Gereksiz transferlere devam..
Atleticoda bu senede iş yok...İlk 6 ya bile giremezler..
Riquelme'yi çok severim.Ne kadar başarılı olacağına emin olamasam da İspanya'ya gitmesini Everton'a gitmemesini isterim tabi ki.Atletico'nun iyi kadrosuna yakışır Riquelme...
La Liga 2.Hafta
FC Barcelona - Athletic Bilbao
Yer: Nou Camp
Tarih: 2 Eylül Pazar
Saat: TSİ 20.00
Yayın: -
[SIGPIC][/SIGPIC]
Valla bu da güzel transfer.Fm'de At.Madrid tam seçilmelik kulüp oldu.![]()
So what?
Saike
Mottayı sevmiyorum ama A. Madrid'in bana soracak hali de yok.
atletico madrid naapıyor yahu helal valla..
Hayırlı olsun bakalım oynatırlar diye düşünüyom.![]()
İnter ne yapmış yahu![]()
bu adamlar bu kadar parayı nerden buluyolar anlamadaım
Ezquerro Gudjohsen Silvinho Edmilson'a yol vermek gerekir bence
kadro hücum ağırlıklı defansif yönden zayıf.daha kariyerli bir teknik direktörle la liga da şampiyon olmak bu bütçeyle zor değil.transferlere bakınca...bu arada atletico nun uefa daki rakibi k.erciyes
İnşallah gitmez.Yeni Vander Vaart forması aldım hamburg.Elimde patlar![]()
Klüp satmaz satmaz oyuncu bu kadar gitmeyi isteyecekti sözleşmeyi imzalarken şu fiyata serbest kalır gibi bir madde koydursaydı şimdi ister seve seve ister zorla Hamburg'a hizmet vermek zorunda...
peter luccin'in zaragoza ile anlaşmasından sonra ön libero transferini 1 gecede bitiren atletico madrid.thiago mottayı barcelona'dan 3 milyon avroya transfer etti.
atletico madrid uefa kupasında erciyesspor ile eşleşti![]()
Gitmesin, oynasın yaw. Her gitmek istenilen bırakılacakmı?
attila kardes bak ilk 10 a giremez dedin bende dedim ki bu lafını unutma lig bitince alıntı yapacam...
Torres'den.Luis Garcia zaten Torres ile para+takas yapıldı. Diğerleri de para ile. Martin Petrov da gitti.
Atletico gerçekten fazla transfer yaptı hücum bölgesine. Garcia X 2, Riq8, Diegol, Simao, Reyes. Keşke bir de defansif oyuncu alsalardı. Aslında defansif olarak da çok zayıf değiller ama yine de bir stoper çok iyi olurdu.
Bu arada, ben de yurt dışında Atletico'yu tutuyorum ( Erciyes maçı hariç)
Kulübünde kaldı.
Erciyes için çok iyi haber..
Tüh yaa.Keşke olabilseydi transferi.
So what?
Saike
Sevilla çok kaliteli bir forvet'i kaptı.. İyi transfer..
tartışmasız iyi oyuncu... ispanya'da tam ona göre... şanssızlıklar yaşamazsa başarılı olur bence...
Fenerbahçe açısından çok hayırLı bir haber.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...