu kez formda olan Quaresma sakatlandi. Iskelet kadro oturdu bir de Quaresma (ve Bebe) takima katilirsa daha fazla gol atariz diye düsünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Masallah Besiktas Tarafi Herkese kufur ediyor ne zaman duzelcekler acaba.

Bjk taraftarı Eskişehirspor maçında bu sezon 4.kez kötü tezahürat eylemine neden olduğu için İnönü'deki ilk maç (G.Antep Bld) seyircisiz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Masallah Besiktas Tarafi Herkese kufur ediyor ne zaman duzelcekler acaba.

Bjk taraftarı Eskişehirspor maçında bu sezon 4.kez kötü tezahürat eylemine neden olduğu için İnönü'deki ilk maç (G.Antep Bld) seyircisiz..
    Küfür etmeyen tribün var mıydı? Türkiye'de bütün takımın tribünleri her maç mutlaka küfür ediyor. Kimi maç yoğun olarak, kimi maç ise duyulmayacak seviyede ama mutlaka küfür oluyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Küfür etmeyen tribün var mıydı? Türkiye'de bütün takımın tribünleri her maç mutlaka küfür ediyor. Kimi maç yoğun olarak, kimi maç ise duyulmayacak seviyede ama mutlaka küfür oluyor.
    Galatasaray maclarini izliyormusun bu yil Kufur Derbilerde Bile Etmediler onuda gectim fener derbisinde emre ve volkana bile 1 tane kufur yoktu izledigim kadari ile. Hersey Yoneticilerin Elinde.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Galatasaray maclarini izliyormusun bu yil Kufur Derbilerde Bile Etmediler onuda gectim fener derbisinde emre ve volkana bile 1 tane kufur yoktu izledigim kadari ile. Hersey Yoneticilerin Elinde.
    Milli maçta yaşananlar neydi? Sevgi sözcükleri, aşk nidaları mıydı? Hayır buraya Beşiktaş seyircisi küfür ediyor yazmanın ne gibi bir getirisi var anlayabilmiş değilim. Biz bilmiyor muyuz maçlarda küfür edildiğini? Türkiye'nin her stadında az çok küfür edilmekte.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Milli maçta yaşananlar neydi? Sevgi sözcükleri, aşk nidaları mıydı? Hayır buraya Beşiktaş seyircisi küfür ediyor yazmanın ne gibi bir getirisi var anlayabilmiş değilim. Biz bilmiyor muyuz maçlarda küfür edildiğini? Türkiye'nin her stadında az çok küfür edilmekte.
    Galatasaray maçı mı o ? Milli takım maçı. Oraya sadece Galatasaray seyircisi gitmedi. Galatasaray'ın maçlarına bakın bir de.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Night_Mare17 cevabini vermis fazlasina gerek yok galatasarayin stadi diye galatasarayli taraftalar kufur etti anlamina gelmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben henüz küfretmeyen tribün görmedim Mardan da bile küfür ediliyor Bi tek İBB dışında tabi ki
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Ben henüz küfretmeyen tribün görmedim Mardan da bile küfür ediliyor Bi tek İBB dışında tabi ki
    Diğer taraftarları bilmem ama bana göre bizimkilerin abarttığı kesin.En alakasız maçlarda bile en alakasız takımlara küfür edebiliyorlar.Özellikle Avrupa maçlarında küfür edilince canım sıkılıyor.Ben Avrupa maçlarında rakiplerimizi desteklemiyorum (başarılı olunca üstünlük taslanılmasından dolayı) ama olaya milli açıdan yaklaşıp gerçekten destekleyenleri de takdir ederim.O insanlar maçımızı seyderken bir anda kendi takımına küfredildiğini duyması hiç hoş değil gerçekten.
    So what?
    Saike

Unhappy Q7 ile İpler Kopuyor mu ?

Beşiktaş'ta Q7 şoku !

Siyah-beyazlı kulüpte Ricardo Quaresma krizi yaşanıyor... Sakatlığının ardından ülkesine giden Portekizli yıldızın, burada tedavi olacağını söylediği kliniğe hiç uğramadığı ortaya çıktı.

Quaresma 8 Aralık’taki Manisaspor maçında sakatlanmış, ertesi gün genç futbolcunun sağ diz iç yan bağlarında ikinci derecede yırtık tespit edildiği ve 3-4 hafta takımda yer alamayacağı açıklanmıştı. Genç futbolcu 2 hafta İstanbul’da tedavi gördükten sonra yönetime, “Tedavime ülkemde devam etmek istiyorum” deyip 21 Aralık’ta Portekiz’in başkenti Lizbon’a gitmişti. İşte o günün ardından geçen 20 günde Quaresma’dan tek bir haber dahi alınamamıştı, ta ki birkaç gün öncesine kadar. Kaçamağı ortaya çıktı Beşiktaş kulübüne yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre Siyah-Beyazlı kulübün sağlık heyeti birkaç gün önce Quaresma’nın tedavi gördüğü kliniği arar.

Yıldız oyuncunun durumunu soran sağlık ekibi aldığı cevapla adeta şoke olur. Çünkü klinik yetkilileri, herkesin tedavi olduğunu zannettiği Q7’nin, Beşiktaş’ın parasını peşin ödediği tedavi merkezine bir kez dahi uğramadığı bilgisini verir. Yani Beşiktaşlı tarafarların iyileşip takımına dönmesini dört gözle beklediği Quaresma, tedavi olmak yerine aslında ülkesinde keyif çatmaktadır. İşin ilginç yanı yönetim sağlık ekibinin bu girişimi sayesinde durumdan haberdar olur.

Ajansspor

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quaresma kadar kafanıza taş düşsün inşallah. Yalan yanlış haberlerden yorulmadı millet. Quaresma'dan genç futbolcu diye bahsedeni de ilk defa görüyorum. Bu zamana kadar aklınız nerdeydi ??

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quaresma kadar kafanıza taş düşsün inşallah. Yalan yanlış haberlerden yorulmadı millet. Quaresma'dan genç futbolcu diye bahsedeni de ilk defa görüyorum. Bu zamana kadar aklınız nerdeydi ??
    Baska bir sitede de Portekiz'de saç ektiriyor diye haber çikti.. :/

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu arada tedavisine Portekiz'de devam edilen Ricardo Quaresma yöneticilerle görüşerek, "Artık takımla çalışmak istiyorum. Tedavi süreci çok uzadı. Ağrılarım var ama İstanbul'a dönmek istiyorum" dediği belirtiliyor.

LigTV

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ricardo Quaresma soyuldu

13 Ocak 2012| NTV Spor
    Beşiktaş'ın Portekizli yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma, tedavisi için bulunduğu ülkesinde silahlı 3 kişi tarafından gasp edildi.

Portekiz basınında yer alan haberlere göre olay, salı gecesi başkent Lizbon'da meydana geldi. Saat 01:00 sularında silahlı ve maskeli 3 kişi, Quaresma ve bir arkadaşının içinde bulunduğu aracı durdurdu.
    Yıldız futbolcuyu ölümle tehdit eden saldırganlar, Quaresma'nın üzerinde bulunan 8 bin 500 euro'yla birlikte, pırlanta küpe ve değerli aksesuarlarını alarak kaçtı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vay Q7'nin başına gelenler vayyy :[
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Milli maç tartışması gerekli zamanında yapılmıştı zaten. Açıp oraları okumanız bile yeterli fakat Volkan'ın koruduğu kalede neler olduğunu ve kale arkasında kimler olduğunu bilmiyorsunuz heralde. Benim amacım tartışma yaratmak değil fakat buraya gelip Beşiktaş taraftarı küfür ediyor; Galatasaray taraftarı sütten çıkmış ak kaşık demek biraz komik oluyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Milli maç tartışması gerekli zamanında yapılmıştı zaten. Açıp oraları okumanız bile yeterli fakat Volkan'ın koruduğu kalede neler olduğunu ve kale arkasında kimler olduğunu bilmiyorsunuz heralde. Benim amacım tartışma yaratmak değil fakat buraya gelip Beşiktaş taraftarı küfür ediyor; Galatasaray taraftarı sütten çıkmış ak kaşık demek biraz komik oluyor.
    yukariya cik oku gel ben yeni yonetim geldiginden beri kufur yok diyorum. hersey yonetimin elinde bence en kisa ornek fenerbahce maci 1 tane bile kufur yoktu nese tartismaya gerek yok

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bence de yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quaresma Portekiz'de saç ektiriyomuş diyolar.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Sivok antrenmanda sakatlanmis

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bu adamlar antrenmanda ne yapıyorlar.. Bursa maçı öncesi çok büyük bir eksik vermiş olduk. Carvalhal büyük ihtimal Sidnei'yi oynatır.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İşte bu olmadı bu. İşte bunu yapma bunu :/ Umarım Bursa maçında Sidnei değil Toraman oynar stoperde. Sidnei çok hantal yahu.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sivok'un yarın olmayacağı kesinleşmiş.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gerçekten ama gerçekten Carlos'la takım olma yolunda çok büyük adımlar atıyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Ersan Gülüm a2 takımın bugünkü mac için kadroda

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hadi bakalım gözümüz aydın.İnşallah sakatlığı müzmine bağlamadan geçen sezonki Ersan'ı en kısa sürede tekrar sahada görürüz.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri